PDA

Pokaż pełną wersje : Piłkarzyki

Gimlos
23-08-2006, 11:51
Gra "Piłkarzyki Wygraj Ligę" powstała w wyniku połączenia dwóch kultowych gier - "Piłkarzyków" i "Wygraj Ligę". Polega ona na stworzeniu i prowadzeniu wirtualnej drużyny piłkarskiej złożonej z piłkarzy Orange Ekstraklasy. Osiągnięcia uczestnika konkursu zależą od wyników, jakie uzyskają wybrani przez niego zawodnicy w prawdziwych meczach ligowych. "Piłkarzyki Wygraj Ligę" stwarzają więc niepowtarzalną okazję sprawdzenia się w roli prezesa i menedżera profesjonalnego klubu piłkarskiego. Zapewne znana większości z was zabawa, organizowana przez gazeta.pl. Od 3 rund, funkcjonuje prywatna liga "tibia.pl" , która zrzeszała dotąd jedynie członków grupy Football Experts. Jednak, aby uatrakcyjnic rywalizacje zdecydowalem sie udostepnic lige kazdemu uzytkownikowi tibia.pl. Niestety, runda jesienna OE jest już w pełnym toku, rozegrano już 4 kolejki, więc nowym graczom trudno będzie nawiązać rywalizację z tymi, którzy zaczęli od 1 kolejki. Dlatego temat skierowany jest do tych, którzy w Piłkarzyki już grają, a chcieliby powalczyć o tytuł "Mistrz tibia.pl" ;). Oczywiście nowi gracze także mogą się dołączyć, by nabrać doświadczenia w grze, i na dobre powalczyć w rundzie wiosennej.

http://gry.gazeta.pl/pilkarzyki/ - pod tym adresem mozecie zarejestrowac sie w pilkarzykach ( potrzebne bedzie konto na gazeta.pl, rejestracja nie powinna sprawic problemow ), tam tez znajdziecie pewnie wiekszosc odpowiedzi na swoje pytana o grze.

Kod dostępu do ligi "tibia.pl" to
2745003631

Aby dołączyć się do ligi prywatnej, wystarczy zalogować się na swoje konto w "Piłkarzykach" , po lewej stronie znaleźć "Ligi prywatne" i "Twoje ligi". Tam tylko wkleic powyzszy kod dostepu.

Także, jeżeli chcecie udowodnić, że na Orange Ekstraklasie i umiejętnościach poszczególnych piłkarzy znacie się lepiej niż ja, hoomik, Slay czy Matek - liga tibia.pl czeka ;)

Cafe
23-08-2006, 17:59
Musze zostac jakos zaakceptowany w lidze tibia.pl czy co ? =P Bo niby dolaczylem, sklad mam itp Ale siebie jakos tam nie widze w tabeli.

Iron
23-08-2006, 18:08
Musze zostac jakos zaakceptowany w lidze tibia.pl czy co ? =P Bo niby dolaczylem, sklad mam itp Ale siebie jakos tam nie widze w tabeli.
Hmm zaakceptowany musisz byc ja mam tak samo.

Gimlos
23-08-2006, 19:01
Pojawicie sie w lidze po pierwszej kolejce od chwili dolaczenia, czyli w ten weekend :)

hoomik
23-08-2006, 19:09
zeby dolaczyc do ligi musicie byc sklasyfikowani

Colo_2006
23-08-2006, 19:27
hoomik ale ty mądry xD ^^

Straznik Monopolowego
23-08-2006, 19:40
Własnie robie transfery :) a w nastpnym sezonie przegracie wszyscy ;P