zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Złodzieje i hakerzy!!!!

Władca kotków
15-08-2004, 15:29
Zamieszczajcie tu wsztstkich ludzi i podawjcie ich server, którzy kradną wymuszaja albo cos w ten desen, poniewaz ja dopierdo zaczynam grac w tibie i chce wiedziec przed kim sie strzec.Prosze tylko o to żeby nie robic sobie jaj i wstawiania niewinnych osob, gdyz jest to po prostu hamskie i inne osoby (oczywiscie te niewinne) beda mogly miec nieprzyjemnosci. Ja na poczatku chce ostrzec przed-qestor-server antica, komson wariat-server danubia i ten gosciu ma niestety dobre znajmosci :(. Aha i jeszcze wojtek-ziomalek-server danubia zawinal mi postac i kupil se nowego chara.To tyle jesli chodzi o mnie. mam nadzieje ze ten temat nie jest bezsensu i dostane tego 1 plusika do reputacji :D

Pevij
15-08-2004, 17:02
Większość złodziei ma niskie lvle (8 a czasem nawet 7) i gdy chcesz cos sprzedać czasem zgłosi się taki thief i przeważnie mówi ze jest w innym miesicie, ma mało czasu i chce żebyś mu przysłał przedmiot parcelem.

Shater
15-08-2004, 17:21
Brzenczydupa
Elysia

Polski thief lootbagów

Earl
15-08-2004, 17:37
gosc ma 2 chary (oba na chimerze): Chubakoth i Cubakoth. Kradnie potworki (ty na czyms trenisz na fulldef a on to np. z hmm wali), kradnie loot'a i probowal mnie pk'nac.

Klusek07
17-08-2004, 10:18
to ze watek ma snes to nie znaczy ze od razu dostaniesz plusa :P

na kazdym swiecie sa nooby i thiefy ale on dlugo przewaznie nie graja :D czesto jest ten trik z parcelem
"wyslij pierwy bo masz wyzszy lvl i mozesz mnie pkowac jak ja nie wysle"
od razu wiadomo z kim ma sie do czyniena, jeszcze nie wysylalem pierwszy parcela i nie zamiarzam :D

UlcialOver
17-08-2004, 10:29
Tomajek ------ Isara

Oszukal mnie na 500gp, nie pytajcie jak bo sie spale ze wstydu

Misiek-Coralgol
17-08-2004, 12:34
EE..... dla mnie to nie ma sensu . Złodzieji i hackerów (taka ciekawostka , kiedyś określenie hacker to było jakby komputerowy nobel :) ) jest pełno , i co każdy użytkownik będzie wydobywał z zakamarków pamięci jakis uzytkowników którzy albo już nie grają w tibie , albo mają już dawno inne konta? Kto to będzie czytał? Kto ich będzie zabijał? Bo nie sądze żeby jakis hi-lvl czytając o jakimś Magiku z Szuwar czy kimś taki który ukradł 200 gp komuś tam pomyślał "Zabiję go co z tego że albo on jest nie winny (a czy jest czy nie jest na to dowodu NIE będzie) dodam go na liste vipów i będe codziennie sprawdzał czy jest w grze a jak będzie to sie okaże że ma 1 lvl i się spyta : A CO TO JEST TE GP?" Myślę że są poradniki jak nie dać się okraść , jak bronić się przed pk. Niszczmy źródła , nie skutki :D . Podsumowująć to ma tyle sensu ile bicie kredensu :P ( z fista :D ) .

Merawo
18-08-2004, 01:01
te twoje pytanie jest troche glupie bo na kazdym serverze sa setki takich ciot co kradna i nawett zebysmy ci wypisali ich to nie ma szans zebys to spamietal

marcin9332
27-02-2008, 08:48
Princes of Heaven to zlodziej rozdaje stronki ze niby dodadza cie do gildii a tak na prawde to kaylogi.

Martinni121
27-02-2008, 09:42
Flamingo Set na Rooku, świar Valoria. Ukradł mi accounta. Jak wyjdzie z Rooka, proszę, zabijcie go ode mnie;(

Nonex
27-02-2008, 12:34
Zastanawiam się czy pisać tutaj jakiś obszerny tekst by wam pomóc.
Może sprubuje to skrócić.
Po 1 nigdy nie ufaj napotkanym graczom- nie podawaj passów i nie wykonuj innych podejrzanych instrukcji które mają cię doprowadzić do darmowego PACCA bądź itemów. Nikt ci nic nie da!
Po 2 ten temat mija się z celem. Z lokalnymi złodziejami powinno walczyć się na swoich serwerach a nie ich nicki umieszczać na forum.
A co do hakerów.... rzecz jest trudniejsza bo sam miałem kiedyś takie hobby i pisałem keylogery pod Tibie w celach naukowych oficjalnie ;)
więc wiem jaka jest zasada działania hakerów i keylogerów chociarz takiego TibiaOwn. To płatny programik warty jakieś 40 zł - 30 zł pobiera tekst wpisywany w polach password i number a potem się wyłańcza sprytne :). Pozatym hackera nie można przypisywać do danej postaci więc mówienie że Pan X mnie hacknął jest bez sensu.

Milten Magician
27-02-2008, 16:44
"Hackerów" czyt. złodziei jest masa wszędzie ale żeby z tego powodu odświeżać temat z przed 4 lat?...

Archeologom mówimy nie.

Erhion
27-02-2008, 17:31
Archeologia jest be

WoLf-j3
27-02-2008, 19:56
Duhhi-Berylia.

Ten pan nie zna zasad panujących w grze i bez powodu stara się wymusić pieniądze grożąc śmiercią. Istny przykład durnego zachowania.

Pozdrawiam,
Wolf-j3

Sawek_93
01-03-2008, 19:22
Ostatnio patrze oferta amulet of loss za 55k no to pisze do kolesia on mówi, że jest w AB~~ no to ja ide do AB~~, podchodze daje na trade faktycznie było 55k ale potem odeszedł i niby mówil ze capa nie mial. dal drugi raz a tu platinum :) THIEFY zasrane :D:evul::evul: