Pokaż pełną wersje : Warlock i Demonek
Kawiorex
21-08-2006, 08:26
Link usuniety z powodu idiotycznych i kretyńskich komentarzy małolatów którzy do tej gry przywiązują całe swoje życie (mozna okreslic po ostatnich postach hah )
ZeUs PiEkArZyK
21-08-2006, 09:52
hahahahahahahahhahaha kur.. nie no ale polew :DDD jak on bloczyl tego Wrl. nie mnie hu... nigdy w życiu nigdzie nie poszedł bym z takim blokerem :D
Lol co on odje**l z tym warlockiem
@up
zgadzam sie z toba nigdzie bym nie poszedl z takim blockerem:P
Kawiorex
21-08-2006, 10:03
hahahahahahahahhahaha kur.. nie no ale polew :DDD jak on bloczyl tego Wrl. nie mnie hu... nigdy w życiu nigdzie nie poszedł bym z takim blokerem :D
Wiesz jak dziecinko fajnie gra sie na lagach ?;] I on dobrze bloczyl mial go wziąść do sciany i tak robil tylko ze rwalo czesto i przeskakiwalo mu o kratke
MasterPeker
21-08-2006, 10:58
omg zostawcie go chlopak nabil 71 lev sharuje acc z 10 osobami ma 7 lat poszedl na wrl i demona sutki mu stanely i sie podniecil a wy najerzdzacie na niego troche kultury ;]
PS. yy co ja mialem powiedziec?
rendevar
21-08-2006, 13:28
omg zostawcie go chlopak nabil 71 lev sharuje acc z 10 osobami ma 7 lat poszedl na wrl i demona sutki mu stanely i sie podniecil a wy najerzdzacie na niego troche kultury ;]
a Ty co jego przedszkolanka ??
Prowo'kator
21-08-2006, 17:29
HAHAHA ja ja pewnie bym se lepiej poradzil no ale qesta wykonal gz:p
Uliczny żul
21-08-2006, 18:09
Jestes wielkim noobem !! omg nawet exety nie wzucales -.- z takim blokerem to bym nigdy w zyciu na hunta sie nie wybral;/ lvl to nie wszystko!!
Kawiorex
21-08-2006, 19:16
Jestes wielkim noobem !! omg nawet exety nie wzucales -.- z takim blokerem to bym nigdy w zyciu na hunta sie nie wybral;/ lvl to nie wszystko!!
hahahaha:D
ahha gratz bloker :D (Weekendowy najcik annanana niech zobaczy 4 demony to ruuun do wyjscia no no walic shooterow on musi przezyc xD) a na powaznie mogl wykazac wieksze zaangazowanie -.- ja na wiekszych lagach na demonie expilem (najt ktory sie boi z lagami expic to nc :D)
typowy glupi polski noob , zal z sharingu
Kawiorex
21-08-2006, 21:31
typowy glupi polski noob , zal z sharingu
I kto to mówi buahah
Zgłaszam wielką prośbę do tych, którzy już obejrzeli ten film i mają go na kompie, żeby wrzucili go na rapida, albo tibicams, bo też chcialbym się pośmiać. B)
Sir Radzio Angelus
22-08-2006, 19:10
No właśnie, niech ktoś zrobi rehost bo pan obrażalski skasował link.
:baby: Jeszcze nie blokowalem wrl ani demona, chcialbym zobaczyc jak nie nalezy robic :) nie żeby się śmiać czy coś.. tylko w kwestii edukacyjnej:confused:
Czyli po krótce.. prosze o link:)
:baby: Jeszcze nie blokowalem wrl ani demona, chcialbym zobaczyc jak nie nalezy robic :) nie żeby się śmiać czy coś.. tylko w kwestii edukacyjnej:confused:
Czyli po krótce.. prosze o link:)
Poszukaj filmow kogos kto gra powaznie w tibie i sie troche zna, pozatym zadna filozofia-stac na ukos i puszczac exeta res gdy zobaczysz ze moob ruszy sie o kratke. W przypadku wrl troche gorzej, bo puszcza niewidke(zapendza sie go pod sciane i do rogu aby nie mogl sie ruszyc a shooter mogl przywrocic go swiatuw postaci dead body).
@film-nie widzialem ale z komentarzy wiem o co chodzi i moge sobie wyobrazic kogos kto stoi obok shootera tak aby dostawal z gfb, ucieka gdy atakuje go demon za mocno albo nie wie na jakim hotkey'u ma exeta res.
Ja wiem Wy jestescie najlepsi ;)
Nie ogladalem filmiku ale nawet jesli zle zbloczyl lub cos podobnego to jego sprawa, i on sie nauczy z biegem czasu a te comenty sa conajmniej smieszne wszyscy mowia " jaki noob ja bym to zrobil lepiej" a 50% zwas nadaje sie do zbierania gnoju.
