PDA

Pokaż pełną wersje : Protekcja <<INFERNA>>:D

nemesis_23
20-08-2006, 09:37
Jak sie domyslacie chodzi o protekcje na Infernie, szukalem w spisie gildii czy niema odpowiedniej dla mnie, lecz takiej nie znalazlem:( . Zaraz po wyjsciu z rooka :D jakis kolo zagrozil mi ze wroce tam spowrotem;( . Chcialbym moc sie tam rozwijac bo non-pvp mi sie znudzil, a ze lubie wyzwania na infernie zrobilem knighta i to byl chyba blad.

DexteroO
20-08-2006, 09:39
jak ci sie znudzilo non-pvp a boisz sie pvp enf to idz na zwykle pvp -.-

nemesis_23
20-08-2006, 09:41
nie boje sie tylko denerwuja mnie tacy PK np sorc 17lvl co ma z gostka na 8lvlu satysfakcje ??nie sadze a na pvp jest to samo:p

Colo_2006
20-08-2006, 09:44
nie sadze a na pvp jest to samo:p
PvP a Pvp Enfo to nie to samo . Na Pvp po zabiciu ilus tam ziomow dostajesz ban jezeli miales juz RS , a na PVP Enfo mozesz zabijac ile chcesz :)

nemesis_23
20-08-2006, 09:47
wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko

Thero
20-08-2006, 09:56
wiem ale mi chodzi ze na zwyklym pvp tez sa dzieci ktore maja wyzszy lvl i PK'uja dla podniety ze kogos zabily. mam tez chara na pvp ale chcialem zaczac na e-pvptyle ze tam bez protekcji bardzo ciezko
Gratuluję podejścia "dzieci mają podnietę, że mnie zabiją". Polecam pvp, na Infernie długo nie zabawisz. Niepotrzebnie się nawkur.wiasz.

ripper
20-08-2006, 10:10
1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.
2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę.
3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów.

nemesis_23
20-08-2006, 10:36
1. Robienie knighta na infernie jest BEZ SENSU. Exhausted jest tak niskie, że najlepiej grać sorcem/druidem, bo pvp i expienie (na h lvlu) knightem to porażka.
lubie wyzwania :P
2. Nie trzeba mieć protekcji, żeby móc grać. Ja nabiłem 21 lvl palkiem padając RAZ od jakiegoś 61 ek, który był retired. Wystarczy wiedzieć, gdzie expić i nie wchodzić nikomu w drogę.
a czy ja wchodze komus w droge skilluje sobie a tu podchodzi jakis 13 lvl drut czy sorc i wali mnie za nic jesli to jest wchodzenie w droge to sorry :P
3. Tibia.pl to nie strona, na której noobki mają szukać protectorów.
heh protektor moze inaczej protektoriat nie tylko jedna osoba ale gildia bo moze zostalbym na infernie dluzej w gildii a knight w gildii to chyba plus moze maly ale zawsze, i po czym stwierdzasz ze jestem noobem bo chce zeby ktos pomogl mi zaczac na infernie?? gdybym napisal ze nie zrobilem knighta tylko sorca to napisalbys ze kolejny PK-sorc noob, a pozatym to tylko pytanie, wolny kraj :P

Thero
20-08-2006, 10:40
lubie wyzwania :P
Poliż się po łokciu! przepraszam, nie mogłem się powstrzymać

ripper
20-08-2006, 11:30
lubie wyzwania

Skoro lubisz wyzwania, to nabij h lvl na infernie bez protectorów? n/c

nemesis_23
20-08-2006, 11:33
ciekawe ale niemozliwe;)

ripper
20-08-2006, 11:37
Tylko Ci się wydaje. Jak się ma skilla i rozum, to jest ok.

nemesis_23
20-08-2006, 11:43
no moze i sie da ale jakiegos wilekiego lvla nienabijesz z samym skillem i rozumem bo gdy zaczniesz stawac sie silnym to znajdzie sie grupka ktora cie zaraz ubije dla expa ale coz taki serv e-pvp