zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gogo 100lv on rook?

Wojtini21
18-08-2006, 14:23
Niedawno najlepszy tibijczyk na rooku w tibi nick: Sunrise .Wbil 99lv ciekawe czy jak wbije 100lv to dostanie cos od cipsoftu?W koncu wbicie takiego levela na rooku jest niemal nie mozliwe znaczy ok.15 000 000 expa na samych rotwormach mino trollach i orcach to troche trudne co?B) Zobaczymy czy bedzie jakas nagroda za taki wyczyn;) Tak wiec Sunrise gogo 100lv:cup:

Borucao
18-08-2006, 14:31
Niedawno najlepszy tibijczyk na rooku w tibi nick: Sunrise .Wbil 99lv ciekawe czy jak wbije 100lv to dostanie cos od cipsoftu?W koncu wbicie takiego levela na rooku jest niemal nie mozliwe znaczy ok.15 000 000 expa na samych rotwormach mino trollach i orcach to troche trudne co?B) Zobaczymy czy bedzie jakas nagroda za taki wyczyn;) Tak wiec Sunrise gogo 100lv:cup:

Nagrode dostanie. A nagrodą bedzie Ban :P:P Joke Mam nadzieje ze wbije ten 100lvl i jestem ciekaw ile mu to zajmie :) Gratz 99lvl GOGOGOGO 100 :)

Goldzio
18-08-2006, 14:32
Nie dostanie, bo Cipsoft jest przeciwny Rookstayerom.

Safree Doo
18-08-2006, 14:47
Niech walczy o swoje i napisze list do CIPSOFTów :evul:

Sir Night Master
18-08-2006, 14:54
tak se myśle czy clipsoft jest przeciw rookstayerom, przecież skoro dali 2 addony(PACC) do zdobycia na rooku no to raczej normalny gracz w przeciągu 4.200expa niezdobyłby załóżmy te 100 Honeycombs... niewiem co wy myślicie :p

Borucao
18-08-2006, 14:56
a co was obchodzi co on dostanie ??X( X(

m_simple
18-08-2006, 15:03
a co was obchodzi co on dostanie ??X( X(
a co ciebie obchodzi, ze ich obchodzi? jesli uwazasz ze trollują to ignoruj takie posty

wg. mnie cipsoft nie jest przeciwko rookstayerom, a sunrise dostanie jakis item pewnie, imo za taki lvl nalzey sie nagroda

Raul
18-08-2006, 15:21
Nawet jak coś dostanie to pewnie i tak się nie dowiemy co, bo nie będzie się tym publicznie chwalił.

ripper
18-08-2006, 15:37
A IMO nie zasłużył na nagrodę. Nabicie jakiegoś lvla to kwestia po prostu wytrwałości i czasu - nuffin speszyl.

Kshaq
18-08-2006, 16:15
Po pierwsze dodali 3 addony. A Sun nie expi na rotach i mino :D Skąd to wiem :D Bo nie raz z nim gadałem :D A co dostanie? Zapewne nic.

Lovah
18-08-2006, 16:17
A IMO nie zasłużył na nagrodę. Nabicie jakiegoś lvla to kwestia po prostu wytrwałości i czasu - nuffin speszyl.

Nagrody za wytrwałość się należą, choć nie w erze sharingu ;)

Osobiście sądzę, że cip'soft raczej zlewa na rookstayerów i życia im ani nie urozmaica ani nie utrudnia.

Aartin
19-08-2006, 04:21
A ja bym powiedział skoro Cipsoft ma na nich zlewke to dlaczego Sunrise ma itemki niedostępne na Rookgardzie? Dostał je od Cipu w uznaniu poprzednich wysokich lvl na Rooku. Dlaczego nie miałby dostać i tym razem? Tylko coś większego np. jakiś rare item "Odznaka Rookslayera" czy jakiś inny decorative shit. Ew. mogą to być itemy. Jak znam tego typka to jak dostanie rara to pewnie wszyscy się dowiedzą w miesiąc po dostaniu i to jeszcze nie od niego, albo przypadkiem.

