Pokaż pełną wersje : Czy Iwan II wróci do gry?
Konrad1988
19-08-2006, 13:26
Każdy kto gra na Calmerze, przynajmniej od roku, powinien go znać, to jeden z najlepszych poliskich RP na Calmerze. (być może nie tylko w Polsce). Aktualnie ma 146 level. Szkoda, że taki hlvl jest Retired, nawet się utrzymuje w TOP 500 na www.erig.net jeśli chodzi o level. Jeśli ktoś go zna z RL, lub ma z nim kontakt, to nakłońcie go do powrotu :)
Blood Romeragura
20-08-2006, 11:05
hmmmm..... tak mojim zdaniem trzeba go podstawic pod sciane i zmusic zeby gral bo ty tego chcesz.... zastanow sie po co ten temat napisales... tak kazdy moze napisac " Zdzislaw prosze wroc grac w Tibie. " cale szczescie ze nie duzo jest takich geniuszy
_BeliaR_
20-08-2006, 23:47
hmmmm..... tak mojim zdaniem trzeba go podstawic pod sciane i zmusic zeby gral bo ty tego chcesz.... zastanow sie po co ten temat napisales... tak kazdy moze napisac " Zdzislaw prosze wroc grac w Tibie. " cale szczescie ze nie duzo jest takich geniuszy
Zgadzam sie dobre okreslenie "geniusz". Omg nie wiem jaki sens ma ten temat z tego co zrozumialem to nawet nie znasz tego rp...poprostu ma high lvl i gra na tym samym servie co ty. Skad wiesz czy on jest fajny ? Moze to jakis pedofil. satanista albo staruszka.
Zgadzam sie dobre okreslenie "geniusz". Omg nie wiem jaki sens ma ten temat z tego co zrozumialem to nawet nie znasz tego rp...poprostu ma high lvl i gra na tym samym servie co ty. Skad wiesz czy on jest fajny ? Moze to jakis pedofil. satanista albo staruszka.
Masz cos do satanistów? ;>
Kolejny idiotyczny temat , czlowieku kogo obchodzi jakis piskel ktory ma 146 lvl ? Zal.pl
Pyro Aris
21-08-2006, 08:09
Masz cos do satanistów? ;>
wes wyjdz ! idz najlepiej posluchaj metalu/tokio hotel X( X(
Konrad1988
21-08-2006, 10:37
Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką! Jak to go nie znam, napewno gram na Calmerze wiecej niż wy (4 lata), miałem w ciągu tych lat 6 postaci... a Iwana II kazdy zna, kto gra chociaż z rok. Wy pewnie macie 8 lvl (rook) rook i nie znacie takich legend Calmery.
Ps. jak jest temat o Tetro Aureliusie, to już "wacka męczycie"
_BeliaR_
21-08-2006, 12:09
Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką! Jak to go nie znam, napewno gram na Calmerze wiecej niż wy (4 lata), miałem w ciągu tych lat 6 postaci... a Iwana II kazdy zna, kto gra chociaż z rok. Wy pewnie macie 8 lvl (rook) rook i nie znacie takich legend Calmery.
Ps. jak jest temat o Tetro Aureliusie, to już "wacka męczycie"
OMFG to ze wiesz ze ma 146lvl ze gra na calmerze i jest polakiem to nie znaczy ze go znasz idioto. A jesli to jest taki twoj qmpel to durniu nie pisz bezsensownych tematow na forum nie wiem w jakim celu a sam sie z nim skontaktuj, skoro to twoj qmpel i go znasz powinienes miec z nim jakis kontakt.
Ps. to ze ciebie w domu skarpetkami laduja to az takie emocjonujace ze musisz dzielic sie wrazeniami na forum ?
A i jeszcze jedno uwazasz sie za takiego PRO?? Bo grasz 4 lata? Oo powiedz mi co osiagnales? 6 postaci 25 lvl? WoW I LOVe You My IDOL! Moze niedlugo znajdzie sie jakis debil podobny do ciebie i o tobie napisze temat: "Czy 8 latek Konrad PRO ktory gra 4 lata w tibie wroci do gry??"
