PDA

Pokaż pełną wersje : Ferumbras-Ab

Maldoryz
16-08-2006, 19:15
Chyba wiecie ktoto Ferumbras.. Ja niestety nie :p
Jezeli ktos bylby dobry i mi powiedzial kto to to bedzie gicio ;p
A wiec do rzeczy...
Dzisiaj, przegladajac forum, znalazlem temat z Frodem, ktort cos tam mowil jak sie do niego cos powiedzialo, i mnie rozne takie sprawy zaciekawily.
Zalogowalem sie na postac, doszedlem do dp i zaczolem pytac sie all npc, O Ferumbrasa, oto wypowiedzi niektorych z nich:
Orlik-I heared he is dead, which is a good thing.
Roderick-A threat to all free races.
Faluae- I hope this fallen servant of evil will never find us.
Anerui- The defiler. I will not talk about him.
Shanar- A danger to all.
Briasol- He will be gone sooner or later.
Najbardziej zaciekawil mnie ten npc...(chodzi o ten na dole)
Bashira- He may scare the treedwellers or the big-mouthes above, but not the Kuridai.- coto, lub ktoto jest Kuridai? z tego co Ztranslatorowalem (xP) wywnioskowac moge, ze wszyscy sie go boja oprocz '' Kuridai ''
Shirith- He should be destroyed.- on MIAL? byc zniszczony?
Eroth- A human born evil. Another evidence of the destructive potential of that race.
Shiriel- A humanbreed abnomination.
Dobra to all, co znalazlem , moze to nie all npc, ale narazie musze konczyc, Thx for all!

ripper
16-08-2006, 19:34
Ferumbrass - postać - legenda. Kierowany przez jednego z członków CipSoftu siał spustoszenie w Tibii, dawno, dawno temu. Udało się go w końcu zabić, ale teraz PODOBNO ma powrócić (nie wiem czy ktoś go widział, czy nie). Summonował Warlocki, Demony, miał wielostrzałowe runy itd. Ogólnie postać wyjęta jakby z OTSa.

Slayer Shaphiree
16-08-2006, 19:45
Kiedys sial postrach W TIBII , bo podobno sobie ubzdural ze mieszkancy w THAIS zabili mu matke . Juz raczej nie istnieje , ale nasilily sie plotki ze ma wrocic ( ja w to oficjalnie nie wierze ) . Summonował Demony i takie rozne . Jednak CipSoft go pozniej usuną bo wielu graczy w w winiku takiej rozroby skonczylo z tibia .

-niegrający-
16-08-2006, 20:55
Tak jak powiedzieli koledzy przede mną postać która bardzo dawno temu pustoszyła świat tibijski. Summonował Demony i Wrl. Lecz pewnego dnia udało się go zabić (podobno na Antice ale nie zapewniam że to akurat tam) i od śmierci się nie pojawił. Ale po letnim update został przywrócony a gdzieś na forum można zobaczyć jak teraz wygląda. Prawdopodobnie bedzie to teraz monster gdyż kiedyś kierował nim gracz i będzie się raczej pojawiał tak jak Orshabaal.
Ale takich tematów było w grom...szukanie nie boli ;)

Maldoryz
17-08-2006, 08:59
Wiem, moze i takich tematow o Nim bylo duzo, ale mi chodzi razcej o npc-A, tak, dzieki za wytlumaczenie :*
Jeszcze dzisiaj poszukam npc, mam duzo czasu :]

S'hAr'K
17-08-2006, 09:23
Kiedys zabijal wszystkich graczy a teraz ma powrucic

MixerQ
17-08-2006, 10:20
@up "ma powrócić" ale czy powróci to zależy od CipSOFT'u.
@topic poczytajcie na fansities. :)

Maldoryz
17-08-2006, 10:44
Nadal sie astanawiam coto Kuridai, jezelli ktos odpisze bede wdzieczny

Alcor Sake
17-08-2006, 16:54
Ferumbras prawdopodobnie pojawi sie o nicku Apocaliptica czy jakoś tak w każdym razie na test servie taki demonek biegał i to prawdopodobnie ma być zupełnie nowy Ferumbras :p
@edit
troche bez składu napisałem ale każdy chyba zrozumie oco chodzi :D

ripper
17-08-2006, 17:25
@up
Bzdury pleciesz. Apoc~ to jeden z Ruthless Seven.

