Pokaż pełną wersje : Oficjalny skład elity
W imieniu całej forumowej elity pragne wyrazić wielkie ubolewanie z powodu wielu podszywajacych sie pod naszą
nieoficjalna grupe członków. Pragniemy poinformowac, ze nie kazda osoba majaca w swojej sygnaturce userbara z napisem "elita" faktycznie do niej nalezy. Po dlugiej i owocnej naradzie (poszły dwa koszyki bananow, kilogram kiwi i hektolitry soku chmielowego) mamy zaszczyt przedstawić Wam oficjany skład elity forum tibia.pl.
Naczelni Przywódcy
Scorcerer
Hoomik
Oxygane
Joda
Maygyver
Starsi Padawani
Vall
Baron Kaldrick
Slayerlord
Ghost Nieudany
Młodsi Padawani
Optyk
Tana
Ponczek
Gewof
Gonzek
Początkująca Elita
Radix
Rankor
Fire-Necromancer
PenguinRuler
Kamsz
Łącznie w skład elity wchodzi 19-stu wybitnych userów, a kazdy z nich posiada conajnmniej 30-sto centrymetrowego vpenisa.
Lista nie jest zamknieta, bedzie ona aktualizowana na biezaco w miare rozwoju sytuacji na forum, takze nowi czlonkowie moga zostac przyjeci - ale starzy elyciarze moga swoj tytul stracic.
W związku z dużą ilością ludzi podających sie za elite pragniemy oświadczyć, iż elitą NIE SĄ:
Ville_Vallo
Maethi (She lover <3)
Pani-k
Gallar
Togashi
Ryłek
Olorion
Racon
Hiey
Liado
Glamri
Wikt
Kajulec
Mam nadzieje, że powyższa lista ułatwi Wam drodzy forumowicze odróżnienie elity od zwykłych fake'owców. Dziękuje za poświęcony nam czas, Wasz Oxygane.
Dziękuje za poświęcony nam czas, Wasz Oxygane...
... i hoomik, wspolautor listy oraz calego tematu
$corcerer
17-08-2006, 23:41
Panowie, a gdzież nasze elyciarskie zawołanie?
ZUO
MHROK
AGRESJA
UAHAHAHAH FN ELYTA OHUAHAHAHA.
Oxy - tarzam sie ze śmiechu, dzięki - autentycznie =D
@2xdown: JA JEZDEM ELYTALNY TYLKO OXY MNIE NIE UZNAJE ;-(
Hahahah dobre : D
Rotfl lolololRotfl lolololRotfl lolololRotfl lololol
Błąd w temacie, powinno być Elyta, a nie Elita... to takie... oryginalne! x d
]v[ichal
18-08-2006, 00:07
Czekam na pierwszego zbulwersowanego uzytkownika ;).
Pozdro dla wszystkich z elity oraz dla tych, którzy do owej nie należa ;)
Olorion.
18-08-2006, 00:09
Łącznie w skład elity wchodzi 19-stu wybitnych userów, a kazdy z nich posiada conajnmniej 30-sto centrymetrowego vpenisa.
W tym miejscu chcialbym pozdrowic optyka :D
Szczegolnie Tana ma dlugieeeego peeenisaaa. ; )
A co do listy to sie z nia nie zgadzam i tyle. Pare zmian bym wprowadzil ; d
Gromnjir
18-08-2006, 00:11
Tana takze?
]v[ichal
18-08-2006, 00:13
A co do listy to sie z nia nie zgadzam i tyle. Pare zmian bym wprowadzil ; d
A kto ty ? :o :o
@Gromnjir: Tana ma największego z nich wszystkich ;-D
Tana ma najwiekszego z nas!
@]v[ichal
A taki skromny ktoś jestem. Ty mnie nie znasz, ja Cie nie znam wiec w czym problem ?
Zreszta nvm.
Oficjalny skład elyty pwnuje. Prawie jak lista poslow.
Shanhaevel
18-08-2006, 00:22
Bill Gates dzwonił, pytał się czy jest za niska liga jakaś czy co, że nie ma go w elicie... Niewyraźnie gadał to odłożyłem, co się będę rozdrabniał...
BTW. czemu tam nie ma elfów?! Mniejszości też mają prawa! :(
Do mnie dzwonil Grzesiu Rasiak i powiedzial ze niedawno heblowal czy jak to tam sie zwie swoje drewniane nozki po to, by znalezc sie na liscie elyciarzy. Byl strasznie poddenerwowany tym, ze jego grzywka wraz ze skromna jego osoba nie znalazla sie tam.
Elfow powinni dodac, tak samo jak przeroznej masci orki, trolle i tym podobne szczury.
@Ksabi: R0x0rujesz, pysiu ;!
Też uważam, ze lista jest niekompletna.
Nie myśle nawet o sobie, ale pomyślcie drodzy państwo o np. Piksiku!
Ile on robi dla naszego forum, lideruje TS, twórczo się wypowiada.
A mimo to, nie został dodany do elita squad.
Uważam, iż powinno się to zmienić - ofc od razu powinien dostać range Starszy Padawan. Albo nawet, powinno się oddać elyte w jego ręce.
Ale to chyba nie podlega wątpliwości.
Ja piernicze, wy sie dalej w te "elyty" bawicie? -.-... :P
$corcerer
18-08-2006, 00:41
Coś trzeba robić w życiu. Picie się znudziło, kobiet brak, to elita została :D
pozwolcie ze ja bede pierwszym oburzonym ;)
po co kolejny idiotyczny temat?;P
Olorion.
18-08-2006, 00:45
Zeby mogli podbudowac swoje niewielkie ego
Zaraz sie pewnie zaczna kłótnie, ze elyta ma duze penisy, a nie elyta ma male ptaszki... xD
Prosze o usunięcie mnie z tego wątku z listy podających się za "elyte".
@Olorion: Nie tylko ego mają małe. Te trzydzieści cm to ściema jest ;-P
@Down: Skąd to qw masz?:< Myślałem ze jesteś VKastrat
Olorion.
18-08-2006, 00:47
00:47:27 ‹+Olorion› VPenis: 35.2cm
qwa
Prosze o usunięcie mnie z tego wątku z listy podających się za "elyte".
A w podpisie to masz
"~Proud member of przydupasy elytarnie agresywne.~
~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~"
Nie podawaj sie za kogos kim nie jestes!
Straznik Monopolowego
18-08-2006, 00:50
Kur** to forum z dnia na dzien schodzi na psy ...
A w tej waszej elycie to moze pomocnych jest 2-3 userow reszta to banda idiotow ktorzy mysla ze sa pro super duper
Jezeli przeczytales tego posta to znaczy ze wyprzedziles scora i jeszcze on nie zostal skasowany a ja bana nie dostalem
Ps :Ktory z inteligentnych modkow to przyklejil scor?
I tak na marginesie nie mam pojecia czy ta elyta to nie jest jeden wielki zart czy wy tak na powaznie
I tak na marginesie nie mam pojecia czy ta elyta to nie jest jeden wielki zart czy wy tak na powaznie
Oczywiście, że oni tak na poważnie.
Wszak temat przyklejony, oni zapuszczają vpenisy itepe itede.
Głupie pytanie zadałes.
