PDA

Pokaż pełną wersje : Ferumbrass

CzarnyDiabel
18-08-2006, 22:16
Gdzie jest wieża Ferumbrassa?? Patrzalem wszystkie podobne posty ale nigdzie nie ma. A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??

ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI
;)

Maximus89
18-08-2006, 22:46
A TAK PO ZA TYM TO FERUMBRASS jest albo będzie na XANTERze??

ZA KAŻDĄ ODPOWIEDZ Z GÓRY DZIĘKI
;)

Kiedyś tam na pewno będzie.... Ale dokładnej daty nikt nie zna,poniewaz jego resp jest losowy i nie do konca wiadomo gdzie sie pojawia(wdg mnie gdzeis w tej swojej wiezy)

Rinnaroc
18-08-2006, 23:35
@Up
Ferumbras sie nie respi, to jest player sterowany przez gmów
@Topic
Poogladaj sobie filmiki z ft sa na tibicams.tibianetwork.net

Maximus89
18-08-2006, 23:41
@Up

To że jest kierowany przez jakiegos usera to nie znaczy ze sie nie respi,bo wkoncu musi sie pojawic. I skad wiesz ze bedzie przez kogos sterowany? Tak było kiedys ale teraz moze bedzie się poruszać jak zwyczajny monster...

Mlecziii
18-08-2006, 23:50
Ferumbras respi sie na swojej wieży . Jak było up napisane resp jest losowy.

kamilszczep
19-08-2006, 09:24
Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.

Hidden Lucas
19-08-2006, 09:35
@up

weza nie jest na PoH tylko na jednej z nowych wysp jak sie nie myle nazywa sie Goroma czy jakos tak to jest w wyspa z island trollami i na noa mozna sie dostac jak jest tropicalny sztorm na morzu cos poobnego jak ghost ship losowo sie tma dostaje dalej jest Ferumbrass Cytadele byl nawet filmik juz zniej

@topic

prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki

YyyeeyIsBack
19-08-2006, 10:26
Przyjzalem sie dokladnie mapie tibi, i wiezy ferumbrasa na filmiku i wydaje mi sie ze jego wieza znajduje sie na jednej z Forbidden islands, a mianowicie na Kharos.

Piotrek Marycha
20-08-2006, 09:24
Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc, kiedys CiPy sie bawili i jechali od razu na miasta i wtedy ktos nim kierowal

Oczywiscie moze byc tak ze pojawi sie komunikat ze Ferumbras sie pojawil i ktos nim bedzie kierowal w tej wiezy

Blood Romeragura
20-08-2006, 11:12
wypowiedzi zaprzecza wypowiedzi to sie wreszcie zdecyduje czy kieruje czy nie...

Btw. jest kierowany przez gm'a

dukos
20-08-2006, 11:20
Ferumbras(s) nie bedzie sterowany przez gracza poniewaz sie respi (lub bedzie) w swojej wiezy, czemu? znajdz mi frajera ktory bedzie iles tam godzin czekac az przyjdzie jakas ekipa ktora bedzie czekac na ten sztorm (dzieki ktoremu podobno da sie tam dostac) zeby z nimi walczyc[...]

wystarczy ze tylko raz trafi sie na ta wyspe, zrobi quest (przyniesie kapitanowi 30 desek na naprawe statku) i potem mozna plywac na nia kiedy sie chce jak na inne wyspy...

Piastu
10-01-2007, 03:32
Ferumbras znajduje sie w podziemiach KWT X(

Poki co nie da sie jeszcze tam wejsc bo wejscie zostało zasypane
Jedyne mozliwe wejscie prowadzi własnie przez podziemia Pohu

Royt
10-01-2007, 06:52
Z filmiku który oglądałem wynika że idzie się do cytadeli ferumbrasa przez wyspe gsów i quara predatorów..Nie znam nazwy :P

kamsz
10-01-2007, 13:09

mozgu chyba nie masz, ferumbras tower jest na jednej z nowych wysp.

Touzani
10-01-2007, 13:42
....ferumbras ma swoja wieze na GOROMIE:P I teraz jest to normalny potwor!
Nawet jak sie zrespi to i tak tam nie dojdziesz:]

Syraqse
10-01-2007, 14:11

Koleś, zanim cokolwiek napiszesz, sprawdź datę ostatniego postu przed twoim. :confused:

prawdo podobnie terz tez bedzi sterowany przez playera takie chodza plotki wsrod gm'ow ale to moga byc tylko plotki
Hm? Skąd wiesz? Jesteś jednym z tych GMów?

