Pokaż pełną wersje : Nowe potwory i przedmioty.
Dr. Omader
15-08-2004, 18:02
Oto i na naszej stronie pojawiły się specjalnie dla was opisy nowych groźnych bestii grasujących wśród piasków i w mieście Ankrahmun oraz nowych śmiercionośnych broni służących do eksterminacji tych potworów.
Jednakże nasi wysłannicy nie odkryli jeszcze wszystkich sekretów tych stworzeń, a tym bardziej skarbów, których one strzegą.
Będziemy nasze informacje uzupełniać na bierząco.
Informacje wyryte magicznymi starożytnymi runami na naszej stronie przez Doba i Dr. Omadera(w małym stopniu) dzieki specjalnemu czarowi opracowanemu przez MatKusa(on najwiecej sie napracował żeby to działało).
Błędy na stronie proszę zgłaszać do tego tematu:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8677
UWAGA: Informacji których nie uwzględniliśmy teraz, np nowych nawyków starych potworów, nowe grafiki starych przedmiotów - dodamy w najbliższym czasie. Więc nie pytajcie się juz o to - tibia.pl trzyma ręke na pulsie ;)
tibia.pl team pozdrawia...
wzieliscie sie do roboty :)
drom masz + :)
Oj tak tak. Ostatnimi dniami sporo roboty mamy.
A to jeszcze jakieś drobne poprawki na forum (a im drobniejsze, tym więcej czasy pochłaniają :P ), a to CIPowie wreszcie zrobili update i trzeba było na stronie to uwzględnić. A i przecież strona nie może się zatrzymać na obecnym poziomie i nadal musi się rozwijać i nowe funkcje muszą nadal się pojawiać...
Jedno, co mogę Wam obiecać, to że nie mamy zamiaru zasypiać gruszek w popiele i nadal będziemy aktualizować stronę i ulepszać ją najlepiej, jak potrafimy.
Dan the Automator
15-08-2004, 18:21
Coś odemnie.
Pracowałem nad itemami, i wiele ma "???" bo poprostu nic o nich nie wiadomo. Jednak chciałem je dodać, gdyż CIPowie zapewne nie dali ich na darmo. Zapewne prędzej czy później ktoś je znajdzie :) A jak znajdzie - to wiecie komu ma dać info ;)
ps.
Ile waży Heavy machete?!?!?!?
Dr. Omader
15-08-2004, 18:25
@MatKus:
No musze przyznac ze nasz admin zasowa ostro z robota i sie nie obija :P
(jeszcze mnie ciagle pogania)
No ale tak bywa jak sie jest najlepsza strona o Tibii w Polsce ;)
A pomyslow i planow na przyszlosc nam nie brakuje :>
Dakar de'Slayer
15-08-2004, 18:29
Ale wasza praca nie poszła na marne. Teraz wielu tibijczyków może podziwiac jej efekty. ( nie żebym sie podlizywał :)) Mnie szczególnie podoba się Djinn. opdobno byl w starej wersji tibii. taks słyszalem...
Tylko jakim cudem Heavy machete wazy -1?
Dan the Automator
15-08-2004, 18:45
-1 = "?"
Zna ktoś wage ów przedmiotu? to dodam
Dr. Omader
15-08-2004, 18:45
Ale wasza praca nie poszła na marne. Teraz wielu tibijczyków może podziwiac jej efekty. ( nie żebym sie podlizywał :)) Mnie szczególnie podoba się Djinn. opdobno byl w starej wersji tibii. taks słyszalem...
Nom byly juz wczesniej bo CipSoft chciał djinny wprowadzic juz dawno temu ale jakos im to nie wychodzilo i byly one dostepne tylko na test serverach gdy GM je zsummonowal.
Dakar de'Slayer
15-08-2004, 18:47
ja tez sie dziwie, no ale cóż...wielka jest moc CipSoft-u...ale jeszcze większa naszych moderatorów...:P...(taraz tez sie nie podlizuje:P)
To oznacza że nie określona jest jego waga :)
Sądze , że jeszcze długo benda "???" ta wyspa ma w sobei wiele zagadek wiele jest miejsc jeszcze nei zbadanych przez nikogo .
A tak btw. to jeśli coś odkryje czego tu nie będzie to napisze :>
Dakar de'Slayer
15-08-2004, 19:10
nie długo zakładam pacc (mam nadzieje) więc tez postaram się dostarczyc pare fajnych rzeczy
Frank Parker
15-08-2004, 19:25
Jest super lecz zauwazylem BLAD nie ma nowej grafy przedmiotow np.tower shield poprawcie to PLX :P
Władca kotków
15-08-2004, 19:27
Omader brakuje czaru na stronie-every beam !!!!!!! napraw to plx :D
Klusek07
15-08-2004, 20:43
moge sie mylic ale widzialem jakis helm w depo carlin a jak dalem look to byl to soldier, czyzby zmienil wyglad ??? nie sprawdzalem :/
Soldier helmet też się zmienił.
