zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Stylowy koniec z tibią.

Christoph
22-08-2006, 20:41
http://www.megaupload.com/?d=JPNJ0Y18

zaznaczam, to nie jest filmik z hacka...
Poprostu jestem z tych co uwazają, ze Tibia to tylko gra (podobnie jak moj kumpel który zrookowal 70 lvl, bo Tibia mu sie znudzila, postac miala nicka Harvick, juz nie istnieje) Jako ze juz niemialem nikogo znajomego, a granie stalo sie meczace przez Poalków głównie, to postanowiłem stylowo zakończyć swoją karierę...

PS. passy do konta to: Odjebywacz was first ;P

Odjebywacz
22-08-2006, 20:47
Dał byś rehost na rapida :P konto zagarnołem nic ciekawego na nim niema tyle że z 2003 roku^^

Christoph
22-08-2006, 20:51
http://rapidshare.de/files/30374621/CD.rec.html

Odjebywacz
22-08-2006, 20:59
Piękny styl : ) w sumie gra bez przyjaciuł niema sensu niema się do kogo odezwać ; )

@edit
tak discable odrazu xdxd

DexteroO
22-08-2006, 21:14
ja na twoim miejscu sprzedalbym np. na allegro to, czego sie dorobilem
za te items moze z 50/60 zl bys sie zebralo i moglbys dolozyc troche kasy i np wyjechac gdzies z dziewczyna, ale to twoj wybor..

Christoph
22-08-2006, 21:20
Dexiu złotko miałem tak zrobić, ale 1. to nielegalne (choć to mało ważne)
2. Jak pomyślalem, ze to kupi jakiś 13 latek ktury nie umje muwic poprawnie po polskiemu za ciężko zarobioną kasę rodziców to stwierdziłem, że l;epiej niech dostanie za free, poza tym 60 zł nie wiem czy by na 1 imprezę stykło ;P

NinJa
22-08-2006, 21:26
Hmm, w sumie to i dobrze. Ale gdyby robił tak każdy kto odchodzi z TiBi to pewnie teraz ta gra by nie istniała :}

No może troszke przesadzam :P

Segalczuk
22-08-2006, 21:42
Echs N/C hociaż ładny styl :P moi kumple tez sie rooknieli bo ja przniosłem sie na galane bo na novej duuuzo buraków jest (sorka jak kogos obraziłem) .

Soul's
22-08-2006, 22:01
btw, kiepskie skille x]

Shokei
22-08-2006, 22:28
I oto w takich grach chodzi :) jak odchodzic to z klasą :P Bravo !

Honusu
22-08-2006, 22:57
2. Jak pomyślalem, ze to kupi jakiś 13 latek ktury nie umje muwic poprawnie po polskiemu za ciężko zarobioną kasę rodziców to stwierdziłem, że l;epiej niech dostanie za free, poza tym 60 zł nie wiem czy by na 1 imprezę stykło ;P

Doceniam to ze postapiles legalnie nieprzredajac postaci na allegro. Ale jedynym kto nieumie dobrze mowic po polsku jestes Ty B) Radze podszkolic sie w ortografii 8o

Crazy Misiek
23-08-2006, 09:28
Otak..wlaśnie tak sie powinnokończyć z Tibią...tylko że mogłeś dać te itemki jakimś kolesiom których znasz, a nie noobkom na 8-ych levelach...Byłby przynajmniej z tego jakiś większy porzytek. A jeśli chodzi o tych 13-latków to się nie zgadzam..sam mam 13, gram tylko po szkole i jakos zrobiłem 46 royal paladina i kilka innych charów.

Btw. PACCa dostałem na urodziny :p

DexteroO
23-08-2006, 12:53

Dexiu? zlotko? nie mam 8 lat <bo na to z boku nie patrz> wiec nie zycze sobie takich zwrotow do mnie ok? <;P>

Doceniam to ze postapiles legalnie nieprzredajac postaci na allegro. Ale jedynym kto nieumie dobrze mowic po polsku jestes Ty B) Radze podszkolic sie w ortografii 8o

on to chyba napisal celowo <chodzi o to zdanie z bledami>

..

Christoph
23-08-2006, 13:17
Honusu... ironia bejbe ironia, znasz Ty takie coś ?

Misiek, nie maiłem nawet komu ich dać...

Dexiu złotko... Ja wiem, że nie masz 8 lat poprostu Ja tak lubię ;)

DexteroO
24-08-2006, 20:33
@up
keylogger...

