Pokaż pełną wersje : Pytanie z Dl'em :/
Czy jako Knight na 40 lvlu 5mlvl 5 bp of uh , Skilzami 66/62 .eq: Golden Armor,Crwon-Legs,Crus Helmet,Bright Sword,Demon SHield,Aol,i z ekipa Pall na 40 + Druid 22 i Druid 31 Zabijemy Dl'a I najwazniejsze czy ja bede mogl Blokowac Dl'a ? :o
Sory ze wklejiłem to w Zdjęciach :/
Oczywiscie macie szanse ubic DLa ale z 40 lvlem na podejmujesz duze ryzyko deada :) DL potrafi czasem walnac bardzo wysokie comba. Zalecam lvl 50+.
jefrey nieumarłz
16-08-2004, 12:48
Jest ryzyko ale bardzo male jak nie masz lagow to prawie nie ma ryzyka tylko musisz trzymac na sobie uhy wrazie czego to jak masz juz takie niski zielony uhaj sie :tongue:
Malutki :)
16-08-2004, 13:59
Wydaje mi sie ze raczej nie:( Jak Ci kombo sypnie too... :p I Chyba masz za maly shd:]
założysz dragon necklace (w ostateczności protection amulet, który czasami się bardziej opłaca) i powinno ci sie udać. Ale nie możesz mieć lagów i musisz wiedzieć gdzie jest 1 DL, bo ostatnio mi sie na 2 wlazło i 2 blokować musiałem :>
Byłem na dlu z lepszymi skilami 75 73 na 40lvlu. Jest duży hardcore. Najgorszy jest moment kiedy drag podchodzi do ciebie... Wtedy puszcza największe komba(raz zostało mi 10hp)... Potem jest już z górki kiedy jesteście w kontakcie. Druci jeżeli w miarę często będą puszczać sdki to dużo uh ci nawet nie zejdzie... Jednak ogólnie polecam 45+.
Frank Parker
16-08-2004, 17:43
Powiem tak : Czemu ten temat w Zdjeciach ??
Pozatym masz szanse zblokowac Dl . Ale ekipa niech wali z SD :P
Dzięki All
1) Wiem Gdzie jest 1 dl
2)Eqipa Bedzie Waliła z SD
Mam pyanie jeszcze jedno jak zdejme Aola to moge stracić eq A tak Bede miał eq ale zato będe miał gorszą Oborone co radzicie ??
~~Nobit~~
16-08-2004, 19:26
Na pierwszy raz radze wziac AoL. To zawsze jest ten pierwszy raz. Tu nie sa wazne hity ale technika potwora. Po pierwszym Dl'u bedziesz juz znal predkosc sile i, byc moze technike uderzania potworka...
Powodzenia! (Oczywiscie Sork powinien wyczarowac 2 Dsy)
Bylem Tu
.o0 Master Latka 0o.
nawigator
16-08-2004, 19:48
Nie zdecydowanie jeszczen ie idz na Dl nabij cos okolo 50 levela i dopiero. Chociaz w sumie jedengo Dl blokniesz ... pojdziesz na drugiego i walnie Ci kombo takie ze nie zdazuysz sie uhnac. Jezeli juz zdecydujesz sie na blokowanie wez ze soba 2 sorców i palla zeby jak naszybciej ubic. Radze takze uzbierac wieksza ilosc uhów, bo na tych uhah posiedzicie hmm z 2 godziny. Jezeli grasz na jednym z nowszysch serverów bardzo polecam Dragon Lair kolo Venore. Na tych 5 bp duzo ubijesz z kolegami i w miare przyzwoity loot wypadnie, (chodzi mi o smoki)
Frank Parker
16-08-2004, 19:57
Ja bym radził wziąść Aol ponieważ , gdy jakims cudem padniesz to może ci wyleciec cos drogocennego. Następnym razem mozesz wziąść cos innego lecz ja zasze radze miec AOL :D
/\/\ienki
16-08-2004, 20:27
dl'a blokniesz spokojnie, ja na 42 bloknelem pierwszego a bil go pal z samych boltow
co do aola to ja bym nosilem caly czas aleee jak idizesz z kolegami ktorym mozna zaufac to nie jest to konieczne :p
HEHE ja mysle ze masz szanse poniewaz kolega moj Xrooboo 40knight skile 65/61 blokowal dla i 49pal z 34druidem ubili go przez kilkasekund ze tlyko 3uhy szly knightowi ale uwazaj jednak :P jak kick bedzie to kOnIeC
Jestem Na Sece i Właśnie Kce iśćna Dragon Lair na Dl'a ale niewiem jak to sie Skończy :/ Kcialbym żeby wypadł DSM :PPPP :tongue:
Jak wolisz wziąć aola to go bierz... Platinium amulet nie daje dużo bo największe i najbardziej niebezpieczne hity wali z ognia... Aczkolwiek nawet jak padniesz bez aola, zawsze możecie wrócić za chwile i zblokujesz znowu (blokowałem odrazu po dedzie^^) albo sorc na mana shieldzie pojedzie jakoś...
/\/\ienki
17-08-2004, 14:08
@up
wiesz mi z crown shiledem i 75 shieldinga dl przywalil 135 z pazura ;]
Powinies jakos dac rade bloknac DL'a... Radze isc na Towera w Veno... Fajne miesce, chociaz ja tam padlem ostatnio :P ... Btw. Jezeli idzesz ze dobrymi znajomymi to nie bierz AoL'a... Oni wezma Twoje zeczy... Po co tracic 50k... Ja niestety wzielem AoL'a i zaluje, musialem wydac 50k na kolejnego.. Bleeee... No cuz, zycze wam powodzenia :D DSM plx :]
Night hunter of Julera
17-08-2004, 14:43
Ja poszedlem do dragon landu z 2 kolegami (knight lvl 38 skills 75/74 & sroc lvl 20 m lvl 26) i jakoś dalismy rade ubic DLa. Mag strzelil chyba z 4 razy na poczatek z sd i jak byl na red to dobilal jeszcze z 2 sd. Knightowi zeszlo 6 uhow (chyba). A ja mialem wtedy skille bodajze 77/64 palkiem na 35.
I wcale nie bylo tak zle :D.
Pan Drut
17-08-2004, 15:14
Raczej ubijecie akle mozesz tez pasc wiec jak chcesz to ryzykuj dl wali combo po 800 wiec jak chcesz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.