PDA

Pokaż pełną wersje : >>Fotomontarze<<

Zbrodniciel
15-08-2004, 19:34
Siemka!! Zrobiłem ten temat żeby każdy mógł pochwalić się swoim fotomontarzem (na temat tibi)!! Wiem że jest tu dużo takich zdjęć ale chciałem żeby wszystkie zdjęcia o takiej tematyce były w jednym temacie!! Z góry dzięks!! ( moje montarze są w budowie ) :baby:

Ufocznik
15-08-2004, 21:58
Juz kiedys byl taki temat, nazywal sie: nietypowe zdjecia. Ale chyba zostal usuniety, wiec dobrze ze zalozyles go na nowo, ale jak juz zakladasz temat to wrzucaj od razu screeny (jak juz wrzucisz to skomentuję).

P.S. fotomontaze pisze sie przez "ż" badz ewentualnie przez "z" jesli ktos woli pisac bez polskich liter, a nie przez "rz".

edit: ops, srry. Myslalem ze temat jest usuniety bo nie widze go na pierwszej stronie, a zawsze tam byl... A moze on jest tylko powinienem miec okulary?(no comment):P W takim razie temat jest niepotrzebny.

@Hegemmon masz "+" do reputacji, ze znalazles moj błąd :)

Hegemmon
15-08-2004, 22:08
Ufocznik & Zbrodniciel
że jak? usunęty? a to co to jest? -> http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=3913
znalazłęm to w kilka sekund. Na przyszłość użyj opcji szukaj jeśli zakładasz temat o jakichś zdjęciach a sam nie wrzucisz ani jednego....

Zbrodniciel
15-08-2004, 22:14
Oups to sorki i dzięki za rade!!

Youri
16-08-2004, 10:19
Kto tam by wrzucał swoje fotomontaże do cudzego tematu. Ja dla swoich robiłem oddzielne tematy i dalej tak bede robił. Najlepszym pomysłem było by coś takiego jak na tibia.de, czyli oddzielne forum dla fotomontaży, ale narazie troche mało sie w to bawi.

Malutki :)
16-08-2004, 14:02
Jak zakladasz temat to wzuc swoje X( Najlepiej zalozyc temat, i czekac z zalozonymi rekami az ktos wzuci fajny ss...
Pozdro, wzuc swoje:p

Pyzior Knight
16-08-2004, 14:36
NO wlasnie poco zakladasz taki temat jak sam nie wrzucasz zadnych zdjec X(