PDA

Pokaż pełną wersje : Furora open battle darashia

Guardian anubite
15-08-2006, 15:55
http://rapidshare.de/files/29486940/wojna.mp3.html

24min rozmów Duskiness

w roli głównej Imargam ten co się najwiecej udziela
Taifun Devilry spokojny i opanowany :)
to trzaba usłyszec
plik nagrywany z TSa

Radziomistrzu
15-08-2006, 16:43
HAHA dobre, zobaczyłbym sobie do tego filmik jeszcze :) "Darszila!! Kapusziego!! " hehe

aliens
15-08-2006, 16:59
wrzuć *.rec jak masz :)

Guardian anubite
15-08-2006, 17:12
niestety to bylo dawno wiec nie mam rec poszukajcie na forum moze bedzie

Żyłka
15-08-2006, 17:16
zrob rehosta na megaupload (www.megaupload.com)

Kornelotia
15-08-2006, 18:16
Tylko dziwi mnie jeden fakt..... Czemu zakończenie jest .html? hmm coś mi tu śmierdzi...

DexteroO
15-08-2006, 18:50
ja bym tam co chwile ryczal "kur.. morda" xD
tam polowa ma jakies dzieciece placzace glosy <lol>

Sowa
15-08-2006, 18:59
Hehe niezłe :> . Szkoda ,że mi się dysk zepsuł[ół?] To bym wrzucil swoje rozmowy Na Tsie Tibi.pl :D

"WAL GIEFBE ! GIEFBE WAL" "JAKIE MAM FRYZY" hahahhaha " UHUJCIE ! " " Ja tam biegam z nimi" - jaki opanowany Taifun. " 2ue taifun ! " też dobre

Żyłka
15-08-2006, 19:05
rehosta na megaupload

kornelotia-> lol znawco zawsze jest taki adres na rapidshare

Raayden
15-08-2006, 21:11
Tylko dziwi mnie jeden fakt..... Czemu zakończenie jest .html? hmm coś mi tu śmierdzi...

masz racje pewnie Ci z pod nosa smierdzi
kapiszon -.-

Adikeen
15-08-2006, 22:17
Fajnie, tylko jedno mnie dziwi...
Czemu plik zapisuje sie jakos "wojnka[1].mp3.html" i jak wlaczam to sie pokazuje okno "uwaga virus" -.-

Sowa
15-08-2006, 22:29
Poczytaj tematy przyklejone o ściąganiu z rapidshare.

Szkut
15-08-2006, 22:51
Fajnie, tylko jedno mnie dziwi...
Czemu plik zapisuje sie jakos "wojnka[1].mp3.html" i jak wlaczam to sie pokazuje okno "uwaga virus" -.-
Avast? Br?

Protar
15-08-2006, 22:57
Domowe Przedszkole8o

Guardian anubite
16-08-2006, 00:18
rehost
http://www.megaupload.com/?d=49H6V7PJ

Fintex
16-08-2006, 00:46
Dzieki ziom za rehosta ;* Odrazu mozesz dawac na megaupload czy inne stronki a nie na rapida :P Co do pliku to spoko xD! :D :D :D

Golden'Fanatyk
16-08-2006, 02:37
hahah, zamiast wyznaczyc 1-2 liderów .. ; )

Kolos from rodos
16-08-2006, 11:54
haha , ta mp3 to komedia :D Powinna 1 czy 2 osoby mówić, atakować jeden cel. Ale niektórzy przeżywali to za mocno ( niezdrowe emocje ) ,taifun, faktycznie spokoj zachował..
" Uhujcie" czekajcie , zrobie combo, Uwaga odliczanie :) " smiechu warte

Loder
16-08-2006, 20:36
Dziwne, że Ima (btw. wielki forumowy cwaniak) nie komentuje tego nagrania xD
Mnie najbardziej rozwala Zwidek i to jego "pomocyy, pomocyy, ratujcie!" ahhh no i pierwsze miejsce dla Taifuna ^o) i jego "trzy, dwa, jeden, one"
Trzeba wam przyznać, grać umiecie, ale wymowy angielskiego nich.uja nie xP I nie tłumaczcie się tym, że "szybko, prędko" i sie nie zwraca na to uwagi, bo jak się umie to juz się mówi poprawnie a nie "soufire" i temu podobne "kwiatki". ;p

WARTO ŚCIĄGNĄC!! Nawet tak na poprawe humoru :)

Szkut
16-08-2006, 20:49
jakie ip serwera ;D?

Jason-X
16-08-2006, 21:03
Muahahah ale mialem polewy jak tego sluchalem "Uhujcie!".:p

Rezidew
16-08-2006, 21:13
Moze smiesznie to brzmi ale jakos se radza ;d

Loder
16-08-2006, 23:03
Moze smiesznie to brzmi ale jakos se radza ;d

Nikt nie mówi, że nie radzą :P I tak wydaje mi sie, że ten topic powstał by zbrechtać Dusków, nie by ukazać jak sobie radzą. :P Ale kto tam zna intencje autora... ;)

Raks Ninja
16-08-2006, 23:08
Po uslyszeniu "uhac moczykija" wyjebalem sie na plecy ze smiechu hahahahah. Przynajmniej gadaja na tsie podczasz battle a nie jak na innych wojnach odliczaja na g czacie =P

heineken
17-08-2006, 00:45

Idz z Bogiem ....... i niewracaj

P.S
Śmierdzisz stolcem

Shakurek
17-08-2006, 01:29
Taifun--> Nie nie nie czekajacie zrobie odliczanie 1,2 ;]
Taifun---> Makro mi sie sciaga ;]
Zwidek---> Katrila mnie leje katrila mnie leje
Imargram---> To jest koniec katrili na tym servie albo jescze jej daruje
i deserek :D Imargram-->ojejejej yy uuuuu uuuuu aajjjj Gremarek ajjj Zabilem Anabola to juz jestem (tron?):D jedziemy z gnojami :D

A tak poza tematem to z tego co wiem jeszcze na tych wakacjach imargram nie widzial morza a meszka w Gdansku nad morzem :D ponoc nie wychodzi od wakacji z domu a jego braciszek to Katrila ;]
Szkoda mi takich ludzi :)

Shakurek
17-08-2006, 01:30
taifun--> Jakiem mam lagi to jest Poezja
Taifun--> Nie nie nie czekajacie zrobie odliczanie 1,2 ;]
Taifun---> Makro mi sie sciaga ;]
Imargram -->ahh pieknie gramarek uuuhhh aaahhh
Zwidek---> Katrila mnie leje katrila mnie leje
Imargram---> To jest koniec katrili na tym servie albo jescze jej daruje
i deserek :D Imargram-->ojejejej yy uuuuu uuuuu aajjjj Gremarek ajjj Zabilem Anabola to juz jestem (tron?):D jedziemy z gnojami :D

A tak poza tematem to z tego co wiem jeszcze na tych wakacjach imargram nie widzial morza a meszka w Gdansku nad morzem :D ponoc nie wychodzi od wakacji z domu a jego braciszek to Katrila ;]
Szkoda mi takich ludzi :)

Nieugiety
17-08-2006, 12:04
Strzelam:
-2 kolesi w miare spokojnych 17-xx lat
-1 koles w takim samym wieku ale duzo klnie :D
-jakis "chlopczyk", po jego glosie dalbym mu 10 lat.
-koles ktory najwiecej drze morde "panowie, to jest wojna! walczmy !"
i w dodatku sepleni xD, dalbym mu 14-15 lat;).