Irkar
10-01-2007, 18:22
Zauwazyliscie, ze odkad zabili ferumbrasa na jakims tam serwie to sie juz nie pojawil ?: o

spofy
10-01-2007, 19:19
niewiem dokładnie ale na tibia.pl na głow.str jest taki skrypt z anegdotami i pisalo niedawno: Czy wiesz, że...Ferumbras był kiedyś kierowany przez członków CipSoftu, a niedawno powrócił w formie potwora?

wiec niemoze byc kierowany przez jakiegos człeka...

pozdro

Rohas
10-01-2007, 19:34
@up
X( X( Archeolodzy sie kurwa znaleźliX( X(

20-08-2006 10:20
dukos
Dzisiaj 03:32
PiastuX( X(

Fejkowiec
10-01-2007, 19:42
@Up

Chciales byc madry i ci nie wyszlo. Ferumbras kiedys byl playerem sterowanym przez CipSoft, a teraz jest zwyklym potworem...[-.-]

mago
11-01-2007, 10:19
Ferumbras to normalny boss tak jak inne tego typu potwory wystepujace w tibii i respiace sie losowo dosc badz bardzo zadko.

Nie znajduje sie na Goromie. Przez Gorome to sie do niego idzie. To calkiem inna wyspa gdzie znajduje sie cytadela.

kriskros91
11-01-2007, 10:47
wedlug mnie to Ferembrass jest taki sam jak Orshabaal. mysle ze jego resp jest nie regularny orsh sie respnol na erdon raz tylko. mysle tylko ze Ferumbrass jest troche bardziej nie obliczalny niz Orshabaal ale to tylko moje zdanie kazdy powinien uwazac jak chce :) :P:P:P:P

kriskros91
11-01-2007, 10:49
mysle ze cip dal ferumbrassa na antice tylko by sprawdzic czy playerzy daja sobie z nim rade mysle ze z orshabaalem bylo tak samo :P

Shinodin Barthez
11-01-2007, 15:25
hehe tylko raz na edron <lol> bauaha :p daj sobie spokój człowieku prosze :)

Maxkucek
13-01-2007, 10:08

ZAL OMG -.- respie sie na 1 z nowych wysp Khaors czy jakos tak

Laiden
13-01-2007, 10:24
ja jeszcze niesłyszałem żeby ktoś zabił ferumbrasa
a jak już to tylko go bloczył knight of fortune reszta obok na demonach była
i nieudało się im go zabić. ferumbras nadal niepokonany.
zabiją go zapewne jak sie pojawi na no-pvp tak jak ten anihilator 3 sorce
jeden knight w 10 sec im poszło.

Cloy
13-01-2007, 11:03
Ferumbras juz raz zostal zabity.

ciachu
13-01-2007, 11:35
Ferumbras został na 100% zabity a ja wam dowód powiem.na tibia.org.pl w dziale questy sa questy na addony.na drugi addon do mage outfit jest potrzebna Ferumbras Hat.I jest pokazane jak gościu ma go na głowie.Czyli ktos go ma.Tak sądze:P

Syraqse
13-01-2007, 14:16
http://www.youtube.com/watch?v=saJp_tTFy6U - Ferumbras ginie na Antice.

Shinodin Barthez
13-01-2007, 14:54
hehe wyrąbisty filmik :D

Alauza
14-01-2007, 16:17
Ferumbras jest w swojej wiezy na wyspie kharos :D :D
I zostal pokonany na Antice:cup: :cup:

Shinodin Barthez
16-01-2007, 17:13
wie ktoś co to za muzyka leci w tle na początku filmiku ?? bo bardzo mi sie podoba :)

Krwioplaczasty
16-01-2007, 17:58
@up
jezeli chodzi o ta ostra taka to jest prodig - breath

Cashtan
16-01-2007, 18:09
@Up
Byl jak byl 1 swiat
Teraz to jest monster inteligencie..

Oh! Zrespil sie, prosze mi tu tir kawy bo nie wiem kiedy oni przyjda a nie moga mnie zabic na afku :o

Shinodin Barthez
16-01-2007, 19:12
Dzięki krwiopalczasty to to ;)

Ferumbrassoman
25-01-2007, 23:17
Wieża Ferumbasa znajduje się gdzieś na Plains of Havoc. Ale ponieważ nic się tam nie respiło od czasu ostatniego Ferumbasa nie ma jej (chyba, nie wiem na 100% tak wyczytałem na forum) na mapie.

Wierza Ferumbrasa jest na wyspie kharos(czy jakos tak nie pamietam dokladnie) Ferumbrasik nie jest juz sterowany przez GMow kiedys byl lecz dzisiaj jest to monster i respi sie losowo

DaRkenstea
25-02-2007, 16:46
"Legendarny Master Sorcerer o levelu 150. Siał panikę w Tibia City. Sterowany przez Cipsoft. Został pokonany lecz powraca. Przed Update Summer 2006 zabito go na Test Serverze. Czy Ferumbras zapanuję nad światem Tibii? Może jednak ktoś go pokona? Jedyne co wiemy teraz jest to potwór o potężnej sile. " - to tyle co ja o nim wiem :)

Ancient-Necro
25-02-2007, 16:51
@autor
Kolejne dziecko nie może się doczekać ferumbrassa na jego świecie -.-"

Co się stanie jak będzie ? zabijesz go wyloocisz blessed shield'a sprzedaż za allegro za 1mln zł i będziesz do końca życia bogaty ? -.-"

To była ironia dla nie obeznanych...

