Pokaż pełn± wersje : Boss Piratow I Jego Sludzy <<<<<<
..::QRAS::..
15-08-2006, 18:28
JAk w temacie http://www.tibicams.tibianetwork.com/de/movies/show/10746
loot bardzo ciekawy: YOU SEE RON THE RIPPER'S SABRE i jeszcze armor jakis ;] ale zobaczcie sami.
Radziomistrzu
15-08-2006, 19:40
1. To twój film?
2. Czy ten atak piratów można samemu wywołać? Bo potrzebuje addonu do pirackiego outfitu :)
wszytko fajnie,ale wiadomo do czego to jest?
Z tego co wiem ot potrzeba 4 itemy po 1 od każdego z bossów pirackich i wtedy można to wymienić za jaki¶ odjecahny addon, piracki kapelusz czy innego łacha :P filmik fajny tylko kretyńskie zachowanie pod sam koniec filmu było troche wnerwiajace - 113ek a i tak musiał pozabierać deadlooty z martwych ludzi co padli od tego ataku -.- a piratow to nawet nie otweiral - capa nie mial to i tak by niczego nei wziol :D
Z tego co wiem ot potrzeba 4 itemy po 1 od każdego z bossów pirackich i wtedy można to wymienić za jaki¶ odjecahny addon, piracki kapelusz czy innego łacha :P filmik fajny tylko kretyńskie zachowanie pod sam koniec filmu było troche wnerwiajace - 113ek a i tak musiał pozabierać deadlooty z martwych ludzi co padli od tego ataku -.- a piratow to nawet nie otweiral - capa nie mial to i tak by niczego nei wziol :D
Jak sie nauczysz czytać po angielsku to bedziesz wiedzial dlaczego otwieral :)
filmik fajny :)
Filmik fajny ale do czego wkoncu ta "sabra"?
[QUOTE=Hugo;938970]Jak sie nauczysz czytać po angielsku to bedziesz wiedzial dlaczego otwieral :)QUOTE]
To by¶ powiedział od razu a nei się wym±drzał, nie bior±c pod uwagę nawet tego że ja nie czytam niczego na tego typu filmach tylko patrzę co się dzieje ciekawego, jak sobie co¶am gadaj± to ja mam to gdzie¶ i tyle, jak otwierał ciała kumpli to może dobrze ale zwróciłem uwagę że jaki¶ kole¶ się aż pluł żeby mu deadloota oddał a ten tego nie zrobił.
UP@ Szabla jest do addonu do outfitu pirackiego, już raz to napisałem...
A mi filmik niedziała :C afffffffffffffffff
[QUOTE=Hugo;938970]Jak sie nauczysz czytać po angielsku to bedziesz wiedzial dlaczego otwieral :)QUOTE]
To by¶ powiedział od razu a nei się wym±drzał, nie bior±c pod uwagę nawet tego że ja nie czytam niczego na tego typu filmach tylko patrzę co się dzieje ciekawego, jak sobie co¶am gadaj± to ja mam to gdzie¶ i tyle, jak otwierał ciała kumpli to może dobrze ale zwróciłem uwagę że jaki¶ kole¶ się aż pluł żeby mu deadloota oddał a ten tego nie zrobił.
UP@ Szabla jest do addonu do outfitu pirackiego, już raz to napisałem...
Thx :D nie zauwazylem ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.