PDA

Pokaż pełną wersje : Moje miasteczko

Radek 666
16-08-2004, 12:21
Oto propozycja na moje miasteczko i całą wysepke. Potwory będą zaczerpywane z mojego tematu Propozycje na nowe (Śmieszne) potforki(nie tylko napisane przezemnie ale też przez innych). Zapraszam do tego tematu. (Mapa może nie wyszła zbyt dobrze ale to moja pierwsza więc co się tu dziwić ;) ) Oto i ona:
http://www.yayuuu.republika.pl/rysy/mapa.jpg
1.Emernal to miasto na wyspie Karanan. To miasto zamieszkują orki i trole przyjażnie nastawione. Możesz przypłynąć tu z Darshi, Edron, Fibuli i Lodowych wysp.
2. Chatka starego rybaka. Tu mieszka Stary rybkak, który łowi ryby w magicznym jeziorze marzeń. Rybak jest bardzo zdenerwowany, bo nie może złowić żadnej ryby i lepiej nie wchodzić mu w drogę.
3. Jezioro marzeń. To jest magiczne jezioro. W tym jeziorze każdy kto ma czyste serce może złowic ryby jakie chce, a ten kto jest zły nie złowi tu ani jednej ryby.
4. Bagna Żuli. Na tych bagnach występują żule, drunken dwarven, dresiarze i można też spotkać Bobka i jego kumpli.
5.Highest mountains to najwyższe góry świata. Lepiej nich nikt się tu nie zapuszcza bo można umrzeć z zimna a jeśli nie to zostać porzarty prze śnieżnego Yeti.
6.Evil Forest to nawiedzony las. Można w nim spotkać Devil Rabbity, Devil Raty, Devil dogi a nawet demony, więc lepiej na niskich lvl tam się nie zapuszczać.
7. Piekielna szczelina to miejsce którym można wejsć do piekła i zabić Diablo(Ci co przeszli Diablo 1 już cośo tym wiedzą ;) ). Po drodze możesz spotkać wszystkie potwory które występują w Evil Forest.
8. Tym statkiem możesz popłynąć spowrotem do świata Tibi. Ale to jeszcze nie koniec naszej wycieczki.
9. Pustynia możesz tam spotkać liony, skorpiny i nOOby które wyszły z nOOb zone pod ziemią.
9. nOOb zone(pod ziemią). To miejsce w którym możesz spotkać wszelkiej maści nOOby zaczynając od zwykłych nOObów kończąc na nOOb warlordach i nOOb kingu. Na najniższym pietrze są wszystkie potwory dostępne tylko dla PACC. Są w oddzielnych pomieszczeniach więc możesz je bić pojedyńczo(to jest jedyne miejsce gdzie te wszystkie potwory są dostępne dla FACC oprócz demonów w Evil Forest.).
10. Wyspa potężnego Arkopononisa. Legenda głosi, że kiedyś to była piękna tętniąca życiem wyspa, ale podwładni Arkopononisa zaczeli się buntować, bo on nakładał zbyt wyskie podatki. Arkopononis tak się zdenerwował i z całej siły dmuchną lodem, że cała wyspa zamarzła razem z jej mieszkańcami. Od tej pory tej wyspy nikt nie odwiedza a Arkoponis ma od tamtej pory przydomek potęzny. Jeśli znajdzie się jakiś śmiałek który go pokona zdejmie czar i wyspa znowu zamieni się w tętniącą życiem (to jest narazie 4 wyspa z lodowych wysp).

No to narazie na tyle. Jeśli podobają wam się moje pomysły to stawiajcie reputacje a może zrobie więcej ;) .

Radek 666
16-08-2004, 12:23
Jestem nowy i nie wiem jak wstawić obrazek. Czy trzeba go mieć na stronie?
Ja mam to na swoim dysku ale jeśli trzeba mieć na stronie to powiem mojemu bratu żeby dał na swojej. Prosze nie kasujcie tego postu tyle się namęczyłem!

Master Of Dragon
16-08-2004, 12:36
Dobry pomysl
Tak trzeba miec na serverze ;)

W ostatecznosci wyslij w formacie JPG na [email protected] ja postaram sie wrzucic na servka

1906892 gg zagadaj

besn
16-08-2004, 12:56
E:\Radek\rysunki\mapa.jpg
A teraz objaśnienia:
E:\Radek\rysunki\mapa2.jpg

sorry ale nie moge sie z tego nie smiac :P:P

Radek 666
16-08-2004, 13:08
sorry ale nie moge sie z tego nie smiac :P:P
Wiem o tym. Sam się nie moge z tego nie śmiać :p ! Ale wszystko jest juz ok.

Adamsik
16-08-2004, 17:08
Gratz!
Świetny pomysł z tym miasteczkie. Masz u mnie +1 do reputacji.
Sam myślalem o ty zeby sobie stworzyc takie miasteczko ale mnie uprzedziles :/.
No ale moze je jeszcze wstawie.