Konrad1988
21-08-2006, 14:04
OMFG to ze wiesz ze ma 146lvl ze gra na calmerze i jest polakiem to nie znaczy ze go znasz idioto. A jesli to jest taki twoj qmpel to durniu nie pisz bezsensownych tematow na forum nie wiem w jakim celu a sam sie z nim skontaktuj, skoro to twoj qmpel i go znasz powinienes miec z nim jakis kontakt.
Ps. to ze ciebie w domu skarpetkami laduja to az takie emocjonujace ze musisz dzielic sie wrazeniami na forum ?
A i jeszcze jedno uwazasz sie za takiego PRO?? Bo grasz 4 lata? Oo powiedz mi co osiagnales? 6 postaci 25 lvl? WoW I LOVe You My IDOL! Moze niedlugo znajdzie sie jakis debil podobny do ciebie i o tobie napisze temat: "Czy 8 latek Konrad PRO ktory gra 4 lata w tibie wroci do gry??"
Hmmm, zrobiłem 3 postacie 50 lvl+ (sprzedane), jedna 29 lvl (delete), aktualnie 25 lvl i 40 lvl na luminerze :) Co do ciebie, mam wrażenie, że prosisz Mame, żeby ci kompa włączyła, a posta piszesz około godziny, bo czytasz słownik ort. i starasz sie nie robić błędów. Wtedy każdy cie spostrzega za dorosłego... znam takie dzieci jak ty... na tibia.org.pl jest ich pełno
Ps. nie wybiegaj z off topic
czy masz coś rpzeciwko muzyce zwanej potocznie "metal"?
Jeśli tak to powiedz co, i zacznij liczyć deady na elysi tT
A co do autora tematu: zwykły idiota :) liżacy dupe high lvlom ;)
[...] a posta piszesz około godziny, bo czytasz słownik ort. i starasz sie nie robić błędów. [...]
Sorry, ze sie wtracam, ale tutaj akurat to pod komplement podchodzi niz pod obraze :) To, ze ktos pisze posta ze slownikiem ortograficznym po to zeby bledow nie zrobic, moze o nim tylko i wylacznie dobrze swiadczyc. Takich "dzieci" to na tibia.org.pl ze swieca szukac.
Leżę i kwiczę, chrum chrum...
_BeliaR_
21-08-2006, 16:44
Jesteście bandą skompleksiałych debili, którzy muszą sie zadowalać skarpetką!
To swiadczy o tym jaki jestes dojrzaly i dorosly. Tekst jakbys mial max 12 lat -.- zal mi ciebie :/
A i jeszcze jedno posta pisze szybciej niz ty...to ze nie siedze w tym temacie caly dzien i nie czekam az cos laskawie napiszesz zeby szybko odpisac nie znaczy ze godzine posta pisze. Pomysl jesli potrafisz :f
PS. nie zastanawia cie czemu prawie wszyscy w tym temacie cie wysmieli, stwierdzili ze jestes idiota, ze liszesz dupe innym? Wszyscy jestesmy dzieciakami a ty jako jedyny dojrzaly czlowiek masz racje? ;<
Zastanow sie nad tym i wtedy zacznij sie na forum udzielac.
Konrad1988
22-08-2006, 11:45
Tylko ty masz 15 lat, ja w sobote miałem 18-tke. A to nie ma nic do rzeczy. Skoro temat mówi jasno, o powrocie Hlvla, to skupcie sie na tym. Szkoda, ze tego tematu nie czytaja prawdziwe osoby z Calmery: Sir Dzidek, Zephim, Czlowiek Pajak itp. Wtedy oni wasze nędzne posty by przyćmili jego wyrobioną reputacją. Druga sprawa, podniecacie sie Tetrem, Taifunem, i innymi psycholami. Czas na gracza, którego nie znacie i już fala krytyki!
