Pokaż pełną wersje : Przydatny Poradnik
Kubalolz
15-08-2006, 20:33
czasami macie problemy ze sie nie da usunac jakiegos pliku??tak to ja jestem tym zbawca!!dam wam poradnik jak skasowac plik ktorego nie da sie skasowac :D
no to punkt nr 1 jesli wyskakuje ci okienko ze ktos uzywa tego programu to tak zrob
punkt nr2:wchodzimy na jaka strone do sciagniecia pliku (ja bylem na skype.pl :P)powiem jak sciagnac plik w nastepnym punkcie
punkt nr3:np macie gdzies tam zapisane (ja mialem to samo:P)np Jakis_shit***** sciagacie skype i zmieniacie ze Skype***** na Jakis_shit***** czekacie az sie sciagnie i restartujecie kompa i kasujemy pliczek ktorego sie nie dalo skasowac :P koniec oceniajcie poradnik od 0 do 10 i nie zamykajcie prosze:P
edit:a komu chce sie szukac jakiegos programika??tak jest latwiej ;)i ja mam 9 lat to poradnik na mnie niezly:P
Cienkie.
Sa programy kasujace tego typu pliki, w ktorych nie trzeba sie tyle bawic.
Rethfing on Aldora
15-08-2006, 20:44
Zamiast coś pierdzielić to lepiej po prostu uruchomić komputer w trybie awaryjnym i usunąć plik.
Tak jest tylko w windowsie, a dlaczego? bo jest chujowy. A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło - mi przez jebanego windowsa dysk 200GB czyta jako 120GB - na linuksie jest wszystko w porządku. Dałem ten przykład dlatego że problemy ze skasowaniem pliku są tylk na windowsie....
Vanhelsen
15-08-2006, 20:51
Znam 2 łatwiejsze wyjścia: Total Comander or KillBox...
@up: masz źle skonfigórowanego windowsa jeśli chodzi o dysk... Windows XP Pro nie jest zły... ale tylko ten... no i może 98 SE...
@Andrew:
A więc masz szanse poznać - mi się w żadnym windowsie nic nie pieprzyło ;]
@Topic:
I po co się męczyć skoro można uruchomić kompa w trybie awaryjnym?;p
A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło
WinXP uzywam od ~1,5 roku, od 10 miechow nie robilem formata. Winda dzielnie trzyma uptime'y w okolicach ~tygodnia, zadnych zwisow ani bluescreenow. To ze nie umiesz sobie skonfigurowac windowsa (ani zaden czlowiek, ktorego znasz) to jest juz tylko i wylacznie twoja wina. Jak juz mowilem, od prawie roku nie robilem formata - dlaczego? A bo nie bylo takiej potrzeby. Jak na samym poczatku poswieci sie kilka godzinek na konfiguracje i instalacje potrzebnego softu, to potem wszystko dziala tak, jak powinno. Nie mam problemow ze sterownikami (moze poza lipnym DirectX v.9+, ale coz, Tomb Raider uparl sie ze nie bedzie dzialac bez niego), nie mam problemow z kodekami, nie mam problemow z wirusami/trojanami/spy'ami/whatever, komp dziala w miare szybko (tzn. szybko jak na 256 ramu...). Any questions?
@poradnik:
bladego pojecia nie mam co autor tematu chcial przekazac, 4x czytam pierwszego posta i nadal ani troche nie rozumiem jego tresci. Ale coz, sam autor przyznal ze ma 9 lat... hm... komunie jakos niedawno byly chyba, nie?
Walekifa
16-08-2006, 01:17
Jest taki program niszczarka plików,i tyle...
Tak jest tylko w windowsie, a dlaczego? bo jest chujowy. A xp ze wszystich najgorszy - nie znam człowieka któremu by się coś nei popieprzyło - mi przez jebanego windowsa dysk 200GB czyta jako 120GB - na linuksie jest wszystko w porządku. Dałem ten przykład dlatego że problemy ze skasowaniem pliku są tylk na windowsie....
On moze sobie cztać ale i tak możesz zpisać an tym dysku 200gb ściągnij sobie jakąś łatke czy coś ja tesz tak mialem :D
Kubalolz
16-08-2006, 07:15
@poradnik:
bladego pojecia nie mam co autor tematu chcial przekazac, 4x czytam pierwszego posta i nadal ani troche nie rozumiem jego tresci. Ale coz, sam autor przyznal ze ma 9 lat... hm... komunie jakos niedawno byly chyba, nie?
dla ciebie krocej:sciagasz skype***** albo cos innego na Jakis_shit***** restartujesz kompa i kasujesz :P moi koledzy nawet nie wiedza jak sciagac z neta a ja jestem glowny komputerowiec w klasie :D:D
@edit
ja robilem formata i mialem zwalony uwaga uwaga... okna xp!!z tibii mnie wywalalo i nie moglem grac w zadna gre bo tez wywalalo z internetu tez wywalalo to na laptopie w GTA: SA gralem :P
@edit
robimy konkurs kto zrobi najwiecej literowek
...masz źle skonfigÓrowanego windowsa jeśli chodzi o dysk...
...ściągnij sobie jakąś łatke czy coś ja teSZ tak...
@Up
To są błędy ortograficzne. Nie rób konkursu, jeżeli sam nie napisałeś dobrze...
@Topic
Do takich rzeczy są programy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.