Vanhelsen
16-08-2004, 17:10
Fajnie, ale miastko mogłeś sam se jakieś namalować a nie fibule zkopiować :D

Radek 666
16-08-2004, 17:42
Nie chciało mi się miasta malować więc skopiowałem to z Fibuli(myślałem, że nikt nie zauważy ale się myliłem ;) ). Ale mapa chyba nie wyszła tak żle. Zajrzyjcie do tematu Propozycje na nowe (Śmieszne) potforki(naprawde fajne)
tylko jeśli chcecie stawiać reputacje to Radek 666 nie Radek_666. Bana dostałem więc nowego zrobiłem :) .

ketsok
20-09-2004, 15:00
omg za co dostales bana??:D

djkuter
22-09-2004, 09:00
Jest fajne. Sam robie mapkę. Jeśli pozwolisz skożystam z potworów z temetu. Propozycja na nowe (śmieszna) potforki :):):)

Radek 666
23-09-2004, 21:09
Jest fajne. Sam robie mapkę. Jeśli pozwolisz skożystam z potworów z temetu. Propozycja na nowe (śmieszna) potforki :):):)
Spoxik. Jak zrobisz to zapodaj link :) . Ta mapka może nie była aż tak udana ale robiłem ją 15 minut :P . W sobote mam zamiar wziąć się do pracy. Napisze opko zrobie kilka itemków i jeszcze jedna mapke ;) .
PS. Bana dostałem za ZŁY PODPIS(Wymiana Repa)(Tego się niedoczytałem w regulaminie).

Rapher
24-09-2004, 16:26
Delete this post :P

Rapher
24-09-2004, 16:28
OTO WYSPA SIOM. Robiłem to w Paincie, więc się nie dziwcie, że słabe ;)

http://members.lycos.co.uk/todclan/city.jpg

1. Granica, która oddziela strefę NooBów od strefy ziomów. Można tam się dostać, tylko wtedy jeżeli wcześniej ma się paszport.
2. Noober City - Mieszkają tam same nooby. Nawet dobrego miasta nie potrafią zrobić ;)
3. Dom oszusta - Oszust daje nam fałszywy paszport, który zawsze zostaje uznany za prawdziwy
4. Ziomer (pod ziemią) - Miasto hip-hopowców.
5. Rzeka hip-hopowa - Koło rzeki łowią zwykle polskie ziomy.
6. Góra ziomów - Na samej górze jest najsilniejszy ze wszystkich raperów.
7. Wielki mur grafitti - Dawniej rozciągał się przez całą wyspę, ale gdy na wyspę przybyli noobowie, wtedy zburzyli przez swoją głupotę mur.

W PRZYSZŁOŚCI DOPRACUJĘ WYSPĘ. PROSZĘ O OCENIENIE TEJ WYSPEKI ;) I co mam zrobić.

Vanhelsen
24-09-2004, 16:35
@up: jakoś takoś niecekawa ta wyspa :(

Rapher
25-09-2004, 18:07
http://members.lycos.co.uk/todclan/city2.JPG

1. Miasto Leekerer – Zostało założone przez amazonki, które już nie chciały polować. Najwięcej osób przybyło tu z Carlin i z Thais.
2. Siedziba króla – Siedziba Braingoona III- go. U niego można zamówić misję i dostać pozwolenie na zwianie z wyspy.
3. Ice Mountains – Podobno gdzieś tam kryje się Ice Demon, jednak nikt go nigdy nie widział
4. Port Bedrool – Port nazwany Bedrool na cześć pierwszego władcy całej wyspy
5. Statek na inne wyspy i Mainland
6. Pustynia Herberta II – Pustynia gdzie straszy duch Herberta II-go, który był najbardziej znienawidzonym władcą wyspy. Herbert II potrafi zabić wzrokiem.
7. Badeer Forest – Las, gdzie można spotkac różne potworki, począwszy od Devil Ratów do Wściekłych Rolników.
8. Banjabiser House – Dom nieśmiertelnego Banjabisera, który potrafi się zmienić i teleportować się z różnych miejsc.
9. Obóz „Ghost” – Kto tam zamieszka, ten już nigdy nie zobaczy ducha Herberta II.
10. Jezioro Jejerio – Kto napije się tego jeziora może, albo zginąć (i już nigdy nie załogować się na daną postać :D ), albo stać się nieśmiertelnym (i już nigdy nie zobaczy napisu You are dead). Jednak ten drugi przypadek zdaża się raz na 1000 osób.
11. Wieża raperów – Można tam spotkać ludzi walczących na rymy. Jeśli nie potrafisz ułożyć porządnego rymu to lepiej tam nie wchodź.
12. Nawiedzona latarnia morska – Straszą tam różne rodzaje duchów.
13. Kamikadze Camp – Dosłownie zabójcze miejsce strzeżone przez Kamikadze Guard

Dr.Unknown
26-09-2004, 17:21
Radek tibia w Bierniku i Dopełniaczu chyba też to TIBII(2 i) nie zwyzywajcie mnie itp, ale to trche głupio wygląda...

Aureliunkunfun
09-10-2004, 17:48
niezle to N00b zone moża tam bic n00bkow bym se ich polal chetnie 8o

Radek 666
09-10-2004, 22:52
niezle to N00b zone moża tam bic n00bkow bym se ich polal chetnie 8o
No można lać do woli... Tylko jest jeden problem... Kiedy jakiś nOOb dowie się że akurat od ciebie może "porzyczyć" ten MPA, MLS, Golden helma, dragon scale legs i golden bootsy to nie ma przebacz... :p :p :p :p :p :p :p :p :p
PS. Tylko żartowałem :D .