zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ferumbras playerem?

Lumpek
19-08-2006, 11:26
Character Information
Name: Ferumbras
Sex: male
Profession: Druid
Level: 9
World: Antica
Residence: Kazordoon
Last login: May 18 2006, 18:40:44 CEST
Account Status: Premium Account

czy to oznacza ze na antice grozi playerom ferumbras?

Wald_Kerius
19-08-2006, 11:34
Kiedyś Ferumbrass jak może wiesz był postacią kierowaną przez Gm'ów. To było jednak bardzo dawno. Ta postać o której mówisz to jest właśnie ów legendarny Ferumbras tylko, ze ze zmniejszonym lvl'em. Lvl został zmniejszony najprawdopodobniej dla zwykłego bezpieczeństwa innych graczy :D Dziś jest to tylko legendarna postać, o której krążą legendy i mity...

Lumpek
19-08-2006, 12:01
wiem ze on jest kierowany przez cipy bo player nie może mieć imienia jak monster:) :) :)

Szaryy
19-08-2006, 12:21
wiem ze on jest kierowany przez cipy bo player nie może mieć imienia jak monster:) :) :)

Jak nie moze jak moze ? Wpisz sobie na tibi.com nazwy potworkow np.Troll,demon

Pirate Cutthroats
19-08-2006, 13:25
wpisz se pirate cutthroats-its me albo pirate maruder to nie ja jakis inny player, czyli mozna

Kumagoro
19-08-2006, 13:45
Najlepiej jak se zrobić utevo res ina" gdy sie ma imie jak potworek ;]

Drzamich
19-08-2006, 14:20
Character Information
Name: Ferumbras
Sex: male
Profession: Druid
Level: 9
World: Antica
Residence: Kazordoon
Last login: May 18 2006, 18:40:44 CEST
Account Status: Premium Account

czy to oznacza ze na antice grozi playerom ferumbras?
Tak, grozi.
Podobnie jak na każdym innym świecie.:D

tomektrz
19-08-2006, 15:44
Sądzę, że teraz wrócił on jako potwór (patrz dział o potworach na Tibia.pl)... bo tak to na nonPvP kariery by nie zrobił...

Keel
20-08-2006, 12:44
Nie mogl byc normalnym playerem, bo na Tibia.com jest, ze druid, a on byl sorcem. A jakby byl zwyklym playerem to nie moglby przywolywac demonow.

Szaryy
20-08-2006, 12:56
Nie mogl byc normalnym playerem, bo na Tibia.com jest, ze druid, a on byl sorcem. A jakby byl zwyklym playerem to nie moglby przywolywac demonow.
BYL kierowany przez cipsoft mogl wszystko ..

Khazar
20-08-2006, 13:25
Kiedyś Ferumbrass jak może wiesz był postacią kierowaną przez Gm'ów. To było jednak bardzo dawno. Ta postać o której mówisz to jest właśnie ów legendarny Ferumbras tylko, ze ze zmniejszonym lvl'em. Lvl został zmniejszony najprawdopodobniej dla zwykłego bezpieczeństwa innych graczy :D Dziś jest to tylko legendarna postać, o której krążą legendy i mity...

Tak mnei zbiles po glowie swoim tekstem ze az musialem zaklac pod nosem i powiedzialem "ała"... Dziecko skad Ty takie "informacje" wytrzasnales?... Ferumbras i owszem, byl, ale zostal skasowany. Wykorzystal to jakis gracz i po prostu zalozyl chara z nickiem "Ferumbras". Tak trudno bylo na to wpasc i do tego pisac jakies bajeczki? Ehh...

Raddoo
20-08-2006, 21:42
Nie wiem czy to ma wplyw, ale w innych tematach Ferumbrass pisano przez dwa "s" na koncu, a ten player ma na koncu tylko jedno "s":)

Keel
20-08-2006, 23:24
BYL kierowany przez cipsoft mogl wszystko ..

Ale nie ten "Ferumbras" o ktorym napisal autor tematu.

Uther92
08-09-2006, 19:29
Ech...ale czemu gość ma pacca a od dawna sie nie logował...troche to dziwne.