Btw, co do tego kolesia ostatniego to jakis maniak, rozumiem, ze w tibii najlepsze są wojny i bitwy no ale bez przesady...
"ktos tam biegnie aaaauuuhsuahsuahsuasajjjjajajajajajaaaa uhuj uhuj giefebe wal, kisiel, na pomoc auuauaslljajajajasiajsiahsauahushau walczmy!"

No ale nawet troche sie posmialem ;)

Lord Wlodek
17-08-2006, 12:54
Hehe fajne

Pozdro Duski !

Sowa
17-08-2006, 16:09
-koles ktory najwiecej drze morde "panowie, to jest wojna! walczmy !"
i w dodatku sepleni xD, dalbym mu 14-15 lat;).

To Był Imargam ma taki dziwny akcent bo podobno jest z Francji ; o ale to nie jest potwierdzone.

Taifuna najlepszy tekst to "Spokojnie, Ja tam biegam z Nimi." a "ściągam makro" to Chyba nie Taifun mówił tylko ktoś inny ale nie jestem pewien.

Pozdrawiam
Sowa.

Loder
17-08-2006, 16:10
Idz z Bogiem ....... i niewracaj

P.S
Śmierdzisz stolcem

xD Dobreee.... =D

A Ima nadal milczy na ten temat. Może gdyby ten topic pojawił się na forum Furory zabrałby głos... ]:-> Pytanie do Imargama: popuściłeś na tej wojnie? Bo tak się ekscytowałes... Ja rozumiem emocje etc. ale to tylko gra ;P Traktowanie Tibii jako coś więcej jest dla mnie przesadą i głupotą.

Miku
17-08-2006, 16:34
xD Dobreee.... =D

A Ima nadal milczy na ten temat. Może gdyby ten topic pojawił się na forum Furory zabrałby głos... ]:-> Pytanie do Imargama: popuściłeś na tej wojnie? Bo tak się ekscytowałes... Ja rozumiem emocje etc. ale to tylko gra ;P Traktowanie Tibii jako coś więcej jest dla mnie przesadą i głupotą.

A co ma mowic ;d? Dziwisz sie, ze milczy? Co ma powiedziec? Racja, to ja.. sory ale troche sie podekscytowalem jak zdedzilem 100 sorca, no dobra, moze mi stanol, ale co z tego? xD a to ze brakuje mu rl life'a, to norma u 3/4 h lvli (150+)

Pozdro

Loder
17-08-2006, 17:11
@up
Skrzacie, JA SIĘ CIESZE, że wkońcu Ima zamilkł na tym forum i, że nareszcie ktoś mu utarł tu nosa tym nagraniem.

Veltaxio
17-08-2006, 17:28
Ta utarli mi nosa puszczajac nagranie z ts'a na ktorym bylo 30 osob no ale coz jestem owned i tak jestem z zabolandi wiec musicie mi wybaczyc moj akcent ale na szczescie po polsku komunikuje sie 10 x lepiej niz 70% polskiej spuscizny tibi hehe xDD

Co do typa co wali konia zabijajac 100 ms'ka powiem ci czlowieku ze moze na eksport cos zostawisz? ;)

Lord Wlodek
17-08-2006, 20:23
Imgram nie przejmuj sie nimi bo polowa nie wie jak Ts'a uruchomic a glos ma kazdy jaki ma

Veltaxio
17-08-2006, 20:34
Gdybym sie mial przejmowac takimi kretynami to juz dawno bym chara zdeletowal ale dzieki takim jak oni wiem juz czemu polacy tak rzadko dochodza do wladzy i maja takie klopoty z pokonaniem szweda BA!! nawet br!! :)

Ka$z3r
17-08-2006, 21:33
Gdybym sie mial przejmowac takimi kretynami to juz dawno bym chara zdeletowal ale dzieki takim jak oni wiem juz czemu polacy tak rzadko dochodza do wladzy i maja takie klopoty z pokonaniem szweda BA!! nawet br!! :)

Swiete slowa...hehe, Polacy zawsze obrywaja...

Loder
17-08-2006, 22:10
Swiete slowa...hehe, Polacy zawsze obrywaja...

To może zrobisz coś by to zmienić a nie sie użalasz... Jeśli każdy zacznie pracować nad swoją grą a nie lamentować jak to Polacy dostają wpier.dol na wojnach to może coś się w tej kwestii zmieni. Ale to musi się chcieć.

@Ima
Nareszcie się odezwałes. :P Popracuj nad angolem, nie cwaniacz tak na forum, nie "wzbogacaj" tak Furory swoim PA i bedzie gites :) (ale dostane siarczystą odpowiedź ;])

Veltaxio
17-08-2006, 22:43
A kto mowi ze jestem master w angolu ? Co do wzbogacania Furory pewnymi przejawami agresji , PA , zlodziejstwa?? watpie zebym byl najgorszy :o.
Nawet nie mialem ochoty dawac ci siarczystej odpowiedzi :)

Venderon
18-08-2006, 00:15

Html jest zawsze gdy plik jest na rapidshare.de

Sowa
18-08-2006, 00:24
@up

Pisało to już 5 osób ale nie ty też musisz to skomentować! Żal

Imargam a Ty masz jakieś nagrania z Ts'a ? :D jak tak to wrzuć :>

Pozdrawiam
Sowa.

Pan i Wladca
18-08-2006, 01:53
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ja wysiadam nie moge, kompromitacja na maxa chłopaki
"panowie jedziemy"
"połowie wziełem na siebie"
"dobra jedziemy"
" z explo nie z gfb go z gfb"
"nie no ale mam freeze"
a jak ubili tam kogos to tak sie cieszyli jakby polska mistrzem swiata została
Chłopaki ile wy macie lat? Po 13? :D
Nie no nie moge
"ja nie moge z burstow, bo ban"
" dwoch knightow bloknie i f bomba pod siebie"
Nie pokazujcie sie na forum bo to jest porażka.

