zaloguj się

Pokaż pełną wersje : MayGyver to saxor

hoomik
17-08-2006, 15:44
Tak tak, wydalo sie. MayGyver to saxor, noskill, lamer, pantoflarz. I ma malego pyrdka. Od kilku minut probuje mu to uswiadomic, ale on upiera sie ze jest inaczej. I tu wasze zadanie. Kto jest bardziej saxor:
MayGyver - ten, ktory bez powodu rozdaje warny i bany, kasuje duzo wartosciowych tematow, wozi sie na IRCu udajac wielka elyte, myslac ze moze mlodszych uzytkownikow forum tibia.pl rozstawiac po katach, nie szanujacy pogladow innych, ten, ktory jest winny calego zla na tym swiecie, porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka

czy moze

humz0r a.k.a hoomik - cichy i bezkonfliktowy uzytkownik, kulturalnie wyrazajacy swoje poglady, umiejacy dyskutowac, zabojca Dr. Omadera, sluzacy pomoca potrzebujacym, jak sami stwierdziliscie w notkach - inteligentny

No, kto jest bardziej saxor?

Gallar
17-08-2006, 15:49
Oczywiście że bardziej saxorowatym użytkownikiem jest MayGyver.
Jest to bardzo niemiły użyszkodnik, któremu jednak ktoś dał szanse i pozwolił moderować te forum.
Osobnik ten, myśli że jest elitarny jako że ma @ na ircu i kolorowy nick na forum.
Rozdaje on warny i bany niewinnym użytkownikom, a także wyrzuca z kanału biednych newbie, którzy po prostu chcieli się dowiedzieć skąd ściągnąć cheaty do tibii.
Jest zły i bezlitosny. Ba, dał nawet mi aż 30minutowego bana!
Rozumiecie? Mi, Metal Gallarowi, 30min. ban. Toż to straszne.
Krótko mówiąc, wiadomo jaki będzie mój głos w tej jakże ambitnej ankiecie.

Dan the Automator
17-08-2006, 15:52
Ten który ma większe klapki na uszach ;-)...

NervGal
17-08-2006, 15:58
hoomik jest saxor, bo nie chce mnie przyjąć do MM. Głosujcie na hoomika.

MayGyver
17-08-2006, 15:58
MayGyver - znany MODERATOR, obronca ucisnionych, slawny rycerz, potrafi przeskoczyc nad ziemianka

Hoomik - szary uzyszkodnik, znane sa jego perypetie na forum i poza nim, nic nowego nie wnosi do zadnego tematu w ktorym sie wypowiada, ot taki nikt

kazdemu kto zaglosuje na hoomika zdejme warna, a kto zaglosuje na mnie dostanie 5 pkt

Squaess'me
17-08-2006, 16:10
brawo postawa modow. naprawde usuwacie wartosciowe tematy i opiexrzacie ludzi, kiedy indziej zabawiacie sie w DUZYCH offtopach.
prowokator homik <cziirs>
moderatorzy < >

Vekegi
17-08-2006, 16:15
Zagłosowałem na hoomika bo go nie lubie - proste.

Thero
17-08-2006, 16:21
Skoro macie takie problemy to najlepiej obydwaj załatwcie sobie rangę "żałosny" czy cuś...

Btw. Prowokacja prawie idealna.
Prawie tym razem robi jeszcze większą różnicę niż zwykle.

Caer
17-08-2006, 16:22
Ech... znowu się wam nudzi? ;-)

humz0r a.k.a hoomik - cichy i bezkonfliktowy uzytkownik, kulturalnie wyrazajacy swoje poglady, umiejacy dyskutowac, zabojca Dr. Omadera, sluzacy pomoca potrzebujacym, jak sami stwierdziliscie w notkach - inteligentny
Rotfl xD U is t3h saxor.

Ghost Nieudany
17-08-2006, 16:32
hoomik sax0r, bo myśli, że SlipKnot to black metal.

Khazar
17-08-2006, 16:34
Żałosne są już te wszystkie oklepane prowokacje itd. hoomika i innych. Kiedys wzbudzaly zazarte dyskusje, wyzywanie sie itd, a na koncu smiech i "wiedzialem", a teraz wzbudzaja najzwyklejsza w swiecie pogarde, i to taka z tendencją wzrostową.

