Pokaż pełną wersje : Brasilian way of hunting by 50ek and 86rp.
http://rapidshare.de/files/30271536/behe_hero_hunt.rec
Filmik zaciagniety z tibia.de i nie jest moj ofc ;p
Wybaczcie, ale wciaz nie moge przestac sie smiac ;DDDD
Jakto braziliany glupi sa.
Emo'Ajax-z nim byly najlepsze filmy:D 89RP wtedy na draga zuzywal 8 uhów a na dl'a bp+:D
Omg tyle uh poszlo w dupe.
0waste ;].
Co to za konkretne Nooby to zal.pl
ten palek mogl sobie zabic z samych boltow 10 dragow i by wbil tyle samo expa a jak nie maja co idioci z kasa robic to moga mi parcelem wyslac ja sie nia zaopiekuje xD.
podsumowanie?
tak: Thay are br ;]
Juz sie tak nie podniecajcie - polacy to i tak sa wieksze nooby od br.
Stwierdziłeś to na swoim przypadku?
Obejrzalem ten filmik.I mam wrażenie ze niektórzy z was nie obejrzeli tego filmika dokładnie.Jedyny debil na tym filmiku to ten pall który mial pełno sytuacji zeby zabic tego knighta np.(na behemotach).A zaczal go lac wtedy kiedy go laly huntery.....Knight ma nauczke zeby nie chodzic z osobami ktorych nei zna (Dziwie mu się że ma taki lvl na Valorji i o tym nie wie).Waste uhów straszny ale widac ze kasy ma sporo i ze zbytnio go to nie obchodzi.No to co że to jest br?Większość osób które to mówia nigdy nie miały postaci powyzej 40 lvl+.Dlatego ja na waszym miejscu nie prulbym mordy BRBRBBRBR.Bo sami nie jesteście lepsi.To tyle.
Adamek the Knight
22-08-2006, 19:22
Tyraael - ja doslownie nie moge sie wysmiac z ciebie... padles na wlasnym ogniu lol
Nie, na przykladzie ogolu spoleczenstwa. Od prawdy nie uciekniesz wiec lepiej sie dalej nie pogrążaj. (ci co najwiecej gadaja ze br to nooby sa sami wielkimi idiotami)
Nie, na przykladzie ogolu spoleczenstwa. Od prawdy nie uciekniesz wiec lepiej sie dalej nie pogrążaj. (ci co najwiecej gadaja ze br to nooby sa sami wielkimi idiotami)
Podpisuje sie. Jednak na prawdziwym, stereotypowym polaku takie teksty nie wywieraja wrazenia. Co zrobi gdy to przeczyta?
Mow za siebie
kostooch
23-08-2006, 07:59
very uh's
...
On ma racje :) br chociaz nie ruchaja w dupe swoich pobratyncow lol moimi best friendami na askara byli wlasnie br i jakos k^&^% nie powuiem ze byli durniami... tylko zwyklymi graczami zreszta wolalem ich niz wiekszosc polakow
Tyraael - ja doslownie nie moge sie wysmiac z ciebie... padles na wlasnym ogniu lol
Well, just shut up when you know sh*t about my death. Inteligentna osoba bylaby w stanie wydedukowac co moze znaczyc owy wpis w death list, ale widze ze ty do takich nie nalezysz....
very uh's
...
hahaha...dokladnie ... ;(
Hi waste yes
Filmik potwierdza nature br o ktorej zawsze myslalem tak :
1. Dobre lub bardzo dobre eq.
2. Slabe skille.
3. Duzo kasy.
4. Straty ich za bardzo nie obchodza (olewaja je)
W tej parodii huncenia jest jednak cos godnego pochwaly, czyli to ze oni traktuja ta tibie jako gre, gdzie w przypadku polakow po stracie takiej ilosci uhow na zabicie jednego behe nie jeden polak zamknal by sie w pokoju na dwa dni, plakal przez 2h, puscil sobie jakies smutne mp3-ójki i zalil sie nad soba :(
PS.
Nie chce znowu zaczynac tematu kto wiekszy noob pl czy br , ale bieganie najpierw :
1. Przez wyczyszczone co do cyca pietra na stealth ringu.
2. Blokowanie dragow oraz fe na stealth ringu.
Jego naprawde mozna bylo sciagnac ;( Po zobaczeniu tej akcji z SR naprawde bloker zasluguje na miano NOOBA.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.