ELYTA SOX. HAJL NOT ELYTA MEMBERZ
@Down: Nie zgadzam się. Oni nie mają elitarnych członków, rzekłbym nawet że wręcz przeciwnie;!
Quezacoatl
18-08-2006, 00:56
kazdy z nich posiada conajnmniej 30-sto centrymetrowego vpenisa.
kobiet brak
Widać jaj brakuje...
Hehe, elitarna lista "członków"... (ciekawe kto zrozumie ten pojazd...)
$corcerer
18-08-2006, 00:57
A w tej waszej elycie to moze pomocnych jest 2-3 userow reszta to banda idiotow ktorzy mysla ze sa pro super duper
I tak na marginesie nie mam pojecia czy ta elyta to nie jest jeden wielki zart czy wy tak na powaznieCholera, jakiś żul spod budki nas zbluzgał, normalnie powinniśmy sie schować, nie?
Mamciu, słońce spadło na ziemię, ptaki latają tyłem, psy dupami szczekają, panowie z monopolowego podskakują do elity....
Hehe, elitarna lista "członków"... (ciekawe kto zrozumie ten pojazd...)
Tana, jakiś nie-elyciarz ma do siebie wąty :>
Pod psami jest jeszcze wiele przestrzeni. Rozgosc sie ;)
Giertych musi odejsc!
Jezeli przeczytales tego posta to znaczy ze wyprzedziles scora i jeszcze on nie zostal skasowany a ja bana nie dostalem
Łeeee tam. $cor, to sie co najwyzej posmieje z tego posta.
Mozliwe :P
Tu mnie zalamales. Sam dojdz, dlaczego...
Mamciu, słońce spadło na ziemię, ptaki latają tyłem, psy dupami szczekają, panowie z monopolowego podskakują do elity....
Rolnicy zostaja ministrami... ehhh...
Oxyś Pysiu gdzie Ty wyczytałeś, że ja za elytę się podaję? Że we wiadomościach mówili czy we Wyborczej pisali? Weź to popraw, co? ; ]
Chujowa ta lista jest i tyle.
Gallar - misiaczek się ze mną zgodzi, prawda? ^^
(błędy celowe ; )
Dan the Automator
18-08-2006, 01:02
Ale wiocha ;-).
Oxyś Pysiu gdzie Ty wyczytałeś, że ja za elytę się podaję? Że we wiadomościach mówili czy we Wyborczej pisali? Weź to popraw, co? ; ]
Chujowa ta lista jest i tyle.
Gallar - misiaczek się ze mną zgodzi, prawda? ^^
(błędy celowe ; )
Prawda, pysiu:*.
Ta ich elyta to jedna wielka bujda.
Tak naprawde elytą są, Ci którzy wg. majstra Wiewiórki i Oxygana są fejkowcami!
Po prostu jesteśmy zagrożeniem dla tych falsyfikatów, i trzeba sie nas pozbyć, o!
Straznik Monopolowego
18-08-2006, 01:08
Cholera, jakiś żul spod budki nas zbluzgał, normalnie powinniśmy sie schować, nie?
Czy chciales mi cos przekazac tym postem? Bo jezeli chciales mnie obrazic to ci powiem ze ci to nie wszylo
Pod psami jest jeszcze wiele przestrzeni. Rozgosc sie
O taa powiedz mi jeszcze ze na tym forum funkcjonuje wszystko tak jak powinno
Giertych musi odejsc!
Popelnilem jakis blad ortagryficzny czy cos bo nie zobaczylem?
Tu mnie zalamales. Sam dojdz, dlaczego...
Nie bede bo nie ma do czego dojsc poprostu nie wiedziales co napisac ;)
Nie bede sie wiecej w tym temacie z nikim klucil (nie mam tego w zwyczajach wyklinanie sie itp) a wiec.... BYE
A w podpisie to masz
"~Proud member of przydupasy elytarnie agresywne.~
~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~"
Nie podawaj sie za kogos kim nie jestes!
Czy ja się podaje za kogoś. Chce aby mój nick został usunięty z drugiej listy, i nie był nigdy podłączany pod drugą listę. A co do podpisu to widnieje tam Member of PRZYDUPASY ELYTARNIE AGRESYWNE. Nie widze w Twoim poscie, zeby Elita sie tak nazywala?!
Ejj... jak juz sie klocicie to wysilcie sie troche... mialem nadzieje, że sie bardziej posmieje : (
elyta = hitlerjungen
nawet nie wiedzialem, ze do elyty naleze :>
nie podoba sie? moge ci smialo powiedziec ssij, bo nie obchodzi mnie co myslisz, hejjjjjjj!
Raczej ogromne, niezaspokojone ego i zaleczyć kompleks małego przyrodzenia ;-)
Olorion.
18-08-2006, 01:18
Raczej ogromne, niezaspokojone ego i zaleczyć kompleks małego przyrodzenia ;-)
Czesc z nich ma duze Vpenisy... ja tylko 36.4 cm :(
hej kolego, powiem jedno
ssij, widac, ze mozgiem to cie bozia nie obdarzyla
fdp pqp
Straznik Monopolowego
18-08-2006, 01:38
Up:Oooo tak post na miare elyty pokazales mi w tym poscie o co ci chodzi i co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi tak naprawde to nikt z tego tematu nie napisal sensownie co mu nie pasuje w mojej wypowiedzi nawet modkowie
Shin~: i jak tu nie mowic ze forum schodzi na psy skoro tacy idioci sa w "elycie" tego forum?
Up:Oooo tak post na miare elyty pokazales mi w tym poscie o co ci chodzi i co ci nie pasuje w mojej wypowiedzi tak naprawde to nikt z tego tematu nie napisal sensownie co mu nie pasuje w mojej wypowiedzi nawet modkowie
Shin~: i jak tu nie mowic ze forum schodzi na psy skoro tacy idioci sa w "elycie" tego forum?
Mi nie pasuje brak interpunkcji w Twoich wypowiedziach i fakt, ze słownika synonimów nie widziales na oczy.
O taa powiedz mi jeszcze ze na tym forum funkcjonuje wszystko tak jak powinno
Wszystko w najlepszym porzadku. To, ze raz na jakis czas sobie ludzie jaja robia, to tez nalezyty porzadek.
Popelnilem jakis blad ortagryficzny czy cos bo nie zobaczylem?
Uwazam, ze najlepsza interpretacja, to interpretacja wlasna - dlatego nie wyjasnie.
Nie bede bo nie ma do czego dojsc poprostu nie wiedziales co napisac ;)
Wyjasnie Ci to, jak krowie na rowie - Tak, to sa jaja. A co moze myslales, ze istnieje jakas "grupa trzymajaca wladze". I ze Drom ma tego Maybacha od nich? Phi!