Shakurek
18-08-2006, 02:02

Bo Kurwa nie jestesmy takimi kretynami zeby w czasie wakacji grac ponad 16 h dziennie kiedy ostatnio byles zobaczysz morze?czlowieku wyluzuj

Golden'Fanatyk
18-08-2006, 03:04
dawajcie więcej ; OO !!

Nowy Uzytkownik
18-08-2006, 05:32
Mam prośbę ,czy mógłby zamieścić ktoś tutaj link do filmu z tej bitwy bo szukalem i coś mi szkurwa nie znalazło.

Thx ;)

Veltaxio
18-08-2006, 08:01
Do tej bitwy nie ma rec. poniewaz akurat gdy ona byla nie bylo nowej wersji tibia.cam a sunblade + sojusznicy zostali zniszczeni 20+~ / 5?? TYLKO w tej bitwie nie mowiac juz o tym ze 2 knightow od nich Kolek el'baq i Pavodi :> wbili red skulle a sorc po dedzie wracali i znow gineli :D

WardanceR
18-08-2006, 08:40
Bo Kurwa nie jestesmy takimi kretynami zeby w czasie wakacji grac ponad 16 h dziennie kiedy ostatnio byles zobaczysz morze?czlowieku wyluzuj

Proponuje zebys Ty jednak wyluzowal, poniewaz akurat to ile kto gra nie powinno Cie obchodzic. Tibia jest po to zeby gra w nia sprawiala przyjemnosc, a jezeli Ima~ przeklada ja ponad prawdziwe zycie to jest tylko i wylacznie jego sprawa. Oczywiscie nie popieram takiego podejscia, lecz kazdy ma swoj rozum i kazdy decyduje za siebie jak ma spedzac wakacje i nie tylko.

Sorry za potworny off topic ale juz nie moglem ogladac tych potwornych uzalan.

nightwish_88
18-08-2006, 08:54
Ludzie dajcie rehosta na coś innego jak rapid... blizzz

Rezidew
18-08-2006, 09:15
Ludzie, kazdy ma wlasne zycie i niech se robi to co mu sie podoba, nawet niech siedzi ten ktos i 30 godzin bez przerwy, no... chyba, ze temu komus by sie juz cos dzialo to mozna jakos zwrocic uwage.

Loder
18-08-2006, 12:37
Ludzie dajcie rehosta na coś innego jak rapid... blizzz

Rehost był i nawet jest! Tylko trzeba przeczytać cały topic a nie pierwszy post + ewentualnie ostatnią strone...

Shakurek
18-08-2006, 16:21
Graj wiecej...bedziesz glupszy niz jestes ! Wiesz wogule jaka mamy pore roku?:D

Ka$z3r
18-08-2006, 16:52
To może zrobisz coś by to zmienić a nie sie użalasz... Jeśli każdy zacznie pracować nad swoją grą a nie lamentować jak to Polacy dostają wpier.dol na wojnach to może coś się w tej kwestii zmieni. Ale to musi się chcieć.

@Ima
Nareszcie się odezwałes. :P Popracuj nad angolem, nie cwaniacz tak na forum, nie "wzbogacaj" tak Furory swoim PA i bedzie gites :) (ale dostane siarczystą odpowiedź ;])

Użalam? Dziewczyno ja mu przyznałem racje, bo sie nie myli! Jedynie Furora jest aż tak zamieszkała przez polaków, poza tym wiadomo, że polacy to 2 plaga po br, za dużo dzieciaków gra nie mających pojęcia o tej grze rujnując ja tym samym...

Btw. Fajnie sie mieszka w Mexico City... hehehehe

oVer

Sowa
18-08-2006, 19:24
Graj wiecej...bedziesz glupszy niz jestes ! Wiesz wogule jaka mamy pore roku?:D

Kto tu jest głupi ? 0.o Jak już to wogóle a nie "wogule".
Ima~ gra Tyle ile mu sie podoba. Też bym tyle grał jeżeli bym tylko mogł.

Pozdrawiam
Sowa.

Shakurek
18-08-2006, 21:46

Pozdrawiam
Sowa.

Nie liz mu dupy styknij sie z nim pisiorem nie gadaj glupot znajdz sobie dziewczyne i sie czyms zajmij np jebnij sie w mozg moze sie wyleczysz debilcze sluchales tego nagrania?wiec nie pierdol ;]

Veltaxio
18-08-2006, 22:05
Szczerze ci powiem drogi shakurku ze wole sluchac takich zjeb*nych nagran w moim wykonaniu niz myslec o takim niby czlowieku jak ty co na kazdym kroku mysli o swoim pysiorku i o tym co zara przeleci ;)

Pan i Wladca
18-08-2006, 22:21
Wez bo przypomina mi sie twoj głos
haha

Shakurek
19-08-2006, 05:15
Szczerze ci powiem drogi shakurku ze wole sluchac takich zjeb*nych nagran w moim wykonaniu niz myslec o takim niby czlowieku jak ty co na kazdym kroku mysli o swoim pysiorku i o tym co zara przeleci ;)

O weź to poczuj, poczuj ciepło mojego moczu
O weź to poczuj, musisz poczuć mocz

hehe zero litości dla szmat
Jesteś tym z tych koleżków, grzybem po deszczu
Nigdy cię nie lubiłem leszczu, to wiesz już
Ty to jak ty jechałem po Leszku
Ten sam styl pokonywania przeszkód
W tym stylu ja sam, was nie wiem ilu
Ja to jebię, to do ciebie kapsztylu
Weź się kurwa obraź, bo kontrast jest konflikt
Zamknij pysk, dobra teraz go dotknij
Ja i moje ziomki nie umywamy rąk i
A ty sobie ciągnij od nich ze słomki
imagram dla mnie ten ziomal to banał
Onal połączony oral i anal
Ziomuś wyhamuj tak to się robi ;]

Shakurek
19-08-2006, 05:22

Pozdrawiam
Sowa.

