PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie o Guardy :)

Pan_Dirak
17-08-2006, 13:22
Mam pytanie dotyczące mass expu na guardach. Zaraz pewnie bedzie z 50 postów "Szukaj" itp. tak ale szukalem i nic nie znalazlem, napisalem nawet na Gdzie expic ze skillami xx/xx, ale niestety nie doczekalem sie odowiedzi, a nie chce mi sie przegladac 300 stron tego tematu.

Mam 43 Sorca (pacc sie skonczyl tydz. temu) i chcialbym expic na guardach, tylko nie wiem:

- w której kopalni
- ile wziasc run/mf itp. na 3-5 h huntu
- ile wbije expa na godzine
- czy sie zwróci

Z góry dzieki za odp.

DirakB)

Andrew
17-08-2006, 14:35
Ja sie na tych kopalniach nieznam, ale proponuje pierwsza albo druga kopalne jak sie z kazz wychodzi, jeszcze przed rzeczka, na pietrach -5, -6, polecam -6 , jak wchodzisz na poczatku zabijasz wszystko kolo dziuru z run, a potem monka i różdżką, monk tylko po to aby cei nei atakowaly. radze ci wziać przynajmniej 1 BP ichow, kilka run gfb i kilka run hmm, z 4-5 bp manaskow, jak bedziesz zbieral loota to na pewno ci sie zwroci. Expa powinno ci dużo urosnąć, to jest jedno z lepszych rozwiazan expienia na facc. Możesz jeszcze expić na GSach na PoHu jak masz dostatecznie dużo run

Skorpion
17-08-2006, 14:44
Kazda kopalnia obok kazo na -5 jest dobra (polecam labirynt i pierscien). Duzo ci nie trzeba biezesz wanda 4bp manasow i expiesz ile mozesz na zasadzie uciekaj i bij exp jest dosyc szybki (zalezy od respa ale powinnienes robic przynajmiej 20k/h).A o koszta sie nie martw expiac na guardach i soldach zostaje sie milionerem, poprostu zbierasz wszystko co wypadnie targasz w worku do dp (jesli masz zrobionego postmana wes sobie parcela albo 2 w kopalniach sa skrzynki) a po 2-3 dniach sprzedajesz to wszystko i masz kasy wiecej niz many :).

Sprawdzone z praktyce.

Temat do zamkniecia

BlackWolf
17-08-2006, 14:57
! Witam !

Nie wiem czemu chcesz expic na guardach z takim lvlem :confused: ? Na tym lvlu ic se na Dragi albo DL ;) , exp bardziej fascynujacy i loot takze 8o . Najlepiej se znajdz jakas gildie ktora przyjmuje dopiero od np. 30-40 lvla B) , i jak juz jakos ci sie uda do niej dostac to popros nowo znajomych z gildii , zeby pomogli ci w huncie na Dragi i DL ( jezeli nie dostajesz duzych obrazen z lapy to idz sam , ale to bardziej zyrykowne ) , jezeli nie chcesz zadnej gildii to na pewno masz jakiegos kumpla ( na Twoim lvlu to dziwne ze sie jeszcze gildii nie ma :o ) .

Ps. Nie jestem hlvlem , ani jakims doswiadczonym graczem , ale wiem co nieco na temat expienia sorciem :cup: .

XIII
17-08-2006, 15:05
@up
Niewiele wiesz ; G

@topic
Każda kopalnia guardów na poziomach -5 i -6, ja polecam poziom -5 w jaskini w drodze na Dwarven Hell Quest, respa na pewno starczy. Bierzesz co najmniej 4bp manasów, albo i wiecej, exp co najmniej 20k/h ( o ile bedziesz mial cala kopalnie dla siebie ), oczywiscie robisz lootbaga, zbierasz battle shieldy, battle hammery, double axe, steel helmety, axe ringi, gp równiez, nawet scale armory za 75gp na OC. Zawsze sie zwraca.