Może maly plusik:P
NO moim zdaniem chłopaki z CipSoft nie_postarali sie z tym updatem. Jak na tak rzadkie updatowanie tej gry to za_mało moim zdaniem, kilka itemów plansza i potworki które można policzyć na placach. Dla_mnie to zamało jak na (update) tak popularną gre. Biorąc pod uwage ilość potworków (przedmiotów) które były przed updatem to zamało (jak dla mnie). Mam jeszcze nadzieje że "Odkryliśmy dopiero czubek góry lodowej". No ale " Nadzieja matka głupich"
<ModEdit> człowieku, wiesz co to jest słownik ortograficzny? TO GO UŻYJ!
(błędy typu: "gury", "kture", 'zatkie", "bioronc") Polecam wynieść coś z nauki języka Polskiego w nadchodzącym roku szkolnym...
i mówić ludziom żeby nie kometowali mojej ortografij
albo ślepi albo nie wiem
a możżżże wiem czytać sie nie UUUmie
pomoge wam wyjasnie to wam jestem dyslektykiem hepy now ???
Dan the Automator
16-08-2004, 08:36
pomoge wam wyjasnie to wam jestem dyslektykiem hepy now ???
Ja też, i co z tego? Jak jesteś dyslektykiem, to najwyższa pora się pouczyć~
Moznaby dodac do opisu potworkow ze Ancient Scarab spowalnia swe ofiary.
W niektorych momentach jest to bardzo istotne :p
TAk ne nowe potwory sa wpozo B) Ale nie dodoaliscie opisów starych potorów :( Na przylad kto by pomyslal ze beholder wysysa mane i wali z ognistych kulek po 40 ? A w pallka po 80 ? Albo ze GS ma Haste i sie leczy. W sumia satak jak by 2 rodzaje gsów ten kolo swiatyni na PoH sie leczy i ma haste a te na Polanie kolo cmentaza sa normalne :baby: Ale nie jestem pewnien :confused: Ogladalem Filmik jak 65 Royal Pall poszedl sobie na poh PO Upade B) Poszedl po gsa a tam mu 2 wyskoczyly to dobra pomyslal sobie i je ciegnie i wali a tu po kilku sekundach jeden z gs dostal takiego przyspieszenia jak by mial haste zaczol doganiac palla on dal utani hur i powiedzial tylko omg ??? Zaczol walic tego gsa gs juz ma na zultym a tu takjak by dal sobie equre :/ i na zielonym nie pelnym ale jednek :/ I slyszalem plotke ze Royal Helmet z Gsa wypadl ale nie jestem pewnien czy to prawda :/ Tak samo slim kto by pomyslal ze on sie leczy :/ ?? :confused:
Slim sie leczy ? Nie tutaj to już chyba nie prawda przynajmniej jak go zabijałem nic takiego nie zauważyłem.
Dr.Omader,wielkie dzieki :)że wreszcie będziemy coś wiedzieć o tych potworkach bo miałem dość dialogów:
-Ten Dżin to niezły musi być!!!
-Chyba ci na mózg padło, pewnie skarbeusze bedą lepsze!!!
;)
Ps. Nie chciałbym sie wtrącać, ale za takie spamowanie, SPOWN powinien dostać takiego BANA,:( że HEJ!!! :))
Nareszcie Update Tibia.pl Fajnieeeeeee :d:d:d:d
Wszystko ok ze sa te nowe potworki!!!Ale jakbyscie sie wiecej dowiedzieli o tych broniach i zbrojach to bym byl w 7 niebie :tongue:
Ja też, i co z tego? Jak jesteś dyslektykiem, to najwyższa pora się pouczyć~
offtopic. Jesli naprawde jest dyslektykiem to wlasnie problem polega na tym ze sie nie moze poduczyc (wiem ze dla wiekszosci jest to nie do wyobrazenia..).
Problem bardzo skomplikowany, jak do niego podchodzic na forum? nie wiem :)
Slimy się nie leczą, a gwiazdki pojawiające sie na nich pokazują sie podczas dzielenia sie slima.
@yon i Spown : Wiem, co to dysleksja i dysgrafia. Sam to mam, a oprócz tego mam jeszcze coś, co nie wiem, jak się fachowo nazywa, ale mówią na to lustrzanka, czyli wiele liter piszę, jak w lustrzanym odbiciu, czyli d wygląda jak b itd.(a potem sam nie mogę się doczytać;) )
Mimo wszystko wiem, że pomimo dysleksji ortów itp. MOŻNA się nauczyć tyle, że wymaga to odrobiny więcej pracy. Swego czasu potrafiłem pisać jeszcze "ciekawiej", niż ten gość, ale naprawdę wiele godzin spędziłem z mamą pisząc różne dyktanda i czytając samodzielnie książki, i jak widać już tak wiele tych błędów nie robię (chociaż nadal nie jest najlepiej).
matkus:
Z lustrzanka to chyba chodzi o to ze jestes leworeczny i prawooczny (albo na odwrot :). Ale moge sie mylic.