Ja jestem glupek? ty jesteś cienias
Czeka na Ciebie kutas do zrobienia
Nie mój.. chodź nie jestem homofobem
Jest chuj do zrobienia geju masz robę
Pij stronga, ssij obciągaj cała Polska to będzie oglądać
Sam wydałeś sobie wyrok ździro,
jakby nie było się narobiło
Jesteś dla mnie malcem robionym palcem
Pytą odkryta na obciągarce

Nowy Uzytkownik
19-08-2006, 06:31
@shakurek
Ładnie ładnie ,a teraz wy*ierdalaj z tą murzyńską muzyką ,zaśpiewaj babci to może będzie miała wzwód ,bo tutaj się raczej nikomu nie podoba :)

Dawids
19-08-2006, 09:04
@Shakurek
1.Widac ze slabo sluchasz dissow Tedego i probojesz nimi zakozaczyc na forum cos ci nie wyszlo ;)

2. Co cie obchodzi kto ile gra??Jak ma chec grania 10h+ dziennie to niech gra tobie g***no do tego.Choc nie popieram grania tyle na kompie :p

@Ka$z3r
Jesli mowisz ze polacy zawsze obrywaja to moze bys cos z tym zrobil a nie mowisz ze polacy najgorsi Jakos na Aurea Polacy nie dostaja w dupe...Wystarczy miec dobry Team.:evul:

WardanceR
19-08-2006, 10:48
Wiec i ja Wam cos zacytuje, by zakonczyc te bezsensowna dyskusje:

"Każdy ponad każdym – s*******n - innego traktuje jakby był niczym, wszyscy najmądrzejsi – j****i - myślą chyba, że są wybrańcami... wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów."

Czytajac Wasze bezsensowe wypowiedzi tylko to mi przyszlo na mysl.
Pozdrawiam.

Bastek
19-08-2006, 11:21
Co do grania sram na to ile kto gra, wazne zeby nie sharowal, jak nie sharuje i siedzi 24h to mi to nie przeszkadza, ale jak jest kozakiem i sharuje to po prostu brak mi slow =]

@up
Chyba jedyna piosenka HH oprocz pfk ktora szanuje..

reszta panow co wyskoczyla z moczem radze sie jebnac mocno w glowe ;)

a nagranie z tsa lol polewa, ale chyba nie widzieliscie nagran z klanowek w csa =)

Shakurek
19-08-2006, 13:42
Co do grania sram na to ile kto gra, wazne zeby nie sharowal, jak nie sharuje i siedzi 24h to mi to nie przeszkadza, ale jak jest kozakiem i sharuje to po prostu brak mi slow =]

@up
Chyba jedyna piosenka HH oprocz pfk ktora szanuje..

a nagranie z tsa lol polewa, ale chyba nie widzieliscie nagran z klanowek w csa =)

ten pederasta gra z bratem niech idzie pile pokopac bo ponad 1,5 roku nie byl powod nie ma kolegow nawet na czacie duskines go jada :D

Shakurek
19-08-2006, 13:44
[QUOTE=Dawids;943466]@Shakurek
1.Widac ze slabo sluchasz dissow Tedego i probojesz nimi zakozaczyc na forum cos ci nie wyszlo ;)

to miales mnie pojechac?:D slabo huehue to sie mylisz :D

Shakurek
19-08-2006, 13:47

jebne sie w glowe ale tobie powiem idz z Bogiem szkoda mi Ciebie :>

WardanceR
19-08-2006, 14:12
@Shakurek

tylko po co pisales to w 3 postach? o:

Miku
19-08-2006, 14:55
@ Dissy Tedego - są zajebiste xDD, ale tu niepasują.

@ Sowa

Podkreślałeś tak wogUle i poprawiałeś na wogÓle.. Chcesz być takim polonistą? TO się pisze W OGÓLE ;)

Ima uhuj Moczykija

Pozdro ;>

Steff
19-08-2006, 19:50
Haha

Nie no to nagranie wymiata, a co do tego ile kto gra dziennie to wylacznie jego sprawa niewiem czego sie tu niektorzy czepiaja.

To jest moje zdanie.

Shakurek
19-08-2006, 20:00
@ Dissy Tedego - są zajebiste xDD, ale tu niepasują.

@ Sowa

Podkreślałeś tak wogUle i poprawiałeś na wogÓle.. Chcesz być takim polonistą? TO się pisze W OGÓLE ;)

Ima uhuj Moczykija

Pozdro ;>

afff to inna histora tamtego posta pisal koles :> :D dobra skonczymy juz ten temat bo sobie przypominam jego glos euheue jak to kolega napisal up :D

Dawids
19-08-2006, 20:15
Sam pewno masz nie lepszy glos Ja sie smieje z ich podniety ta gra i txt ale smiac sie z glosu kogos to dla mnie glupota O.o a co do pojechania tobie to raczej nie byl zjazd a zwrucenie uwagi 8o

Kokio
19-08-2006, 20:23
Spoko, choć za duzo tutaj niezdrowych emocji (Imargam i Zwidek)
Glos byl na pewno troche zniekształcony i odbiegal od rzeczywistosci wiec nie wiem czy to na miejscu przy********ć sie o to ze ktos ma taki glos a nie inny tak jakby to od niego zalezalo lol.
Tak ogolnie to trzeba umiec sie tez smiac z samego siebie i potraktowac to nagranie jako zart a nie zrobienie komus jakis zlosliwosci a przyznam ze wyszlo komicznie ;]

Imargram-->ojejejej yy uuuuu uuuuu aajjjj Gremarek ajjj
owned xD

Toowreck
21-08-2006, 17:36
Nagranie wymiata x)
Chcialbym tam byc, nie wazne jaki kto ma glos, ale te teksty sa boskie... smieszny jest tez kontrast jaki tworzy glos - opanowanie taifuna z glosami i emocjami calej reszty ;d

virus_16
21-08-2006, 19:05
a ma moze ktos filmik z tej wojny?

Vorrior
21-08-2006, 19:06
witam, niechce uchodzic za kogos kto pozjadal wszystkie rozumy ale zinterpretuje to tak jak uwazam za sluszne.
mialem okazje walczyc na jednej wojne razem z imargamem na xerenie i uwazam ze na tsie gadal najwiecej i najmadrzej, duzo osob gadalo bzdury a to co on mowil bylo do zrobienie cowiecej jego plany czesto sie udawaly. wojna przegrana bo on sam niewystarczyl. a jesli ktos smieje sie z czyjegos glosu to jest czlowiekiem dziwnym i dla mnie nie zrozumialym...heh dziwi mnie to ze komentujecie w taki sposób to jak oni gadaja, bo to ich sprawa a pozatym nie jest to latwe zapanowac nad tyloma ludzmi przy czym kazdy ma wlasny pomysl i zdanie.i wolal bym zebyscie nie komentowali zabardzo tego co napisalem a raczej pomysleli nad tym. powodzenia w grze.

