Pokaż pełną wersje : Anni, 3 ms i ed
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10875
gz chłopaki ;)
Nie, no, equ ma Best^^
Pewnie myślał że padnie i wziol najgorszeco ma w depo^^
Ale jednak nie padl:)
oO, ale to jest wlasnie ani sorem:D
Tylko mugł wziąść demon arma^^
Moim zdaniem dla sora lepszy:p
Edit.:
AAAn jestem piewszy^^:cup:
Sauroman
19-08-2006, 13:44
Daj ktos na rapida albo megaupload bo nie moge sciuagac z tibicams ; /
<aaaew>... normalka >.>... pełno tu takich filmow... Jeszcze małe pytanko, a mianowicie: Annihilator pisze się przez "ch" (chyba mam zaćmienie, bo zawsze widziałem i myślałem, że przez "h")?
Wald_Kerius
19-08-2006, 13:48
Wzorowy filmik. Już drugi raz widziałem ten typ przechodzenia Anni. Zawsze wszyscy wychodzili z tego żywo. Film warty polecenia
<aaaew>... normalka >.>... pełno tu takich filmow... Jeszcze małe pytanko, a mianowicie: Annihilator pisze się przez "ch" (chyba mam zaćmienie, bo zawsze widziałem i myślałem, że przez "h")?
Bo zawsze i wszedzie pisze sie Anihilator przez samo "h", nie wiem kto Ci naopowiadal takich glupot, ze przez "ch"
P.S nie moge uzywac polskich liter. Nie bijcie
Bo zawsze i wszedzie pisze sie Anihilator przez samo "h", nie wiem kto Ci naopowiadal takich glupot, ze przez "ch"
P.S nie moge uzywac polskich liter. Nie bijcie
Rzuć chociażby okiem na nazwę tego filmu... A pozatym to wiem jak to się pisze, bo gram już w Tibię te 4 lata -.-'
@co do filmu xD!
grats i thanks dla teamu, chociaz sam tam jestem ;-)
@Pantryk
lol - duzo filmow ? spoko ja nie pamietam kiedy ogladalem ani w takim skladzie
Mandawiers
19-08-2006, 15:02
1. jedni moga grac 4 lata i wiedziec tyle o tibi co inni sie naucza przez pol roku
2. wczesnie musiales zaczac grac w tibie w wieku 10lat ;]
@Visqn
No to masz pecha :p
@Mandawiers
1.Ta, ale pierwszy raz się spotkałem z taką literówką, dlatego się pytam :D.
2.No tak jakoś było, że w wakacje przed początkiem 4 klasy szkoły podstawowej kumpel mnie w to wciągnął ;).
Hmm... podniecacie sie tym Anni jak nic ;D Gdyby to byl server PVP to może i tak, a Anni na non-pvp sa zdeczka lame :> No ale coz na to poradzic.
PS. Rozjebał mnie gościu pod koniec pytaniem, ile osob bylo? Pewnie 10 zeby latwiej zrobic questa ! Oo
Osiol221
19-08-2006, 21:44
Zgadzam sie z toba... napewno zaraz zaczna mowic ze to zrob sam taki lvl itp. ale to jest prawda.... na pvp to by byl nawet wyczyn ale na non pvp...
Karol4334
19-08-2006, 23:11
no,no wielkie gz chlopaki :D
ciekawe kiedy ja pojde na ani ;p
JAvAL666
20-08-2006, 11:29
taa to anni było mega łatwe, zapewne 99% z was bedac ED bloczy anni
no ale dobra n/c nieiwme kto puscil tu ten film, lepiej na orgu bo tu niewarto-.-
a co do literówki..no nic musicie ją przezyć, spałem 2,5h przed tym anni wstałem ledwo przytomny i niewiedzłąem nawet jak nazwałem filmik
Sauroman
21-08-2006, 10:35
Dajcie na rapida plx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.