Wald_Kerius
17-08-2006, 16:53
MayGyver to MayGyver a hoomik to ........ i wszystko jasne :D

Matek
17-08-2006, 17:06
May... bo chce dostac 5 pkt.

slawekmag
17-08-2006, 17:21
May bo dawno nie miałem bana:)

ripper
17-08-2006, 17:30
Obydwaj saks, bo mi notki nie wystawili.

Rybzor
17-08-2006, 17:31
HHAhahahhaha hoomzor!!! ;D

sliver
17-08-2006, 17:37
"porazki naszych pilkarzy na mundialu, slabej postawy koszykarzy w ostatnich latach, ten, ktory namowil Janasa do powolania Rasiaka" to mi sie podoba z tego wszystkiego najbardziej :D

Marco the Swordmaster
17-08-2006, 17:46
makgejw cośtam suxor bo mody to ch*** i mi Petunię z podpisu 2 razy wyje****!!!

@down
yyy ale żeś oftop jeb***, takie rzeczy tylko na priv! Yyyy ban him.

ripper
17-08-2006, 17:54
@up
Może za przekroczenie limitu? Z tego co pamiętam, to sam to reportowałem.

Owned
17-08-2006, 17:58
Oczywiscie ze...
MayGyver SAX0R BLZ0R ;D zaglosowalem na MayGyvera =]

Wszystko na ten temat...

Jednym slowem...

OWNED!!!!!

Luthi
17-08-2006, 18:03
MacGyver: Jezeli opowiem sie po Twojej stronie bedziesz codziennie za mnie wynosił śmieci i czochrał mi świstaka ?

Hoomik: Jezeli opowiem się po Twojej stronie będziesz mi codziennie robił kolacje , wynosił za mnie śmiecie i zaspokajał fantazje erotyczne mojego psa?

A tak poważnie: Hoomik [about this topic] Ty juz nie masz co w domu robić? czy chciałes sprawdzic jak ten temat się rozkręci?

W sumie wyszło B)

Gangrel jest troche sux bo chciał zebym zmniejszył moją kochaną sygnaturkę, którą chcę zhackowac swiat :/

$corcerer
17-08-2006, 19:21
Pierwsza myśl po przeczytaniu topiku tego topika (sic!): YAF. czyli?

YET ANOTHER FLAMEWAR

Bambuko
17-08-2006, 20:16
Dobra prowokacja to taka bezkonfliktowa. Pamięta ktoś mój temat o mleku (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=26256)?

Vanhelsen
17-08-2006, 21:06
z racji, iż w ankiecie nie ma $orca, odmawiam głosowania :confused:
@up: skleroza nie boli, ale pamiętam ;)

Oxygane
17-08-2006, 21:39
Hoom ssie pale jak malo kto, wykorzystuje analnie kozy i masturbuje sie jak nikogo nie ma w domu. May natomiast wydymal w nos dromadera, a takze poddawal sie oralnym zabawa z pewną lasicą, wiec z latwoscia mozemy stwierdzic, ze oni obydwaj sa sax00rami! Prawdziwa elita to jestem ja!

Olorion.
17-08-2006, 21:43
Wiewiorka suxor bo ma mniejszego pyrdka niz may i w ogole suxi

Glamri
17-08-2006, 22:10
MayGyver nie jest sax0r bo jest wobec mnie miły. ^^ Co do hooma to nie będę się wypowiadał. ; )

@hoom:
Widzisz? Ja też nikogo nie obrażam - jestem najczystszym dobrem samym w sobie? ;) (wiesz o co chodzi xD)

Niechce mi sie pisac aczkolwiek wymusze w sobie tych kilka zdan
Oczywiście że bardziej saxorowatym użytkownikiem jest MayGyver.
Jest to bardzo niemiły użyszkodnik, któremu jednak ktoś dał szanse i pozwolił moderować te forum.
Osobnik ten, myśli że jest elitarny jako że ma @ na ircu i kolorowy nick na forum.
Rozdaje on warny i bany niewinnym użytkownikom, a także wyrzuca z kanału biednych newbie, którzy po prostu chcieli się dowiedzieć skąd ściągnąć cheaty do tibii.
Jest zły i bezlitosny. Ba, dał nawet mi aż 30minutowego bana!
Rozumiecie? Mi, Metal Gallarowi, 30min. ban. Toż to straszne.
Krótko mówiąc, wiadomo jaki będzie mój głos w tej jakże ambitnej ankiecie.
... napisala osoba ktorą May banuje non stop i ogolnie opy na poczatku nie lubialy, teraz jest osoba neutralna na ircu ale mnie zaczyna coraz bardziej w*****ac.

hoomik jest saxor, bo nie chce mnie przyjąć do MM. Głosujcie na hoomika.