@2up
a moze ty jestes... yy... poprostu wolisz chlopcow <to nie mialo cie urazic, jesli tak to wielkie sry>

PanKracy
24-08-2006, 21:13
Tylko szkoda ze jest limit >,>

murarz17
24-08-2006, 21:22
:( jak odtworzyc film???

daniel40
25-08-2006, 03:05
http://www.megaupload.com/?d=JPNJ0Y18

zaznaczam, to nie jest filmik z hacka...
Poprostu jestem z tych co uwazają, ze Tibia to tylko gra (podobnie jak moj kumpel który zrookowal 70 lvl, bo Tibia mu sie znudzila, postac miala nicka Harvick, juz nie istnieje) Jako ze juz niemialem nikogo znajomego, a granie stalo sie meczace przez Poalków głównie, to postanowiłem stylowo zakończyć swoją karierę...

PS. passy do konta to: Odjebywacz was first ;P

To bylo piekne :) Ide zrobic to samo Moim 58 knight - em na lunarze. Szykujcie sie :)

WardanceR
25-08-2006, 07:52
Takie podejscie lubie. Wie ludzi (Polaków? ;)) by sie zabijalo o takie itemki, albo nie moglo by sie zdecydowac by skonczyc z tibia. Tibia to tylko gra, i nikt nie powinien jej brac za cos co jest w zycu naprawde wazne. Gratz dla Ciebie.

Lukaas
25-08-2006, 09:51
Czy na tym forum każdy myśli że jak ktoś ma 13 lat to jest debilem. Jak tak to nie zazdroszcze takiego myśleniaX(

Ametystowec
25-08-2006, 12:12
LOL NIGDY NIE WIDZIALEM TAKIEGO PEDALA!!!!!!! PRZECIEsZ MOGLES TO SPRZEDAC NA ALLEGRO ZA 100+ZL !!!!!!!!!!!!!!!!!! I CO POTEM CI SIE ZACHCE POGRAC W TIBIE I H** NIE MASZ ITEMOW!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

GZ debilizmu, on dobrze o tym wiedział, że mógł to na Allegro sprzedać masz 12 lat i zazdrościsz(nie wiem czy dobrze napisałem xD), że ktoś inny to dostał a Ty nie! nawet niewiesz na jakiego idiote wyszedłeś robiąc ten post...

@Topic
Za ch*a bym tak nie zrobił O.o podziwiam cię że po tylu latach gry z własnej woli straciłeś wszystko (na prawie) w jednej chwili

Dy/\/\O
25-08-2006, 14:25
BUAAHAHAHHAHAHHAAAAAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHHHAHHAHHAH HA
O lOL :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
GRATZ

Adic
27-08-2006, 21:45
Zdumiewajace jak nooby moga cie pokochac w ciagu kilku minut

afarko
27-08-2006, 23:20
Podziwiam cie, mało jest takich osob ktorzy by tak postopili . wiekszoasc by uczynila to co mowią urzytkownicy tego forum przedemną.. sprzedali by to na allegro.
Zal mi było troche... musiles na to pracowac , leccz skoro postac jest z 2003r. roku zapewne masz 2char ... GZ za odwage. NIepozostaje mi nic innego jak zyczyc ci teraz powodzenia w rl. xDDD ;)

Pozdrawiam supcio .. huHUAHhHAuHUAhUHAhhauHAhuaha

Lord Wlodek
28-08-2006, 00:37
Hehehehe........

Według mnie niesmaczne.

Upierz
28-08-2006, 10:40
LOL NIGDY NIE WIDZIALEM TAKIEGO PEDALA!!!!!!! PRZECIEsZ MOGLES TO SPRZEDAC NA ALLEGRO ZA 100+ZL !!!!!!!!!!!!!!!!!! I CO POTEM CI SIE ZACHCE POGRAC W TIBIE I H** NIE MASZ ITEMOW!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
To jego wybór noobie...
P.S> Ty chyba nie wiesz co to znaczy pedał...
HueHEUe I love fri ithamx

Christoph
16-09-2006, 20:11
Zal mi było troche... musiles na to pracowac , leccz skoro postac jest z 2003r. roku zapewne masz 2char ...

Nie, nie miałem 2 chara, konto ma co prawda juz 3 lata, ale nigdy nie moglem zrobic wiecej niz 40-50 lvla bo kumple sie przenosili z serva na serv, a Ja razem z nimi... itemki rozdawalem znajomym, a chara deletowałem. Tym razem niestety nie maiłem nawet komu dać, więc zrobiłem to co uznałem za słuszne.