Dexusah
21-08-2006, 19:15
Huj mnie obchadzi co piszecie , bo nie jestescie pro . Btw rozjebales mnie troche Ima z tym tekstem , Katrili nie bijcie ona jest ustalona hueuheuhu owned.pl ? albo kurwa jak dojebales ze jestescie swe wiec musiscie byc pro to mnie rozpierdolilo heueheuehehehe ale i tak jebac all _/ Dusk~

Skromny pacyfista
21-08-2006, 19:53
Ima chyba troszku sie mylisz... jak wiem to na tej bitewce to WY niezle dostaliscie po dupsku. Ehhh widac na tym nagraniu kto jest dzieckiem a kto jest opanowany. Najlepsze, ktos takim spokojnym glosem: "Poczekaj bo mnie tu bija" xD - taif ?
co do dusk~ to sie zniechecilem do was wasza zabawa na pohu

Greedy
22-08-2006, 15:39
Kiedyś grałem na Furorze w sumie teraz się ciesze że nasz kochany Ima mnie zhuntował bo szkoda czasu na gre na tym servie. Świat pełen noobów,złodzieji,PA(Ima) i hackerów(koledzy Imy z rl). Więc geneza sprawy jest taka że nie ma jednego Imy jest ich 3 więc prosty rachunek 16h dziennie : 3 = 5h 20 min.Jeden z nich z dziecięcym głosem którego nie lubie najbardziej ma problemy na rl dostanie wpi****l w szkole wpada na kompa musi odreagować idzie ubić jakiegoś 70 mastera i już mu lepiej. Na rl pewnie zbytnio kolegów nie ma oprócz noobów ktore podniecają się jego lvlem. A co do tego nagrania zero zgrania, każdy lata osobno nie ma lidera który obiera targety i odlicza combo zresztą nvm może kiedyś spróbuje nagrać mp3 z naszej bitwy(u nas nie ma takich dzieciaków po 10 lat których cipsoft wyręczył wdrażając bota w klienta bo nie muszą już skanowac botów skanerami) jedna osoba asekuruje drugą a nie zgraja która porozżucana po całej darashi i ank i lata tylko taifun z czipsem i walą spam az im bany nie wskoczą. Życze duskom żeby przegrali wojne wkońcu najwięksi polscy PA zaraz po Azurze:) Z tym ze na Azurze się ludzie bić na wojnach potrafią to by było na tyle:)

Pozdro all

Shadows
25-08-2006, 23:48
KATRILA MNIE BIJE xDDD
te przerazliwe wolania o pomoc..xDD
no i ta radosc po fragu..xD
rotfl.

SpAyKeR
11-09-2006, 16:25
LoL, dosłownie... szkoda gadac, jeden głos w ogóle podłożony... Inni sie podniecają tak, jakby mieli zrobić kupe w majty... Dosłownie kurde nie wiem, dzieci jakby miały po 13 lat takie głosy...

Hessoleya
11-09-2006, 18:34
Głosy jak by mieli po 7 lat.Kto tam taki podjarany krzyczał "pchaj go w dół,pchaj go w dół" buehehe można se powylewć.Co z radość przy fragach buehehe.

Vionia
11-09-2006, 19:40
tak ich jedziecie a ciekawe jak wy byscie gadali na warze :d

The Shodow
11-09-2006, 19:42
"Ubieram axe ringa, zwiekszam sile ataku do 100:D:D:D:D" rox xD
Rozwalony:D
EDIT:
"Ej tajfun wez mi daj bepe mfów"
xD:D

EDIT2:
laga mam, laga mam.... mialem laga 10 sekundowego...
o, juz mnie puscilo...
:DxD

EDIT3:
Yeebaka yeebaka xD
Gremara! GREMARA!

Edit4...
Widac kto jest najbardziej opanowany. Taifun roks :)
~
GDZIE TAJFUN GDZIE CZIPSU hahah:D
EDIT5
Łi nid ju!

6.
A mnie wszyscy gonią i co?

Ludzie... normalnie, próbuje sie powstrzymac... próbuje.... i... haha... i.... HAHAHAHA!!! HAHAHA

SpAyKeR
13-09-2006, 00:19
Wy tego nie rozumiecie, że to naprawde dzieci które posiadają 13 albo 14 lat? Jeny jak można cholerka tak przeżywać i tak to komentować, dosłownie podjar jakby pierwszy raz gadali na rozmowie głosowej, w ogóle jakbyw domu telefonu nie mieli i nie dzwonili do znajomych...

Raysten
13-09-2006, 10:01
Wy tego nie rozumiecie, że to naprawde dzieci które posiadają 13 albo 14 lat? Jeny jak można cholerka tak przeżywać i tak to komentować, dosłownie podjar jakby pierwszy raz gadali na rozmowie głosowej, w ogóle jakbyw domu telefonu nie mieli i nie dzwonili do znajomych...

Ale z ciebie "Szerlok" oni sie nie podniecaja tym ze gadaja przez TeamSpeak'a -.- tylko tym ze biega po ekranie mnostwo ludzi ktorzy sie pizgaja ;) Wojna rox a jak towarzysza jej emocje to jest jeszcze fajniej ;> co z tego ze maja dzieciece glosy... mi to tam nie przeszkadza.

No ale sluchajac tego to sie ladnie ubawilem ;)

rizo
13-09-2006, 11:40
=:-) 10 znaków

Madreth
13-09-2006, 18:08
BUAHAUHAUHEUHAEUHAEUHAEUHAEUHAEUHEAUAEUH O KURW ANIE MOGE LOL KURWA AHHGAHAHAHAHAHAH JA PIERDOLE LOL KURWA NIE MOGE HAHAHAHAHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDd
NIE NO KURWA JEDZIESZ!!!!
NAJLEPSZE SA MOMENTY
0:20-0:30
13:00-13:10
Taifun walnij 2 ue!!! nie nie nie..... OJOJOJOJOJOJOJOJOJ!!!!
20:35-20:50 uaaaaaaa i jeszcze slychac jak na*****a w klawe (prawdopodobnie bot ;))
17:10-17:40
Imagram, jestes zalosniejszy niz niektore sweki buhehe ale wkoncu to twoja sprawa ale takie pytanko... przezywasz orgie w grze? 20:30-20:35 HAHAHAHA LOL
NIE NO KUWRA TO JEST NAJLEPSZE CO WIDZIALEM XDDDDD

Celmir
13-09-2006, 18:25
"chodzcie pod depo" "prawo,prawo"===>kolo ma 8 lat chyba 8o
HAhahHAh jebnalem prawie na plecy :P
Imargam zakochalem sie w Twoim glosie:D Jest taki kobiecy....:P

KuSiAjAcA
13-09-2006, 19:00
Kurwa posram się zaraz ze śmiechu daj mi sołl fire hahahah kurwa same ćwoki po 12 lat ;] btw nie ma to jak polack war totalna porażka.

