zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Palladyn-Doradźcie coś jak wiecie...

zolwik_007
21-08-2006, 12:54
Siemka... Od niedawna gram palladynem na Xerenie, mam 13 lvl, 6 m lvl, 56 dist i 37 shielding. Zamierzam doskilowac do 60/40 ponieważ chce zużyć wszystkie Spear'y i Kamienie...
Słusznie??

Moje EQ: Dark Helmet, Plate Set...

Mam Bag Arrows i Bag Bolts , 60k w depo i różne pierdołki...
Na co wydalibyście 60k??
Myślę, ze na Boots of Haste (podstawa dla dobrego paladyna)
i Podstawowe Runy(UH,GFB,HMM...)
Mam Rację??

Gdzie Proponujecie expić z moim niskim levelem i dobrymi skillami?
Wybieram sie na Drag Hunt z kolegą (35 MS)

Czytałem Poradniki ale chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej od doświadczonych palladynów!!

Keel
21-08-2006, 13:19
Masz pacca?... Ja bym 60 K wydal na runy (hmm, uh) mfy, bohy i na bolty...

Vil
21-08-2006, 13:22
podstawowe pytanie: po co bohy ?

zolwik_007
21-08-2006, 13:25
Masz pacca?... Ja bym 60 K wydal na runy (hmm, uh) mfy, bohy i na bolty...

Pacc nie mam...

zolwik_007
21-08-2006, 13:26
podstawowe pytanie: po co bohy ?

Boh'y jeśli niewiesz to przyspieszają szybkosc poruszania sie twojej postaci
o 20 leveli...
Dla paladyna to raczej podstawa...:confused:

Vaxam
21-08-2006, 14:36
zrob skille jeszcze do 70 a potem to juz tylko expisz
kupujesz bolty(masz przeciez kase)
solo -ghule cyce itp.
bloker- dragi potem gs itd.

Dudzio_Dancer
21-08-2006, 14:59
Po co BoHy na 13lvlu?
Doskiluj. Wez arrows i idz exp na cyce przy PoH lub Dwarf Soldier. Kup sobie Troche HMM bo moga sie przydac BP Uh i Troche manasów =).
Reszte Kasy trzymaj bo moze Ci sie przydac na wyzszym lvlu np. na bohy :)

Pozdro ^^

Vil
21-08-2006, 15:00
Boh'y jeśli niewiesz to przyspieszają szybkosc poruszania sie twojej postaci
o 20 leveli...
Dla paladyna to raczej podstawa...:confused:

bah.

palek od 30 levelu ( bo ponizej ma marne szanse zarobic na bohy ) expi tylko i wylacznie na stworkach ktore go za cholere nie dogonia, wiec po co ma wydawac 50-60k na sprzet ktory mu nie sprawi roznicy? Najwyzej 20 leveli wczesniej moze probowac expic na pohu co za szczegolnie i tak mu sie oplacac nie bedzie.

Dudzio_Dancer
21-08-2006, 15:03
No jedyny Vil cos wie =). Reszta to lepiej ciiicho :P

@topic
rób jak mówie ^^ uwierz... wiem cos o tym

zolwik_007
21-08-2006, 16:12
Jakie EQ na jakim levelu Wy proponujecie??
Proszę o odp.
pzdr:)

Rose~
21-08-2006, 16:24
Wydawać kase na różne przedmioty na tym lvlu to zupełna strata kasy. Lepiej poczekać do 30 lvla, i 80 dista i dopiero sobię zakupić bohy.

A expić, no możesz próbować na guardach i soldierach, z boltami ale to na skillu minimum 60.
A kasa, przyda się na większym lvlu, na bolty.

zolwik_007
22-08-2006, 07:52
Ale niewiem na co wydawac kase na bolty jak moge robic arrowsy...

siniestro
22-08-2006, 11:56
po co bolty?? hmm... moze zeby bic mocnbiej?? :PP moim zdaniem nie oplaca sie skilowac wiecej niz do 60 na twoim lvlu, wbijasz 60 i jedziesz na PoH, ewentualnie Hellgate. pozniej 25 lvl i skile 70+