Szkut
19-08-2006, 06:24
Co jak co ale jak wbije 100 lvl to bedzie spory przelom w tibi ;]

Stożek
19-08-2006, 09:06
Dlaczego mialby dostac nagrode? Czy Bubble dostala cos od Cipsoftu za 200lvl (oczywiscie mogal dostac ale my sie nei dowiemy, bo sie nie przyzna). Wystarczajaca nagroda jest dla niego taka popularnosc i wykreowanie profesji "rook stayer" malo popularnej niegdys wsrod graczy.

Cashtan
19-08-2006, 09:18
@up
Z tego co slyszalem dostala DSL za pierwszy 200 lvl, podobno kiedys lezaly w jej domku O.o

Boryna
19-08-2006, 09:20
dostac to on moze chyba porazenia mózgowego a nie nagrode

Tompior
19-08-2006, 10:32
@up
Z tego co slyszalem dostala DSL za pierwszy 200 lvl, podobno kiedys lezaly w jej domku O.o

Nie dostala za 200lvl dsl'i

@Topic

Nic nie dostanie na 99%.

NervGal
19-08-2006, 11:26
Nawet jak coś dostanie to pewnie i tak się nie dowiemy co, bo nie będzie się tym publicznie chwalił.

Chyba, że będzie to jakiś unikalny outfit np.

Chociaż wg. mnie to on nic nie dostanie... CipSoft nie bawi się w takie rzeczy.

Aartin
19-08-2006, 19:42
No nie wiem czy się nie bawi. Po za tym nikt nie wiem jaki Bubble ma eq, nigdy go na screenach i filmikach nie pokazuje, więc nie możemy jednoznacznie stwierdzić kiedy i co dostała. Nie zapominajmy też kogo Ona ma za męża. Cipsoft bawi się w takie rzeczy jak mój braciak klockami lego - zawsze i wszędzie. Niedawno pewien mexykanin dostał uniq itemka. A co zrobił? Pojechał na zlot który odbywał się w jego kraju! To nie takie trudne, sam moge sie zapakować w autobus i jechać w każdy region Polski.
100 lvl na Rooku to rzecz przełomowa a imię jego wejdzie do historii. Odpowiedzcie sobie sami który z Was chciałby siedzieć na Rooku Gdzie Nic Się Nie Dzieje, tyle żeby nabić 100lvl? Cip może nagrodzić go chociaż za to. Tam pracują sami sympatyczni ludzie, którzy doceniają to że tyle ludzi gra w Ich dzieło, które w ich początkowych założeniach nie miało się rozrosnąć ponad studencki ekspryment. A że ktoś traktuje Tibię jako swoje drugie życie (ile czasu trzeba na taki lvl na rooku!), to chyba to mile łechce ich próżność. A jak wiemy połechtana próżność prowadzi do wielkopańskich gestów.

Tompior
19-08-2006, 21:03
No nie wiem czy się nie bawi. Po za tym nikt nie wiem jaki Bubble ma eq, nigdy go na screenach i filmikach nie pokazuje, więc nie możemy jednoznacznie stwierdzić kiedy i co dostała. Nie zapominajmy też kogo Ona ma za męża. Cipsoft bawi się w takie rzeczy jak mój braciak klockami lego - zawsze i wszędzie. Niedawno pewien mexykanin dostał uniq itemka. A co zrobił? Pojechał na zlot który odbywał się w jego kraju! To nie takie trudne, sam moge sie zapakować w autobus i jechać w każdy region Polski.
100 lvl na Rooku to rzecz przełomowa a imię jego wejdzie do historii. Odpowiedzcie sobie sami który z Was chciałby siedzieć na Rooku Gdzie Nic Się Nie Dzieje, tyle żeby nabić 100lvl? Cip może nagrodzić go chociaż za to. Tam pracują sami sympatyczni ludzie, którzy doceniają to że tyle ludzi gra w Ich dzieło, które w ich początkowych założeniach nie miało się rozrosnąć ponad studencki ekspryment. A że ktoś traktuje Tibię jako swoje drugie życie (ile czasu trzeba na taki lvl na rooku!), to chyba to mile łechce ich próżność. A jak wiemy połechtana próżność prowadzi do wielkopańskich gestów.