Tylko ty masz 15 lat, ja w sobote miałem 18-tke. A to nie ma nic do rzeczy. Skoro temat mówi jasno, o powrocie Hlvla, to skupcie sie na tym. Szkoda, ze tego tematu nie czytaja prawdziwe osoby z Calmery: Sir Dzidek, Zephim, Czlowiek Pajak itp. Wtedy oni wasze nędzne posty by przyćmili jego wyrobioną reputacją. Druga sprawa, podniecacie sie Tetrem, Taifunem, i innymi psycholami. Czas na gracza, którego nie znacie i już fala krytyki!
No i h... ze ty masz 18 lat a on 15 ... albo na odwrut ... 15-latek moze byc madrzejszy od 20 albo nawet 30 latka ... . No i co z tego ze ziomus skonczyl grac ja prubuje skonczyc z tibia od 2 lat i nie mage i szczerze muwiac zazdroszcze mu tego ze nie gra i narazie nie planuje ... . Nie gram na calmerze ale powiem ci ze te osoby ktore wymieniles nic by nie wniosly do tematu. Ja go niekrytkuje ale ze wbil 140 lvl + to nie oznacza ze jest super ole zwykly gracz w tibi ktory spedzil nad postacia duzo czasu (nie mowie ze ja wbilem lepszy lvl ... ale jak bym pogral jeszcze okolo roku do poltora to nie bedzie problemem wbicie takiego lvl ...)
gosc przez te 4 lata zrobił 25 lvl Gratulacje =]
znam takie dzieci jak ty... na tibia.org.pl
A po kiego grzyba w to tibia.org.pl w*******asz?
Zalozyles debilny temat i myslisz ze ludzie Cie poprą w twoim chorym celu, przywrocenia do gry jednego z wyzszych leveli na Calmerze, ktoremu byc moze nie chce sie grac :S.
Niby po co ludzie mają go nakłaniać , żeby wrócił do gry?
Co was obchodzi to, że ktoś chce by ktoś grał nadal na servie. Może to jest jego idol lub dobry kolega, a może poprostu tęskni za nim, w jakiś sposób. Zamiast go zjechać powinniście troche pomyśleć o tym, że to co dla kogoś jest ważne to nie znaczy, że można sie z tego wyśmiewać, albo sobie poprostu kpić.
PS. A to kto ile ma lat, nie oceniajcie po jego poście. Dla mnie to jest poprostu śmieszne. Mówicie, że on ma 12 lat, ale każdy by sie zdenerwował jak byście go tak potraktowali, są pewne granice swojego zachowania i nie powinno sie podważać priorytetów innych ludzi. A to ile ma lat to jest jego sprawa i to on decyduje jak i co opisze, nie każdy jest takim "orłem" i nie każdy sie stara pisząc posta, a zwłaszcza, gdy sie go tak traktuje jak wy to robicie.
No właśnie:) co ci takiego ci źli metale zrobili??zjedli ci matkę??;)
Blood Romeragura
24-08-2006, 18:11
sluchaj i co nas to obchodzi czy to jest jego idol , kolega itp. zalozyl debilny temat i nie ma tu co 2 zdan jak mu tak go brakuje to po 1 jak by byl to jego kolega to bym go po informowal czemu nie gra i czy ma zamiar powrocic kiedys a po 2 to niech nie spamuje takim tematami Forum
TEMAT DO ZAMKNIEJCIA
Konrad1988
24-08-2006, 23:37
Jeszcze raz i ostatni napisze !! Zjechaliście mnie za to, ponieważ chciałbym żeby jeden z najlepszych polaków na Calmerze wrócił do gry (146 lvl RP). Gram na Calmerze dłuuugo i wiem jaką reputacje ma wyrobioną. Nikt z nim nie ma kontaktu, więc w pewny sposób chciałbym sie przyczynić do jego powrotu. A nuż (tak to sie pisze) może czytał ten temat (mam nadzieje) i postanowi wrócić, żeby dalej siekać. W przyszłości Cachero będzie jeszcze o coś go prosił :) Kolejna sprawa i najważniejsza! Jak powstają tematy o Tetro Aureliusie to sie podniecacie, ahh jaki on dobry, itp. Podobnie jest z Taifunem, inni pewnie nawet se dziare z jego nickiem na klacie zrobią. Więc nie piszcie, że zakładam debilne tematy, albo że spamuje. Kolega wyżej (który nie wie co SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM, SPAM) <--- właśnie :) Co ty masz do zamykania tematów?
