Pokaż pełną wersje : Diablo II
EDIabolo
15-08-2004, 17:59
Kto kiedykolwiek grał w Diablo 2 nie przejdzie obok tego obojętnie. :)
Wpisujcie się wszyscy fani Diablo 2! Diablo 2 to jedna z najlepszych gier tego typu nie internetowa ale też da się grać przez neta:D
P.S
Ja spędziłem przy Diablo 2 jakieś 2 lata:D Ale zrąbał się dysk i poszło wszystko i już w nią nie grałem ale 2 lata:D
Gierke całą przeszedłem i Diablo 2 lod też:D Polecam każdemu kto w nią nie grał.
Hmm... Ja grałem w Diablo 2 (z dodatkiem), grać skończyłem na 88 poziomie druida. Dalej mi sie poprostu nie chciało ciągnąć~
Ja też kiedyś w D2 grałem, na Battlenecie ma się znaczyć. Grałem nekrem, doszedłem do 50 levelu, później przestałem grać. Po 3 miesiącach skasowali mi konto :-(
Od tej pory nie gram w D2 tylko w Tibie.
Sir Stas
15-08-2004, 19:19
Gram w diablo ale juz zadko 57 lvl nekromanta na sieci bez dodatku ;)
Też kiedys troche grałem ale nie podobało mi sie zabardzo :p Teraz gram tylko i wyłącznie w Tibie
Wpisuje siebie ;)
Dla fanów D2 LoD zapraszam na www.sg.end.pl <-- strona polskiego serwera (najlepszego oczywiście). Chyba nie zrobiłem reklamy co? no może malutką ;)
Neo-Skaza
17-08-2004, 12:12
Gralem w Diablo chyba 3 lata :) , ale znudzilo mi sie gdy poraz 3 przechodzilem gre :p . Chcialem przejsc wszystkimi postaciami:p. Porzyczylem dodatek od kolegi i zaczalem grac nowymi postaciami. Kazdy kto zobaczyl Diablo2 u mnie odrazu je chcial. Ja kazda postacia milaem ponad 30 lvl ;) . Wszystkimi doszedlem do ponad 2 aktu kazdym ;) .
POZDRWIAM FANÓW DIBLO!!
Osobiscie diablo mi sie znudzilo i gram w Tibie oczywiscie!
Shardzik
18-08-2004, 20:50
Kiedys grałem w diablo ze 3 lata:D, mam nawet postac 66lvl na Closed battlenecie z wypasowymi itemami,ale juz nie gram....
Uncle Warrior
20-08-2004, 19:51
Hehe gralem, gralem :) imho gra jest za***iscie za***ista ze tak powiem chociaz ta gre sie czuje dopiero na battle.net tam to jest jazda :) po prostu miodzio lv 70+ necro i lv 50+ barb no ale mialem przerwe z dwa miechy i kumpel nei chce pozyczyc mi swojej oryginalki to wczoraj zamowilem sobie oryginalke diablo 2 + lod :P imho lod jest o wiele, wiele lepsze nie gralem dwoma postaciami nowymi bo nie podobaja mi sie ^.- necro bije druida a barb bije zabojczynie :P ale gre polecam nie tylko fanom gier rpg ale takze i ludziom ktorzy nie przepadaja za takimi grami :)
Po b00mie jaki spowodowala gra Diablo I pragnalem kontynuacji. Po dlugim okresie, jak ukazala sie oczekiwana Diablo II zaczalem zarywac noce. Skutek: przeszedlem na piekle wszystkimi profesjami oprocz druta i assasinki. Potem przyszedl czas na Battle net. 70+ lvl i zrezygnowalem gdyz odstraszyli mnie lamery, rasujace postacie niewlasciwymi trackerami :( Nooby potrafia popsuc kazda dobra zabawe, no coz ale zyje sie dalej...
