zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Miejsce do robienia runek

Ciamekk
23-08-2006, 12:59
fak plix gif

Leothyr
23-08-2006, 13:03
Orki warriory + minotaury --- folda.
Albo minosy --- okolice kazo.
Powodzenia :)

kostooch
23-08-2006, 15:07
Witam

Prosze was o pomoc. Wlasnie wbilem 46 lvl i mam problem. Dwarfy przestaly dawac mi soul pointsy. Nie moge wiec juz dalej powoli expic na zwyklych dwarfach i rotach robiac przy tym runki. Soldiery za wolno zabijam za pomoca melee i na dodatek musze sie leczyc od czasu do czasu, bo hp mi sie wolniej regeneruje niz soldiery mi zabieraja. Poza tym czasami ktos ropnie i zluruje guardy, a ja jak nie zauwaze tego od razu to moze byc ze mna zle.

Poszukuje wiec miejsca spelniajacego nastepujace warunki:
-mozliwosc expienia na potworach dajacych wiecej niz 45 expa z predkoscia ~4k/h za pomoca broni melee takiej jak fire axe lub dragon lance
-mozliwosc expienia tylko na jednym poziomie, bez wchodzenia do gory lub schodzenia na dol
-brak mozliwosci latwego zlurowania mocniejszych potworow
-brak koniecznosci leczenia sie po atakach potworow i mozliwosc przeznaczenia calej many na robienie runek
-to miejsce musi byc dla FACC

Gdzie sa takie miejsca? Bardzo prosze was o podanie swoich propozycji. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Wszystko to smierdzi mi cavebotem ^^.

Blady Kruk
24-08-2006, 08:10
a może DC? na szmuglerach albo banditach byś siedział ;)

Progmaniak
24-08-2006, 08:16
koleś, ale bez cavebota co? :|

dc/jakieś minoski/zamek?

Patysiak
24-08-2006, 10:43
Mam ten sam problem tyle że ja zmieniam piętro ;p Proponuje tak jak wczesniej minosy, orki warriory, dc albo amazon camp (jedyna opcja to ropnięcie witcha, ale to sie epizotycznie rzadko zdarza, przynajmnije na lucerze). Jeśli jesteś na świecie pvp to proponuje postawić monka jakiemuś dobremu knightowi do trenienia i wtedy możesz do woli afkować (czyli np. grzebać w necie czy oglądać tv, czasem zaglądając), a potem iść np. na guardy, odrobić soule i znów afkować. Sprawdzone niejednokrotnie ;p Pozdro