Zembol91
13-09-2006, 19:38
hehehehe dobre. i nie pierdolcie glopich komentarzy bo kurwa imargam kurwa wbil 180+ lvl jako jeden z nielicznych polakow a wy tu kurwa pierdolicie jaki ma glos. ja bym kurwa chcial taki lvl miec a nie wy komentujecie. jak bym solo ubil kogos tez bym sie cieszyl.

Madreth
13-09-2006, 19:55
hehehehe dobre. i nie pierdolcie glopich komentarzy bo kurwa imargam kurwa wbil 180+ lvl jako jeden z nielicznych polakow a wy tu kurwa pierdolicie jaki ma glos. ja bym kurwa chcial taki lvl miec a nie wy komentujecie. jak bym solo ubil kogos tez bym sie cieszyl.

Co ma lvl do madrosci,inteligencji, doswiadczenia? O.o
Wow, wbil 180lvl!! Moj idol;] Bede chcial to sobie tez wbije 180 lvl na otsie XD

Kolidos
14-09-2006, 19:19
ASHAUHSUAHSUAHSUAHS xD Polecam film wszystkim!

@modki:
Gdzie się podziała cenzura słów, bo tu klną....

Zembol91
15-09-2006, 08:40
Co ma lvl do madrosci,inteligencji, doswiadczenia? O.o
Wow, wbil 180lvl!! Moj idol;] Bede chcial to sobie tez wbije 180 lvl na otsie XD

ta na otsie to ja moge nawet 500 wbic.
tam exp jest 50x wiekszy. jak taki cwany jestes to na realu wbij.
a kurwa nie mow ze nie chcial bys miec takiego chara ;)

Tooken Mały
15-09-2006, 09:04
Lol
Taifun opanowany a reszta drze morde ...Tafiun:spokojnie spokojnie ...All;Kurwa spokojnie to wojna jebaka(ten text non stop idzie :))
Tafiun : odliczam 3 2 1 one ue ue
Ktos: ojojojojojojojojojojojojojojojojojojojjoojjoojojoj ojojo
Ktos:kATRIHNA MNIE bije pomocy!!!!

IridiaCarlinPk
15-09-2006, 11:49
mam frizy!

PANOWIE ONI SIE BOJAAAAAAAA ONI SIE BOJAAAAA!!!!!!!!!
ONI JUZ CHCA UCIEKAC!
JEDZIEMYYYYY ! GIEFBE!
ej to friz? co sie dzieje? to friz?!

yubova yubova ah kurde yubova nie.....
uhujcie mnie bo ide kupic bepe manasow!
wi nid ju! i wiele wiele innych!
polecam te mp3 mozna sie usmiac jak cholera

Pozdro:D

Madreth
15-09-2006, 14:52
ta na otsie to ja moge nawet 500 wbic.
tam exp jest 50x wiekszy. jak taki cwany jestes to na realu wbij.
a kurwa nie mow ze nie chcial bys miec takiego chara ;)

lol, Ty chyba sam nie rozumiesz co ty piszesz;]
Wiadomo ze kazdy chcialby miec takiego chara, ale kto ma tyle czasu zeby w rok to wylvlowac ? Chodzi mi o to ze koles ma poprostu cos z glowa, a ze jestes taki glupi, ze sam nie wiesz co piszesz to wez zacznij grac w gry typu "Zielony Krokodyl: Uczy czytac" bo naprawde przyda ci sie to ;)

Jwitos
15-09-2006, 15:26
owneeeeeeeeeeed :D
ale kiedy team speak dziala?
bo mi
[15:21:55] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[15:21:58] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

Gesior
15-09-2006, 19:08
tak ich jedziecie a ciekawe jak wy byscie gadali na warze :d

Ja grajac w inne gry niz Tibia z TS [ czesciej Ventrilo czy jakos tak] (Soldier of Fortune 2) jakos sobie radzilem bez krzyczenia "AAA!! OD SKLEPU IDAAA!! POOOMOCY!! ZARAZ PADNE!!!" :D

Zembol91
15-09-2006, 19:18
lol, Ty chyba sam nie rozumiesz co ty piszesz;]
Wiadomo ze kazdy chcialby miec takiego chara, ale kto ma tyle czasu zeby w rok to wylvlowac ? Chodzi mi o to ze koles ma poprostu cos z glowa, a ze jestes taki glupi, ze sam nie wiesz co piszesz to wez zacznij grac w gry typu "Zielony Krokodyl: Uczy czytac" bo naprawde przyda ci sie to ;)

to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??
ja gram w tibie kiedy tylko moge wiec jak ty myslisz ze jak ktos duzo gra to pojebany to nie wiem co ty tu kurwa robisz na tym forum.
wy*******aj stad grac w gry typu : Nie lubie tibi a nie.
i czytac ty sie naucz bo narazie to tu sa ludzie ktorzy umia czytac (no oprocz ciebie)
kurwa chlopie.
krytykujesz polaka. rozumiem krytykowac szweda czy br ale nie swoich ziomkow ......
to ze jest smieszne to jest bo ja sam sie usmialem ;)
ale nie trzeba zaraz krytykowac typu: ale dzieci , ale maja glos itp.
ci co tak krytykuja to pewnie nawet nie wiedza co to znaczy miec PZa albo rzucac SOULFIRE jakby wiedzieli to wiedzieli by ze jest adrenalina w huj.
i sie kurwa ledwo oddycha ;p

Zembol91
15-09-2006, 19:19
Ja grajac w inne gry niz Tibia z TS [ czesciej Ventrilo czy jakos tak] (Soldier of Fortune 2) jakos sobie radzilem bez krzyczenia "AAA!! OD SKLEPU IDAAA!! POOOMOCY!! ZARAZ PADNE!!!" :D

tylko ze w tibi padniesz i tracisz odrazu to na co sie meczyles przez np 2 dni non stop. i dlatego tak jest.
w takich grach typu strzelanki odrodzisz sie i dalej napeirdalasz a w tibi nie da sie cofnac ;)

SpAyKeR
16-09-2006, 00:23
kurwa chlopie.
krytykujesz polaka. rozumiem krytykowac szweda czy br ale nie swoich ziomkow ......
Po 1. Panu się chyba by słownik przydał,
Po 2. Skoro rzucasz już mięsem, to albo rzucaj nim do końca albo to ocenzuruj.
To czy jest szwedem czy br, czy polakiem to nie ma znaczenia, szwedzi i br to też są ludzie, i do nich trzeba mieć szacunek, ale najpierw ktoś musi zrobić 1 krok w dziejach Polski, bo niestety Polacy, są tacy, że nie popuszczą tylko albo walną w morde za nic albo Cie wyzwą. A Tibia jest bardzo dobrym przykładem tego.
@topic
Tak czy tak, ja swojego zdania nie zmienie, po prostu dzieciarnia i tyle, która jest napalona na taką gre i musi sie popisać przed tym co robi.

hide
16-09-2006, 04:13
tylko ze w tibi padniesz i tracisz odrazu to na co sie meczyles przez np 2 dni non stop. i dlatego tak jest.
w takich grach typu strzelanki odrodzisz sie i dalej napeirdalasz a w tibi nie da sie cofnac ;)

Niedokońca. W Tibii padniesz i odrobisz to w 2 dni, a w SoF2 nie możesz poprosić o powtórke walki o (nieoficjalne) 1 miejsce w polsce :S (szkoda ze odpadlismy :P )
No, więc kto ma więcej do stracenia.. :)
Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie..
inni: 19,21,51,25 lat..
W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem :) (moze Taifun ma z 17-19 lat).

