zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Demon solo style

Wielki Mancyz
17-08-2006, 11:31
Dzisiaj postanowiłem wkońcu zsolować demona na parchment room :] thx for malakashi ;]

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10809

Komentujcie plz :]

Dy/\/\O
17-08-2006, 12:41
:cup: ~*G*R*A*T*Z*~:cup:

tylko szkoda ze loot nie dopisal...

Jojunifu
17-08-2006, 12:47
Wielki Mancyz

No niezle niezle :P
troszke slabiutkie te hiciory z SD :P
pozdro 600

Sowa
17-08-2006, 17:10
Nawet żeby bić z sd w potwory < co można robić z batle > potrzebny Ci Hotkey ; o Żal

Wielki Mancyz
17-08-2006, 17:16
Wielki Mancyz

No niezle niezle :P
troszke slabiutkie te hiciory z SD :P
pozdro 600

e tam ale ważne że demek padł dz za gratulacje :] :P a jeżeli ktoś sie czepi mojego mlvla to odrazu mówie że wole expić niż robić runy pod dp :)

Ajco
17-08-2006, 17:25
Nawet żeby bić z sd w potwory < co można robić z batle > potrzebny Ci Hotkey ; o Żal

Taki mądry jestes ? Już to widze jak nie uzywasz Cipbota... Niech se wali z hotkeji, może mu łatwiej ? Znalazł sie progamer... Nie podoba sie update ? Weź przykład ze mnie i nie graj w tibie...

Sowa
17-08-2006, 18:07
Taki mądry jestes ? Już to widze jak nie uzywasz Cipbota... Niech se wali z hotkeji, może mu łatwiej ? Znalazł sie progamer... Nie podoba sie update ? Weź przykład ze mnie i nie graj w tibie...

I co to za przyjemność z solo demona na hotkeu, Dobra może mu sie pdooba ale Mi nie a jak ćoś Tobie się nie podoba to looknij na mój podpis < pierwsze 3 zdania >

Dla mnie zrobienie demona solo bez hotkei to przykład a nie biegam w kolko naciskam hotkeye wchodze na góre i sie manasuje < także hotkeyem ; o >

To Jest moje zdanie mój komentarz mój punkt widzenia

Sir Tibiak
17-08-2006, 19:09
I co to za przyjemność z solo demona na hotkeu, Dobra może mu sie pdooba ale Mi nie a jak ćoś Tobie się nie podoba to looknij na mój podpis < pierwsze 3 zdania >

Dla mnie zrobienie demona solo bez hotkei to przykład a nie biegam w kolko naciskam hotkeye wchodze na góre i sie manasuje < także hotkeyem ; o >

Ale niemusisz swojego zdania wyrażać w każdym temacie gdzie ktoś używa run na hotkeyach. -.- To jest enty twój post o tym samym jezus jak Ci sie niepodoba to nieużywaj/niegraj ale nie pisz w kółko tego samego bo to się staje nudne!

szymon287
17-08-2006, 20:40
@Sowa:
skoro taki master z ciebie to nagraj jakis filmik (tylko nie na ratach :baby: )
jak mu wygodniej to niech tak robi nadal, gdyby uzywal lh/mc to bys mogl napisac uwage czy nie potrafi normalnie grac, ale jest wprowadzona taka opcja to niech ludzie tego uzywaja... a po co ty sie uhasz na dragu skoro masz exurke >.>? nie mozesz sie powstrzymac od uzywania run? zal.pl -.-

,,To Jest moje zdanie mój komentarz mój punkt widzenia''
to nie znaczy ze w kazdym filmiku po upku musisz pisac o hotkeyach...
@top:
no gratulacje :)
hail harmonia :D

Ajco
17-08-2006, 23:01

W pewnym sensie masz racje, ale popieram zdanie Sir Tibiaka. No i mam jedno pytanie, o co chodzi w twoim avatarze ? Bo jakoś nie rozumię.

Sowa
18-08-2006, 00:02
Ale niemusisz swojego zdania wyrażać w każdym temacie gdzie ktoś używa run na hotkeyach. -.- To jest enty twój post o tym samym jezus jak Ci sie niepodoba to nieużywaj/niegraj ale nie pisz w kółko tego samego bo to się staje nudne!

To jest mój komentarz do filmu i chce uświadomić ludzi , że walenie hotkeyem z sd w potwory to jest żal i więszką satysfakcje miałby gdyby to zrobił tradycyjną metodą. Później oglądają to jakeis 11 nastki i też używają hotkeyi jak noobki. I nie czerpią pełnej satysfakcji z gry.