Colo_2006
22-08-2006, 12:25
Po co sie pytasz o eq nawet z najlepszy m eq nic nie zrobisz na tym lev .
Eq Pallka ale to na min 40 lev L Blue robe , plate legsy , boh , i jakies lekki helm , jak masz skille 60 + to bolty

móc
22-08-2006, 16:10

Bohy sa bezuzyteczne dla pala az do momentu kiedy zaczyna expic na gs.
Podstawowe Runy(UH,GFB,HMM...)
Uhy sa nieoplacalne dla pala, duzo taniej wyleczy sie za pomoca exura vity stosujac przy tym manasy.
Jakie EQ na jakim levelu Wy proponujecie??
Proszę o odp.
Dla pala? Proponuje plate set na 100 lvlu, pozniej jaki chcesz.
Ale niewiem na co wydawac kase na bolty jak moge robic arrowsy...
A ja z kolei nie wiem po co masz robic arrowsy skoro mozna duzo szybciej na nie zarobic expiac?

Colo_2006
22-08-2006, 16:36
Dla pala? Proponuje plate set na 100 lvlu, pozniej jaki chcesz.

A ja z kolei nie wiem po co masz robic arrowsy skoro mozna duzo szybciej na nie zarobic expiac?

Ta p Set na 100 lvl , P Legsami sie zgodze do tego blue robe i np. crown helm

Po co Arrowsy ? o wiele lepsze bolty , a arrows jak zrobisz to sprzedasz
zawsze paladyn ze skillami mniejszymi niz 60 kupi

móc
22-08-2006, 17:06
Ta p Set na 100 lvl , P Legsami sie zgodze do tego blue robe i np. crown helm
Pal na wysokim lvlu ma duzo capa. Nie oplaca sie kupowac b-robe zeby miec o niecale 100 wiecej.

bombelek
22-08-2006, 17:18
Radzicie zeby zakupic Blue robe? A nie lepiej crown armor ktory no szczerze mowiac nie jest ciezki(nie cale 100oz) a pancerz dobry...
A co powiecie o shieldingu, ja osobiscie mam 51 i nie wiem czy skilowac go do 60 i juz zostawic? Czy wysoki shielding pomaga pozniej na lepszych potworach, i na jakiej tarczy pozostac?

móc
22-08-2006, 17:39
Radzicie zeby zakupic Blue robe? A nie lepiej crown armor ktory no szczerze mowiac nie jest ciezki(nie cale 100oz) a pancerz dobry...
A na co palowi pancerz?
A co powiecie o shieldingu, ja osobiscie mam 51 i nie wiem czy skilowac go do 60 i juz zostawic?
Radze juz nieskillowac, tylko wziac sie za exp.
Czy wysoki shielding pomaga pozniej na lepszych potworach, i na jakiej tarczy pozostac?
Przy blokowaniu pomaga, ale palem lepiej strzelac z dystansu. Tarcza dragon na wypadek pk sie przyda.

Colo_2006
22-08-2006, 19:57
móc ma racje teraz tylko exp sam skille bedą szły < distance oczywiscie >

Vil
22-08-2006, 20:22
- nic nie kupowac, po prostu nie sprzedawac itemow wyciagnietych z questow ( bo przy rozsadnej grze bedziemy miec 2x tyle kasy co potrzeba )

- nie trenowac ponad 60 dista bo skill na odpowiedni poziom sam wejdzie przy expieniu ( nie bedziemy miec dista ponizej wymaganego na potworki na ktorych chcemy expic )

- pod zadnym pozorem nie trenowac shieldingu osobnie od dista " zeby tylko byl wysoki ", blokujacy pal to rzadkosc, poza tym 90% potworkow ktore sie blokuje ( nie: ktore mozna blokowac tylko: ktore sie zazwyczaj blokuje ) olewa shielding i nawala w nas za pomoca magii.

móc
22-08-2006, 20:38
Jak ktos trenuje na monku to wystarczy ze sobie zluruje 2 raty i shielding leci mu tak samo dobrze jak knightowi. Tak wiec jesli trenujemy dista to i przy okazji nalezy trenowac shield.

Colo_2006
22-08-2006, 21:31
Dokładnie przy monku albo 2 raty , albo niech 2 sorc czy też druid z summonuje rota i niech on nas atakuje :) to tez dobra metoda

zolwik_007
22-08-2006, 21:39
Dzięki za wszystkie porady... Napiszcie jeszcze kiedy (z jakim levelem i skillami i wyposazeniem)
moge isc na Giant Spidera lub Dragona , a pozniej Dragon Lorda(z blokerem).
Pytam bo lubie emocjonalne przygody :)
Gram pierwszy raz palladynem wiec prosze mnie nie wyśmiewac...