The_FaLLen
20-08-2004, 22:02
W diablo grałem bardzo dawno temu skasowali mi konto :( ale teraz zaczełem od nowa (jakiś tydzień temu) narazie Czarka na 28 lvlu.
nie chce nic mowic, ale taki topic juz byl, nawet ja go zakladalem ;) moze go juz nie ma, ale poszukaj ;)
a co do gry to pogrywalem regularnie dopoki w swoje lapy nie dostalem cm-a 03/04.... dopeiro zaczalem zarywac noce :D
pozdro
Byłem widziałem zagrałem. Jedynka miała klimat. Dwójka dopier z dodatkiem miała to coś. Ale w sumie i tak gra była nudna.
Diablo jest fajne doszedłem do 3 akt ale pszestałem grać :/ z dwuch powodów:
1. Zła postać (miałem necro ale straszny słabiak :()
2.Zepsuty komp ( jak było mu za gorąco to piszczał :()
Może jeszcze sobi pogram w diablo choć odkąd mam stałke gram tylko w Tibie i call of duty
Up
Nekro jest jedną z najpotężniejszych postaci w grze.
@up
zalezy kto nim gra ;)
bywa tak, ze nekro 90 lvl moze dostac ostre baty od czarki 50 lvl.... wszystko od umiejetnoscie zaleyz ;) no i od szczescia do itemow :D
Heh... demo Diablo II było jedną z moich pierwszych gier... po ok. 30 min testowania już postanowiłem, że muszę zdobyć pełną wersję. No i tak się stało :). Ale zanim mi się to udało dostałem Diablo I. Zafascynował mnie klimat starszej (co nie znaczy, że gorszej) wersji... był on po prostu niesamowity. Potem udało mi się zagrać w pełna wersję "dwójki" i przestałem grać w pierwszą część. I muszę przyznać, iż mimo, że przeszedłem grę każdą postacią i odkryłem (chyba) wszystkie sekrety to czegoś mi w niej brakowało. Był to własnie klimat z "jedynki". Oczywiście wielu pewnie się ze mną nie zgodzi (że Diablo II też ma dobry klimat, itp.), ale można polemizować ;). W każdym razie najdłużej grałem barbarzyńcą (50lvl+) oraz czarodziejką (70lvl+). Ogólnie grę oceniam bardzo dobrze (zresztą jak większość produkcji Blizzarda :)), ale denerwuje mnie, że ludzie bardzo często myślą ze Diablo jest RPG... a prawdą jest to, że Diablo to pseudo cRPG (dokładnie hack&slash). A potem np. na shardzie do Ultimy w pytaniu "W jakie RPG albo cRPG miałeś okazję grać?", można przeczytać "Grałem tylko w Diablo. Podoba mi się w nim, że można rozwalać dużo potworów" i się człowiek dziwi czemu nie dostał konta :P.
Chyba się troche rozpisałem :P, w każdym razie to wszystko co sądzę na temat Diablo :D.
"barb bije zabojczynie"
Chcesz sie zalozyc? Z szponem z zestawu Natalii mozesz miec 2000 defa a i tak ciebie pojade.Assianka jest o wiele szybsza od barba i posiada spory def jak i dex.Nawet jak nie da rady ubic recznie od czego ma pulapki a teraz w 1.10 doszlo fajne slowo runiczne o nazwie "chaos" i zabojczyni posiada wtedy taka moc ze wiesz(11% szansa na wyzwlenie w czasie atakowania zamarznietej kuli 11 poziomu).
Par'Salian
22-08-2004, 15:29
Powiem tak Grałem druidem i nabiłem nim wysoki lvl. Tylko gra na poziomie "Piekło" jest już nudna tak jak na poprzednim poziomie trudności.