Nie bede sie wiecej w tym temacie z nikim klucil (nie mam tego w zwyczajach wyklinanie sie itp) a wiec.... BYE
polecam słownik ortograficzny. WYraz "kłótnia", pisze sie przez "ó".
elyta = hitlerjungen
A nie brygada leppera? :P
ehhh... Czemu myslisz jak standardowy polak? Nie umiesz do tego dojsc? Kilka osob, to nie cale spoleczenstwo forum. Zrozum to wreszcie.
a oto reply na poziomie huby drzewnej, wracaj do dziury z jakiej wylazles i pomysl zanim cos napiszesz, cokolwiek krytykujac
@Shinjix
jak juz to giertycha +)
@down
za nikogo lepszego sie nie uwazam, jestem zwyklym szarakiem, ale postawa tak bardzo ignorancka i malo inteligentna jaka ty prezentujesz jest smieszna, moze kiedys dorosniesz, zeby to zrozumiec
ełot
Straznik Monopolowego
18-08-2006, 01:55
Shinjix:Gtw to raczej nie jest ale przynajmniej polowa z tych kolesi uwaza sie za lepszych od innych a co do mojej ortografi to czasami mi sie przytrafiaja bledy ortograficzne nikt nie jest doskonaly a przez worda napewno nie bede przepuszczal zeby dac to na forum
Ps:Szkoda ze do bluzd w moja strone nie dolaczyl sie jeszcze ghost ale pewnie jak przeczyta jutro ten temat to na 100% dolaczy :)
@Up:
A moze to poprostu ty uwazasz sie za gorszego? Masz jakies kompleksy?:>
przekupstwo, chamstwo i w ogóle och i a fe!
oferują miejsce na liście w zamian za 50 k.
i w ogóle będą sie burzyć wszyscy.
bo przeoczyliście PiXika, Walekifę i inne osobistości.
@edit
(@Oxygane) pokamije plsss - i jaka bezczelna ta elita, qw!
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Obietnic wypada dotrzymywac...
@edit
ja myslalem ze naleze do Antyelyta slajer hmm musze pomyśleć o tym
~~~~
Fajnie się bawicie;>?wg. mnie Royal Frytex bylo o duzo lepsze,wasze żarty stają się coraz bardziej denne,Zaraz jakiś kreton Olorion napisze mi za ma penisa trzydziesto sześcio minimetrowego.ŁaŁ.Dlaczego niektorzy pozostają bezkarni omijając cenzure;>?niestety lista jest niepełna i zakłamana;]
Bawcie się dobrze;*
Jessu smiech to zdrowie panowie.. na tym forum mozna sie i leczyc ;P
Hmm, Oxy, źle zinterpretowałeś moje userbary, chodzi o to, że nie jestem ani anty ani elyta. Po prostu neutralny. Jeżeli mozesz, wykreśl mnie z tamtej listy ; >
Oby ten temat tylko nie rozpoczął flame'u.
btw,
[@Hiey] VPenis: 37.7cm
Nawet nie chce mi się tego czytać, ale przecież w tak ełyciarskim topiku trzeba się pojawić więc się pojawiam.
Kurde ja też chcę być na drugiej liście! Druga lista jest prawdziwą elitą ta pierwsza to jakiś nędzny fake!
Co do penisów to oni sobie dodają te 30 cm.
Hmm, Oxy, źle zinterpretowałeś moje userbary, chodzi o to, że nie jestem ani anty ani elyta. Po prostu neutralny. Jeżeli mozesz, wykreśl mnie z tamtej listy ; >
Oby ten temat tylko nie rozpoczął flame'u.
btw,
[@Hiey] VPenis: 37.7cm
Hieyu:
Czy Vekegi pozwolił Ci przywdźciać ten piękny userbar? ;)
Topic:
A ja ? Ktoś o mnie zapomniał czy co?..
Baron Kaldrick
18-08-2006, 09:31
@up
A ty jesteś beton.
@topic
Oż wasza rozczochrana, to ja tu rekordową ilość palantów skarżących się na mnie zbieram na forum, a wy co, do starszych padawanów ledwie mnie wrzucacie? Ja chcę być conajmniej sith i mieć równie pedalski kolorek jak May, inaczej się focham i pójdę odszukać sorc maćka. Albo zaprzyjaźnię się z pixem, sam nie wiem co gorsze.
Oxy kobiete bys se znalazl....
nie musialbys sie onanizowac przed ekranem monitora patrzac na spis elyty,
@edit
A to bezczelny!
Ty jestes krulewicowa, first lady of the PiXiKFanCluB!11, a on jest taki, qw, bezczelny i Ci każe cycepokazac?
Blee. Straszna ta elyta.
Sie chce onanizować przedcycami mej lejdi!
OXYGANE HUNTED.
@Woyas: Prawda, prawda i po stokroć - PRAWDA!. Halj.
Wam się chyba naprawde bardzo nudzi pod tymi strzechami, nie wiem może to późna pora sprawia że piszecie takie głupoty, no cóż przynajmniej teraz wiemy kto jest Elyta, pokazało się nareszcie po 2 latach podejrzeń i gadania o elycie nareszcie wiemy kto to jest, prawda została obnażona, tajemnice tego świata legły w gruzach, jak głosi przepowiednia "a gdy sie ujawnią ci którzy szarą eminecją forum są górki skisną, pstrągi same się usmażą a na ziemie stąpi mężczyzno-kobieta z jedną nogą i ona odtąd rządzić będzie a ogień i brednie giertycha imać się jej nie będą" Jak widzicie to prawie koniec, nie ma dla nas nadziei uciekajmy póki jest jeszcze gdzie.
taka prośba przestańcie się kłucić i bulwersować bo to woda na młyn tych co napisali ten temat ich tak to tyle obchodzi co śnieg z zeszłego roku
ps. Pingwiny w czapkach z pomponem to grożne stwory strzeżcie się ich ciemnych mocy
Olorion.
18-08-2006, 10:36
ja myslalem ze naleze do Antyelyta slajer hmm musze pomyśleć o tym
~~~~
Fajnie się bawicie;>?wg. mnie Royal Frytex bylo o duzo lepsze,wasze żarty stają się coraz bardziej denne,Zaraz jakiś kreton Olorion napisze mi za ma penisa trzydziesto sześcio minimetrowego.ŁaŁ.Dlaczego niektorzy pozostają bezkarni omijając cenzure;>?niestety lista jest niepełna i zakłamana;]
Bawcie się dobrze;*
qwa... jak dla mnie to powinienes byc liderem elity moj panie i wladco (pls accept podanko :D)
@Olorion.: QW przeca pisałem, że los elyty powinno się oddać w jego ręce!
A tak btw, on nas nie zaakceptuje. On jest ZUA MHROCZNA AGHRESYWNA ELYTA.
I chociaz nie ma go na tej liście, to pewnie 'zza stołka' rządzi tym wszystkim!
; < A ja tak chciałem się dostać do grupy zajmującej się tą jakże piękną i rozbudowaną muzyką... umc.. DJ Tiesto \o/
A Ty mogłbys czasami dać sobie 5 minut na chwilke humoru.
@Matek
Ou ye, Oxy onanizuje sie 25h na dobe i wszyscy dobrze o tym wiemy prawda ? Oxy dobrze mowi, wrzuc sobie czasem na luz i posmiej sie, bo cos za powazny jestes.
Jestem ciekaw, jak dalej potoczy sie ta dyskusja na temat skladu elyty.
btw. uwielbiam jesc banany =]
Nie bój sie, Oxy już chce skonczyć onanizacje przed monitorem, i chce żeby mu PaniKa cyce pokazała!