Stożek
22-08-2006, 22:01
Dzięki za wszystkie porady... Napiszcie jeszcze kiedy (z jakim levelem i skillami i wyposazeniem)
moge isc na Giant Spidera lub Dragona , a pozniej Dragon Lorda(z blokerem).
Pytam bo lubie emocjonalne przygody :)
Gram pierwszy raz palladynem wiec prosze mnie nie wyśmiewac...

Draga zabil pal na 6 poziomie nie leczac sie prawie wogole... GS'a kiedys mozna bylo solo bic na 20lvlu a teraz minimum 40+bohy i t-ring w zapasie. Dl'a mozna bic na 30 ze skilem 70-80 (tylko na wiezy w dragon lair, nie na double spawnie ;) ) ale branie palka jako shootera na takim lvlu na dluzsza mete wogole sie nie oplaca.

móc
22-08-2006, 22:36
Dokładnie przy monku albo 2 raty , albo niech 2 sorc czy też druid z summonuje rota i niech on nas atakuje to tez dobra metoda
Po co summonowac rota skoro mozna zsumonowac rata? Im slabiej atakuje nas potwor, tym szybciej shielding rosnie. A poza tym rat kosztuje mniej many.

Colo_2006
22-08-2006, 23:16
masz racje ale po co tracic mane xD lepiej zlurowac buga w carlin , lub wziasc bata i rata w kazz :)

móc
23-08-2006, 08:17
No tak, ale jak juz nie ma skad wziac potworka i trzeba go zsumonowac to niech sorc/drut zsumonuje potwora ktory najslabiej bije. (zeby bylo najwiecej chmurek). W tym przypadku takim potworem jest rat i zapewnia on najszybszy awans w shieldingu.

Erelos
24-08-2006, 10:11
do shieldingu liczy sie kazde uderzenie, nie tylko chmurki, wiec to jaki potwor nas atakuje (np. rat czy giant spider) nie robi zadnej roznicy w predkosci wzrostu tego skilla

Colo_2006
24-08-2006, 10:42
móc ale pamietaj jezeli ta sama osoba z summonowała monka to rowniez monk nas zaatakuje :)

Qrys
24-08-2006, 21:07
Po założonie bohów dopiero na 40 lv znać różnice. Expij z arrows bo ci dyst szybciej poleci przy expie, a masz je za darmo jak zrobisz. Bolty używaj tylko na coś większego.

zolwik_007
24-08-2006, 21:59
Po założonie bohów dopiero na 40 lv znać różnice. Expij z arrows bo ci dyst szybciej poleci przy expie, a masz je za darmo jak zrobisz. Bolty używaj tylko na coś większego.

Tak chce zrobic lecz niektórzy mi odradzają expienia z łuku( słabe hity).
Sądze ze expienie z kuszy na skillu 60 to WASTE. Bolty na moim serverze mało kto sprzedaje a szkoda pieniedzy na kupowanie ich w sklepie.
Z łuku nawet ładne hity mi wchodzą w cyclopa( max.90 ), duzo hitów ponad 50, mało przestrzelonych.
Sądze ze na 60 discie lepiej expic z łuku.
thx za porady
proszę o wiecej odpowiedzi.

ziembaa
25-08-2006, 07:36
ja tez jestem pallem i jestem z Venore na czym skilowac na distansie 40-50?

zolwik_007
25-08-2006, 08:26
ja tez jestem pallem i jestem z Venore na czym skilowac na distansie 40-50?

na monku , ktorego stawia sork/druid na 27 lvl'u, ewentualnie kamieniami na dwarfach jesli nie masz kolegow.Jesli znasz kogos dobrze to mozesz poslikowac z nim na party(spearami)

Colo_2006
25-08-2006, 09:48
Wez monka i 1 lub 2 raty i skilluj do 60 :elf: :lucznik:

Vil
25-08-2006, 11:05
Sądze ze na 60 discie lepiej expic z łuku.

Zalezy na czym, cyce to exp marniutki, guardy od 62 dista z boltami dawaly mi o 50% wiecej expa i calkiem sporo na nich zarabialem ( nawet pomimo kupowania bolcow w sklepie ). Poza tym zawsze mozna wziac warhammera i 100 strzal i udac sie na Senje na minosy ( uzywajac strzal tylko na guardy ) - wbic 30k i sprawa gotowki na dluugi czas bedzie zamknieta.