Ja jestem wielkim fanem Diablo 2 :] przeszedłem tągrę dziesiątki razy wszystkimi postaciami.
ja gralem w diablo 2 lod sporo oj sporo :) mialem amazonke 99 zabojczynie 95 palla 90 druidaa 83 i barba 82 ale wiecej nie chcialo mi sie ciagnac wiecie caly czas tluczenie tych samych potworkow moze byc nudne :/ nawet sam sie sobie dziwi jak doszeldem do tych 99 no oczywiscie na players8 (bez zadnych modow bo grlaem na 1.10)
Perdurabo
22-08-2004, 21:21
ja gralem nekro do 40lvl'u i tylko na samym poczatku gry byl potezny :] pozniej byly duze trudnosci i zrezygnowalem z dalszej gry nim :)
Nocny koszmar of danubia
22-08-2004, 23:07
Ja jestem faanem Diablo 2 Lord of Desrucion
Moje postacie 48 nekro , 39 palek i Best postać 54 czarodziejka Rulezzz
__________________________________________________ ___
Diablo spoko jest
ja tez troche gralem w diablo mialem necro 89 czarke 91 noi druid 93
mi sie najlepiej gralo czarka lub druidem necro dla zabawy duszkiem i ozywiencami=/ battlnet rulezzz i bloodruny oczywiscie:P
Ja też grałem w Diablo + LoD! :)
Przeszedłem najpierw u brata ciotecznego Drutem w 2 tygodnie (nie całe). :p
Później załatwiłem sobie Diablo w domu. 8o Przeszedłem Nekrem :berserk: , Zabójczynią, Palem :miecz: , Barbą :axeman: :2handed: i Czarodziejką.
Wszystko na Piekle :berserk: (Była jadka !! Po nocach się zrywałem a później do szkoły sie spóźniałem!)(No i zrymowało mi się:)) B)
Jednym słowem kochałem Diablo ale mi się znudziło jak zacząłem grać Amazonką :lucznik:.
Teraz oddeję się tylko i wyłącznie tibii!!
nawet sam sie sobie dziwi jak doszeldem do tych 99 no oczywiscie na players8 (bez zadnych modow bo grlaem na 1.10)
coś kręcisz, na patchu 1.10 nie da się grać na players8, i nikt mnie nie przekona, że sie da bo sie nie da :D nie klam wiecej ;)
ja tam bez rewelacji, ale niedlugo zakupuje oryginal i w zimie bede na b.necie pogrywal ;)
pozdro dla fanow! :D
Ha, w Diablo II ostatnio sporo pogrywałem, ale ostatnio przestałem, lecz kiedyś powrócę. mam sporo postaci na 70 + lvl, najwyższa to czarka 86 bodajże. Wszystko na battle.necie.
Chomikvader
25-08-2004, 01:39
No niech strace, ujawnie sie :P Tesh gralem w diablo ii, ale jak dostalismy z kumplem bana na acc za mefbota to przestalismy grac (jeszcze przed 1.10)
a moglo byc tak pieknie, chlip chlip (87 sorc :): arcane valor +1/shaft, shako, occu/wspike, storm/lidless itp, no wypas, polowalem na arcaine valor +2 :/)
MAKRELA: pamietam stare czasy jak sie robilo 60 lvl jednego dnia :( Chcemy 1.09 spowrotem!!!!
HAIL HYDRO !! HAIL DIABLO II FANS !!
Uncle Warrior
25-08-2004, 11:59
No niech strace, ujawnie sie :P Tesh gralem w diablo ii, ale jak dostalismy z kumplem bana na acc za mefbota to przestalismy grac (jeszcze przed 1.10)
a moglo byc tak pieknie, chlip chlip (87 sorc :): arcane valor +1/shaft, shako, occu/wspike, storm/lidless itp, no wypas, polowalem na arcaine valor +2 :/)
MAKRELA: pamietam stare czasy jak sie robilo 60 lvl jednego dnia :( Chcemy 1.09 spowrotem!!!!
HAIL HYDRO !! HAIL DIABLO II FANS !!