Uahahahaha !!!!! Tam pracuja sympatyczni ludzie?? Skad mozesz wiedziec??
Tibia to zwykla gra ktorej tworcy chca jak najwiecej zarobic. To ze tibia podoba sie wielu ludzia to plus dla nich. Kazdy uzalezniony gracz to tez + dla nich. Im wiecej ludzi kupuje premium acc tym cipsoft jest bardziej zadowolony.

Piotrek Marycha
20-08-2006, 09:02
eh jak myslicie jaki lvl by nabil grajac na mainie?? porównujac szybkosc expienia to IMO wiekszy od eternala... na rooku nie masz szans wyciagnac 10k na godzine, a na mainie tyle masz na 20 lvlu8o8o ale gz dla niego bo dzieki temu ze gra na rooku jest zywa legenda :D

Wojtini21
20-08-2006, 09:29
Skad wiadomo czy umial by tak dobrze grac i szybko expic na mainie?W koncu to rook tam go nie moga zabic i trudno jest na czyms pasc na jego lv...

Thero
20-08-2006, 09:41
Nagrode dostanie. A nagrodą bedzie Ban :P:P Joke
Jejku to dobrze, bo już się przestraszyłem.

Nie dostanie, bo Cipsoft jest przeciwny Rookstayerom.
I dlatego nie chce bardziej rozbudowywać Rookgaardu. Tym niemniej docenia pracę rookstayerów i bardzo prawdopodobne, że Sunrise coś dostanie za tę okrągłą liczbę.

Niech walczy o swoje i napisze list do CIPSOFTów :evul:
Ile ty znasz "CIPSOFTów"? 0_o

Po pierwsze dodali 3 addony. A Sun nie expi na rotach i mino :D Skąd to wiem :D Bo nie raz z nim gadałem :D A co dostanie? Zapewne nic.
A nie wpadłeś na pomysł, że jaja sobie z ciebie robił?

Skad wiadomo czy umial by tak dobrze grac i szybko expic na mainie?W koncu to rook tam go nie moga zabic i trudno jest na czyms pasc na jego lv...
Tak? A kiedy zabito Eternala? Seromontisa? Devilery'ego? Wurzela? Gamblera?
Nie trzeba być jakimś szczególnym medium żeby wiedzieć, że gdyby Sunrise z takim zapałem grał na mainie to byłby w czołówce lvlowej, a tak jest "tylko" swoistą legendą Tibii.

@Down
Jedno, takie małe: Dasz dowody?

Khazar
20-08-2006, 10:10
[...]
Tak? A kiedy zabito Eternala? Seromontisa? Devilery'ego? Wurzela? Gamblera?[...]

Chyba nigdy / nie tak dawno / nie tak dawno / chyba nigdy / dawno, kilka razy. Jakies pytania?

ripper
20-08-2006, 10:12
@Thery
Jak już Khaz~ udowodnił, 200+ lvle nie są nieśmiertelne. Kwestia zgrania ekipy i odpowiedniego "ukształtowania terenu". Sero~ padł całkiem niedawno.

Thero
20-08-2006, 10:36
@Thery
Jak już Khaz~ udowodnił, 200+ lvle nie są nieśmiertelne. Kwestia zgrania ekipy i odpowiedniego "ukształtowania terenu". Sero~ padł całkiem niedawno.
Ok wierzę na słowo, ale to chyba raczej w ramach ciekawostki? Nie sądzę żeby pvp było zbyt trudną do pokanania przeszkodą dla Sunrise na mainie.

