Pokaż pełną wersje : Swiat na reszte wakacji;)
Drachol'ek
16-08-2006, 22:05
Witam,
mam do Was prośbę, mianowicie, poszukuje serwera, na którym mógłbym spędzić resztę wakacji. Oglądalem już kilka topiców o tym (w tym przyklejony) ale prosilbym Was o pomoc;) z góry dzięki;)
your drach
gavreonien
16-08-2006, 22:26
Hehe no ciezko :P jak chcesz sie pobawic to wybierz pvp ;) Swiat na 3 tygodnie ? ;P torche malo . Ja bym wybral Valorie z wzgledow sentymentalnych :P pozdro
Ufocznik
16-08-2006, 22:40
Hehe no ciezko :P jak chcesz sie pobawic to wybierz pvp ;) Swiat na 3 tygodnie ? ;P torche malo . Ja bym wybral Valorie z wzgledow sentymentalnych :P pozdro
valorie? zdecydowanie odradzam ;p
najlepiej wybierz najnowszy z mozliwych servow, badz najnowszy z servow pvp, jesli chcesz pograc dla zabawy, a nie dla leveli i skilli
@up
Na nowych worldach kiepsko gra się for fun. Dużo ludzi, zatłoczone expowiska, masa protectowanych noobów.
Rooker666
17-08-2006, 00:08
to zależy czy masz zamiar grać 3 tygodnie czy w czasie szkoły też jeżeli na 3 tygodnie to polecam ci inferne albo ots.jeżeli chcesz na dluzej to polecam refugie
Drachol'ek
17-08-2006, 13:55
a czy ktos bylby chetny zrobic postac pograc "4fun" (czytaj: poPeKowac). Nie lubie grac w tibię na dluzsza mete, przy deadzie szkoda zaporacowanego lv/mlv/skilli. Jakby ktos chcial pograc '4fun' napiszcie posta abo msg na gadu:4445647
ja polecam berylie sam moge popekowac noob charami ;)
Heh jak nielubisz grac w tibie dluzszy okres to wejdz sobie na OTS i tam......
chyba cos dla ciebie:p ;) :D
Odpowiedz jest prosta...
-szukasz czegos na stałe chcesz osiagnąć szybko duzy level i zdobyc fajne itemy bez większego ryzyka ? polecam no-pvp w tym Guardie B)
-chcesz sie zabawic ? najleszym dla ciebie wyjsciem bedzie jakis ots lub servery typu inferna :evul:
-chcesz szybko zdobyc wyposarzenie ? swiaty takie jak nova i antica sa dla Ciebie niestety tam nawet ludzie 100 level+ sa nikim:baby:
Awiec masz niezly wybór ocen sam czego Ci trzeba i wbijaj sie na jakis
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.