@Poprzedni post Zembol91
"to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??"
No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT? :P ) albo warzywo siedzace przed kompem :)

-----------------To pisał Gesior!

Jwitos
16-09-2006, 10:36
owneeeeeeeeeeed :D
ale kiedy team speak dziala?
bo mi
[15:21:55] Connecting to tethys.piasta.pl:8002
[15:21:58] No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it
ponawiam pytanie

Zembol91
16-09-2006, 11:39
Po 1. Panu się chyba by słownik przydał,
Po 2. Skoro rzucasz już mięsem, to albo rzucaj nim do końca albo to ocenzuruj.
To czy jest szwedem czy br, czy polakiem to nie ma znaczenia, szwedzi i br to też są ludzie, i do nich trzeba mieć szacunek, ale najpierw ktoś musi zrobić 1 krok w dziejach Polski, bo niestety Polacy, są tacy, że nie popuszczą tylko albo walną w morde za nic albo Cie wyzwą. A Tibia jest bardzo dobrym przykładem tego.
@topic
Tak czy tak, ja swojego zdania nie zmienie, po prostu dzieciarnia i tyle, która jest napalona na taką gre i musi sie popisać przed tym co robi.

lol. mowisz dzieciarnia a nigdy nawet nie byles na takich wojnach wiec nie wiesz jak to jest

Niedokońca. W Tibii padniesz i odrobisz to w 2 dni, a w SoF2 nie możesz poprosić o powtórke walki o (nieoficjalne) 1 miejsce w polsce :S (szkoda ze odpadlismy :P )
No, więc kto ma więcej do stracenia.. :)
Tyle że mając wtedy 15 lat (2 lata temu) byłem najmłodszy w drużynie..
inni: 19,21,51,25 lat..
W tym nagraniu odzywają się głównie osoby w wieku 10-14 lat z takim śmiesznym piskliwym głosem :) (moze Taifun ma z 17-19 lat).

@Poprzedni post Zembol91
"to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??"
No można grać np. z 5 godzin dziennie, ale 12 to lekka przesada. To jakaś maszyna (BOT? :P ) albo warzywo siedzace przed kompem :)

-----------------To pisał Gesior!

nie wiem jak jest z SoF 2 ale czesto jak nie gram w tibie bo np exp zajety albo cos to se gram w CoD2 no i tam to sie odradzasz i dalej latasz a czy bedziesz pierwszy czy drugi to tam wiesz ;p

Madreth
16-09-2006, 15:30
to ze gra duzo w tibie to ma cos z glowa ??
ja gram w tibie kiedy tylko moge wiec jak ty myslisz ze jak ktos duzo gra to pojebany to nie wiem co ty tu kurwa robisz na tym forum.
wy*******aj stad grac w gry typu : Nie lubie tibi a nie.
i czytac ty sie naucz bo narazie to tu sa ludzie ktorzy umia czytac (no oprocz ciebie)
kurwa chlopie.
to ze jest smieszne to jest bo ja sam sie usmialem ;)
ale nie trzeba zaraz krytykowac typu: ale dzieci , ale maja glos itp.
ci co tak krytykuja to pewnie nawet nie wiedza co to znaczy miec PZa albo rzucac SOULFIRE jakby wiedzieli to wiedzieli by ze jest adrenalina w huj.
i sie kurwa ledwo oddycha ;p
Ehhh, nadal nie rozumiesz;] Nie chodzi mi oto ze sobie lubi koles pograc dlugo w tibie, bo kazdy robi to co lubi, chodzi mi ogolnie ze koles poprostu jest psychicznie chory w wielu momentach to jest pokazane jak mowi "gremorka uaa uaaa ujaa Gremorkaaaaaaa", przeciez to dla niego jest wszystko jakby troche sie opanowal to wszystko bylo by Ok.
A jezeli twierdzisz ze powinienem oczerniac swe lub br to tez masz cos z glowa, co mnie to obchodzi ze to polak? Mam stac przed jego domem czekac zeby dostac autograf jak wyjdzie z domu? Chyba bym sie nie doczekal bo on nie wychodzi z domu w ogole.
To jest gra wiadomo ze jest jakis poziom adrenaliny ale nie trzeba sie wydzierac i tak podniecac wiec kurwa mam prawo ocenic go po tym jak przesluchalem to bo jednak duzo to pokazuje jaki ten koles jest, ale dobra widze ze mylisz pojecia jestes pro, brales udzial w kazdej wojnie na servie i w ogole Imagram to twoj idol i chcialbys jego autograf ale kogo to teraz obchodzi ;)

SpAyKeR
21-09-2006, 19:36
lol. mowisz dzieciarnia a nigdy nawet nie byles na takich wojnach wiec nie wiesz jak to jest
To że nie wiem jak jest na wojnach, to nie znaczy, żeby sie tak podniecać z powodu głupiej gry, która ma na celu zabić nude.

Huragano
21-09-2006, 20:51
"pchaj go w dół, pchaj go w dół, kurde :("
"TAAAAAAAAJFUN W PRAWO"
"UHUJCIE"
"3 2 1 one"
TO JEST ZAJEBISTE, ja bym się 3 razy udusił gdybym miał tak na*******ać xD.

Stiwenson
02-01-2007, 11:34
Może ktoś jeszzce raz to zuploadować? stary link już jest nie aktywny a plik gdzieś zgubiłem a posłuchałbym sobie tego jeszcze raz :P Z góry dzięki

XDamian
02-01-2007, 13:07
nie,nie ja zrobie kombo odliczajcie moczykija uhuj moczykija :D

Kooowal
02-01-2007, 13:50
kurw.... myslalem ze sobie ich poslucham, bo z tego co w postach widze to jest dosyc smieszne.... klikam link "file is deleted" lukam na date napisania posta... a tu sierpień, omg.. co za debile odświeżają tak stare tematy?