Andrew
17-08-2006, 17:53
On nie ma powrócić, on już powrócił i siał zniszczenie. Został zabbity na test serwie :D

Cragmorton
17-08-2006, 18:12
Boże, ale wy głupoty piszecie. Ferumbras był już na świecie Candia, gdzie nikt nie był w stanie go zabić (najwyższy level na Candi - ~80). Jego resp znajduje się w jego wieży na jednej z nowych wysp.

Double
17-08-2006, 18:13
Może powruci moze nie kto to wie:D

Maldoryz
18-08-2006, 08:50
Boshe, my tu gadolimy o feru~ a tu jakies Pogloski ze Ferumbras to '' Apocalypse '' -.^
Ok, powie mi ktos wkoncu, co to do cho**** jest '' Kuridai''?

PeJ~
18-08-2006, 09:16
Kuridai to po prostu jedna z trzech ras-odmian-profesji elfów, która znaczy to samo co elf warriors, czyli wojownicy. O ile pamiętam wystarczy zapytać się Elf Guarda o "elves"

H_A_W_K
18-08-2006, 09:49
Boże, ale wy głupoty piszecie. Ferumbras był już na świecie Candia, gdzie nikt nie był w stanie go zabić (najwyższy level na Candi - ~80). Jego resp znajduje się w jego wieży na jednej z nowych wysp.

na cadnii niema nikt ~~80 z knightow

YyyeeyIsBack
18-08-2006, 11:01
Ferumbras kiedys byl kierowany przez knightmare (npc kiedys nie istnialy, obecne npc byly kiedys sterowane przez ludzi). A dlatego najezdzal on na Thais bo w tamtejszych czasach tylko thais istnialo.

Jay
18-08-2006, 11:22
na cadnii niema nikt ~~80 z knightow

a czy on powiedział, że knight ? powiedział ze max lvl to ~80

Pirate Cutthroats
18-08-2006, 11:43
a dokładniej 76 i to palek

crest
18-08-2006, 12:07
@up to nie jest 76 palek tylko 77 master sorcerer

Miszi
18-08-2006, 12:39
a ma ktos zdjecie tego ferumbrasa?

Cragmorton
18-08-2006, 12:42
Gdzieś w temacie z Test Serwera był screen z nim ;]

szpax
18-08-2006, 23:06
O Boże. Na tibiaWiki macie jego obrazek. jest tez tam opisany apocalipte(czy jakos tak to sie pisze) i inny boos z siodemki. Sa quara scouty itp. Boss caranphili itd. pozdro all =)

Rekin Master
19-08-2006, 21:27
Jak wczesniej nap[isali, kiedys kierowal nim czlowiek, yl praktycznie nie do pokonania(nie bylo ani1 100lvl-a) ale jednak go strapowali i ubili...:P
Teraz wraca jako potwor, wraz z tym update powstala jego cytadela blisko od liberty bay(polnoc)...dojscie tam jest bardzo duze...Gdy on wraca jest napis:Ferumbras wqrocil do swojej cytadeli(jakos tak) ale by sie do niego dostac trzeba pokonac ogrmna ilosc innych potworow....

Ferumbras prawdopodobnie pojawi sie o nicku Apocaliptica czy jakoś tak w każdym razie na test servie taki demonek biegał i to prawdopodobnie ma być zupełnie nowy Ferumbras :p
@edit
troche bez składu napisałem ale każdy chyba zrozumie oco chodzi :D

gadasz glupoty...
ps. nie pisz edit, bo widac ze nie edytowales...nie wiem podnieca cie to?(podczas edyutowania jest napisane cos w stylu:ostatnio edytowana przez Abc88 dzisiaj o godzinie 21:47)