Poza tym teraz podobno guardy lepiej sypia kasa wiec powinny sie na 60-63 dista na malych respach przy uzyciu bolcow przynajmniej zwracac.

móc
25-08-2006, 11:16
do shieldingu liczy sie kazde uderzenie, nie tylko chmurki, wiec to jaki potwor nas atakuje (np. rat czy giant spider) nie robi zadnej roznicy w predkosci wzrostu tego skilla
A wlasnie ze to chmurki dodaja najwiecej do shieldingu.
móc ale pamietaj jezeli ta sama osoba z summonowała monka to rowniez monk nas zaatakuje
Dlatego trzeba wziac druga osoba lub po prostu potworki zlurowac. (najlepiej w thais zlurowac raty bo robia najwiecej chmurek)
Expij z arrows bo ci dyst szybciej poleci przy expie, a masz je za darmo jak zrobisz.
OMG po co robic arrows jesli mozna zarobic na 10 razy wiecej bijac potwory? :p

Szkut
03-09-2006, 14:28
Jakbym mial tyle kasy wbil bym z 80 dista

Bongouser
05-09-2006, 12:05
hmmm...skoro masz na nim tyle kasy na takim lvlu i zadajesz takie pytania to albo ta kase masz z allegro albo z drugiego chara kupionego na allegro :P
Po co sie pytasz o eq starczy pomyslec...Co Ci da dobry arm legi helmet jak gonisz z lukiem i jak cos cie dogoni to hp poleci tak czy tak ...a na nizszym lvlu eq (ciezkie) zabiera tylko cap na bolty/arrowy ...
Pozdro :P

zolwik_007
06-09-2006, 12:55
hmmm...skoro masz na nim tyle kasy na takim lvlu i zadajesz takie pytania to albo ta kase masz z allegro albo z drugiego chara kupionego na allegro :P

co cie interesuje skad mam tyle kasy?
ja pytam jak wydac rozsądnie te pieniadze!!
jednym slowem mylisz sie, nie korzystam z allegro
OMG...

mysql
22-09-2006, 08:26
A moje pytanie jest takie mam lvl 11(1 raz gram paladynem) skile 45/35 chce nabic 13 lvl sprzedawac strzaly i kupywac bolty i tera najważniejsze. Czy mam skilić więcej niż do 50 i dopiero nabić ten 13 lvl czy skilić jeszcze więcej?w sprawie paladyna jestem strasznie ciemny więc dlatego moje pytanie z góry dzięki za odpowiedź:cup:

Vil
22-09-2006, 11:57
nabij 50 dista, nie sprzedawaj strzal tylko lec z nimi expic az sie skoncza. Bolty do 63-65 dista odpusc sobie, bo raczej nie beda sie zwracac, sa 1,5x drozsze od strzal a na niskim skillu niewiele silniejsze.

Pan stifi
22-09-2006, 23:30
To prawda BOHY są dla pallka podstawą ekspienia !! Nieważne jaki masz lvl boszki sie przydadza zobaczysz uwazaj zebys ich nie stracił ;/ bo jak wieksze lvle zobaczą że masz bohy to cie bedeą HUNCIĆ ;/

Piotrek Marycha
23-09-2006, 09:29
To prawda BOHY są dla pallka podstawą ekspienia !! Nieważne jaki masz lvl boszki sie przydadza zobaczysz uwazaj zebys ich nie stracił ;/ bo jak wieksze lvle zobaczą że masz bohy to cie bedeą HUNCIĆ ;/

ta hunted 4ever bo ma troche wiecej kasy !! -.-

Cenarius
23-09-2006, 19:25
ta hunted 4ever bo ma troche wiecej kasy !! -.- a kto mówi o h-lvlach wystarczy byle lag/kick i możesz się pożegnać z bohami :p a już zwłaszcza na jakimś potworku który Cię rozgniecie [a nie uda się uciec bo np drzewo zablokowało droge :p] np na 10 lvlu bym bohów nigdy nie ubrał a na 30-40 to już tak bo wyskoki lvl to mniejsze prawdopodobieństwo deada

Vil
23-09-2006, 20:08
na 30-40 to już tak bo wyskoki lvl to mniejsze prawdopodobieństwo deada

20 sek laga/ freeza na guardzie = kaplica, + 1 sek na kazde 5-6 leveli.

