Pokaż pełną wersje : FAke story Dechariusa ;]
Decharius
17-08-2006, 14:59
nie polecam tej strony
jan pablo ukrat buty
BlackWolf
17-08-2006, 15:16
! Witam !
W jednym obrazku tekst troche ci na prawo zszedl , ale to najmniejszy problem :) . Odrazu mowie ze nie jestem specem od fake'ow :confused: , jak narazie to kiepsko :( , ale to dopiero poczatek , prolog zaciekawil mnie dopiero na koncu , narazie moge dac 4.5/10 poniewarz , jak juz wspomniaoem to dopiero poczatek , ale mysle ze wyniknie dalej z tego fake'a cos fajnego B) , postaraj sie , zeby bylo duzo akcji i dynamiki ;) , z tego co zauwarzylem to wiekszosc lubi w fake'ach bitwy , walki itp. ( Ja zreszta tez :D ) .
errrr... mówisz ze nie "super hiroł" a bierze 3 smoki na klate, strzela kilka pocisków naraz i ma rare itemy w domku ;P
hmm... pusto, w domku pusto, w zyciu bym nie pomyslal ze to telewizor :P
ocena 3/10
Decharius
17-08-2006, 15:30
A 100 lvl by nie wzioł 3 dragów na klate? Rary kupił, a kilka pocisków bo... ogląda tele tubisie i ma power ;p
1. Rób odstępy między obrazkami
2. Ten niby telewizor wygląda jak czarny i szary prostokąt i 3 kreski w paincie -,-
Decharius
17-08-2006, 15:42
1. Rób odstępy między obrazkami
2. Ten niby telewizor wygląda jak czarny i szary prostokąt i 3 kreski w paincie -,-
Będe robił odstępy, a co do telewizora to faktycznie czarny i szary prostokąt i 3 kreski w paincie ;p
NUDA jak każdy prolog, ale z tą wyspą to ciekawie i ten telewizor byłby lepszy gdybym nie mial anteny:p
Zillek Edonek
17-08-2006, 16:17
Hm, raczej kiepskie żle wklejone itemy, dragony, postać, niewypełnione piksele na biało bo ci się nie chcialo wypełnić po wklejeniu ołówkiem i telewizorek za bardzo paintowy jak na mój gust. I źle wklejone teksty.
Nuuuuuuuuuuuda. Jak pierwszy raz zobaczyłem TV to myślałem że to jakiś drogowskaz :P
Nie daje oceny bo to prolog. Nudne ale zobacze następne części
Hmm zero krwi... zero Hitów... Zera otoczenia...
Jak narazie kiepsko ale rób dalej... Poprawisz się i next time rób więcej drzewek albo coś...
mnię się to nie podoba
- gdzie blood hity????(nie mow ze ukradli)
- s00per hero??
- To COŚ( telewizor)
- pustawo w domu
+ za chęci :D
ogolem 2/10 (rob dalej MOŻE coś z tego wyjdzie)
Decharius
20-08-2006, 19:25
Zamknac Temat
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.