O dysleksji mozemy sobie gdybac.. zapewne sa rozne stany ciezkosci dysleksji. Ale mimo wszystko ja bardzo uwazalbym przy nasmiewaniu sie z ludzi robiacych mase bledow...
Ciesze sie że wzieliście się do pracy, bo z waszej strony wszystkie innfo pobieram :P
Jeszce raz wielkie dzieki... za to ze tak szczegółowo ;) opisaliście nowe potworki. Sczerze chciałbym powiedzieć że po stworzeniu nowego forum Moderatorzy wzieli się mocno do roboty. :)) BRAWO DLA NICH!!!! :)) Teraz to tak często siedze na "tibia.pl", że nie mam czasu grać w tibię. ;(
:)) Jeszce raz wielkie BRAWA!!!!! :))
offtopic. Jesli naprawde jest dyslektykiem to wlasnie problem polega na tym ze sie nie moze poduczyc (wiem ze dla wiekszosci jest to nie do wyobrazenia..).
Problem bardzo skomplikowany, jak do niego podchodzic na forum? nie wiem :)
Można bardzo prosto. po prostu powinien pisać posty w wordzie który zawiera słownik ortgraficzny
PS. Często osoby o dysgrafii dysleksji są mądrzejsze niż normalne, ponieważ mają (chyba) więcej miejsca na nowe wiadamości ale brakuje na czytanie i pisanie. MOGĘ SIĘ MYLIĆ
Zureq (RUBERA)
17-08-2004, 18:27
Ups, news nieważny :P Pomyłka (chodziło o www.tibiabr.com (http://www.tibiabr.com) i news na tamtej stronie) Można skasować posta. :confused: Ale mogę powiedzieć jedno: byliście szybsi od br ;)
V_E_G_E_T_A
17-08-2004, 22:22
Mozna by durzo mowic o dysleksji itp. ale odbiegacie od tematu. Jak chcecie rozwinac ten temat, to zalozcie nowa zakladke na forum... :P.
Przydalo by sie aktualizowac grafiki niektorych przedmiotow i podkreslic sile beholdera, Gsa czy Witcha.
(Mógłbym pisać z polskimi znakami ale przyzwyczajiłem się do Tibi i tak jest mi wygodniej).
Hegemmon
17-08-2004, 23:10
Świetnie. Widać, że władze nie lenią się ;) oby tak dalej.
Tylko czemu nie zaktualizowaliście cennika w sklepach o miasto Ankrahmun. Ja 1h spędziłem sprawdzając co ile jest warte i wysłałem wam a wy nic? :P
*wam-czytaj Matkusowi.
Adam_007
17-08-2004, 23:45
Chciał bym powiadomic ze na stronce Czary maga (czy jakos tak)
Zapomnieliscie dodac czaru na 10 m lev Energy beam.
Masakratornik
18-08-2004, 12:45
Mnie obecnie interesuje ta nowa jedna broń w grze jest to ten dziwny młot w obuchowych broniach i mam nadzieje go kiedyś zdobyć bo mi sie bardzo spodobał ;) ale puki co czekam na dokładniejszy opis tej broni B) aaa i co bedzie z mapką nowego miasta ?? czekam niecierpliwie :(
Cztam wasze wypowiedzi na temat dysleksji i sobie przypominam czasy gdy jeszcze prubowałem sie tego nauczyć no ale zrezygnowałęm bardzo szybko. Moja psycholog powiedziała mi że to jest wrodzona umnie wada i sie tego nigdy nie naucze do konca moge sie nauczyc kilka reguł ale na krutkom mete bo za niedługo zapomne. :( Wienc uwarzam że nie trza sie menczyć nad tym jak sie ma na to papiery i wielu mi zazdrosci. Niedługo skseruje moje dyktando kture było słynne na całom szkołe. :) ludzie kłaniali mi sie na korytarzu 128 ortagrafów w mojej kalsie była jedna dwuja reszta pokazała równy poziom.
ps. nie wytykajcie mi błendów tym razem :(
Mam w klasie kilku dyslektyków ;) Szczerze mówiąc to im zazdroszcze nie muszą pisać kartkówek z polaka B)
Ale jak sie jest dyslektykiem to nie można sie nauczyć ortografii więc nie dręczcie dyslektyków na tym forum :tongue: :baby:
Krzysiek mistrz miecza
19-08-2004, 14:21
Moze niewszyscy sie zgodza ale mi sie ten udpade podoba tylko w malym stopniu:/
Po pierwsze..... : Dlaczego zrobili tak beznadziejnie zz beholderami?!?!.. ja juz na nie niechodze bo nie chcem uhów marnowac -.-', a do tego Soldki z daleka z kuszy mociej bija :(... no juz o Gs'sie nie mówiac :/ bohy hehe.
Po drugie..... : Wiele itemów podrozalo..., niestety.
Wiec apel do Cipów... niech na drugi raz sie dwa razy zastanowia a pózniej niech wprowadzaja udpade w zycie :P
Krzysiek mistrz miecza >>>31 lvl Knight. Ab'Dendriel -> Aldora
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.