Jakaż odmiana;d
I Btw. jak reszta, facet, troche śmiechu nikomu jeszcze nie zaszkodziło ; )
@Down: Ale Ty nie jesteś. Ani troche. Zuy elyciarzu ograniczasz nam dostęp do nowoczesnej grupy o jeszcze nowocześniejszej muzyce tekno tekno. Zamilcz.
aaaaa to jest śmieszne;p dobre dobre
Jednym słowem żałosne. Nic dodać nic ująć
BTW. czemu tam nie ma elfów?! Mniejszości też mają prawa! :(
wybilem wszystkie, czekamy na respa.
<lans mode on>
@UP: Ye, lans! Umc umc, tibja, tekno i elyta ziąąa \o/
A Ty mogłbys czasami dać sobie 5 minut na chwilke humoru.
Przeciez to co powiedzialem bylo przesycone humore. Nie rozumiesz poprostu...
Nie bój sie, Oxy już chce skonczyć onanizacje przed monitorem, i chce żeby mu PaniKa cyce pokazała!
Jakaż odmiana;d
Hahahah... dobry zart. leze na glebie. Pani-k.... cycki.... hahahaha.... rotfl&lol... muahahahaha...
xy dobrze mowi, wrzuc sobie czasem na luz i posmiej sie, bo cos za powazny jestes.
No przeca mowie, ze to zart... na waszym poziomie... mialem nadzieje, ze zrozumiecie. A z tego co wiem o Oxym on adwokatow nie potrzebuje? Tez sobie wezcie na luz.
I Btw. jak reszta, facet, troche śmiechu nikomu jeszcze nie zaszkodziło ; )
Ja chyba jestem zbyt wyksztlcony, zeby sie z tego smiac. Bo za ch.uja nie potrafie zrozumiec co smiesznego jest w tej liscie... ktos wytlumaczy? A nie, wiem... nasze reakcje sa smieszne....MUAHAHAHAHAHA... znowu dalismy sie dac sprowokowac... MUAHAHAHAHA
Ja sie podaje za elyte? Ciekawe gdzie, kiedy i jak? =)
Userbar to jest #tibia.pl member zrobiony przez Regusia (=*), ktory pozwolil mi go uzywac, no ale coz.
I prosze mnie nie utozsamiac z sama elyta skoro ja sie z nia nie utozsamiam tylko przesiaduje na # dla zabicia czasu i zeby czasami sie posmiac.
Na marginesie, to takich momentow jest coraz mniej bo coraz wiecej osob udawajacych joł zioma (nie napisze elyciarzy bo ten temat juz zamkniety) ktorzy mnie po prostu w*****aja.
P.S. Przezywacie to wszystko jak mrowki okres
@down
jak kazdy okres xD
@Up
jeden, może dwa dni i wszystko minie.
@Topic
Mi to do elyty daleko, ostatnio na IRCu to siedziałem pod koniec 2005 chyba. Całe szczęście bo wam tam odbija ;).
Hahahah... dobry zart. leze na glebie. Pani-k.... cycki.... hahahaha.... rotfl&lol... muahahahaha...
O qw ;\ ... to było chamskie. Conajmniej. Krótko mówiąc, wkurw**** mnie.
I choć Ciebie to pewno mało obchodzi, ale imo to co napisałes... uhm. Nie uważasz, że to w stosunku do niej niemiłe jest?.
Ja chyba jestem zbyt wyksztlcony, zeby sie z tego smiac. Bo za ch.uja nie potrafie zrozumiec co smiesznego jest w tej liscie... ktos wytlumaczy? A nie, wiem... nasze reakcje sa smieszne....MUAHAHAHAHAHA... znowu dalismy sie dac sprowokowac... MUAHAHAHAHA
A to juz nie nasza wina
#edit:
@Down: Żarty żartami, ale może nie takie które NAPRAWDE mogą urazić, hm ?
Imo jak ja sie z kogoś pośmieje, że nie lubi techno to sie nic wielkiego nie stanie.
Ja mam inne gusta, on stwierdzi że sie nie znam - i tyle.
Ale żarty odnośnie ciała danego usera? Przesada, bo to może, jak juz mówiłem, naprawde urazić.
Forum może i ma niski poziom. Możesz sie śmiać z ludzi przebywających na ircu.
Ale Twoje zachowanie w stosunku do Moniki, w tym momencie jest po prostu idiotyczne i chamskie.
Bo to nie jest jakiś tam post-beka, że techno ssie. Tylko odniesienie się do RLa....
O qw ;\ ... to było chamskie. Conajmniej. Krótko mówiąc, wkurw**** mnie.
I choć Ciebie to pewno mało obchodzi, ale imo to co napisałes... uhm. Nie uważasz, że to w stosunku do niej niemiłe jest?.
A moze wlasnie o to chodzi? Moze skoro jest grupa ktora usilnie chce udowodnic, ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami... moze powinna byc grupa ktora bezczelnie sie nabija z ludzie siedzacych na IRCu? DLA MNIE to bylo smieszne i przepraszam bardzo - mam gdzies, ze obrazilem Pani-Ke, padlo na nia. Jezeli wg ciebie zarty powinny byc mile... no to cosik tu nie tak.
Pewne osobniki uwazaja, ze forum ma za niski poziom. Czas im to udowodnic, moze wkoncu beda trzymac sie z daleka.
@Matek
Chlopie, tym razem przegiales, jak juz ktos powiedzial, moze Ty wlasnie probujesz leczyc kompleks malego przyrodzenia ? Bo nie mam pojecia, z jakiego powodu tak chamsko odniosles sie do Pani-K, ktora Ci nic nie zawinila.
Hahahah... dobry zart. leze na glebie. Pani-k.... cycki.... hahahaha.... rotfl&lol... muahahahaha...Odpowiedziałbym Ci, ale są 2 niepisane zasady - nie jedzie się po matkach, a kobietom po cyckach. Smacznego : ).
@topic
Mówcie co chcecie o elicie, ale to ja zrobiłem userbar.
Dobra, dobra...
fakt, przesadzilem, bije sie w piers.
Z tego miejsca chce szczerze i prawdziwie przeprosic Pani-Ke, poniewaz zaprawde kobieta to wspaniala i sliczna. Do tego slucha jedynej prawdziwej muzyki, co u kobiet w dzisiejszych czasach to niezwykle rzadkie.
Wypowiedzianych slow niestety sie nie cofnie, napisanych nie nalezy cofac chociaz to bardzo latwe. Jezeli cie obrazilem - wybacz. A jak spotkasz mnie gdzies na realu - zdemoluj mi przyrodzenie kolanem.
edit: kwestii wyjasnienia. Mnie to naprawde smieszy. Gdybym znal Pani-Ke w realu nawet przez mysl nie przyszloby mi przeprosic. Niestety nie znam a luzdie maja rozne poczucia humoru wlasnej wartosci.
To moze i ja cos napisze.
@Gallar:
Ech... Adwokat sie znalazl. To, ze sie ludzie smieja z VPenis 30 z groszem cm, to nic. Smianie sie z Tany, ze to facet, "czlonek", to nic. Ruszylo natomiast mosci pana, ze "Monisie" obrazono. Zazartowano sobie z niej, jak z kazdej innej osoby. Strasznie sie tutaj chlopczyku rozmnozyles. Smianie sie z RL, straszne. Na swoj sposob kazda wypowiedz - nawet ta zartobliwa, mozna traktowac jako smianie sie z RL. Jesli Pani-K owe cycki ma, to zart nie powinien jej ruszac, bo jej to nie dotyczy.