Na allegro jest gosc ktory za kase w jeden dzien bije postac do lv 70+ _-_
Wiec juz nie gadaj ze teraz sie nie da 60.... bys sie wysilil bys to luzem zrobil baalrun i jazda.
ok wpisuje się. Gram w Diablo II Lord of Destruction od niedawna, a jako swoją pierwszą postać wybrałem Necromante bo podobalo mi się że może przywoływać golemy itp.Ale zanim zacząłem grać sciągnołem sobie demko no i zagrałem raz i porzyczyłem od kumpla pełną wersje + dodatek całośc na 4 płytach razem z filmikami.:P:D
coś kręcisz, na patchu 1.10 nie da się grać na players8, i nikt mnie nie przekona, że sie da bo sie nie da :D nie klam wiecej ;)
ja tam bez rewelacji, ale niedlugo zakupuje oryginal i w zimie bede na b.necie pogrywal ;)
pozdro dla fanow! :D
bullshit ja gram w Diablo II LoD v1.10 z patchem i /players 8 działa ,,|,,^.-
Olorion.
29-08-2004, 22:36
Ja gram/gralem (fucking restart of ladder) na ladderze, mialem sose 91 lvl tam srednie itemy bo na mf, tal arm + perf topaz + amu tala + belta tala (razem +65% mf) 2 ringi negala 30 mf buty podrozniki perfy 50 mf , rekawice fortuny perfy 40 mf, annihillus, ktorego stracilem przez glupigo kolege xD talizman gheeda 40mf 20 sc 7 mf czako perf, okulus + ist + merc 2k defa + dmg 1000-4000 mial troche ponad 200 mf razem 930 mfa moze wiecej, pala mialem seraf 2 soje enigma hoto 37 ;/ arachnida magefirst buty jakies syfiaszcze ;p czako z umem , herold zakarum xD dmg z mlotka 7k~
Bylo super AZ nadszedl evul restart laddera, nie moglem zrozumiec tego ze np. za Vexa mozna bylo kupic Zoda wiec porzucilem d2x i zaczalem grac w Tibie xD
Moze offtop ale... Quakenet, #komnata
Polski kanal irc od diablo2
Ja gralem w diablo 2 okolo 4 lata :) mialem wszystkie postacie na 80+ ale mi wykasowali wszystkie procz 3 ;/// zalamalem sie i nie gram juz
Dwimenor
11-09-2004, 13:37
na CBN Grałem od lootego do Maja tego roku. Bez dodatku, choć wiem że jest zarąbisty.
Postacie
LV 80 Czarodziejka(w pewnym momęcie na na top 200 czarodziejek-167 miejsce:))
LV 50 Necro
lV 20 Barb
Do tego zebrałem więkrzość rarów(golden skin, gull, kościogryz i cała reszta)
@up
zalezy kto nim gra ;)
bywa tak, ze nekro 90 lvl moze dostac ostre baty od czarki 50 lvl.... wszystko od umiejetnoscie zaleyz ;) no i od szczescia do itemow :D
ehh młotku ...
necro nie ma szans z sosą tak jest zawsze no chyba ze sosa very low lvl :P
Ja grałem na enderze miałem
hammer 94 lvl
FoH 89 lvl
Sosa 86 lvl
Charger 86 lvl
Sosa mf 84 lvl
Smite 87 lvl (na ubera :D)
Fight Assa 86 lvl
johnnny_b
11-09-2004, 19:45
no ja jstem wielkim fanem Diablo 2 : lord of destrction. gram jakis tydzien i mam 58 lvl Paladynem na Piekle... jakoś se radze szukam coraz leprzych itemów. macie moze swoje save by sie podzielic??
Ja gram w diablo nadal barb 89 level ama 91 scora 86 assa 85 pal 84 pal2 :) 79(hamer)
moonlight
18-09-2004, 11:04
Diablo II z dodatkiem to moje ulubione gry komputerowe. Mógłbym w to grać całą wieczność!
Szczególnie zabójczyni mi jakoś przypadła do gustu. :) :evul:
Diablo II nie jest wcale takie wspaniałe.
