zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Tiquandas Revenge

Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 09:20
Czy ktoś wie gdzie respi się The Tiquandas Revenge? Im dokładniej tym lepiej :cup:

Stożek
21-08-2006, 10:37
Mysle, ze gdyby ktos wiedzial to nie zdradzilby tego za darmo. Gdybym ja odnalazl resp to uznalbym go za idealny zarobek (przy okzaji-czy ktos jest w stanie wycenic mandrake?).

Jak bende zbieral ape fur to postaram sie znalesc, przypuszczam, ze jest on w czesci polnocnej na poludnie od banuty albo w czesci poludniowej miendzy terytorium dworcow a wioska lizardow. Te miejsca sa najbardzie prawdopodobne (jednak co bendzie jesli jego resp znajduje sie w forbidden land-zaraz obok behe ;) ? )

Vysal sath
21-08-2006, 10:57
mój kolega na lunie sprzedał za 600~k :)
no wsumie ja też chciałbym widziec gdzie to sie respi ale bez utamiki dostaje camobo 2 hity z poison missile po 250 i pa pa :)

(środek tiq niedaleko małp)

Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 11:21
Dziś zbadam okolice banuty i Trapwood, na wschodnia tiquande nie pojdę, bo radośnie biegajace tam hydry to za dużo na moje nerwy :baby:

Leothyr
21-08-2006, 12:52
A co to jest The Tiquandas Revenge :baby: i co z niego wypada??

Stożek
21-08-2006, 13:14
A co to jest The Tiquandas Revenge :baby: i co z niego wypada??

Poszukac Ci nie kaze (wyjatkowo), bo malo na tym forum o nim widzialem.

Tiquandas Revenge to boss Carniphilii (taka zyjaca roslina) wypada z niego roslina "mandrake" (EDITE-wstyd zebym nie wiedzial co to jest...) potrzebny do addona dla stroju szamana(taki z pioropuszem odblokowany po Banuta quest'cie)

Totalizator the Wizzard
21-08-2006, 13:42
mandrake to po polsku mandragora, roślina uważana przez pogańskie kulty za magiczną, a kto czytał Sapkowskiego wie że robi się z niej świetny bimber B)