@topic:
Damn. I'm a fucking elyta member. Is it a dream? Or maybe a nightmare?
Wiecej grzechow nie pamietam...
To moze i ja cos napisze.
@Gallar:
Ech... Adwokat sie znalazl. To, ze sie ludzie smieja z VPenis 30 z groszem cm, to nic. Smianie sie z Tany, ze to facet, "czlonek", to nic. Ruszylo natomiast mosci pana, ze "Monisie" obrazono. Zazartowano sobie z niej, jak z kazdej innej osoby. Strasznie sie tutaj chlopczyku rozmnozyles. Smianie sie z RL, straszne. Na swoj sposob kazda wypowiedz - nawet ta zartobliwa, mozna traktowac jako smianie sie z RL. Jesli Pani-K owe cycki ma, to zart nie powinien jej ruszac, bo jej to nie dotyczy.
@topic:
Damn. I'm a fucking elyta member. Is it a dream? Or maybe a nightmare?
Wiecej grzechow nie pamietam...
Rozmnożyłem, czy nie. Wciągnąłem się w te jakże inteligentną dyskusje.
Adwokat? Pf. Szkoda tylko, że ten żart mógł urazić. Ma czy nie ma - jeden kit, to był imo zbyt 'ostry' żart który mógł urazic jej kobiecą osobowość. I tyle.
@Matek: peace ; )
#edit:
#Down
@Caerlionne:
Może by sie broniła - może nie. Tylko że akurat jak my te posty pisaliśmy, to ona była ofjaln. Zjawiła się dopiero kilka minut temu;]
slawekmag
18-08-2006, 12:24
Stop elycie(lol)
Może by tak założyć grupę normal users która by walczyła z elytą:p
n/c fajny żart
hahaha :D no to są już jakieś konkrety :D
Nareszcie przyklejony jeden flejmowy topic, a nie co miesiąc nowy =P i nie zawsze udany do tego ;>.
@Gallar&Ksabi i może ktoś jeszcze:
Nie sądzicię, że gdyby ją to naprawdę tak bardzo uraziło to sama by się broniła? Dzielni rycerze się znaleźli, pf.
Bajdełej - ja też nie widzę nic śmiesznego w tym temacie ;p
Aval'yah
18-08-2006, 12:55
No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|
Mnie też to nie śmieszy.
Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?
PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...
* Przykład tylko.
No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|
Bo to temat do flame'u a nie zartowania?
a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow? Zeby one chociaz zabawne byly... :<
Zastanawiajace jest to, ze ci ktorzy powszechnie uwazani byli za 'inteligentnych' wielokrotnie mowili ze elyta (elita?) ich nie interesuje/nie obchodzi/nie rusza/nie istnieje/whatever. A po powstaniu tego tematu jakos nagle wielki raban podnosza, "och ach jakie to niesmieszne". Nie smieszy cie/nie interesuje cie - trudno, jakos bede musial z tym zyc (Oxygane pewnie tez). Nie kazdego musi.
@Matek
A moze wlasnie o to chodzi? Moze skoro jest grupa ktora usilnie chce udowodnic, ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...
a moze jednak nie...
Pewne osobniki uwazaja, ze forum ma za niski poziom. Czas im to udowodnic, moze wkoncu beda trzymac sie z daleka.
no to jedziesz. Udowadniaj.
A zart(?) nt Pani K. (o ile zartem jest faktycznie) niezbyt zabawny, ale o co to zamieszanie "obraziles ja, obraziles! Burn motherfucker, burn!" to nie rozumiem. Czepianie sie dla samego czepiania? Bo ja jakos nic obrazliwego w tym nie znalazlem...
@Straznik Monopolowego
ojejku jejku. Cry me a river.
Ach, zanim zapomne. Skoro nasz topic was nie smieszy - to zrobcie taki, ktory rozsmieszy wszystkich. Wy bedziecie zadowoleni, my bedziemy zadowoleni - wszyscy beda zadowoleni! A jak wam sie nie podoba, to idzcie sobie do Teologii, tam nie ma miejsca na zarty, mozecie sie wykazywac swoja powaga i inteligencja ile tylko zapragniecie, droga wolna.
I na koniec pewien piekny cytat, doslownie sprzed kilku chwil
12:53:30 ‹kamsz› eh
12:53:38 ‹kamsz› jak niektorych z was czytam
12:53:43 ‹kamsz› to takie dwulicowe kurwy z was
12:53:44 ‹kamsz› ze szok
Ja bym się o nic nie obraziła, cała ta obrona była niepotrzebna, a nawet gdyby mnie ten tekst o cyckach uraził (ale kurwa, fakt, nie mam tam za wiele ;-)), to chyba sama bym coś napisała, hm?
@walekifa
jak Ci się nie podoba, to oddawaj zabawki i s*******aj.
a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow?
Skoro nasz topic was nie smieszy
Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s
@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P
Walekifa
18-08-2006, 13:43
A wy z przedszkola? -.-
@ DOWN
No! Roz***em imprezę.
A wy z przedszkola? -.-
... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie
Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s
@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P
Nie, nie ma smieszyc. Co chwile userzy pokroju Pixika czy Walekify mówią o elicie, to teraz mają specjalną liste, zeby im sie cosik nie pomylilo.
Mnie też to nie śmieszy.
Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?
PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...
* Przykład tylko.
Jesuu, ale dupa z Ciebie!!
... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie
Hahaha dokladnie
Widze, że cycki pani-k "rzondzom" forum buehehe, pokazac wam moje sliczne nogi? golicie nogi? ; D
Dj Fara0n
18-08-2006, 14:27
Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
@hoomik:
Oczywiscie ,ze ty wiesz lepiej ale zauwaz ,ze ja to odczuwam inaczej.
Sokochłap
18-08-2006, 14:29
Nie no kurwa, z was tacy ważniacy, poważni, poglądowi i w ogóle pr0, że chuj
Tak poważni, że piszą swoje nicki na liście "lepszych".
Dwulicowe kurwy -_-''
Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
oh oh, wydalo sie, o nie, co ja teraz zrobie.
Chyba lepiej wiemy po co zakladalismy ten temat, nie?
Wald_Kerius
18-08-2006, 14:31
Eehhh, pospamuje sobie. Przecież i tak tylko o to chodzi w tym temacie. :D <ironia>
Walekifa
18-08-2006, 14:36
O ja pierdole,a gdzie cenzura? : D
Zaiste szczęśliwym jestem, albowiem unieść wzrok ku niebu bez nienawiści mogę, rodacy.
Gonzo von Krenzel
18-08-2006, 14:48
Omnes qui acceperint gladium, gladio peribunt...
I jeszcze małe sprostowanie - w spisie jest Gonzek - chodzi oczywiście o mnie. ;-) To mój powszechny nick np. na IRCu.
Widzę, że pomysły się kończą. ;)
MayGyver
18-08-2006, 15:40
@Caerlionne
nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz
a topic jest zabawny
poza tym to owion i mozna tu pisac co sie chce
Baron Kaldrick
18-08-2006, 16:26
Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?
