Pokaż pełną wersje : Nowy dział Nauka
Mam pomysł na nowy dział o nazwie Nauka.Można by tam pisać o histori,matematyce,fizyce itd.Czekam na akceptacje moderatorów i na wasze sugestie.
A tak dokladniej czym by mialo sie to zajmowac?
Sprawami nie związanymi z tibią.To byłby dział dla intelektualistów i tych co chcieli by sie nimi stać.Mogły by się w nim znajdować debaty naukowe w najrużniejszych dziedzinach.Ten dział mógłby podnieść poziom intelektualny tego forum choć nie twierdze że jest niski.
ym to zupelnie nie pasuje jak chcesz to se zaluz temat w dziale inne :D
Master Mela
16-08-2004, 00:25
A ja mysle ze to dobry pomysl... Przecierz wiele osob grajacych w tibie posiada wieze na jakoms dziedzine ktora (widza) moze sie z innym graczem podzielic ... :P
Myśle że najlepiej byłoby zrobić sonde choć ostaczny głos należy do moderatorów.Myśle że to by odciążyło dział o wszystkim i o niczym.
ym to zupelnie nie pasuje jak chcesz to se zaluz temat w dziale inne :D
A Ty juz nic nie pisz, dobrze? Thx
top: Wydaje mi sie ze subforum dzialu OWION bedzie lepszym rozwiazaniem. Ale jeden glos (moj) to za malo.
Jak dla mnie fajnie. Ale Nauka kojarzy się najbardziej z fizyką i podobnymi, więc może jakoś inaczej, żeby zaliczyć też historię, biologię... Chodź są to dziedziny zdecydowanie mniej "mądre" niż fizyka, matematyka...
top: Wydaje mi sie ze subforum dzialu OWION bedzie lepszym rozwiazaniem. Ale jeden glos (moj) to za malo.
Jeśli byłoby to w takiej formie jak mówisz i miało jakiś rozsądny 'poziom', to też jestem za. :baby:
Dzięki za poparcie.Myśle że można by stwożyć grupe pod nazwą np.Jajogłowi:p albo coś w tym stylu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.