Wojtini21
10-09-2006, 15:53
Stało się !!! Sunrise wbił 100 lv na rooku !!! OMG !!!!! Pomyślcie ile on musiał mino/orców/rotów zabić 8o Hehehe :) Wielkie gratz dla Niego !! :)

ko'ko
12-09-2006, 18:17
wiecie że surinse jest jednym z założycieli tibi nie wiem tego na 100% ale tak słyszałem (a tak wogóle ciekawe jak on nabił ten 100lvl :D)
a jak juz to moze dostanie fs lub bs a może gsa

Celoz
12-09-2006, 18:20
Up: Lol!!
Hahaaahaha

chesek
12-09-2006, 18:21
Up2@ Stfu. Może odrazu SoV'a? :|
CipSoft nie jest od tego żeby dawać itemki - tym bardziej na rooku, gdzie jest napisane, ze to wyspa dla początkujących. Wejsc i jak najszybciej wyjść.

Pszemek LP
12-09-2006, 20:32
a jak juz to moze dostanie fs lub bs a może gsa

'yntelygentne' ;] Na mój gust nic nie powinien dostać ;/ Dużo jest lvli 100+, a to że został na rooku to jego problem :P Ale to tylko moje zdanie i nikt sie z nim zgadzać nie musi... ;]

noobowaty mistrz
12-09-2006, 20:50
Sunrise expi na wolfach jak kazdy inny rookstayer.
Roty i mino sa na rooku nieoplacalne bo nawet przy jego skillach walka trwa minute, podczas gdy wolfa ma na 1-2 hity z katany.

zuza997
12-09-2006, 20:58
/up Po 1 ja na 20 lv menczylem sie minute po 2 zanim on ten 100 lv wbil to wskoczyly mu moze 35 moze wiencej moze mniej skile na takich skilach z katany na full ataku dosc szybko sie zabije rot wormy po 3 rock stayerzy expia na Poison spiderach poniewaz maja one małą obrone i szybko sie je zabija i jest na nich najlepszy exp

Raxev
12-09-2006, 21:03
@zuza997:

"rock stayerzy" ta?

noobowaty mistrz
12-09-2006, 21:13
Sunrise ma skille okolo 25/32, a to jest tylko kilka punktow wiecej od przecietnego rookstayera kolo 20 poziomu.

Rookguardian de'Bove miala skille dokladnie 24/31 na 82 lvlu. (screen pokazany przez nią samą wiec na 101% prawdziwy)

Gilu90
12-09-2006, 21:14
Nie wiem jak on to zrobił, ale na bank nie expi na rotach,wolfach, mino itp. Trudno nabic 100 lv na mainie gdzie jak ma sie 50 lv+ to sie expi na dragach co daja 700 exp'a. A pomyslcie nabic 50 lv na samych wolfach,poison spidery itp. Nie wiem co wy o tym myslicie ale powiem jedno bendzie miał ten 100 lv a przy kogo pomocy? CIPSoftu oczywiscie xD

noobowaty mistrz
12-09-2006, 21:16
@up
Rookguardian de'Bove tez nabila 84 lvl za pomoca Cipsoftu?

Drah Dorgos
12-09-2006, 21:22
Nie wiem jak on to zrobił, ale na bank nie expi na rotach,wolfach, mino itp. Trudno nabic 100 lv na mainie gdzie jak ma sie 50 lv+ to sie expi na dragach co daja 700 exp'a. A pomyslcie nabic 50 lv na samych wolfach,poison spidery itp. Nie wiem co wy o tym myslicie ale powiem jedno bendzie miał ten 100 lv a przy kogo pomocy? CIPSoftu oczywiscie xD

Wiesz o tym ze on gra w Tibie minimum 5 lat ? Albo jeszcze wiecej ...

Majoreczek
13-09-2006, 12:14
uwazam ze sun zasluguje na nagrode ale z 2 strony... teraz 200 lv na mainie to nie wyczyn ;/
mozliwe ze na rooku sa rozne nie odkryte expowiska na ktorych szyciej expi niz na wolfy/spidery/bugi (bo na tym jest najszybszy exp :))

Xetasi
16-09-2006, 13:24
Character Information
Name: Sunrise
Sex: male
Profession: None
Level: 100

Gówno z cebulą dostał

zipper
18-09-2006, 08:16
tak se myśle czy clipsoft jest przeciw rookstayerom, przecież skoro dali 2 addony(PACC) do zdobycia na rooku no to raczej normalny gracz w przeciągu 4.200expa niezdobyłby załóżmy te 100 Honeycombs... niewiem co wy myślicie :p

