Pokaż pełną wersje : Strach przed zmiana miejsca skillowania ...
Slayer Shaphiree
18-08-2006, 21:20
Mam palla na 9lvl i skillami 39/35 . Skilluje w krypcie w carlin na trollach . Zamierzalem za 10lvl przeniesc sie do kopaln na dwarfy i rotwormy jednak nie jestem pewien czy dam rade . Chodzi o to ze jak ide na trolle z 10 spearami to do miasto nie musze sie czesto wracac bo speary wylatujace z trolli usupelniaja mi zapasy spearow na dalsze skillowanie . A dwarfow ani z rotow speary nie wypadaja a ja moge uniesc tylk0 10spearow razem z eq ( capa brak ) . Nie wiem czy nie bede musial zbyt czesto do miasta wracac . Prosze o pomoc w znalezienie jakiegos sposobu zebym sie wracac nie musial .
Zamierzalem za 10lvl przeniesc sie do kopaln patrza na skile nie na lvl
Prosze o pomoc w znalezienie jakiegos sposobu zebym sie wracac nie musial .
lecisz na amazon camp i napewno nie zabraknie ci spearów
Colo_2006
18-08-2006, 21:36
Mam palla na 9lvl i skillami 39/35 . Skilluje w krypcie w carlin na trollach . Zamierzalem za 10lvl przeniesc sie do kopaln na dwarfy i rotwormy jednak nie jestem pewien czy dam rade .
Do skilluj 40 / 35 to moja rada ,bedziesz mial 10 lvl kup czary i idz wybijaj trolle mieczem , aby lootowac spear mozesz tez kupic . Przenies sie na dwarfy , roty lub amazonki i skilluj do 60 / np. 45
A oto moja rada:
Idziesz ze spearami w góry na gobliny (przynajmniej masz blisko ;) ). Tam zbierasz kamienie, które z nich wypadają (small stones), mają one mniej ataku niż speary, więc gdy uzbierzesz ich około 60 (cóż, takie jest życie palka) idź na trole i trenuj. Przy trochę wyższych skilach będziesz zbyt szybko zabijał trola, wtedy idź na dwarfy, a gdy zabraknie kamieni wracaj znów na gobliny itd.
Możesz także ew. trenić na goblinach, ale nie wiem czy nie będziesz ich (lub one Ciebie) za mocno bić.
Mam nadzieję, że pomogłem ;)
Pozdrawiam, Yasiek
Skilluj do 50 na trollach w Ab sperami, potem możesz skoczyć do kopalni albo już expic.
BlackWolf
19-08-2006, 09:37
! Witam !
Oto Moja propozycja :
Skilluj na trolach tak dlugo , az nie bedziesz ich rozwalal 1 strzalem , potem przejdz na gobliny , wes ze 2-3 speary na nie i jak ci wypadna kamienie to odrazu bierz , jak juz nie bedziesz mial capa na kamienie to szybko wal z spearow zeby sie ich pozbyc . Jaka sie juz pozbedziesz spearow to znowu zbieraj kamienie , az nie bedziesz mial capa na nie , potem skilluj kamieniami na goblinach ( odrazu mowie , zeby dobrze atakowac kamieniami trzeba miec bardzo dobry distans fighting ) , kup sobie leprzy eq jak cie mocno atakuja , ale mysle ze juz masz wystarczajaco dobry eq . Jak juz wystarczajaco szybko bedziesz zabijal gobliny z kamieni 8o , to znaczy ze musisz miec dobry dist. , a to znaczy ze mozesz juz kupic luk ( jezeli zdobyles jakims cudem ten 13 lvl na goblinach to nie musisz kupowac strzal , bo mozesz je robic ( czar ) . Jak juz zakupisz luk to mozesz smigac expic na roznych potworkach ( Ja proponuje cycki , ale w poblizy Carlin nie ma , wiec skocz na dwarfy , moga byc soldiery , a nawet guardy jak masz dobre skille , a nawet zdecydowanie proponuje guardy , bo soldiery moga z daleka tez walic . KONIEC :cup: !