Knight Simon Dark lord
08-09-2006, 19:49
up@ jesteś głupi czy to ironia?jak ironia to przepraszam ale zauważ że cip dał tej postaci 9 lvl i pacca by nikt nie użył tego imienia a ma pacc bo cipsoft też nie może się ciągle logować a bez pacca postac została by usunięta przez servery

Gallar
08-09-2006, 20:05
up@ jesteś głupi czy to ironia?jak ironia to przepraszam ale zauważ że cip dał tej postaci 9 lvl i pacca by nikt nie użył tego imienia a ma pacc bo cipsoft też nie może się ciągle logować a bez pacca postac została by usunięta przez servery

... a po co odświeżacie?
I jeszcze jedno, co do Ciebie, Knajt Simon Dark Lordzie

Tak mnei zbiles po glowie swoim tekstem ze az musialem zaklac pod nosem i powiedzialem "ała"... Dziecko skad Ty takie "informacje" wytrzasnales?... Ferumbras i owszem, byl, ale zostal skasowany. Wykorzystal to jakis gracz i po prostu zalozyl chara z nickiem "Ferumbras". Tak trudno bylo na to wpasc i do tego pisac jakies bajeczki? Ehh...

;]
Ferumbras został pokonany przez dwie wielkie armie Thais i Venore, później pochowany, przynajmniej oficjalnie, gdzieś na POHu. I do tego jeszcze zdelete'owany ; )
I to jest cała histryja o tym jak Feru~ był i zniknął ; )

@Down: Ano

Berry
08-09-2006, 20:35
@up i powrócił jako monsterek godny uwagi ;P

Wojtini21
10-09-2006, 06:12
Tn nick Ferumbras to cos w stylu Kolesia o nicku Hero zobaczcie kiedy on ma create account a kiedy last login widzicie cos dziwnego?Jakby wbil swoj lv w 1,5h xD

Felini
10-09-2006, 09:32
Ferumbras walnal z tej swojej rozdzki niebieska kula jakas za 520hp. takze to jest potega ....

Piotrek Marycha
13-09-2006, 21:51
http://video.google.pl/videoplay?docid=-3823770912183745492&q=Ferumbras
playerem nie jest a tu macie go zfilmowanego, fajny film BTW

Skrzat
13-09-2006, 22:31
czekajcie bo sie pogoblime... mogl by mi ktos napisac jaka to byla historia z tym Ferumbrasem i kim on byl co takiego zrobil ?

Blood Romeragura
14-09-2006, 10:00
Ferumbras... no ja jestem za tym ze.. jest kierowany przez... zreszta mozna jak ktos oglądał Film z Eterni to mozna wywnioskowac ze jest kierowany... przez kogos...

Saqu
05-08-2007, 12:02
Ferumbras Byl Playerem Ale To Nie Cipy Nim Sterowaly...
Na Poczatku Tibii Byl Taki Gracz, Mial ~150 lvl przy czym pozostali max. 50. Zabijal Wszystkich, Cip Soft go Banowal on sie Odbanowywal, Mial Wiecej Funkcji Niz GM. Mogl Wszystko, Ale Odechcialo Mu Sie Tego. Potem Wyszly Nowe Klienty Ferumbras juz nie mial tyle Mozliwosci no i Skonczylo sie. Potem Cipy Puscily Bajeczke o tym ze to ich player... Dziwne, bo to byly poczatki tibii i Cipsoft Zabijal by Swoich Graczy By Zniechecic ich do Gry? Watpie.

To Tyle.

Scobel
05-08-2007, 12:11
Ferumbras był złym magiem siejącym strach wśród mieszkańców Thais, których miasto zaatakował dwukrotnie. Został pokonany za drugim razem. Lecz gdy dowiedział się, że jego córka, Fortinbrae, została zabita, a jej dusza uwięziona przez rycerzy w świątyni na Polach Zniszczenia, natychmiast wyruszył ją odzyskać, ale został tam znów pokonany i zbiegł więcej nie widziany. Po tych wydarzeniach magowie z uniwersytetu na Edron założyli bariery na wyspie Kharos uniemożliwiające wejście do jego Cytadeli, gdzie podobno siedzi i zbiera siły na swój powrót.
Ferumbras był sterowany przez Durina, jednego z członków grupy CipSoft. Miał wiele dodatkowych umiejętności, jak przywoływanie Warlocków, albo runy o ładunkach 99x. Obecnie jest sterowany tak, jak wszystkie potwory i pojawia się w czasie najazdów.