... kolejna osoba ktora ma problemy z masturbacja i wyzywa sie na ircu
Hoom ssie pale jak malo kto, wykorzystuje analnie kozy i masturbuje sie jak nikogo nie ma w domu. May natomiast wydymal w nos dromadera, a takze poddawal sie oralnym zabawa z pewną lasicą, wiec z latwoscia mozemy stwierdzic, ze oni obydwaj sa sax00rami! Prawdziwa elita to jestem ja!
=*
P.S. Pytalem sie was juz czy macie wszyscy okres?

P.S.2 Nie glosowalem bo obu lubie

Taube
17-08-2006, 22:48
a ja tu mam dylemat :confused:

z jednej strony miłoby było zobaczyć te pierwsze punkty warnów, jakie obiecuje słodko MayGyveruś...

ale z drugiej.. jeślibym na niego zagłosowała...
to nie zobaczę już, jak przeskakuje nad ziemianką :(

a tak poza tym to nie można założyć, że obydwoje są na równi saxor? ;)

jakże wy uwielbiacie te spam-topiki :P

d.Taube

Pacek
17-08-2006, 23:03
a tak wogóle to wszyscy zdrowi w domu? nie macie już co robić pod swoją strzechą? To jak ktoś sobie założy temat czy może ustrzelić draga na 12 lvl to wtedy jest to zaśmiecanie forum, ale ja się pytam czym ten temat jest w takim razie? Co autor miał na myśli, ani temat śmieszny ani poważny ni w 5 ni w 9. Z tego co widze to większość co tu sie wypowiedziała jest sux

ps.uważajcie na jednonożne pingwiny w zielono różowych czapkach z pomponem, to groźne bestje

Pani K.
17-08-2006, 23:22
@up
nie wiem jak Ty, ale ja widzę różnicę między tematami w stylu "mamo, kórwa mam usmy lewel, a wy nie, hehehe" albo "eeje jak siem robi krezke w pajncje", a tym :-)

Gallar
17-08-2006, 23:49
Niechce mi sie pisac aczkolwiek wymusze w sobie tych kilka zdan

... napisala osoba ktorą May banuje non stop i ogolnie opy na poczatku nie lubialy, teraz jest osoba neutralna na ircu ale mnie zaczyna coraz bardziej w*****ac.

May mnie non stop banuje? Opy mnie nie lubiały na początku? Jestem neutralny?
Oj, VV, coś sie z Tobą złego dzieje. Nie do końca wiem, o co Ci chodzi, ale to raczej Ty mnie wkur... zaczynasz...
May zbanował mnie dokładnie dwa razy. Od prawie roku - to tak btw;). No, non stop, jak cholera.

Luthi
17-08-2006, 23:51
"mamo, kórwa mam usmy lewel, a wy nie, hehehe"
rotfl :D

Szczeze mowiac wydaje mi się iz forum.tibia.pl przechodzi okres...
W średniowieczu były to dni "Opęętania", a tutaj są "Truskawkowe dni".
Proponuję aby kazdy z nas zalozyl sobie konto facc na rooku i zalanczal screeny do 8 "lewela" wyzej nie, to bedzie cos :].

Jak juz tak od*******a to podazam znowu zapic gorycz po wczorajszym meczu [przegranym not' a bene ;/ ]

PiXik
18-08-2006, 03:33
@up
nie wiem jak Ty, ale ja widzę różnicę między tematami w stylu "mamo, kórwa mam usmy lewel, a wy nie, hehehe" albo "eeje jak siem robi krezke w pajncje", a tym :-)
dla mnie ta sama kupa
Supełmen:Twoje tematy o mleku były znacznie lepsze niż te które są produkowane teraz;/
Kolejny temat baj Elyta for fun.Szkoda ,że tylko dla was jest to śmieszne,ale to przecież nie ważne
dobłanoc;]

Matek
18-08-2006, 09:27
@up

A ja nie. Tak samo ynteligentne.

..::QRAS::..
18-08-2006, 10:27
hm... may kiedys kupil mi bombonierke i kwiaty ... xD

Caer
18-08-2006, 12:39
@up
Masz rację, jest różnica. Ten jest nieporównywalnie głupszy.