Ps. dziękuje jednemu userowi, nie pamiętam nicku... za to, że jako jedyny mnie bronił przed atakiem Troli :(
Każdy kto gra na Calmerze, przynajmniej od roku, powinien go znać, to jeden z najlepszych poliskich RP na Calmerze. (być może nie tylko w Polsce). Aktualnie ma 146 level. Szkoda, że taki hlvl jest Retired, nawet się utrzymuje w TOP 500 na www.erig.net jeśli chodzi o level. Jeśli ktoś go zna z RL, lub ma z nim kontakt, to nakłońcie go do powrotu :)
ja znamm go z rl
wydaje mi sie ze juz nie bedzie gral
Blood Romeragura
25-08-2006, 09:03
to chyba jakiś głąb jesteś ... nigdy nie było takiego tematu "Tetro prosze wróc" ani tym bardziej Taifun wiec nie wciskaj nam słow w usta ktore nigdy nie były powiedziane...
Rofl na Calmerze zaczynając grac jakies poltora roku temu zwrocilem uwage na Iwana, ale mial on wtedy 139 level.. na dzisiejszy dzien ma 146 i przez półtora roku nabił TYLKO 7 leveli...dało sie to zauwazyc, ze gra juz nie kreci go tak jak robila to robiła dwa, czy trzy lata temu.
po 2. nie mozna ładnie poprosić"ej wroc do gry bo na liscie vipow ty sie ładnie prezentujesz", albo" ej wroc bo nie mam z kim gadac:(" Poprostu koles podjął decyzje, i trzeba sie z nią pogodzić.
Zeller Archghost
25-08-2006, 11:46
to chyba jakiś głąb jesteś ... nigdy nie było takiego tematu "Tetro prosze wróc" ani tym bardziej Taifun wiec nie wciskaj nam słow w usta ktore nigdy nie były powiedziane...
Kocham polskę a tym bardziej tibijskich polskich graczy.Niektorzy sie z was .A co do tematów ,,up,, moze masz racje.Nie ma ich terez.Jakby eternall nagle przestal grać to byś sie poryczal,albo harakiri strzelil:D.Fakt faktem niestety jest że zamiast robic denne tematy powienienes zdobyć e-maila kolesia albo gg i z nim pogadac jak ci zalezy.Konrad raczej n lize dupe high levelom,bo calmera to non-pvp i tu nie potrzeba ci protektora ,ale pewnie sempisz od niego nie,dal ci 100 gps i to twoj idol:).Poza tym kondziu nie zachowujesz sie jak 18 ale jak gnojek ktory krzyczy ,,fri itanz,,.Takich n00bow powinno sie ku chwale niesmiertelnego imperatora rozstrzelac z bolterow,chociaz nawet i na ten zaszczyt nie zaslugujesz
Ps. dziękuje jednemu userowi, nie pamiętam nicku... za to, że jako jedyny mnie bronił przed atakiem Troli :(
Co ci tak dziecko zależy na jego powrocie? -.-
a tak, jeśli ktoś jest tu trolem to ty... ....
Konrad ma rację , bo warto żeby taki dobry gracz wrócił na serwer. A poza tym co wy od niego chcecie ? Chłopak zakłada post w dobrej nadziei , a nie po to żeby wam na złość zrobić. Jak wam się nie podoba , to możecie nie czytać tego tematu. Skończylem...
'Wes' idź poczytaj słownik ortograficzny. Przy akompaniamencie Blog27.
O ile TH ssie i to niezaprzeczalnie, a ci, którzy go słuchają, powinni zostać rytualnie spaleni na stosie, to metal jest dobrą muzyką. Konkretniej najlepszą.
Chociaż nie sądzę, żeby móżdżek polskiego nieumiejącego pisać hiphopolo-słuchacza to pojął. Bo teksty inne niż opierające się na schemacie 'k*rwa k*rwa hawudepe k*rwa i ch*j k*rwa' raczej do Ciebie nie trafią.