MagField
02-01-2007, 14:48
Stop Archeologom!

Dudek098
02-01-2007, 14:52
Dajcie Link Do Filmiku Plaxxxxxxxxxxxx8o

Stiwenson
02-01-2007, 15:03
Dlatego właśnie niech ktoś zrobi rehosta

Dudek098
02-01-2007, 15:07
Masz tu--> http://www.megaupload.com/?d=49H6V7PJ

Jeszcze bym prosil o link do filmiku z tych rozmow bo mam ochote sie posmiac troche ogldajec ten filmik ;p8o

Chomiko
02-01-2007, 15:36
NIe chodzi mi link.. dlaczego?

mEEEh
02-01-2007, 16:13
Nie chce być archeologiem tak jak reszta up, ale temat jest trochę na czasie, więc chyba warto by było, żeby ktoś to rehostnął ... Prosze ; )

Yeroon
02-01-2007, 17:02
Rehost na rapidzie albo tibiacams... plax xd

Valariazz
02-01-2007, 17:13
Rehost na rapidzie albo tibiacams... plax xd

Na tibicams to ty siebie rehostnac mozesz, omg.
No i naprawde dzieeeeeeki za rehost na MEGAUPLOAD. Jakis paskow nie bede instalowal, wiec niech ktos zrobi rehosta na rapidzie albo gdziekowiek indziej.
Fajnie ze ktos sie pobawil w archeologa bo chetnie poslucham jak noobek Ima jęczy.

Sante Mefisto
02-01-2007, 17:25
Rehost gdziekolwiek byle nie na mega~. Thx

ups. znowu odswiezony temat -.-

Kozi_leus
02-01-2007, 17:28
Ludzie dajcie juz mu spokoj ;p Nie wiem zazdroscicie mu ze ma Duzy lvl ? Kolo nie musi być w cale jakims maniakiem i grac cale dnie -.-' . Wystarczy pograc 2 h dziennie dobrze , a nie jak wiekszosc ludzi lognie sie , posiedzi 2 h na tibii zrobi kilka runek pogada sobie i tyle ;p . Nagranie rozwala nie ma co ;p

NeO^
02-01-2007, 18:21
Rzal przez "rz" Plik Czysty ;)
Hahaha , te głosy są dobijające:evul:

Yeroon
02-01-2007, 18:40
dajcie rehosta, na rapidzie albo gdzies ! a nie zachwycacie sie ... tylko nie megauploads !

vNs'Cru
02-01-2007, 19:00
ej no nie moge pobrac pisze na rapidzie ze file delted ...

Krzemucha
02-01-2007, 21:51
sl;adbsadlbsakd

ReHosT pLaX ;d

Nie MegA~ nie RapId~ pLaX ;d

Sowa
02-01-2007, 22:32
Its Weeeeeeeekend

Witajcie.
Zauważając wasze podniecające posty postanowiłem zreshotować wam jęki Duskiness.

http://rapidshare.com/files/9945038/wojna.mp3.html

Podziękowania Mile widziane

Edit:

Ludzie przestańcie używać rapida i megauploada to może zaczną bankrutować i wyłączą głupie limity jest miliardy stron do rehostowania plików może nie są za szybkie ale tam przynajmniej można ściągnąć to co się chce albo najlepiej radzę robić se konta na cba i wsadzać w stronkę 300 mega max możesz wpakować to dużo i plik można pobierać do usranej śmierci...

btw...dajcie rehost na coś sensownego chcę to ściągnąć ,ale zamieszczacie to na najgorszych stronkach do rehostingu na świecie wrrr....

Nie wiem jak Ty. Ale dla mnie rapidshare jest good:p, Nie moja wina, że masz wewnętrzne ip i ludzie z sieci ciągle ściągają.

Pozdrawiam
Sowa.

Vasali
02-01-2007, 23:23

nie moja wina ze siedzisz w gownieX(

heheh dobre ;]

matkow21
03-01-2007, 03:59
Ludzie przestańcie używać rapida i megauploada to może zaczną bankrutować i wyłączą głupie limity jest miliardy stron do rehostowania plików może nie są za szybkie ale tam przynajmniej można ściągnąć to co się chce albo najlepiej radzę robić se konta na cba i wsadzać w stronkę 300 mega max możesz wpakować to dużo i plik można pobierać do usranej śmierci...

btw...dajcie rehost na coś sensownego chcę to ściągnąć ,ale zamieszczacie to na najgorszych stronkach do rehostingu na świecie wrrr....

MagField
03-01-2007, 12:52
STOP ARCHEOLOGOM

Krzemucha
03-01-2007, 14:09
Start Archeologom ;d

RehOsT !!

NiE nA RapId~ I mEgaUp~ !! plAX ;d

Jwitos
03-01-2007, 14:45
STOP ARCHEOLOGOM

KuWra za chwile dla ciebie będzie archeologizmem odpowiedź w temacie, który ostatnio byl "odswiezany" tydzien temu. OMG - leave noob.;)

Arahanox
03-01-2007, 16:03

/\ jak moze cie to dziwic skoro zawsze do linku jest koncuwka html
jesli bedzie ***** rec*********** to nie wlaz :>X(

Sowa
03-01-2007, 16:10
Witam!
Zdziwiliście mnie faktem, że rapidshare wam się nie podoba.

Postanowiłem Wrzucić na inny server.

http://www.speedyshare.com/491995299.html

MagField
03-01-2007, 18:42
KuWra za chwile dla ciebie będzie archeologizmem odpowiedź w temacie, który ostatnio byl "odswiezany" tydzien temu. OMG - leave noob.;)

Weź niepierdol jaki tydzień temu? :D

horbi
29-08-2007, 01:03
Zajebiste xD! Tylko kurwa aż szkoda mi że takie dzieci mają takie lvle :P Podzieliliby się! Jeżeli ktokolwiek ma do oddania jakąś postać 20 lvl+ z eq prosze o info gg: 6295329

Sorka z OFT xD

alienrotfl
29-08-2007, 12:24
zal czemu ja to nagranie mam juz z paru miesiecy?.....n/c sprawdx co chcesz wrzucic a potem wrzuc. I sprawdx czy tego juz nie bylo.

http://img212.imageshack.us/img212/9082/u0125otr0.jpg (http://imageshack.us)

NinJa
29-08-2007, 12:27
przecież to temat z 2006 GAMONIU

LaRrYxX
31-08-2007, 09:43
archeolodzy rox -.-'

Browarrior
31-08-2007, 10:28
@up: pizdo glupia nie myta szmato jak piszesz post o tresci "archeolodzy rox" to tez odswiezasz temat...WIEC NIE PIERDOL!!!!
Banujcie mnie jebie mnie to