@up
W Avatarze chodzi o to, że byłem 1 ownerem tego chara, i był to mój 1 char na mainie. Tak drudno sie domyślić ?

EDIT

@down
Ja nikogo nie przezywam. Update mi sie podoba. Taa niedługo to 14 lvl bedzie gsa bloczył na hotkeyu bo na Myszcze by Mu się ręka trzęsła.

Pozdrawiam
Sowa.

Raayden
18-08-2006, 00:22
23:52 Farr'erar [51]: nie
23:52 Farr'erar [51]: !
23:52 Farr'erar [51]: utamo vita ""o0
23:52 Malakashi Knight [44]: hccailem
23:52 Malakashi Knight [44]: na dednietego
23:52 Malakashi Knight [44]: demona zobaczec

beueheuehe myslales ze liscik bedzie zdejmowal? xD odrazu spam utamo ^^
gz solowki
@Sowa
nie wiem czy komus daje satysfakcje walenie hotkeyem czy inaczej, ale to chyba nie twoj problem i kazdy na tym forum juz zna Twoje poglady na temat tego update i nie musisz ciegle tego powtarzac.Mi tez sie wiele rzeczy nie podoba ale nie przezywam tak jak Ty klocac sie z kazdym na forum :P

Wielki Mancyz
18-08-2006, 06:33
Dzięki za wszystkie gratulacje ale nierozumiem sowy co do hotkeyów to w pewnym sensie cipsoft sam wstawił do gry więc można tego używać.... rozumiem jakby to było illegal. Nawet sam moderator na tibia.pl tylko niepamiętam dokładnie który napisał że to dobry pomysł bo niemusi mieć pootwieranych 10 bp mfów , 5 bp hmm , 2 bp gfb etc etc.... więc cie nierozumiem... jak tak bardzo chcesz to moge zsolować demona bez hotkeyów niewidze żadnych problemów :p tylko że mi sie pacc kończy za 9 dni i kasy niemam ^.^ :P

@Up no myślałem że zdejmie :D

pelson11
18-08-2006, 08:10
Chyba poto zrobili Cipbota zeby ulatwial gre innym ?!?! Jak chceas zuhaj sie recznie ... ale z manasami to powodzenia :D

Ja tam niegram w t biie ale czuje ze wroce i uzyje cipbocika :D bo zawsze latwiej

Ramok
18-08-2006, 10:38
To jest mój komentarz do filmu i chce uświadomić ludzi , że walenie hotkeyem z sd w potwory to jest żal i więszką satysfakcje miałby gdyby to zrobił tradycyjną metodą. Później oglądają to jakeis 11 nastki i też używają hotkeyi jak noobki. I nie czerpią pełnej satysfakcji z gry.

Film na tibię 7.7 - metoda tradycyjna xD

http://rapidshare.de/files/24474242/Ihopelucky.rec.html

Poof
18-08-2006, 12:02
dorzuce pare groszy:

I co to za przyjemność z solo demona na hotkeu
co Cie to obchodzi ?

Masz racje - tibia stała się teraz grą bardziej zręcznościową ale pamiętaj gość nie używął żadnego bota - robił wszystko z regulaminem.

Btw. Sowa w podpisie widze że masz "play in non-pvp"i powiedz mi że nie używasz battle do strzelania z runek...

O i jeszcze napisz mi co to znaczy "żal" wg Ciebie - chetnie wysłucham.

Ajco
18-08-2006, 12:08
@up
W Avatarze chodzi o to, że byłem 1 ownerem tego chara, i był to mój 1 char na mainie. Tak drudno sie domyślić ?

Bardzo ciężko sie domyślić bo rzadko się sprzedaje/kupuje/sharuje 26 knightów :P (co innego gdybys mial 100+lvl na dosc nowym serwie :P)
Jeszcze jedno, pisząc wyżej 11 chodziło Ci o level czy wiek ?

Colm
18-08-2006, 15:23
@Sowa:
to nie znaczy ze w kazdym filmiku po upku musisz pisac o hotkeyach...

Forum służy do wymieniania opinii na dany temat. Jeżeli chce pisać to niech pisze.

@topic
Filmik fajny. Gratki zsolowania demka ;)

PinGOnE
18-08-2006, 15:29
Sowa .... jeszcze raz cos powiesz o hotkeyach to normalnie Ci nawbijam ... Boze czlowieku jego sprawa z czego strzela jak masz z tym problem to nie sciagaj filmow i nie ogladaj ... posty se chcesz nabic ze w kazdym temacie gadasz o tym samym? Jesli tak to nie znajdziesz licznika na tej stronie !