@topic: jak przestał grać w Tibię, to dobrze zrobił, bo to strata czasu.
Blood Romeragura
25-08-2006, 19:25
Iron Maiden ROOX ;pp
Jeśli tak to powiedz co, i zacznij liczyć deady na elysi tT
A co do autora tematu: zwykły idiota :) liżacy dupe high lvlom ;)
Buhuhuhuh chyba się pomyliłeś pisząc "metal" to jest zwykły złom ;/
co bede mial dzis na obiad?
Zal.pl
Konrad1988
27-08-2006, 11:35
co bede mial dzis na obiad?
Zal.pl
To co ci dadzą pod Marketem!
@Po co takie biedne posty piszesz, chwalisz się że masz dostęp do kompa, jak Mama zejdzie?
Piróg(Wymiatacz Techno)
27-08-2006, 13:13
Siemka Konrad!
Chyba moge odpowiedziec ci na twoje pytanie
Iwan II jest z mojego miasteczka...Stalowej Woli
Powodu zakonczenia gry nieznam(byc moze mu sie nudzi)
Iwan postać chce sprzedac
I najprawdopodobniej chce ją kupic moj kolega
Kolega ten grac w tibie nie umie wogule
Jesli byl by to server pvp zabilby go 30 knight;]
Pozegnajcie sie ze starym Iwanem
A powitajcie Nowego...(beznadziejnego,naiwnego)Iwana(mojego kolege)
Jesli pomoglem ci w czyms Konrad to fajnie
Ja spadam
Pozdrawiam!
Konrad1988
27-08-2006, 19:18
Siemka Konrad!
Chyba moge odpowiedziec ci na twoje pytanie
Iwan II jest z mojego miasteczka...Stalowej Woli
Powodu zakonczenia gry nieznam(byc moze mu sie nudzi)
Iwan postać chce sprzedac
I najprawdopodobniej chce ją kupic moj kolega
Kolega ten grac w tibie nie umie wogule
Jesli byl by to server pvp zabilby go 30 knight;]
Pozegnajcie sie ze starym Iwanem
A powitajcie Nowego...(beznadziejnego,naiwnego)Iwana(mojego kolege)
Jesli pomoglem ci w czyms Konrad to fajnie
Ja spadam
Pozdrawiam!
Człowieku to jest super nowina! Musze przyznac, że lubiłem Iwana (starego). Lecz jak napisałeś bedzie nowy owner to kiepsko bedzie exp leciał... ale lepsze, że by grał ktoś, niż retired :)
Ps. Dokładnie rok temu, o godzinie 16, wygrałem z Iwanem w szybką ręke w AB Giant Sworda :) sprzedałem go i do dziś mam za to blue robe :)
Ps2. Niech tego Iwana opchnie na Allegro, napewno sie jakiś dobry (znający Tibie, który potrafi grać) kupiec, i będzie kolejny Polak 200+ lvl
Pozdrawiam Stalową Wolę :)
lol zrób jeszcze ołtarz i zacznij sie do niego modlić:/ IWAN II! IWAN II! IWAN II!
Człowieku to jest super nowina! Musze przyznac, że lubiłem Iwana (starego). Lecz jak napisałeś bedzie nowy owner to kiepsko bedzie exp leciał... ale lepsze, że by grał ktoś, niż retired :)
Ps. Dokładnie rok temu, o godzinie 16, wygrałem z Iwanem w szybką ręke w AB Giant Sworda :) sprzedałem go i do dziś mam za to blue robe :)
Ps2. Niech tego Iwana opchnie na Allegro, napewno sie jakiś dobry (znający Tibie, który potrafi grać) kupiec, i będzie kolejny Polak 200+ lvl
Pozdrawiam Stalową Wolę :)
dobry gracz przewaznie nie kupuje postaci tylko robi je sam,
a tymbardziej dobry gracz nie kupi postaci na non pvp;]
Blood Romeragura
28-08-2006, 22:13
Konradek wes mnie nie rozsmieszaj ciekawe ... on cie tak lubił jak Kot mysze... pewnie byles caly w lazach ze szczescia kiedy ci napisal " hi " i pewnie go tak znales jak... ja go znam...
