Pokaż pełną wersje : Duży resp Tarantuli.
Witam, mam prośbę - czy ktoś może mi powiedzieć dgzie jest jakiś możliwie duzy resp Tarantuli dla pacca? Chciałem na nie iść, bo jak słyszałem, loot jest super. Thx z góry :)
Marek Tibioman
23-08-2006, 12:53
Jeśli chcesz na paccu to na dworcach jest dość dużo...
Dla pacca na tiquandzie a dla facc w DC
na librty bay na noewj wyspie na drugim pietrze jest duzo tego chyba najwiekszy resp tlyko to duzy teren, a co do loota to niew iem ja mialmem sczescie za jkaas 10 tarantula wypadl mi time ring pozniej zabilem jakies 100-150 i 5 steel helmetow ani p armor ani t ringa , a plate shielda za dobrego loota chyba nie uwazasz
p.s. najfajniej sie je bije z exori vis, ale jak ty jests knightem to i tak ci nic nie zrobia^^ wystarcza srednie skile
edit:troche to zagmatwalem nie na 2 pietrze tylko na -2w jaskiniach rotow;]idz,a one cie znajda;p
Elderem tam chce iść. Możesz to jakoś dokładniej podać??
@EDIT
Na DC byłem, jest na początku jedna, a potem pięć w jednym pomieszczeniu :)
Bruno II
24-08-2006, 11:01
na Dvorcach są 3 zejścia na -2 wchodzisz w środkowe i tam wymiatasz na tarantulach duzo ich tam i do tego nie za daleko od siebie wiec i nachodzić się nie trzeba. Powodzenia!!
A gdybyś miał ochote na bast skirty bo ostatnio w dobrej cenie dzięki cyklopowi to polecam dwa zerki do pomocy i wymiatasz :)
Gollum123
24-08-2006, 11:24
Na Nargor jak się idzie na piratów, to można ich z 7-8 znaleźć razem ze slimami, a resp jest całkiem niezły, jednak żeby iść na Nargor trzeba coś zrobić. ;p
hmm mapki nei mam, ale sprobuje ci opisac od liberty bayidziesz na zachod(lewo) do jakiegoś 2-3go pola zboża,a potem na północ(góra;p) aż dojdziesz do ostatnich pól zboża u góry. nad tym zbożem jest dziura wchodzisz idziesz na prawo, jedna droga dojdziesz do gory, a potem jak wejdziesz do dziury to na dol caly czasjak jest full resp to za chwile spotkasz 3 tarantule idac obok dziury dalej na dol spotkasz nastepne dwiegdy jescze przed dziura skrecisz w prawoi na dol bedizezz dalej szedl obok dziur caly czas na dol a na koncu w prawo spotkasz nastepne dwie tarantulysa tez pojedyncze respy, ale nie oplaca sie o nich mowic~~ po drodze duzo rotow pojedyncze carriony i centpedie(niewme czy dorbze napisalem) jakbys chcial wiecej to fimlik z dojsciem moge nakrecic;p
Nakrec, bede bardo wdzieczny :P
@ Wuzwar
THX!
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11016
enjoy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.