@sokochłap
Nie wiem co ma dwulicowość do ludzi, którzy współtworzą tą listę. Szukaj ich raczej w swoim gronie. Tak samo jak i przedstawicieli (ek?) najstarszego zawodu świata, bo u nas i tak jak na ciebie za drogo. Buzi, buzi.
nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz
Jak już piszesz coś takiego, mógłbyś chociaż napisać do której mojej wypowiedzi sie to odnosi.
Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?
I vice versa. Odkad pamietam to ludzie z listy zapierali sie, ze elyta NIE istnieje. A teraz co? Zmieniliscie zdanie?
Baron Kaldrick
18-08-2006, 16:39
@up
Tak się zastanawiam, czy podkreślić, że listę stworzyli hum z Oxym, czy się z nimi utożsamić.
Nazwij to pojazdem pod publiczkę. Albo prowokacją. Tak czy owak, nazwij to jak chcesz, sens jest jeden. Ludzie z irca zawsze się nabijali z pseudo-istnienia tejże elity, i to jest w moim odczuciu ciągiem dalszym robienia sobie jaj z betonów.
i to jest w moim odczuciu ciągiem dalszym robienia sobie jaj z betonów.
To znaczy z ludzi z listy tak? Nie no... nie badzcie dla siebie tacy surowi... od razu betony?
Baron Kaldrick
18-08-2006, 16:46
Nie, chodzi mi raczej o luserów pokroju walekify, kacziego czy innych pixików, którzy wszędzie się wcisną, gdzie będą mogli w jakiś sposób zaistnieć. Pamiętasz może sorc maćka aka pogromca pk aka jeszcze parę nicków? On prawdopodobnie też by się tu wypowiedział. I też próbował pojechać ten temat. I tak jak im nie udałoby mu się to ni chuja.
Jako przedstawiciel składu loży oficjalnie składam ofertę za jednego z Waszych Starszych Padawanów - Slayerlorda. Najpierw chciałbym się dogadać z władzami składu elity co do transferu, a następnie ustalić kwestie finansowe ze Slayerlordem i jego agentem.
Dr. Omader
18-08-2006, 17:05
ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...
Chwila... Dr.<Przerwa>Omader...
Kufa wydalo sie :/
Bede to musial jakos zmienic, bo tak sie z tym krylem, a tu zonk, zdradzili mnie :<
Teraz zastanawiam sie czy Super czy Oxy pierwszy wysle do mnie podanie o grupe, ktory sprawi ze bardziej sie poplacze ze smiechu ;)
ps. Przyznam ze mysl wywalenia wam tematu byla kuszaca :p
Wam to naprawde sie nudzi. Idzcie lepiej na jakąś imprezke sie wyszaleć ;) Pozdro
G~
ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...
Ty to masz problemy...
Drom, i ja, i Oxy mamy pewne doświadczenie przecież. Żaden nie wyśle.
MayGyver
18-08-2006, 17:08
Jako przedstawiciel składu loży oficjalnie składam ofertę za jednego z Waszych Starszych Padawanów - Slayerlorda.
czyzby zazdrosc przemawiala?
Olorion.
18-08-2006, 17:11
@Caerlionne
poza tym to owion i mozna tu pisac co sie chce
a topic jest zabawny
Co ty pierdolisz? To czemu jest tyle wykasowanych tematow a utrzymuje sie suchar stworzony przez bande debili?
To tylko moj urok osobisty, May. =)
To czemu jest tyle wykasowanych tematow a utrzymuje sie suchar stworzony przez bande debili?
Bo ci debile są "elytharni" :<
@Pani-K i w ogóle, odnosnie sprawy zjejcyckami:
No dobra, może troche przesadziłem z 'obroną'. Ale było nie było, dam trza bronić ; )
@Super~, Raul i loża: wohoho. Powstał jeden temat dla beki, oko spoko, wszyscy się 'dobrze bawią', nabijają posty ale... po co drugi ?:S
@Dr. Omader: w związku z nagonką na dwuczęściowe nicki, uważaj na siebie w czasie sezonu na wielbłądy. Zło czasi się za rogiem!
@Down: Ty qw, masz dwa członki :<
wspominalem cos o nickach dwu-dwuczlonowych?
slawekmag
18-08-2006, 17:56
wspominalem cos o nickach dwu-dwuczlonowych?
OMG, czy wy już naprawde nie macie co robić:p
Takiego syfu dawno na forum nie było:Brawo Chłopaki.a co do żartów:dlaczego tylko elyta rozumie elyciarski żarcik?eek
btw.Jestem jednym z najstarszych luserów(data dołączenia)wwoooow rozszerzyłem swoją armie na 15100900 ludzi.juz przegraliscie;>
jakie to denne
ps.piszcie sobie podania do pani domu albo pani k ktorej cyce rzekomo są małe, (przeprasza za rynsztokowy poziom żartu)ale musialem poziom utrzymać!!.wali mnie to tylko nie do mojej grupy ki;>?
Takiego syfu dawno na forum nie było:Brawo Chłopaki.a co do żartów:dlaczego tylko elyta rozumie elyciarski żarcik?eek
Kurde, chyba musze pierwszy raz sie z toba zgodzic...
Wydawalo mi sie, ze tematy o "elicie" juz odeszly w niepamiec, a tu znow i znow to samo...To sie robi nudne chlopaki, naprawde.
Nie, chodzi mi raczej o luserów pokroju walekify, kacziego czy innych pixików, którzy wszędzie się wcisną, gdzie będą mogli w jakiś sposób zaistnieć. Pamiętasz może sorc maćka aka pogromca pk aka jeszcze parę nicków? On prawdopodobnie też by się tu wypowiedział. I też próbował pojechać ten temat. I tak jak im nie udałoby mu się to ni chuja.
Rzeczywiście, bardzo mi zależy, aby zaistnieć.
I po czym stwierdzasz, że jestem luserem? To samo mogę powiedzieć o tobie. Jak ty nie potrzebujesz dowodów, to ja też nie.
A topic nadal uważam, że bez sensu.
Chcesz Nekromanta do loży?
Dr. Omader
18-08-2006, 18:12
@Pixik:
Jak ja sobie jaja robilem z "czlonkow" tutaj wymienionych to tez twierdzili ze slabe poczucie humoru. Dla nich jest tylko jedno poczucie humoru - ich ;)
pwnd :>
a elitarny film HITMAN - TEH MOVIE (http://www.youtube.com/watch?v=PwdiIHnkAV8) widzieli? Nie? No to ogladac.
Nie, nie bawi mnie robienie czegos pod publike ;)
Dla nich jest tylko jedno poczucie humoru - ich
Yup, moje poczucie humoru jest poczuciem najmojszym i wlasnie ono jest duzo bardziej mojsze niz Twojsze i dlatego jestesmy elita!
@Pixik
Wuuteeefffff Wutteeeefff Slap Slap Slap Wuuuuteeeeeef, DIE DIE DIE!!!
templeoflight
18-08-2006, 18:40
Dobra... po pierwsze primo... po co ta cała "elita"... po drugie... czemu członkowie elyty są tacy "elo"? A po trzecie to tylko zwykła mania wyższości, żałosne >.<
Podzielam zdanie templeoflight. Elita to nie to samo, co porządna loża.
SuPeRnAm
18-08-2006, 20:13
ale masz glupi nick bambuko
Rethfing on Aldora
18-08-2006, 20:43
Nie dość wam robienia z siebie pajaców?