Ja nikogo nie przezywam. Update mi sie podoba. Taa niedługo to 14 lvl bedzie gsa bloczył na hotkeyu bo na Myszcze by Mu się ręka trzęsła.

A ja bloczylem DL'a na 11 poziomie przed updatem i co z tego? Juz dawno 14 ste lvle blokuja GSy i nie wiem co ma do tego hotkey ....

Tatasek
18-08-2006, 15:38
Witam

Che sobie ogladnac ten filmik ale jak sciagam to wlancza mi sie tibia..owszem..ale potem mi wyskakuje raport o bledach co robic ziomki i lasencje8o

Wielki Mancyz
18-08-2006, 18:05
Witam

Che sobie ogladnac ten filmik ale jak sciagam to wlancza mi sie tibia..owszem..ale potem mi wyskakuje raport o bledach co robic ziomki i lasencje8o

może masz zła wersje tibicam albo za długa nazwa ale wątpie w to :)

Sowa
18-08-2006, 18:36
Chyba poto zrobili Cipbota zeby ulatwial gre innym ?!?! Jak chceas zuhaj sie recznie ... ale z manasami to powodzenia :D

Manasy to jeszcze rozumiem ale, żeby uhać się recznie to przesada.

To Mi się podoba : )

co Cie to obchodzi ?

Masz racje - tibia stała się teraz grą bardziej zręcznościową ale pamiętaj gość nie używął żadnego bota - robił wszystko z regulaminem.

Btw. Sowa w podpisie widze że masz "play in non-pvp"i powiedz mi że nie używasz battle do strzelania z runek...

O i jeszcze napisz mi co to znaczy "żal" wg Ciebie - chetnie wysłucham.

Ja tylko wygłaszam swoje zdanie od tego jest forum.
Wiem, że robił to zgodnie z regulaminem.

W podpisie mam "
Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD"
Co znaczy Graj na non-pvp Bądź dzieckiem neostrady. < mogłem coś pomieszać >

Żal- negatywny stan emocjonalny spowodowany doznaną stratą. Towarzyszy mu często trudność w pogodzeniu się, że tego, co utracone już nie ma i wynikająca z tego nieakceptacja rzeczywistości takiej, jaka jest tu i teraz. Występuje również w postaci żalu do kogoś za wyrządzone krzywdy, niemożność pogodzenia się z realną sytuacją.

Bardzo ciężko sie domyślić bo rzadko się sprzedaje/kupuje/sharuje 26 knightów :P (co innego gdybys mial 100+lvl na dosc nowym serwie :P)
Jeszcze jedno, pisząc wyżej 11 chodziło Ci o level czy wiek ?

Ten Avatar posiadam od założenia konta na Forum. Wspominam jedynie 1 chara którym grałem.
Chodzilo mi o wiek. Jak zauważyłeś na Tym Forum grasują także 11nastki < nastolatki > uczą sie z filmów. Ale nikt nie chce chyba żeby biegał z cipbotem i napier@$@#% ^ go z SD w plecy nie ?

Forum służy do wymieniania opinii na dany temat. Jeżeli chce pisać to niech pisze.

@topic
Filmik fajny. Gratki zsolowania demka ;)

Bardzo Się cieszę z powodu Pana opini co świadczy, że na tym forum są jeszcze normalni ludzie.

Sowa .... jeszcze raz cos powiesz o hotkeyach to normalnie Ci nawbijam ... Boze czlowieku jego sprawa z czego strzela jak masz z tym problem to nie sciagaj filmow i nie ogladaj ... posty se chcesz nabic ze w kazdym temacie gadasz o tym samym? Jesli tak to nie znajdziesz licznika na tej stronie !

A ja bloczylem DL'a na 11 poziomie przed updatem i co z tego? Juz dawno 14 ste lvle blokuja GSy i nie wiem co ma do tego hotkey ....

Nie chce nabić sobie postów < co tutaj jest to niemożliwe> Ja poprostu wygłaszam swoje zdanie jak powiedział kolega nad Panem.
Hotkey ma dotego, że np ktoś jest bardzo podekstytowany lub gdy jest w bardzo ciężkiej sytułacji to mu się ręka trzęsie. I nie zawsze trafiłby w siebie uhem gdyby nie było cipbotu.

EDIT: Mam nadzieje, że ustasfakcjonowałem was tymi komentarzami.

Pozdrawiam
Sowa.