Sam grałem i miałem w sumie coś okoł 600lvców.
A uważam że czarodziejka jest najleprza-86lv.
I mam większe mniemanie o Diablo ale pierwszej części.
Master_Marcin
21-09-2004, 18:40
Heh, szkoda że dopiero teraz zauważyłem ten topic :P. A więc jeżeli o mnie chodzi to gram w Diabełka ok. 4 lat... najpierw classic teraz Diablo 2 : Lord of Destruction na Europe Battle.net. Uważam iż jest to najlepsza istniejąca gra i narazie się to nie zmieniło od tych 4 lat ;). Gram w pełni legalnie, nie używam żadnych botów ani hacków ( np. Map Hack... ). Nie używam nawet taxi, czyli tego co kilkanaście postów wcześniej mówili ludzie - 70 lvl w jeden dzień - lol, to jedna z najgłupszych rzeczy jakie można zrobić... ominąć 90% questów wykonując tylko te końcowe. Jeżeli chodz o wiedzę, to myslę, że naprawdę wiele wiem o tej grze, można nawet powiedzieć, że znam ją na wylot ;P, dlatego śmieszą mnie wypowiedzi niektóych gości tutaj, typu : "2000 defa Zabójczynią !!" ( najsłabszy potwór na piekle by Cię spokojnie zabił ), ewentualnie "Słowo CHAOS dające 11 poziom Zamarzniętej Kuli !!" ( bo takim czymś to możesz podrapać średnie potworki na początku 2 poziomu trudności jakim jest koszmar, ale wyżej jest to raczej bezsensowne ). Co do postaci na BN to mam obecnie 2, Paladyn ( OCZYWIŚĆIE :D ) 92 poziom, oraz Czarodziejka 30 poziom. Ktoś zapyta, dlaczego tak mało mam tych postaci, otóż odpowiedź jest kilka linijek do góry - nie korzystam z taxi, czyli 70 lvl w jeden dzień, ponieważ jest to głupie. Jeżeli ktoś ma jakieś wapliwości/zastrzeżenia to chętnie podyskutuję na ten temat. Aha powiem jeszcze, że moje konto to *Master_Marcin ( oczywiście REALM EUROPA :D ). Pozdrawiam.
szkoda ze nie grasz na enderze marcin...
bo ja z kumplami zawsze gram na priv i jedziemy razem od poczatku swietnie sie tak gra bo se sami radzimy i dajemy rade az do konca (noc zostaje na mefowanie :D),co do botów tez nie uzywam ale mh jest dozwolone wiec to jest cos jakby patch uaktualniajacy mape(ja uzywam tylko do mefowania).
Master_Marcin
22-09-2004, 15:55
szkoda ze nie grasz na enderze marcin...
bo ja z kumplami zawsze gram na priv i jedziemy razem od poczatku swietnie sie tak gra bo se sami radzimy i dajemy rade az do konca (noc zostaje na mefowanie :D),co do botów tez nie uzywam ale mh jest dozwolone wiec to jest cos jakby patch uaktualniajacy mape(ja uzywam tylko do mefowania).
Enderze ??:P Chyba ladderze :P Ja sam sobie radę daje zawsze, bez żadnych problemów i pomocy ;). Co do Maphacka... każy HACK to HACK i żaden z nich nie hest dozwolony... kto Ci takie coś powiedział ?? Oczywiście Blizzard mało sobie robi z tego, że tyle hacków jest, ale pewnego dnia znowu zbanuje 100.000 kont za byle co i wtedy znowu będą lamenty w stylu : "A ja tylko Maphacka//Drophacka//Tradehacka//BOTa//innego shita używałem i za to mi mają konto kasować ??!!"
Pozdrawiam.
