zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia - The Life of a Noobie

King Mati
16-08-2006, 04:53
Hehe filmik mi sie podoba a zwlaszcza piosenka sami zobaczcie...
filmik nie jest moj
http://youtube.com/watch?v=bYqwc8_SMIE&mode=related&search=

Gracz Tibijski
16-08-2006, 06:17
Buehehehe.Tylko troche zbyt "piskate".

-=DanieL=-
16-08-2006, 06:35
Oglądałem to jakiś czas temu. I jest to beznadzieja gość nawet nie umie dobrze do mikrofonu zaśpiewać bo coras słychać te stukania i powiewy powietrza walące w mikrofon. Jakby jeszcze to zrobił z postaciami w Tibii to by było ciekawsze bo te rysunki na białym tle raczej nie bawią. I jak mi się zdaje to ta wersja jakaś pocięta jest albo ma niezwykle durny koniec. Nie oglądajcie bo nie warto.

Sowa
16-08-2006, 06:39
Stare i było uż na Forum, Ja rozumiem , że tego nie znalazłeś bo nie wiedziałeś co wpisać jako haslo kłuczowe.
Mi się podoba.

Pozdrawiam
Sowa.

King Mati
16-08-2006, 07:02
Oglądałem to jakiś czas temu. I jest to beznadzieja gość nawet nie umie dobrze do mikrofonu zaśpiewać bo zoras słychać te stukania i powiewy powietrza walące w mikrofon. Jakby jeszcze to zrobił z postaciami w Tibii to by było ciekawsze bo te rysunki na białym tle raczej nie bawią. I jak mi się zdaje to ta wersja jakaś pocięta jest albo ma niezwykle durny koniec. Nie oglądajcie bo nie warto.

Tu wlasnie o to chodzi ze sa takie postacie.

Stare i było uż na Forum, Ja rozumiem , że tego nie znalazłeś bo nie wiedziałeś co wpisać jako haslo kłuczowe.
Mi się podoba.

Pozdrawiam
Sowa.

bylo ale sie zmylo szukalem i nie znalazlem...

Always hunted
16-08-2006, 12:02
BYŁOOOOOOOOOO 3 razy.
Filmik nawet spoko, nie najgorszy ale dobry też nie jest.

-=DanieL=-@
Ten kiepski dźwięk jest specjalnie tak zrobiony. Widziałem parę innych filmików tego gościa, i miały o wiele lepszy dźwięk