Chucki
18-08-2006, 19:53
Sowa Wez Sie schowaj pod pierzyne bo pierdolisz ..... !
Jak sie domyslam pewnie sam uzywasz tych hotkeyow wiec idz do mamy i powiedz zeby je zlikwidowali :) :baby: :baby: :baby:

Gz farr ;) Demon Sux haha :*

nara all

Sowa
18-08-2006, 20:23
Sowa Wez Sie schowaj pod pierzyne bo pierdolisz ..... !
Jak sie domyslam pewnie sam uzywasz tych hotkeyow wiec idz do mamy i powiedz zeby je zlikwidowali :) :baby: :baby: :baby:

Gz farr ;) Demon Sux haha :*

nara all

Tak tak ssie a nie używam. Nie wiesz więc nie gadaj. Pewno kolega Cię przysłał. I spamujesz obrazkami jak jakis noob.

Pozdrawiam
Sowa.

Wielki Mancyz
19-08-2006, 07:28
@up mówiąc o koledze który go przysłał masz może na myśli mnie?? bo chucki to moj blood bro... ale go nieprzysyłałem

A co do tematu to tutaj się niezła kłótnia zrobiła.... mimo że jestem zdziwiony podejściem sowy do hotkeyów to uważam że każdy człowiek ma prawo do wyrażenia swojej opini i swojego zdania dziękuje także tym ludziom którzy mnie bronią :P proponuję zaprzestać kłótniom bo i tak każdy będzie miał swoje zdanie :] :baby:

Always hunted
19-08-2006, 10:22

Ja ja nie używam Cipbota wogule, chyba że jestem w sytuacji "trafisz UHem albo dead" a z run wciąż biję na battle (potwory) i na ekranie (w graczy)
All@ Sowa ma cholerną rację, jakkolwiek na to patrzeć

topic@
Gratz solówki, ale loot mógł być lepszy, a mlvl masz słaby, ja taki miałem na 37 levelu

Poof
19-08-2006, 11:36

Ty, Sowa a to pewnie twój kolega :]

Isildur's Earl
19-08-2006, 13:01
Po wejściu biegłeś od razu w stronę schodów, żeby móc uciec jak coś nie tak będzie. Wchodziłeś na niepełnej manie a wiadomo, że jak Demon zechce to Ci je**nie takie hity, że nawet się nie obejrzysz i wylądujesz w świątyni. Txt w którymś momencie "Tym razem mocny był" - Demon był taki sam tylko Ty mu przed pysk wlazłeś i dostałeś za to nagrodę.

To jest porządne solo Demona, gościu wie co i jak - RESPECT dla niego (45 MS)

Sowa
19-08-2006, 20:55
@up mówiąc o koledze który go przysłał masz może na myśli mnie?? bo chucki to moj blood bro... ale go nieprzysyłałem

A co do tematu to tutaj się niezła kłótnia zrobiła.... mimo że jestem zdziwiony podejściem sowy do hotkeyów to uważam że każdy człowiek ma prawo do wyrażenia swojej opini i swojego zdania dziękuje także tym ludziom którzy mnie bronią :P proponuję zaprzestać kłótniom bo i tak każdy będzie miał swoje zdanie :] :baby:

Tak miałem na myśli Ciebie. Jak już to Sowy a nie "sowy" . Jestem przy swoim i będę tego bronił.

Sowa chyba poto sa hotkey zeby ich uzywac i Cipsoft dal prawo wyboru uzywasz albo nie wiec sie nie pluj ze on uzywa. ty masz chyba uraz do hotkeyow bo pewnie dostales w dupe na swiecie pvp i teraz mowisz ze te bee..:baby:

Są po to żeby używały je jakieś noobki które wogóle nie mają pvp. Nowa generacjia newbie to nawet już z battle nie bedzie umiała strzelać huahauau.

Nigdy nie dostałem w dupe i nie dostane bo ja w przeciwieństwie do Ciebie umiem grać a także pisać.

Ja ja nie używam Cipbota wogule, chyba że jestem w sytuacji "trafisz UHem albo dead" a z run wciąż biję na battle (potwory) i na ekranie (w graczy)

Ja robię tak samo. Dzięki za poparcie.

Ty, Sowa a to pewnie twój kolega :]

Niestety muszę Cię zmartwić to nie jest mój kolega. Nie znam go. Jedynie widzialem jego posty na tym Forum.

Izull
20-08-2006, 01:27
E forum chyba jednak nigdy się nie zmieni. Przy każdym nowym filmie zaczyna się jakaś kłótnia. Ja na twoim miejscu Sowa odpuściłbym sobie. Zapytasz czemu? Odpowiem Ci tak, po co tłumaczyć debilowi coś czego i tak nie zrozumie, uzna to za głupie i nie warte uwagi.

@topic
Ja nie mam nic przeciwko CipoBotowi, ale efektowniejsze jest zabicie demka bez hotkeyów. Ofc gz.