Pokaż pełną wersje : Niegrajaca postac
Ja mam takie pytanie. Jak mam na koncie 2 postaci: jedna gram a druga sie nigdy nie logowalem i nie bede logowal, to czy ta ktora nigdy nie byla zalogowana zostanie usunieta po jakims czasie? (jesli tak to po jakim?)
Nie zostanie usunięta. Tak wogóle po co ją robiłeś, jak nie będziesz nią grać?
Calen Futh
22-08-2006, 18:23
Raczej nie zostanie usunięta. A jak kcesz usunąć to zrób to na tibia.com
Wlasnie o to chodzi, ze nie chce jej usuwac i dlatego sie pytam czy ona sie sama usunie jak nie bede tego robil. :p
Bedamen master kulasz
22-08-2006, 18:36
Wlasnie o to chodzi, ze nie chce jej usuwac i dlatego sie pytam czy ona sie sama usunie jak nie bede tego robil. :p
Nie, nie usunie się. Możesz się nie martwić:)
Miłego dnia:)
Tylko nabij level 2 lub wyższy bo jak miesiąc się nie logujesz na postać na 1 lvlu to kasują. przynajmniej tak słyszałem...
Vanhelsen
22-08-2006, 18:58
Postać kasowana jest po okresie bezaktywności wynoszącym [lev]*1 miesiąc (np: 20 poziomwy char zostanie skasowany po 20 miesiącach od ostatniego logowania) Nie wiem, czy poprzeza kasowanie 7 dniowy system bezpieczeństwa, ale prawdopodobnie tak. Wnioskując, jeśli masz minimum 12lev, to zaloguj się raz na rok, nic wielkiego, a zawsze będziesz pewnym, że te x miesięcy posiać pożyje ;)
P.S.
Formułka ta nie dotyczy postaci o lev >1 z PACCem. (do czasu kiedy PACC jest na koncie, ofkors ;))
Z tego co mi wiadomoto postac na 20 lvl nie kasuje sie.
Tylko nabij level 2 lub wyższy bo jak miesiąc się nie logujesz na postać na 1 lvlu to kasują. przynajmniej tak słyszałem...
Nie logowalem sie kolo miesiaca na konto z moim rookstayerem i jego 1 levelowe depo bo bylem zajety nowym charem. Po jakims czasie chcialem zobaczyc moj hajs ciezko zdobyty...a tu nie ma mojego depo :confused: nie wiem jak jest jak sie nie bedziesz logowal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.