Pokaż pełną wersje : KICKI!!!!
Szla* mnie trafi kur** zaraaz ja pierdo** wchodze na tibie nie minie 5 minut wylacza sie i tak caly czas CO MAM ROBIC???? CHYAB ROZ***** WSZYSTKo!!!!!1111111 X( X( X( X( X(
Stary nie przeklinaj :D Ja tez mam to samo ale cóż oby to szybko minęło :/ (OD 2 dni )
Sir Lukasz
14-10-2003, 16:32
ehhh po co przeklinać od razu...bulwersuj sie, ale bz przesady :P a jest to spowodowane albo Twoim słabym transeferem internetowym, albo zbyt duzą lundoscia na servie...robią miejsca dla PACC wywalajac zwyklych uzytkownikow :/
Abdul Al-Hazred
14-10-2003, 22:07
kiki byly zawsze i zawsze beda ;b ja juz nie raz przez to ginalem, ba raz mnie przez to rooty zabily, wiec "dont worry be happy"
Main Vegeta
15-10-2003, 17:46
Nom ja w ten sposob na dwarfach soliderach zginolem :(
jak szedłem z lootbagiem ... po prostu krew zalewa. Oczywiście jak chiałem wejść spowrotem to za dużo graczy :/
Blood-Rain
16-10-2003, 18:35
Przedchwilą pisałem na forum (samobujstwa), że kickneło mnie 3 razy w ciągu 20 min, ale zapomniałem dodać że trenowałem z rotami (bez zbroi) 8o
Ale ja szyje :D
Ten kop był chyba niezbyt dobry dla ludzi na pohu.Albo na innych potworach :)
Bobercjusz
16-10-2003, 18:48
a ja mam cos innego
bo chyba ze pol godziny czekam na wyswietlenie sie charakter list a potem juz niemusze sie setki razy logowac bo mi wchodzi za 1 razem.
i jak dla mnie jest to gut bo moge grac po jakis 5 min a nie wpisywac 1godzinami swoje pass i accnumer
Ja mam czasmi że nie moge wejsc wogule :/
Ty i tak masz dobrze bo masz 2 minuty :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.