Enderze ??:P Chyba ladderze :P Ja sam sobie radę daje zawsze, bez żadnych problemów i pomocy ;). Co do Maphacka... każy HACK to HACK i żaden z nich nie hest dozwolony... kto Ci takie coś powiedział ?? Oczywiście Blizzard mało sobie robi z tego, że tyle hacków jest, ale pewnego dnia znowu zbanuje 100.000 kont za byle co i wtedy znowu będą lamenty w stylu : "A ja tylko Maphacka//Drophacka//Tradehacka//BOTa//innego shita używałem i za to mi mają konto kasować ??!!"
Pozdrawiam.
ehh...
Ender to serwer tak jak Europe (tzw. kraina)
Ja ma oryginalne Diablo II LOD ale ja wole na Enderze
ostatnio reset laddera byl :D
no i wszystko tam tez jest zabronione ale mh nie
mozna go uzywac za to reszta jest karalna (del acc)
pozdrufka ;)
Grałem w Diablo 2 i 2 LoD a przestałem i przenosłem się na snookera
ale i tak polecam wszystkim którzy nie grali
Pierwsza gra na ktora zajawilem sie na powaznie... i ciagle do niej wracam
Blah~, gram w nia od początku przygody z PC (wczesniej Amiga :], ktoz z was pamieta jak sie po nocach gralo w Mk 1-2 ?? :>)... tak wiec malo co mnie w nim dziwi... na BattleNecie mialem 93 paladyna ktorego mi ukradli ;(, wiec zaczalem grac znowu na singlu i tcp/ip. Jakos sie zyje...(blah~, czemu ja nosze M'avine na palku o0 ?) :D
Radek 666
17-10-2004, 12:01
ehh młotku ...
necro nie ma szans z sosą tak jest zawsze no chyba ze sosa very low lvl :P
Eh młotku... Ja miałem 65 ll nekro i wygrałem z bodajże 71 czarodziejką bez żadnych problemów :P .
Amka-99 lvl na GT ( Grota Trola - Zamkniety bn ) . Amka jest najlepszo postacią do gry, moje skromne zdanie :P
Eh młotku... Ja miałem 65 ll nekro i wygrałem z bodajże 71 czarodziejką bez żadnych problemów :P .
heh...
to już musiałeś grać z jakimś ogórkiem
Ja mialem dosyc dobrego pallyego na BN na walke (nie na mlotki:P), mialem tez asse i sorke na MF. Ogolnie sie fajnie gralo ale wielkim wyczynem nie bylo tam nabic 99lvl. Mozna to bylo spokojnie zrobic w ~7dni. W 1 dzien 70tka - Taxi + Ballruny. A potem to caly czas ballruny na koszu/hellu. Potem tak jakos mi sie odechcialo grac. No i qmpel zaproponowal Tibie....a teraz nie mam w co grac. Szukam jakis mmorpgow ale narazie nic:P. Dobra bo sie maly offtopic zrobil.
Ja wam powiem tak - Jedynka miala baardzo dobry klimat. Nikt jej nie zna (wiekszosc) ktorzy graja w D2. Jak zapytalem kogos kto wie co to za miasto Tristram i ta wspaniala muzyczka w nim( w d1 byla lepsza) to nikt nie mowil. DLa niepoinformowanych Tristram to miasto z 1. Byl tam Cain - identyfikacja, Kowal (nie znam ang nazw btw. nie pamietam) i jakis tam lekarz i wiedzma. O wiele bardziej rozbudowana jest gra Diablo 2 ale jak pisali poprzednicy - nie ma juz klimatu. Leziesz i sieczesz stwory dookola.
ja tylko w Hellfire z sagi Diablo niegrałem ;)
a co do Afinora to zagraj w Risk your life
patrz RPG w topicu moim
tam jest cale info o tym jak sciagnac
polecam!!
Drackmir
21-10-2004, 18:41
Takk Diablo 2 Lod to stare dobre czasy........ ^^
Na battlenecie ejstes dostępny pod pseudo AGATA :p
Sorcererka na 95 lvl i DOBRYM sprzętem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.