Pokaż pełną wersje : 20lvl pal - jaki equip?
Darth sith Qpao
15-08-2004, 13:09
Żyje na Aldorze, mam jakies 20k złota i chce sobie kupic jakiś equip.
Na 20lvl mam :
plate arm
plate legs
dark helmet
leather boots :p
dwarven shield
Co powinienem kupić, na co zbierać i za ile to moge na aldorze dostać? Tak najogólniej :)
Nie ma po co kupować lepszego equipa, poradzisz sobie z tym. Chyba że chcesz to kup noble arma. Kasa ci się bedziej przyda na hunty które cię za niedługo czekają. Kasa się wydaje bardzo szybko na strzały/bolty i uhy, wierz mi. Ja mam 30 lvl i łaże w p-secie i mi to starcza.
Sa rozne teorie:
1) zbroje i reszte, ze jak cie cos z bilska walnie, to mniejsze straty, tego raczej nie polecam
2) dobra tarcze (guardian, dragon, crown) aby lazic na cycki z zapalkami
3) zbierac na bohy (ale jak wypadna przy deadzie to zalamac sie mozna)
Darth sith Qpao
15-08-2004, 18:52
Prosiłbym, jesli ktos jest w stanie, podać mi przybliżone ceny tarcz na Aldorze. Czekam na cennik Aldory na forum Handel i nie moge sie doczekać. Jesli ktoś ma jakieś pojęcie o cenach na tym świecie niech coś napisze.
A ja na 9lvl mam wszytko to co on oprucz p legsow.... mam brass :D to chyba dobrze co ? :P a jaka bron powinienem miec?? z mieczy oczywiscie ... B)
@ up. Dobrze, tylko zauwaz, ze mu nie jest potrzebny dobry eqp bo wali z dista. Ja 30 lvl p-set i crown shield.
.mimimum g-shield nawet dragon......
Dr. Warrior
15-08-2004, 20:38
Ja polecam kupic K-seta jest bardyo dobrz i do jakiegos 35lvl masy problem eq z gowy
Lord Warlocks
15-08-2004, 20:53
kiedys bylo fajnie byl;es z p setem do 28lv potem szles na gs-y i zdobywales k-seta..ale teraz kiedy gs-y so jakie so....
wg mnie to dobry eq, moj qmpel 24lv pall ma tylko noble arma a reszta to to samo
Darth sith Qpao
15-08-2004, 23:01
Kupilem sobie właśnie dragon shielda. Za 8k na Aldorze. Taka promocja, normalnie 10k tu chodzą. Jutro z "zapałkami" :D :D :D (hehe, podoba mi sie okreslenie zapałki) na cyce. Thx wszystkim za pomoc.
Close topic
Darth, d-shieldy chodzą po 8-9k na aldorze i to że dostałeś za tą cenę nie jest wyjątkowe. Jak dostanę d-shielda to też za 8k opchne... Btw. Gram na aldorze xD
Tibiańczyk
17-08-2004, 12:39
Nie kupuj nic p set ci wystarczy zbieraj na boh.Speed sie przyda.
kiedys bylo fajnie byl;es z p setem do 28lv potem szles na gs-y i zdobywales k-seta..ale teraz kiedy gs-y so jakie so....
wg mnie to dobry eq, moj qmpel 24lv pall ma tylko noble arma a reszta to to samo
Calkowicie sie z toba zgadzam, kiedys kolega mi opowiadal ze czytal na jakiejs stronie, ze na poczatkach tibii koles zarabial na loot bagach (przy okazji robil lvl.) i na 17 lvl. mial scale armor i brass legi to byl juz git ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.