Najlepsi mówisz? No to tu mnie rozsmieszyles. Wpisales sobie w staty 112 lvl i myslisz, ze Ci wszystko wolno, ze Ci wolno obrazac innych uzytkownikow i ze ty pewnie bloczysz najlepiej z tego calego fourm. Sluchaj jezeli ktos wbija 70 lvl+ i nie ma zielonego pojecia o tej grze to chyba cos jest nie tak prawda. Albo sharing, albo trading rozne rzeczy, ale dobijajac do 70 lvl to chyba mozna na tyle poznac ta gre zeby umiec chodzic na ukos, gdy blokujesz potworka, ktorego frontalne ataki sa najsilniejsze i ich unikac. Wiec nie mow, ze polowa z nas nadaje sie do... , a to czy sie nauczy z biegiem czasu czy nie to szczerze w to watpie, bo Tibia jest gra, ktora nalezy dobrze poznac na poczatku, bo charem od 70 lvl, ktorym sie nie gralo nigdy wczesniej nie da sie zrobic nic.
P.S. Ponawiam swoja prosbe o umieszczenie tego filmikuB)
rany ale wy mnie wku....cie, może i nie szło mu dobrze. Nie wiem czy rzeczywiście miał lagi, czy może trzęsły mu się ręce z wrażenia ( ja akurat to blocker ale sa tacy co tylko expie/treinia itp. ). ale czy każdy z was musi go obrzucać błotem odrazu? mi na 1 demonie też adrenalina podskoczyła ale bez przesady - profesjonalnie mam nadzieje bloknełem. Nie wiem jak mu wogóle poszło bo przez " jakichś " nie tolerancyjnych noobów skasował link.
zaraz zaczniecie pewnie na mnie bluzgać > o ku... on nie myśli to co my, jak by go tu obrazić <
prosze także o link na pm bo jestem ciekaw jak ci poszło
Your Ganci~
a te comenty sa conajmniej smieszne wszyscy mowia " jaki noob ja bym to zrobil lepiej" a 50% zwas nadaje sie do zbierania gnoju.
Z tym sie zgodzę, bo ci którzy jadą w tym temacie po blockerze nie wiedzą co to są lagi(może dlatego, że mają rox neta, bo ich mamusia ma niezłą prace :p ) pozatym na widok demona pewnie byście mieli całe spodnie w moczu :) Filmiku niewidziałem, więc bardzo proszę o rehosta ;)
Jaka zajebista ironia stary mow dalej to sie posmiejemy (z ciebie)
sadzac po tej wypowiedzi to twoje IQ nie jest wyzsze niz IQ orangutana
n/c
Najlepsi mówisz? No to tu mnie rozsmieszyles. Wpisales sobie w staty 112 lvl i myslisz, ze Ci wszystko wolno, ze Ci wolno obrazac innych uzytkownikow i ze ty pewnie bloczysz najlepiej z tego calego fourm. Sluchaj jezeli ktos wbija 70 lvl+ i nie ma zielonego pojecia o tej grze to chyba cos jest nie tak prawda. Albo sharing, albo trading rozne rzeczy, ale dobijajac do 70 lvl to chyba mozna na tyle poznac ta gre zeby umiec chodzic na ukos, gdy blokujesz potworka, ktorego frontalne ataki sa najsilniejsze i ich unikac. Wiec nie mow, ze polowa z nas nadaje sie do... , a to czy sie nauczy z biegiem czasu czy nie to szczerze w to watpie, bo Tibia jest gra, ktora nalezy dobrze poznac na poczatku, bo charem od 70 lvl, ktorym sie nie gralo nigdy wczesniej nie da sie zrobic nic.
P.S. Ponawiam swoja prosbe o umieszczenie tego filmikuB)
Ja mam W Y J E B A N E na Ciebie i na to co ty sadzisz o mnie i o moim lvlu.
Ale to nie Twoja sprawa co on robi ze SWOIM charem moze poprostu tylko expil a ten temat jest do komentowania FILMU a nie JEGO...
No dlatego mówię, żeby ktoś zamieścił link bo chciałbym go skomentować. To ty wyjechałeś z textem, że połowa z nas nadaje się do...
Masz film, rehostnij go, ja go obejrze i skomentuje, a nie masz to nie pisz takich rzeczy, bo to, że gadają to ich sprawa, ale nie grałeś z nimi i nie wiesz jak mogą bloczyć B)
Btw. Też jestem z Płocka, możemy się kiedyś umówić na jakieś małe piwko B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.