O przepraszam, ale powstaly tu pewne niejasności. Moj Vpenis ma obecnie 32.8cm dlugosci w stanie spoczynku. I wcale sie nie chwale. ;)
Pfffff. Ja nie musze nalezec do elyty, zeby sobie po kims pokrzyczyec, i powyzywac ;-))))))))
Nie dość wam robienia z siebie pajaców?
hi clown, eh?
Zdanie elity: "kurdwa gdzie ja mam to zdanie... chyba gdzies mi je penis zarosl?!"
Zdanie noobkow z forum: "co to wy jestescie, macie takie fajne nicki i date dolaczenia taka kull!!!!!11111X( X( X( X( X( wogole wszyscy z elyto to noobki bo nie rozumiem o co chodzi!"
Zdanie moje i moze czyjes: a hu. mnie to obchodzi co to ta elyta, wazne, ze czasem usmiech na twarzy sie pojawi. Poczucie humoru niezbyt wyszukane ale w dzisiejszych czasach mozna grzebac na tym forum i 10h a nic ciekawszego sie nie znajdzie.
Shanhaevel
18-08-2006, 22:53
Poczucie humoru niewyszukane? To ta elyta jest niewyszukana! Nie ma elfów, dziady wy jedne! Biorę zabawki i idę stąd. :P
idac za moda na " to jest tylko moje zdanie ... itp ":
Mam wyj**** na elity, to jest tylko i wyloncznie moje zdanie i prosze sie go nie czepiac. Ortografii tez sie nie czepiac bo mam na to papiery.
elo, elo, lans, lans
@Stozek
rotfl. KAzdy ma rozne daty dolaczenia i jest elyta, tak to jest, ale sie usmialem z twojego postu ;-))))) Pozatym, to raczej ta druga czesc userów czesto gubi zdania, albo wstawia je tam gdzie nie powinna ;-)
Yoh Asakura
18-08-2006, 23:27
IMO "humor" w tym temacie reprezentuje poziom podobny do tego z arcyśmiesznego serialu "Kiepscy". Postarajcie się bardziej.
ale wam pojechałem mlehehehe
Rethfing on Aldora
18-08-2006, 23:27
Nie wiem no, niech "elyta" sobie zainwestuje w kamerki i na raz będą sobie marszczyć pingwiny czy coś, bo tak naprawde to co nas (w miare zwykłych użytkowników) obchodzi wasz "sqad"? -.-'
@up
Zeby potem tacy panowie, nie mowili na wszyskich "Mysli ze jak elyta to moze" teraz przynajmniej wszyscy beda wiedziec kto kim jest, a wy biedni i uciskani, tez tak mozecie. ;-)))
IMO "humor" w tym temacie reprezentuje poziom podobny do tego z arcyśmiesznego serialu "Kiepscy". Postarajcie się bardziej.
Zeby tak obrazic, tak porzadnie kretynski serial... Wstydz sie.
Chciałbym wprowadzić poprawkę i poprosić kogoś o usunięcie z "Naczelni Przywódcy" wszystkich i wpisaniu tam mnie bo to się trochę zdeaktualizowało. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!
@down
Noob.
Drżyjcie upadli userzy!
Panowie grozy, władcy flamewaru, pogromcy noobow, nocne koszmary moderatorow...... Elita forum POWRACA!!!!!!!!
ZŁO!!!! MHROOOOOK!!!! AGRESJJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ten temat to dziedzictwo tego forum, jak ktoś go wywali będzie odpowiadał przed dromem!
Quezacoatl
22-07-2010, 15:01
Ten temat nic sie nie zmienil...
http://chatroulettecite.com/img/cache/127182700229_588x400.jpg
Imho znacznie fajniejszy byl polaczek peel (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1500212).
Ta, tylko szkoda, że połowa fotek już tam nie działa ;<. To było epik.
Ej przeczytałem całe ;o czemu elyta nie robi już konkretnych grand? Zero ambicji ;(
Cholera, ten temat mi uświadomił, ilu osób mi na tym forum brakuje. Prawie każdego z listy.
Ale o co chodzi? W ogóle ja tam swojego nicka widziałem O o
Yoh Asakura
22-07-2010, 17:15
Ale o co chodzi? W ogóle ja tam swojego nicka widziałem O o
Jesteś łże-elitą, zabiłeś nam prezydenta i niech tu przyjdzie Komorowski, to ja mu powiem, kim on jest.
Komorowski
22-07-2010, 17:27
Ktoś mnie wołał?
Ej przeczytałem całe ;o czemu elyta nie robi już konkretnych grand? Zero ambicji ;(
Elita juz wyrosla z takich "grand" ;]
Jesteś łże-elitą, zabiłeś nam prezydenta i niech tu przyjdzie Komorowski, to ja mu powiem, kim on jest.
Dżizus krajst!!!
Ktoś mnie wołał KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!
--- Kajulec dodał 0 minut i 39 sekund później ---
I'll break your heart! Glupie!
To wy jeszcze żyjecie? :P
Nie :( Ale nieźle udajemy :P
redfaction
23-07-2010, 13:00
o kurde sie ma kapitan galar Wita!
Wy żyjecie :*
Miło czasem ujrzeć znajome nicki na forum;P
Mazur199
25-07-2010, 11:40
dopiszcie tam albertusa
Kurczakos
26-07-2010, 00:22
Wymarły dizonarły
Dark Sven
02-08-2010, 12:22
Kurde, fajne wspomnienia jak to kiedyś na forum było pociesznie :D
Oj, dużo jest tych starych na prawdę treściwych ludzi, szkoda że lista jest taka krótka, zbyt wielu dobrych odeszło w zapomnienie. Pozdrawiam wszystkich którzy jakiś czas temu spedzali forumowy czas głównie w dziale grafika :)
Co za idiotyzm,forum jest do wypowiadania się na dany temat a nie do wywyższania się,jestem tu od 2004 roku,różne konta ale takiego czubka to ja nie widziałem,żeby wywyższać się na forum gdzie większość to banda idiotów HAHAHAHA.Co najlepsze,większość udaje pro ogarniaczy tematu,a tak na prawdę byle prowokacja i już się kłócą,hahah!
~Epickie
Siema
Wyluzuj galoty ziomek. I tak wszyscy wiedzą, że niektórzy są fajniejsi od takich czubów jak ty.
Cze
@down
Chciałbyś ;)
@UP Noszę luźne galoty więc poluzować nie muszę ; ) bądź fajny i zarzuć jeszcze jakimś tekstem na poziomie tego forum które dawno rozmieniło się na drobne ; ]
AnonimowyPowrot
07-08-2010, 12:54
Oj, dużo jest tych starych na prawdę treściwych ludzi, szkoda że lista jest taka krótka, zbyt wielu dobrych odeszło w zapomnienie. Pozdrawiam wszystkich którzy jakiś czas temu spedzali forumowy czas głównie w dziale grafika :)
W dziale grafika kiedyś poprosiłem o avatar, a Ty mi go zrobiłeś ;D
Może pamiętasz, to było na innym koncie, pisałeś PW, bo zauważyłeś, że też z Pśl jestem.