@topic

Szukaj, żal troll'i już te w Tibii są mądrzejsze od tych naszych na forum...

Pozatym na Antice już go zabito, ferumbras hat spadł jakiś tam 150+ms na ten addonik jako jedyny, dobrze mu ;d

Sebo[L]
25-02-2007, 17:26
Wiem że napewno idzie się do niego przez wyspe Island Trolli, czyli musi się znajdować na którejś z wysp Goromy.

Ferek nie został pokonany tylko na Antice tak mi się wydaje.

Abus_LoLo
02-03-2007, 13:10
http://wiki.hunted.pl/wiki/Ferumbras «- wszystko o nim
nielepiej poszukac niz bezsensownie nabijac posty ??
Przedewszystkim przeczytajcie "opis" :baby: jedno klikniecie i macie wszystko X(

Lord Wardi
02-03-2007, 14:00
@Ci, co myślą, że Ferumbras jest sterowany przez GM'ów
Lol... Sterowali nim GM'owie jak był 1-2 światy, teraz to jest sterowany przez komputer. Niby czemu miałby być sterowany przez ludzi? Co, on jakiś wyjątkowy jest? Już wielu go pokonało i to nie jest jakiś super-extra-mega-ultra-niepokonany boss, bo gdyby taki był, to do tej pory nikt by go nie pokonał...

nock keciron
02-03-2007, 21:27
Tiaa.. Licząc że ma nieskończoność "many" to kierowanie przez Gm'a nie ma sensu (stoi i F1 (exura vita), ew. F2 (UE)
Ferek to monster (nikt nim nie kieruje!)

Den92
02-03-2007, 21:41
Lol... Sterowali nim GM'owie jak był 1-2 światy, teraz to jest sterowany przez komputer. Niby czemu miałby być sterowany przez ludzi? Co, on jakiś wyjątkowy jest? Już wielu go pokonało i to nie jest jakiś super-extra-mega-ultra-niepokonany boss, bo gdyby taki był, to do tej pory nikt by go nie pokonał...

Czlowieku Ferumbras jest potworem ktory od niedawna sie znajduje na Tibii jak byl 1-2 swiaty to nikomu sie o nim nie sniło.

Zastanow sie niczym cos napiszesz bo zal czytac

Dziewitt
02-03-2007, 21:52
@up:
Pooglądaj sobie screeny ze staryszych wersji Tibii. Ferumbas Był sterowny przez jednego z Cipów, robił najazdy na Thais.
@topic:
Ferumbas respi się w Ferumbas Tower na wyspie Kharos.(Nie wiem czy już ktos to napisał, nie miałem czasu na przeglądanie całego forum.)

Inz
07-03-2007, 16:03

wielu? Masz na mysli ze 100? Jak narazie to tylko na 2 swiatach go pokonali, to jest potwor, stawia go Cipsoft tk jak Orsha i wyskakuja komunikaty. Respi sie na Kharos w swojej piknej wiezy xd

Tengo
07-03-2007, 19:27
@Up
@Topic
Poogladaj sobie filmiki z ft sa na tibicams.tibianetwork.net

poprawka to BYL!! player sterowany przez cipya obecnie jest to potwor

Tengo
07-03-2007, 19:29
Czlowieku Ferumbras jest potworem ktory od niedawna sie znajduje na Tibii jak byl 1-2 swiaty to nikomu sie o nim nie sniło.

Zastanow sie niczym cos napiszesz bo zal czytac

;/ byl wtedy ale to byl zwykly player kontrolowany przez cipy mial jednak wiele mozliwosci np mogl sumonowac dragony, warlocki itp

Szlaja
07-03-2007, 21:51
Ferumbrass jest sterowany przez GMow i "."!! Wiec prosze ludzie Feru to tylko PLAYER KIEDYS Master Sorc na 140 (chyba) sie zbuntowal i powstal przeciw Cipom (plotki xD)!
Edit: Moze distal bana? xD!!!!!!!!!!!!!!!!

Nedomanus
23-03-2007, 18:40
polowa osob tu piszacych jest chyba zdrowo pier...nieta...

adrius
23-03-2007, 19:34
Ferumbas to potwor jak kazdy inny boss heh...
Pamietam jak byl na silverze ofc nie pokonali go bo nawet orsza ni potrafili ubic te nooby brazylijskie.

^Trial^
23-03-2007, 20:09

super extra bossem i legenda to on byl ale oczywiscie CIPy wszystko spie***yly

Kubxiq
09-04-2007, 16:08
nie nie bedzie bo wam nie summonuje ,,l,,, jak zaplacicie 5kk to sie logna na moja postac GODa i wam postawie