Skilluj do 50 na trollach w Ab sperami, potem możesz skoczyć do kopalni albo już expic.
To niezbyt dobry pomysł. Ze skilem 50 w diście będzie zabijał trole 1-3 rzutami. Dwarfy też będą za szybko padać (chyba, że będzie je bił kamieniami, chociaż nawet wtedy mogą trochę zbyt szybko ginąć).
Colo_2006
19-08-2006, 10:28
To niezbyt dobry pomysł. Ze skilem 50 w diście będzie zabijał trole 1-3 rzutami. Dwarfy też będą za szybko padać (chyba, że będzie je bił kamieniami, chociaż nawet wtedy mogą trochę zbyt szybko ginąć).
Dokładnie 1 hitem , strata spearow ktore po update znikają po kilku lub kilkunasu rzutach .
Witaj,
Ja bym Ci polecał do 45 dista siedzieć na trollach (najlepiej w Ab), a potem na Amazon Camp na valkyrie. Spearów tam dużo :)
Witaj,
Ja bym Ci polecał do 45 dista siedzieć na trollach
Nic z tego. Trolle giną zbyt szybko od skilla około 35-38.
Excalibug
20-08-2006, 20:10
Nic z tego. Trolle giną zbyt szybko od skilla około 35-38.
Dziwne bo ja jakos mam palka z 41 distem i skiluj dalej na trolach i jest spox:)
Slayer Shaphiree
23-08-2006, 21:56
JA chce na dwarfach i rotach byc . Chodzi mi o to zebym sie do miasta nie musial zbyt czesto wracac . Ostatnio kupilem sobie kamienia i mam ich w sumie okolo 90. Jednak z powodu braku capa unioe razem z EQP tylko okolo 50. Czy tyle kamieni wystarczy na skillowanie na dwarfach i rotach i na ile czasu . Slyszalem gdzies ze trzerba miec dobry skill zeby trafiac z small stones . Ja mam skill 40 i chyba dam rade co nie ??? Z gory dziekuje za rady
Progmaniak
24-08-2006, 08:18
z 40distem to na idż na roty kolo veno, obok są trolle, jak ci spear zabraknie.
JA chce na dwarfach i rotach byc . Chodzi mi o to zebym sie do miasta nie musial zbyt czesto wracac . Ostatnio kupilem sobie kamienia i mam ich w sumie okolo 90. Jednak z powodu braku capa unioe razem z EQP tylko okolo 50. Czy tyle kamieni wystarczy na skillowanie na dwarfach i rotach i na ile czasu . Slyszalem gdzies ze trzerba miec dobry skill zeby trafiac z small stones . Ja mam skill 40 i chyba dam rade co nie ??? Z gory dziekuje za rady
Weź te 50 kamieni na dwarfy (chyba wiadomo gdzie) i trenuj tyle, na ile Ci starczy. Jeśli na defie nie będziesz trafiał przynajmniej raz na 30 sek. bij na balanced. Jeśli teraz także trafiasz zbyt rzadko, bij na defie i co ok. 20 sek. włączaj offensive, atakuj tak dopóty, dopóki nie trafisz bloodhita. Wtedy z powrotem zmieniasz na def. I tak w kółko... Oczywiście cały czas rzucasz czar utevo lux. Jeśli zabraknie Ci jedzenia wyjdź z jaskini na północ od niej. Tam spotkasz deery.
Mam nadzieję, że pomogłem , a jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało. :)
Czarny wojownik
24-08-2006, 12:28
Ja mam palka i do 13 lvl trenilem sperami na trolach pod Ab. W ten sposob wbilem 50 dist. Teraz sie przenioslem na dwarfy w kopalniach i tam trenuje kamieniam. Polecam ten sposob :p
ja tez wbijalem 50 dista 1 13 lvl na trolach potem na monku do 60 i arrowy robilem i expilem juz potem na poh ;) więc zrób tak jak ja bądź tak jak koledzy wcześniej mówili na gobilny lub kup głazy xD i do kopaln
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.