@Up
Weś wą ;[
@UP Noszę luźne galoty więc poluzować nie muszę ; ) bądź fajny i zarzuć jeszcze jakimś tekstem na poziomie tego forum które dawno rozmieniło się na drobne ; ]
Leć na północ wałować pingwiny?
redfaction
21-08-2010, 17:17
Co za idiotyzm,forum jest do wypowiadania się na dany temat a nie do wywyższania się
cos Ci sie pomylilo, jest na odwrót ;\
Co za idiotyzm,forum jest do wypowiadania się na dany temat a nie do wywyższania się,jestem tu od 2004 roku,różne konta ale takiego czubka to ja nie widziałem,żeby wywyższać się na forum gdzie większość to banda idiotów HAHAHAHA.Co najlepsze,większość udaje pro ogarniaczy tematu,a tak na prawdę byle prowokacja i już się kłócą,hahah!
~Epickie
Siema
Wiesz stary, nie myślałeś może kiedyś że ten cały "skład elity" to trochę żart jest?:D
~Epickie
Siema
Self fail Sir! Ten temat to jest właśnie taka prowokacja, jedna z lepszych na tym forum ^^ Chciałeś być fajny, nie wyszło, spróbuj nowym kontem jak wbijesz czarny nick ; /
A jaki lvl trzeba mieć żeby się dostać do tej elity?????
Prze-o-bilion-iasty mr bluray ;]
Prze-o-bilion-iasty mr bluray ;]
I luźne galoty.
I luźne galoty.
Prędzej zwieracze.
redfaction
24-08-2010, 13:15
jak ubijesz Droma na pvp to bedziesz w elicie, guaranted 100% by gallar
a nie wiecie co tam u ziomkow $cora i Kamasza?
Wszyscy już z tej listy pokończyli podstawówki? Bo ja się nadal z testami w gim męczę, ale generalnie LEWEL SAM SIE NIE WBIJE HEH NOM :cup::cup::cup::p:baby:
redfaction
26-08-2010, 11:56
Ryluś Ty żyjesz;D
Laboga!
Człowiek zagląda tu po latach z sentymentu, a tu dalej wojna o elyte!
Niektóre rzeczy się chyba nigdy nie zmienią ;)
redfaction
14-09-2010, 20:14
o to moze sobie irca postawimy zaś jak nawet Tana żyje : )
redfaction
15-09-2010, 22:39
Ale elita taka elitarna śmiecham z gimbusów mocno.
o kurde albo ktos tu zrobil czadową prowokacje w stylu dawnych czasów albo ktos nie umie liczyc, patrzec na daty profili i takie tam, ale wiesz, wiekszosc ludzi z tej listy to juz dawno szkoły pokończyła, ew. studiuje:) No, ktos tam jeszcze pewnie nadal średnią kończy >: )
ale gimbusy no co Ty, chyba że she:DDD
Ale elita taka elitarna śmiecham z gimbusów mocno.
1 (http://wykop.pl)/10
razdwatszychuj
elyta nigdy sie nie zmieni :D co najwyzej ox powinien miec osoba range 'megacipka'
elyta nigdy sie nie zmieni :D co najwyzej ox powinien miec osoba range 'megacipka'
O proszę, ty też tu przypełzłeś? Co to za dom emerytów się nam tu robi? ;)
Trzeba nam IRL zlot zorganizować! O! Powspominać jakie z nas pipy bojowe były!
wyobraz sobie, ze jak dzis z darkiem rozmawialem, to mi powiedzial, ze gra teraz w tibie od wczoraj... swiat upadl na glowe :D
Ogłupiał do reszty? Na turnieju za mocno mu kto przywalił, że mu się sufit pofalował?
Tibia? Nigdy więcej! Są o wiele ciekawsze miejsca w internecie do tracenia życia ;)
To kiedy piwo? Zbierzemy jakąś większą ekipę staruchów? Jestem u siebie od środy.
ja od nd do pt przyszlego tyg w karpaczu na zdjeciach a pozniej juz moge sie spotykac ; ) btw ostatnio na zlocie rycerskim pilem z Maygyverem, Pupilka(ja juz kiedys poznalem) i nie wiedzialem, ze to oni dopoki sie na FB przez znajomych nie znalezlismy :D majowi nawet fote zrobilem. tak samo na sesji rpg poznalem jeszcze jednego znajomego z tibii. swiat jest maly ;D
ja od nd do pt przyszlego tyg w karpaczu na zdjeciach a pozniej juz moge sie spotykac ; ) btw ostatnio na zlocie rycerskim pilem z Maygyverem, Pupilka(ja juz kiedys poznalem) i nie wiedzialem, ze to oni dopoki sie na FB przez znajomych nie znalezlismy :D majowi nawet fote zrobilem. tak samo na sesji rpg poznalem jeszcze jednego znajomego z tibii. swiat jest maly ;D
Napisałeś kilka nicków i już wspomnienia wracają:P
Ogłupiał do reszty? Na turnieju za mocno mu kto przywalił, że mu się sufit pofalował?
Tibia? Nigdy więcej! Są o wiele ciekawsze miejsca w internecie do tracenia życia ;)
To kiedy piwo? Zbierzemy jakąś większą ekipę staruchów? Jestem u siebie od środy.
"Staruchów" HA!
Ja tez planuje! =D
A ja kiedys latałem po tibii tanatess, no i Gimlim, ale jemu ojebalem eq i sprzedalem w kawiarence internetowej ;]
Gewof, cipka to Ty jestes. W ogole Slythia usunela moje podanie do supportu, to jej napisalem dzisiaj, ze cipka jest, tak wiec pewnie znowu bede banned ;/
Eeee, my zawsze bedziemy piekni i mlodzy?! Co nie Krzysiu?
BTW
Iron?! Ty masz juz 19 lat?! Świat zwariował, przecież gówniarz byłeś zawsze.
Za niecałe 3 miechy 20:P
SidVicioous
04-10-2010, 20:51
Elita padłem :D Dodajcie sobie jeszcze
największym szczęściem człowieka jest nigdy się nie urodzić, a jeśli już jesteś takim pechowcem, że żyjesz to znajdź się w elicie, żeby swój pech przeżyć jak najszczęśliwiej ;)
Wtedy dopiero pojedziecie po całości... Swoją drogą Pozdrawiam "elitke" ;)
Zulo
Mhrook
Agressssja!!!!!
Lechista
01-02-2013, 20:04
Zwariowałeś ; D
Nuda w życiu tak doskwiera ze postanowiles sprawdzic co tu sie dzieje?
Olorion.
28-03-2013, 15:09
to ktoś jeszcze żyje?
siema, jakis wspulny hunt na dragomy?
na dragomy zawsze chetnie;;]
siema, jakis wspulny hunt na dragomy?
dawaj ziomuś, wbijamy na pandorie i nawalamy w nubuw na ruku :cup::cup::cup:
redfaction
18-04-2013, 22:46
rylek i olorion kogo ja widze
olor ty jestes slawny czytam czasem o tobie w pokerofych njusach ;]]]
KorektorWskrzeszony
10-07-2013, 23:38
Dobra, lamusy. Wszyscy wiedzą, że dawna elyta to grupka kumpli lubiących sobie czasem wzajemnie obciągnąć na realu :< Ja się nie chciałem godzić na takie warunki, więc mnie nie przyjęli.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.