Pokaż pełną wersje : Gian Spider
Goofy91_
17-08-2006, 08:25
Mam pytanie czy Knight z powyzej 30 lvl moze zabic gs ze skillami 75\75 niby solo?? Np. Knight sam bije a z tylu ED leczy go z sio...
Knight dalby rade w tem sposub powalic gsa??
Prosze o szybka odpowiedz
Z góry THX
Boski Rzeznik
17-08-2006, 08:35
tak da rade tylko troche jakgdyby waste
pAnoramiks
17-08-2006, 08:36
taaa...
zużyjesz troche uh (lub druid troche many/uh) ale pokonasz go napewno... ja zabiłem pierwszego mojego gsa palkiem na 28 lev:] (uh poszło w h.... i jeszcze troszke), nie poszedłem na niego celowo tylko przypadkiem trafiłem...:p i z trudem ale go pokonałem bez tarczy i z plate setem!:D
gs bije mocno, ale knajt taki jak Ty spokojnie zdąży sie uleczyć... uważaj tylko jak będziesz leczył sie i używał hmmów... exhausted (czy jakoś tak) zabiło mojego kumpla:)
pokonasz ale jak ed bedzie w miare szybko leczył z exura sio
waste uh i mf...B)
Titania_Knight
20-08-2006, 18:14
Ojj. Musisz zaufać swojemu dostawcy internetu. Lagg może cie teleportnąć do świątyni chyba, że drut nadąży cie leczyć. W sumie teraz wystarczy potrafić wciśnąć guzik w odpowiednim czasie więc raczej dacie rade...
Dobijałem 50 lvl na GS'ie i wiem, że z dwu-ręczna bronią jest ostro ;p
To bez sensu knight na takich skillach to moze miec 20lvl i gsa zabic (co jest wogule nie oplacalne)na 30lvl bys 2 dał rade (ale uhy ci zejdo)
SOLO rox :cup:
Da rade bo muj kumpel zrobił kiedyś podobnie ale jest to strasznie nieopłacalne ale jeżeli ci na tym zależy to spoko 1 gs to zawsze wielkie przezycie
:D :D :D :D
Adi Pro Knight
20-08-2006, 21:13
ja mialem knighta 29lv skille 65/64 z plate setem,w helmetem i giant swordem ... i poszlem solo gsa ubic zjechalo mi 2 bp of uh i bylo czesto red hp ... ale udalo mi sie
wiedzy ty bys dal rade ...z odrobina szczescia
To bez sensu knight na takich skillach to moze miec 20lvl i gsa zabic (co jest wogule nie oplacalne)na 30lvl bys 2 dał rade (ale uhy ci zejdo)
SOLO rox :cup:
Gościu, weź sie nie wypowiadaj jak czegoś nie wiesz, ok? 2 gsy na 30 lvl? rotfl
Jak walisz z broni dwurecznej to gs moze ci zadac nawet 250 dmg, więc jak łatwo obliczyć dwa moge ci zabrac nawet do 500 hp na ture, a on ma ledwo ponad 500hp na full. Oczywiście takie hity zdazaja sie raz na jakis czas ale trzeba sie liczyc ze 2 gsy zabiora nie mniej niz 300hp na ture.
Ja zabilem swojego pierwszego gsa bodajze na 40 lvl ze skilami 75/75 i zeszlo mi okolo 10 uhow. Wogule nie oplacalne... A jeśli chcesz sie chwalic przed kolesiami ze zabiles solo gs-a to tez jest bez sensu bo gs to frajer pompa i kazdy wyzszy lvl ci to powie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.