Pokaż pełną wersje : Na czy najlepiej zarabiać kase??????
Na jakich potworkach najlepiej zarabiac kase????
prosze o posty!!!!:D
ktos_ze wiata NOVA
12-10-2003, 18:35
a wiec :
jesli jestes druid or sorc to najlepsze sa MINOSKI !!- najfajniejsze stworzonka;]
jesli jestes knight to polecam mumie, soldierki i oczywiscie minoski!!!
kiedys dobre byly beho, ale po tym update daja zadko cos lepszego =[
kotomaniak
12-10-2003, 19:08
To idź na demona :D napewno znajdziesz dobry loot :D
Beholder jest potworem dajacym cenny lup wszystkie rzeczy wypadajace z tego stwora mozna sprzedac (oprocz wooden shield i ksiazki z czarami) i tak:
2-reczny 450gp
longsword 51gp
bh-shield 2-3k
morning star 95gp
i dosc sporo zlota
Z slabszych potworow ciekawy loot daja rotwormy :
sporo kasy viking helmet (66gp), sword(25gp), mace(30)
Jesli masz 34 poziom i dobry shielding to mozesz sprubowac sie pobawic z hunterami:
1. Malo ludzi na nich poluje
2. Czesto lerza tam ciala graczy :)
3. Dosyc czesto wypada bow i arrows, troche zadziej brass armor.
Wada to to ze jest dosyc niebezpiecznie czyli trzeba UH nosic (jak zbijesz go do red i zacznie uciekac to wali jak szalony)
Ja proponuje roty swordy mace vikingi i kasa wypada.
W miare wzrostu levelu dwarf soldiery i guardy minotaury ja przez nocke level nabijalem i loot za 7 - 8k ciagnolem do miasta.
spoko na tym lvl to na GS albo na wysze potworki
U.T.I.T.E
13-10-2003, 21:18
Chcesz na 34 lvl na gs-a wysłać jak to nie jest pall to zgninie od razu a z gs-a duzo kasy nie wypda. Ja proponuje roty albo cyklopy
nawigator
14-10-2003, 00:10
na 34 levelu proponuje isc na Orki Lodery :D:D:D:D:D:D:
Ja bym proponowal na dwarfy wszystkie nawet na guardy ale z palkiem albo sorciem sobie idz. Dwarfy maja full kasy i do tego czasami jakis fajny loot sie zdarza.
Na 34 możesz też iść na smoki z kumplami. Jeśli się posz częsci to będziesz miał niezły loot
Oryginalnie dodany przez eerion
Na 34 możesz też iść na smoki z kumplami. Jeśli się posz częsci to będziesz miał niezły loot
Statystycznie zadkie przedmioty wypadaja raz na 50-100 smokow (tak twierdzi Gamakk koles co ma troche ponad 100 poziom i niby zabil cos 3000 smokow).
60 smokow to okolo 10 godzin hunta :) (wiem ze sa miejsca gdzie mozna szybciej, ale wiekszosc bedzie zajeta).
1 smok na solo rycerzem na tym poziomie to 5-10 uh (500-1000gp)
W dwuch to 0-2 uh + 3-4 runy hmm lub 20-50 boltow (150-400gp)
Czyli na statystycznie zanim dostaniemy jeden zadki przedmiot musimy wydac 9k-60k :)
Niewiem jak na jego swiecie, ale na Secura
Firesword 10-12k
Dragon Hammer ~4k
Dragon Shield 8-10k
Pozostalego loota z tych 60 smokow wyciagna moze z 2-5k, jak widac przy optymalnych warunkach (fire sword +5k innego loota) jestesmy troche do przodu, ale najpierw musimy wylozyc ciezka kase na hunta bez gwaracji ze sie zwroci (ja zabilem 102 smoki i jak narazie loot w sumie byl warty ~3.5k a w tym czasie poszlo run za jakies 15-20k)
Jack the Penguinkiller
14-10-2003, 08:10
Osobiście polecam Beholdery są kopalnią expa i przedmiotów ja po 1 godzinie znalazłem BH shield :D
i szybko poexpujesz ale dla twojego lvl radził bym iść na Orc Fortress z qumpalami niezly loot bo z LIdera wypada warrior helmet a zerków halabardy inną opcją jest też pujscie do Orc Fort (blisko Ab'Dendriel) bo tam są mino guardy orki berserkerzy a na wiezy chodzi smok wienc hunt 2 / 3 godzinny w tamtych stronacz owocuje niezlym lootem.
Main Vegeta
14-10-2003, 09:09
Moj kolega jest sorcem na 34 lvlu i chodzi na dwarfy guadry albo na PoH na GS-y
Pan Samochodzik
14-10-2003, 09:26
zeby mogl isc na gs-a to ztreba e-bobm i hmm bo na klate nie wezmie
Jezeli masz w miare spoko skille to na Cyclopy marsz !
Najlepiej w Mount Stream.
POd Cyckami znajdziesz cmentarze z ghoulami skieletami itp...
Exp idzie szybko i kasa dosc szybko przybywa
Jeden kurs to jest okolo 1.k kasy :)
Ghoule zostawiaja ~25 kasy a sa na jeden strzal
Cycki troszke dluzej trzeba bic ale za to wiecej expa z kasa tak samo ja w przypadku ghouli.
Mysle ze przy dobrym respawnie w ciagu godziny mozna zrobic bp gp (sprawdzalem)
Blood-Rain
16-10-2003, 18:40
Ja kaske zarabiam w hellgate na rotwormach, nie za dużo ale za to mało osub, a czasem zejde na ghule.
(zbieram za fire sworda) :O
A ja poluje na Dwarf Soldiery, oto co z nich mam:
- Chain Armor (70gp)
- Battle Axe (cos kolo 80gp)
- Crossbows (160gp)
- Dwarven SHields (100gp)
- Setki boltow (2gp za sztuke)
- Mace, Sword i VIking Helm (rotwormy sie tam zawsze gdzies kreca
- Srednio 800 gp w gotowce na hunt...
Ja polecam cycki miedzy ab a venore mozna tez do kopalni na guardy jak dasz rade...Jakas kasa zawsze sie znajdzie ja tam znalazlem lootbag wypchany scale armorami :) :]
Norticus
18-10-2003, 18:46
Ja chodze jak chce zdobyc kase na dwarfy i rotwormy do kopalni. z dwarfow jest duzo i częstowypada jakies 5,6 gp. rotow tez jest duzo i wypada z nich dosc czesto mace (23 gp) viking helmet(66 gp) oraz czesto jakies 14 gp. ja osobiście w godzine uzbieram tam jakieś 1000 gp
Oryginalnie dodany przez Norticus
mace (23 gp)
Polecam nazbierac duzo mace (ja zwykle zbieram plecak pelen workow z mace, wysylasz to parcelem do Thais i tam mace chodza po 30gp o ile dobrze pamietam.
Lord Jack
19-10-2003, 13:56
Polecam :
1) Rotwormy
2) Minotaury
3) Zamek w Ab'Dendriel
:]
Kropaofc
13-02-2010, 21:49
Polecam mutaded humany
Gimli From Kazz
18-02-2010, 18:19
może i jest ale poczuć ten stary klimat tibi... coś fantastycznego :P też w tamtym czasie grałem i jest to naprawdę miłe, poczytać o starych czasach
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.