Pokaż pełną wersje : Soluje dragona
Hej mam 19 lvl i soluje sragona obejrzyjcie warto:)
a oto link:
http://adriandeja.fm.interia.pl/dragonsolo.rec
Nocny koszmar of danubia
15-08-2004, 12:33
Czekałem na ten filmik bardzo długo.Bardzo ci dziękuję za ten filmik.Masz u mnie plusa.Może zaraz dam ci reputację spoko Filmik.THX jeszcze raz
ancient kavu
15-08-2004, 12:46
No coż. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować. Szczęścia troszeczke miałeś nie powiem ale to nic. Wszystko byłoby ok,ale zadziwia mnie jedna rzecz. Ubiłem już sporo dragów a nigdy mi nie uciekały stojąc praktycznie w miejscu! ;)
Edit:Poprawiłem błąd ortograficzny. Jeden błąd a 5 osób za to minusa... :(
Fajnie ze filmik sie podobal a co do szczescia to nie wiem bo zabijam dragony od 15 lvl z uhami to widocznie mam go bardzo duzo:)
Bardzo fajny film. Gratuluje. Zuzyles nie wiele bo tylko 1 czy tam 2 uhy :) Rzeczywiscie masz ogromne szczescie , poniewaz jak ja huntuje na dragach to dosyc czesto mnie wala z gfb :/ , moze przez to ze zabijam go w jaskini, a ty ledwo co go widzisz bo masz miejsce do uciekania ?? nie wiem, ale ok. Jeszcze raz WIELKIE GRATZ. Moze i ja nagram kiedys jakis film :)
Jugo-ten_prawdziwy
16-08-2004, 11:19
No coż. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować. Szczęścia troszeczke miałeś nie powiem ale to nic. Wszystko byłoby ok,ale zadziwia mnie jedna żecz. Ubiłem już sporo dragów a nigdy mi nie uciekały stojąc praktycznie w miejscu! ;)
Wiesz dlaczego stał w miejscu? powiem ci... Jeżeli jakis stworek który ucieka będzie cie gonil , i wyjdzie poza miejsce swojego respa, to tak jakby sie zawiesi i niewie co ma z sobom zrobic gdy przyjdzie jego pora na ucieczke:) + Reputke up plx +
Armes'Tigs
14-03-2008, 06:55
Fajny filmik ^^
@Gron'Inv
ty ^^
@topic
Oglądam stare filmy i bawię się w archeologa : <
Gron'Inv
14-03-2008, 07:06
/\ Idiota...
player331
14-03-2008, 07:25
A mi film nie działa :(.
A mi film nie działa :(.
Film jest sprzed 4 lat OMG... jak masz jeszcze tibie 7.x to mozesz oglądać :baby:
Radzik15
14-03-2008, 15:21
Archeolodzy ;*
Don_Kustosz
14-03-2008, 16:36
ej archeolodzy odkopcie jakies itemki dla mnie ;*
Fajny filmik ^^
@Gron'Inv
ty ^^
@topic
Oglądam stare filmy i bawię się w archeologa : <
zapierdole ... jak spotkam
Armes'Tigs
14-03-2008, 16:44
ej archeolodzy odkopcie jakies itemki dla mnie ;*
Scale arm leży w bagnie <333
@up
?^^
neopostman
14-03-2008, 16:51
Scale arm leży w bagnie <333
@up
?^^
Nie jesteś śmieszny, tylko udowadniasz nam swoją głupotę, na tym forum nie ma miejsca dla ludzi takich jak ty..
Temat do zamknięcia :baby:
A czy autor z łaski swojej moglby napisac ze nie jest to film na tibicam 8.1 ? Wlasnie stracilem 2 minuty swojego zycia na ten temat...
Jak ten filmik jest sprzed 4 lat to na jakiego "grzybka" go komentujecie?
Niech jakiś modek zamknie ten temat, proszę.
@down
Boże...
Po pierwsze: na *** tu piszesz jak to temat sprzed 4 lat!
Po drugie: A co swoimi postami udowadnia Armes? Neopostman dobrze mówi, że on udowadnia swoją głupotę...
Neopostman a ty myslisz ze jestes fajny bo nalezysz do ''Tibia.pl support'' ? i wszystko ci wolno huliganie ?!
Niestety musze stwierdzic ze nie jests fajny ;( ;*
Armes'Tigs
14-03-2008, 19:37
Nie jesteś śmieszny, tylko udowadniasz nam swoją głupotę, na tym forum nie ma miejsca dla ludzi takich jak ty..
Pokażesz mi drzwi : <?
neopostman
14-03-2008, 19:48
Neopostman a ty myslisz ze jestes fajny bo nalezysz do ''Tibia.pl support'' ? i wszystko ci wolno huliganie ?!
Niestety musze stwierdzic ze nie jests fajny ;( ;*
Tak uważam, że wszystko mi wolno. I też jestem fajny.
Odpowiedź na poziomie zadanego pytania.
Pokażesz mi drzwi : <?
W lewym, górnym rogu strony masz taki napis "wyloguj się" i proszę bardzo, oto twoje drzwi. Nie musisz dziękować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.