WineTu
05-08-2007, 13:49
O Ferumbrasie to nie słyszałem ale za to słyszałem o Orshabaalu! Dawno temu..........Jeszcze gdy Tibia miewała przebłyski potwór imieniem Orshabaal był również sterowany przez gracza....! Można było to sprawdzić w sposób, iż gdy się zrespił po kliknięciu ppm i use wyskakiwała informacja podobna do dzisiejszych info o graczach!! Mianowicie! "You see Orshabaal. He is Sorcerer (Level ***)" A potwierdzeniem tego był fakt.........że gdy ludzi się zebrali i zjechali Orsha do red HP ten zaczął uciekać a przecież w rzeczywistości one nie uciekają!

cin
05-08-2007, 14:07
Tylko Ferumbras był kierowany przez Cipsoft, Orshabaala jeszcze nie było w tedy.

Drexado
06-08-2007, 13:46
O Ferumbrasie to nie słyszałem ale za to słyszałem o Orshabaalu! Dawno temu..........Jeszcze gdy Tibia miewała przebłyski potwór imieniem Orshabaal był również sterowany przez gracza....! Można było to sprawdzić w sposób, iż gdy się zrespił po kliknięciu ppm i use wyskakiwała informacja podobna do dzisiejszych info o graczach!! Mianowicie! "You see Orshabaal. He is Sorcerer (Level ***)" A potwierdzeniem tego był fakt.........że gdy ludzi się zebrali i zjechali Orsha do red HP ten zaczął uciekać a przecież w rzeczywistości one nie uciekają!
Co ty za bajke opowiadasz, lepiej uważaj bo ktoś w to jeszcze uwierzy :baby:
Całą prawde napisał Scobel, no i tyle :P

Piasek
06-08-2007, 19:59
Ferumbras Byl Playerem Ale To Nie Cipy Nim Sterowaly...
Na Poczatku Tibii Byl Taki Gracz, Mial ~150 lvl przy czym pozostali max. 50. Zabijal Wszystkich, Cip Soft go Banowal on sie Odbanowywal, Mial Wiecej Funkcji Niz GM. Mogl Wszystko, Ale Odechcialo Mu Sie Tego. Potem Wyszly Nowe Klienty Ferumbras juz nie mial tyle Mozliwosci no i Skonczylo sie. Potem Cipy Puscily Bajeczke o tym ze to ich player... Dziwne, bo to byly poczatki tibii i Cipsoft Zabijal by Swoich Graczy By Zniechecic ich do Gry? Watpie.

To Tyle.

On był sterowny przez Cipsoft. Nie gadaj głupot! Miał 145lvl i summonował Demony. A nie chcieli zniechęcić tylko urozmaicić grę jakimś potworem który jest prawie nie do pokononia i żeby ludzie wytężyli umysły i ułożyli plan aby go pokonać. Udało się i już. A był to potwór sterowany przez człowieka bo komputer mógłby się okazać za glupi i się sam ztrapować.
Pozdro

Uther92
06-08-2007, 20:04
Wtedy ludzie nie grali dla lv tylko dla zabawy wiec cipsoft mógł sobie na takie coś pozwolić.

qq2
06-08-2007, 21:16
O! Temacik sprzed roczq xD
Mówię to żebyście widzieli ... Bo chyba nikt jeszcze nie zauważył ...

Druid_z_Harmonii
06-08-2007, 21:58
Hmmm naszla mnie pewna mysl.
Skoro cipsoft sterowal juz jakims potworem czemu nie moze zrobic tego drugi raz, a moze już to robi.
Kto wie czy np. gdy przyjdzie nam doczekac sie czasu lepsyzch bossow to cipsoft nie bedzie nimi sterowal ??

Avallach
06-08-2007, 22:25
to znaczy ze ja kiedys mialem chara Cave Rat to znaczy ze kierowalem atakami ratow na thais??

Pepin
08-08-2007, 20:46
Jesteście naiwni myślicie że jakby cipsoft kierował ludzikiem by zabijać to by miał 9lvl ?Wątpie to poprostu zwykły gracz i pisze sie hyba fembruas.

Uther92
08-08-2007, 21:11
Jesteście naiwni myślicie że jakby cipsoft kierował ludzikiem by zabijać to by miał 9lvl ?

Przeczytaj 2 post w tym temacie -.-

lopl233
08-08-2007, 23:40
E tam ja cip-softu osobiście nie lubie ale sie niechwale:blazen:

Arcymag
09-08-2007, 00:13
Jesteście naiwni myślicie że jakby cipsoft kierował ludzikiem by zabijać to by miał 9lvl ?Wątpie to poprostu zwykły gracz i pisze sie hyba fembruas.

Fajne, na opisie mam ;]

CIPsoft może wszytsko :o moze nawet zrobić tak, ze twój 12 paladyn straci p armora :o

PS: a ferumbrass sharuje :confused: