Pokaż pełną wersje : czy mam szanse z...
czy pally na 20 lvl ze skillem 60 dista ma szanse z gs i smokiem? zalozmy ze na obudwu uzywam energy bomb i mam zero laga (czyli gram z cafe :D)
przy okazji powiedzice ile uhów/vit pojdzie
Na smoka nie waz sie rzucic Ebomby!!! Z tego co slyszalem wtedy zaczyna sie rzucac itd. A na GSa to powinnien z 1 UHy (nie wiem bo nie bilem :P) ale GSy to dupki (tym bardziej w Ebombie) :P
Zapomnij o e-bomb na smoku. wtedy będzie ci walił GFB co whilę. Trzymaj go na dystand, i zawsze na ukos, to powinieneś spokojnie dać radę.
Na GS też nie potrzebujesz e-bomby, żeby go zdjąć. Taki paldek spokojnie może sobie biegać uciekając przed GS.
Co do uciekania to nie tak znowu spokojnie 1 blad i gleba!
Po za tym zejdzie ci na niego jakies 60-80 stzral
wiec jest to nie oplacalne zrob skila do 70
co nie potrwa dlugo i bedziesz go niezle siekal.
a na smoka pojdzie ci jakies 3-4uh zalezy jak czesto bedzie fb walil w ciebie.
Po za tym zejdzie ci na niego jakies 60-80 stzral
a wiesz ze jest takie cos jak bolty?
na pewno nie 60-80 dużoooooo mmniej na diście 60 wal z łuku spokojnie i uciekaj wkońcu go ubijesz masz spore szanse tak jak ze smokeim tlyko musisz być od niego ciągle na dużą odległość i po skosie!!
masta blasta
11-09-2003, 20:47
Gsa rozwalisz bez problemu tylko musisz uciekać przed nim. Ze smokiem jest juz gorzej ale też powinienes go zabić. Co prawda stracisz więcej uhów ale rzeczy wypadają z niego bardzo fajne. Musisz potrenować sobie jeszcze shielding i wtedy te potwory będą dla ciebie łatwe.
Akurat shielding na smoka sie nie przyda bo i tak dostaniesz od magii, ale pocwiczyc zawsze mozna :)
PoZosTaJe JedNa KwEsTiA... Twoj stuff???
*GS nie jest drudnym przeciwnikiem, ale potrafi szybko biegać. To jest chyba jedyny problem z nim. :)
*Z dragami jest juz gorzej. Mogom Cię zaatakować ogniem, a czasami puszczom combo gfb+ f wave i wtedy już nie ma większych szans na przeżycie. Ale jeżeli Ci się poszczęści nie powinieneś mieć większych problemów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.