Pokaż pełną wersje : Ubrania PACC dla free acc !?
Etsuya Knight
22-08-2006, 11:12
Ostatnio, gdy gralem w tibie na kanale trade napisal ktos cos takiego: ' Masz free acc? chcesz nosic ubrania dla pacc? - napisz ' zaciekawilo mnie to i napisalem. Koles przedstawil sie jako ankieter i zadal mi 2 pytania od kiedy i ile gram w tibie, a potem w nagrode za trudny dal mi link: http://www.**************/transfer.php?action=download&ufid=D824D70B257187AE powiedzial ze to update od pacc i moge nosic ubrania pacc ale zadnych innych funkcji nie ma..
NIE WIEM CZY TO WOGOLE MOZLIWE I CZY MOGE TEGO UZYC? moze to jest jakis hacked konta tibjskiego :)? wie ktos cos na ten temat?
Necromantor
22-08-2006, 11:15
wejdz jak chcesz w przypadku problemów skonktatuj sie z producentem lub sprzedawcą :D
Nie wchodź to napewno Keyloger.
pawel The Magician
22-08-2006, 11:16
to kolejny idiota "hackujacy" konta tibijskie. Nigdy nic nie sciagaj z linkow ktore podaja ci nieznajome osoby. Nie istnieje zaden update ktory pozwala wygladac jak pacc. Jedyny sposob to podmiana pliku spr co w swietle praw tibijskich jest nielegalne :-P
Zedytuj linka, głupota ludzi jest tak wielka że z tego forum kilkoro ściągnie ten 'pro evul change outfit'.
Hmm czy mi sie wydaje czy też może grasz na Refugii? Mogę Ci powiedzieć że ta osboa jest hakerem i na jej stronie znajdziesz ślicznego keyloggera.
Jedyny sposob to podmiana pliku spr co w swietle praw tibijskich jest nielegalne :-P
Pewny jesteś?
Etsuya Knight
22-08-2006, 11:29
Pewny jesteś?
a sa jakies inne^^
Podmiana pliku spr jest bez sensu bo i tak tylko TY widzisz ze masz outfit pacca. (inni gracze nadal widza oryginalny)
Jedyny sposob na outfit pacca jaki znam to zamiana w smugglera, ale malo osob sie na to nabierze.
Pirate Cutthroats
22-08-2006, 11:46
to gejloger
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.