Looool ! 50 Honey, 100 Chiken Feathers i Legion Helmet

OTSmaniak
18-09-2006, 15:48
Hmmmm. Jeszcze nie slyszalem o tym ze ktos nabil 99lvl.OStatnio widzialem screena na tiba.pl ze gosciu nabil 40lvl potem juz nie bylo zadnych z rokkstayerami chyba ;/

ari2423
18-09-2006, 15:52
lol ! a od kiedy Sunrise (1oo lvl na rooku) jest polakiem??

Krizz
18-09-2006, 16:17
Na rooku są 3 a nie 2 addony ;)

sat
18-09-2006, 16:23
a co ciebie obchodzi, ze ich obchodzi? jesli uwazasz ze trollują to ignoruj takie posty

wg. mnie cipsoft nie jest przeciwko rookstayerom, a sunrise dostanie jakis item pewnie, imo za taki lvl nalzey sie nagroda

ech... przeciez to tylko level. jak dostanie jakis item na rooku od gmow to kolejna osoba, ktora wbije 100 level takze powinna dostac jakiegos itema.

Blaczek
18-09-2006, 19:23
Już 100 lvl ma gz mu ;]
Ale CIPY nic nie dały mu chyba :P
@EDIT
A pozatym CIPSOFT nie lubi jak są zbyt duże lvl ;]
@EDIT2
House: Treetop 13 (Ab'Dendriel) is paid until Sep 24 2006
LOL jak on za to zapłacił ?

ripper
18-09-2006, 22:21
LOL jak on za to zapłacił ?

Najprawdopodobniej:
Był na mainie, kupił domek, dał inva kumplom, zrookował się, kumple wysyłają kasę do jego depo w Ab, więc czynsz jest opłacany.

Blaczek
19-09-2006, 19:36
Mi się wydaje, że to w depo zabiera luźną kasę, a nie np. z paczki...

Monte
19-09-2006, 19:59
Mi się wydaje, że to w depo zabiera luźną kasę, a nie np. z paczki...

Tak, masz rację, wydaje Ci się.

Mimo wszystko sądzę, że nic mu elyta z Cipsoftu nie dała.
Chociaż... jeśli się nie dowiemy od Sunrise'a czy na 100 lvlu coś się dostaje to poczekamy na naszą polską rookstayerkę ; ) W tym miejscu pozwalam sobie pozdrowić Rookguardian de'bove.

DratrisDxx
19-09-2006, 20:22
ja mu zycze 150 lvl ';d ale to PRAWIE nie mozliwe , na mainie jak kto ma 100 lvl to kozak ;D A na rooku to.. :D

Piotrek Marycha
19-09-2006, 21:18
Co do chaty - nie musial byc na mainie, styka ze mu kumple wysylają kase

Co do niego, zastanawiam sie jaki lvl mialby gdyby gral na mainie, mi sie zdaje ze spokojnie 300+ bo na rooku zrobic 150 tys w Dzien to trzeba siedziec ze 20h (czyt. byc nienormalny) a na mainie na 100 lvl to jeśliś kozak to zrobisz tyle w godzine, ale i tak big gz dla niego, przynajmniej teraz jest legendą :P

Mac Artur
19-09-2006, 21:29
gz dla tego pana! wbic taki lvl i tak sie mordowac z tymi noobkami na roku to tragedia. gratulacje

Fire glutek
20-09-2006, 14:38
Mi sie wydaje ze bedzie mial jakies info takie np jak jest na 8 lvlu ze mozesz opusic rooka albo takie info jak jest na 20 lvlu o tym zeby nie dawac pasow nikomu mysle ze cos bedzie napisane no a nagrode to nie wiem moze np dostac mpa no ale co mu ztego jak tam nie ma dp a bez aola stracic takie cudo na rooku to tragedia.
Powinni zrobic domki na rooku by se rookstayerzy mieli gdzie co upychach :P