zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Loot z potworow - blad

Axoh
15-08-2004, 21:58
Witam.
Znalazlem pewnien blad dotyczacy loota z potworow, dokaldniej z jednego.
Chodzi mi o evul Rotworma, Viking helmety juz z niego nie wypadja, a szkoda... I to juz od zimowego update.

$corcerer
16-08-2004, 00:36
Bardzo przepraszam, ale od zimowego update znalazłem mnóstwo V-helmetów w rotach.... moze teraz sie coś zmienilo, ale nie wcześniej....

Axoh
17-08-2004, 10:27
Moze to nie byl zimowy update, tylko ciut pozenij, ale od dlugiego czasu vikingi nie leca z rotow. Chyba ze ja , moi znajomi i pol tibii mamy takiego pecha ;p Pominmy sprawe kidy to zostalo wprowadzone, w kazdym razie juz nie leca na 100%.

GASIOR
17-08-2004, 10:32
To nie aż taka duża strata :p. Przeżyjemy :)

benator
17-08-2004, 17:02
Specjalnie dziś poszedłem na evul roty do HellGate zrobiłem 14k expa na nich i nie wyleciał żaden V-helm. Ja mam zwykle szczęcie z 2 draga draggy shield poleciał. Więc chya już v-helm nie wylatuje z rotków...

gietol Julera
15-09-2004, 21:12
co do dragow to tak samo LIFE CRISTAL ktory z niego wypada nic niedaje nawet malego swiatla wiec prosze to zmazac ;p niewiem czy w dobrym temacie to napisalem^^

Wajsor
23-09-2004, 11:29
Witam jestem nowy na tym Forum .
Chciałbym zgłosić że z Dragona wypada Stell helmet chyba rzadko bo mi wypadł wczoraj pierwszy raz . Pisze o tym bo widziałem że nie ma Stell Helmeta na liście rzeczy wypadających ze Smoka .
Pozdrawiam

Shardzik
23-09-2004, 14:45
Witam jestem nowy na tym Forum .
Chciałbym zgłosić że z Dragona wypada Stell helmet chyba rzadko bo mi wypadł wczoraj pierwszy raz . Pisze o tym bo widziałem że nie ma Stell Helmeta na liście rzeczy wypadających ze Smoka .
Pozdrawiam
WZRUSZAJACE :D
brak mi slow :D Ale masz racje, wypada, ale dopiero od "Egipskiego" updata,
a pozatym to nie jest wartosciowy przedmiot :D

Wajsor
23-09-2004, 21:00
WZRUSZAJACE :D
brak mi slow :D Ale masz racje, wypada, ale dopiero od "Egipskiego" updata,
a pozatym to nie jest wartosciowy przedmiot :D

Może i nie jest wartościowy ale wypada ze Smoka a nic o tym nie ma napisane w opisie lootu Smoka więc dlatego to napisałem .

Masakratornik
23-09-2004, 21:39
A mianowicie zauwarzylem , że scythe na stronie jest opisana jako broń jednoręczna a w rzeczywistości jest dwuręcznym narzedziem :P proszę o poprawienie tego błedu :)