prosze Cie przestan, bo sie zesikam ze smiechu :)) zrobisz posta jeszcze "dlaczego Gaucza nie gra i dlaczego sprzedał chara??" ... wez do Uwagi albo Interwencji zglos ze Iwan z Gauczem nie chca grac Buesahaeshsa.... żal.pl idz grac w Pokemony... nie twoja sprawa czemu Iwuś nie gra stary, co Ty jego matka jestes?
original skopiowane from gygy
Iwan 20:59:11
napisz że umarłem kretynowi :PP pozdro tibia.pl :D
KONIEC TEMATU!!!!
Konrad1988
30-08-2006, 21:26
prosze Cie przestan, bo sie zesikam ze smiechu :)) zrobisz posta jeszcze "dlaczego Gaucza nie gra i dlaczego sprzedał chara??" ... wez do Uwagi albo Interwencji zglos ze Iwan z Gauczem nie chca grac Buesahaeshsa.... żal.pl idz grac w Pokemony... nie twoja sprawa czemu Iwuś nie gra stary, co Ty jego matka jestes?
original skopiowane from gygy
Iwan 20:59:11
napisz że umarłem kretynowi :PP pozdro tibia.pl :D
KONIEC TEMATU!!!!
Frajer ^^ To jest temat z pytaniem, czy Iwan II wróci do gry! Ja nie każe, nie płacze, nie kocham go! To tylko pytanie jeszcze raz powtarzam... dowiedziałem sie, że nie wróci i starczy. Już wszystko wiem. Aha, co to są Pokemony? Nie wiem, nigdy tego nie jadłem... nie piłem, nie wiem co to jest. Jak ty wiesz, i każesz mi w to coś pograć, to sam pewnie to lubisz!
21:22:07 Eternal Oblivion: temu typowi Marson, zasadź kopa na Masra...
po co wklejasz czy piszesz jakieś bzdury... kto w to uwieży...
Nie znam sytuacji na servie chcem dodac cos od siebie.
Iwan II też człowiek może wakacje sobie robi ? albo odpoczywa od tibii ? pomyśl koleś jego sprawa że nie gra :)
Frajer ^^ To jest temat z pytaniem, czy Iwan II wróci do gry! Ja nie każe, nie płacze, nie kocham go! To tylko pytanie jeszcze raz powtarzam... dowiedziałem sie, że nie wróci i starczy. Już wszystko wiem. Aha, co to są Pokemony? Nie wiem, nigdy tego nie jadłem... nie piłem, nie wiem co to jest. Jak ty wiesz, i każesz mi w to coś pograć, to sam pewnie to lubisz!
21:22:07 Eternal Oblivion: temu typowi Marson, zasadź kopa na Masra...
po co wklejasz czy piszesz jakieś bzdury... kto w to uwieży...
nikt mu nie uwierzy ?
...
Konrad1988
31-08-2006, 13:03
Za wszystko PRZEPRASZAM! W takim razie to koniec tematu :)
To co ci dadzą pod Marketem!
@Po co takie biedne posty piszesz, chwalisz się że masz dostęp do kompa, jak Mama zejdzie?
Warn dla tego pana za obrazenie mnie!
Glupi bezsensowny topic ; /
@. Czy moja babcia zrobi placki?B)
Mystic Bosmanito
05-09-2006, 14:28
1 Iwan byl z Brzeska , posiadal z bratem 3 postacie Iwana , Henia , i Jonasza :) od kiedy niegram na Calmerze niewiem co sie dzieje z nim.
Iwan wypowiedział więc nie piszcie już tu postów :confused: I dziwi mnie ze ten temat jeszcze tu jest
Your,
Hawajj.
Konrad1988
12-11-2006, 21:39
Minęły ponad 2 miesiące od ostatniego posta, a jednak wrócił...
PS. dopiero teraz można, usunąć temat ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.