Jerkov Thundersword
24-09-2006, 12:22
Siemka... Od niedawna gram palladynem na Xerenie, mam 13 lvl, 6 m lvl, 56 dist i 37 shielding. Zamierzam doskilowac do 60/40 ponieważ chce zużyć wszystkie Spear'y i Kamienie...
Słusznie??

Moje EQ: Dark Helmet, Plate Set...

Na co wydalibyście 60k??
i Podstawowe Runy(UH,GFB,HMM...)
Mam Rację??

Gdzie Proponujecie expić z moim niskim levelem i dobrymi skillami?
Wybieram sie na Drag Hunt z kolegą (35 MS)

Czytałem Poradniki ale chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej od doświadczonych palladynów!!

60k- boots of haste. Resztę eq może stanowić właściwie byle co. Ja osobiście noszę jak najlżejsze eq, żeby unieść jak najwięcej amunicji...
Run na huncie rzadko użwyam, przy moich skillach są zbędne. Jeżeli nie masz exury vity, nie radzę expić na dragach, nawet z 35 ms.
Jeżeli chodzi o boots of haste, używaj je od 20 poziomu, wtedy dopiero widać znaczną różnicę w chodzeniu, wcześniej dość łatwo je stracić.
Najlepiej kupuj plecaki bełtów.

Libex_90
24-09-2006, 17:35
Na twoim miejscu kupilbym na poczatek bohy i blue robe (sam je nosze)
Doskiluj do 65 dista i mozesz expic.Huncenie Dragow z 35 ms to nie jest zy pomysl tylko zalezy czy masz na mysli huntowanie dragow w Dragon Lair czy wypad na pojedynczego Draga.

Aroonia
24-09-2006, 21:49
OK. Po 1 pisze sie PALADYN-1 "L" ;)

Padaly pytania; "po co boh?" szczerze mnie okolo 4 razy uratowaly du**. za za 1 razem mialem ok. 25 lvl i myslalem ze wielki jestem kozak, poszedlem na 3 huntery (naraz) te mnie zlaly w 4 sekundy do red HP uciekalem leczac sie. Zostalo 20HP, 0 many. czy myslicie ze bez boh ucieklbym im? Za 2 razem ide expic na DC po drodze parze; GS :] tylko serce mocniej zapoukalo, ja uciekajac leczylem sie of course. Dobieglem do Lobrasa gdzie gs zniknal miejac ok. 30HP, 0 many. Wystarczy ze puknął by mnie 1 raz wiecej. Bylo pozniej jeszce pare sytuacji w ktorych boh sprawdzily sie ;) (na 18 lvl padlem na 1 hunterze nie miejac BoH) tak wiec; radze kupic jak najszybciej :D (oczywiscie bez przesady, na 8-20 lvl sa zbedne :P)

Vil
24-09-2006, 22:19
no to teraz pytanie: co wiecej kosztuje - bohy czy odrobienie 1 levelu na 25 ? poza tym wystarczylo zeby 1 hit byl silniejszy i bohy by nic nie pomogly.

Aroonia
24-09-2006, 22:23
Nom masz racje w sumie to nie padlem z czystego farta. Boh'ow nie kupowalem po to zeby nie pasc na 25 lvl, ale postawilem sobie cel, ze chce miec BoH ktory spelnilem juz na 25 lvl(Była to dla mnie satysfakcja). A pozatym kto powiedzial ze jakbym padl w tych sytuacjach spadlyby akurat boh'y? :>

haha Sozemego jak to sie stalo ze na to samo wpadlismy? xD

Sozemego
24-09-2006, 22:23
no to teraz pytanie: co wiecej kosztuje - bohy czy odrobienie 1 levelu na 25 ? poza tym wystarczylo zeby 1 hit byl silniejszy i bohy by nic nie pomogly.
A teraz nastepne pytanie: jaka jest szansa, ze to akurat bohy wypadna ?
Oczywiscie nie zaprzeczam, ze bohy na niskim lvlu sa nie potrzebne i wcale nie przyspiesza cie bardziej, ale...jest jeszcze jedna rzecz, ktora nie jest z ekonomicznego punktu widzenia...z bohami jest po prostu wygodniej i szybciej, przynajmniej ja jestem zawsze przyzwyczajony do bohow na nogach i nie wyobrazam sobie chodzenia bez nich.

Jerkov Thundersword
24-09-2006, 22:49
OK. Po 1 pisze sie PALADYN-1 "L" ;)

Padaly pytania; "po co boh?" szczerze mnie okolo 4 razy uratowaly du**. za za 1 razem mialem ok. 25 lvl i myslalem ze wielki jestem kozak, poszedlem na 3 huntery (naraz) te mnie zlaly w 4 sekundy do red HP uciekalem leczac sie. Zostalo 20HP, 0 many. czy myslicie ze bez boh ucieklbym im? Za 2 razem ide expic na DC po drodze parze; GS :] tylko serce mocniej zapoukalo, ja uciekajac leczylem sie of course. Dobieglem do Lobrasa gdzie gs zniknal miejac ok. 30HP, 0 many. Wystarczy ze puknął by mnie 1 raz wiecej. Bylo pozniej jeszce pare sytuacji w ktorych boh sprawdzily sie ;) (na 18 lvl padlem na 1 hunterze nie miejac BoH) tak wiec; radze kupic jak najszybciej :D (oczywiscie bez przesady, na 8-20 lvl sa zbedne :P)

No cóż, nie każdy ma takie zdolności do umierania na hunterach, a na 25 lvl bez boots of haste uciekniesz hunterom bez najmniejszego problemu. Co do GSa, padłem na 30 lvl poprzez zlurowanego gs (to bylo w tamtym roku hrhrhrh), co z tego, że miałem boots of haste, skoro blokowało mnie 3 lurerów a droga ucieczki była bardzo długa... Od ratowania życia nosi się UH, jedzenie i czasami też manafluidy. Boots of haste przydatne są do polowań na większe liczby stworów albo na szybkie stwory.

Vil
24-09-2006, 22:58
A teraz nastepne pytanie: jaka jest szansa, ze to akurat bohy wypadna ?

Nie chodzi o to czy wypadna tylko czy oplaca sie wydawac 60k zeby zwiekszyc minimalnie i tak mizerna szanse przezycia.

Sozemego
25-09-2006, 02:42
Nie chodzi o to czy wypadna tylko czy oplaca sie wydawac 60k zeby zwiekszyc minimalnie i tak mizerna szanse przezycia.
Nie, akurat z tego powodu nie oplaca sie kupowac bohow, co nie oznacza, ze nie oplaca sie ich kupowac wcale.

Anzirus
29-09-2006, 08:05

To zależy gdzie się expi. Na dwarfach guardach przyda mu się ta przwaga dystansowa np. w czasie laga. A bohy nie na każdym serwerze są takie drogie, u mnie chodzą po 37 k ;]

Azerd0
01-10-2006, 14:01
A ja mam takie pytanie, mam 11lvl skille 50 dyst PACC gdzie moge expic (jakie tomby?)?

Szaryy
01-10-2006, 14:16
A ja mam takie pytanie, mam 11lvl skille 50 dyst PACC gdzie moge expic (jakie tomby?)?

Tu masz wszystko o tombach-><<klick>> (http://tibia.erig.net/Ankrahmun_Tombs)

Qrys
01-10-2006, 14:37
Ja różnice po założeniu bohów czułem dopiero na 40 lv. Moim zdaniem wcześniej nie potrzebne bo do czego, dragów ani gs raczej huntować nie bedziesz. A w jaskiniach z guardami i tak sie chodzi wolniej. Na pirwszych piętrach tombów nie ma szybkich potworów.

Lord Wardi
01-10-2006, 14:53
Na co wydalibyście 60k??

Czlowieku,skad masz 60k?
Jest pelno poradnikow, poczytaj ;]

Kajulec
07-10-2006, 08:52
Właśnie testuję builda wg. Gremlina podaj.
Trochę się pospieszyłem (skille 33/xx zamiast 35/xx jak to Gremlin mówił) i już na takim skillu łuk, strzały i exp, póki co na rotach. Wg. tego co mówił Gremlin, trenowanie to strata czasu, wyjdzie na jedno. Zobaczymy.. ;-)

noobowaty mistrz
07-10-2006, 09:00
Czlowieku,skad masz 60k?
Na senji przez 1 dzien sie tyle zarabia.