Pokaż pełną wersje : zbanowany na 7 dni
siemek90
23-08-2006, 13:04
zostalem zbanowany na okres 7 dni.w zwiazku z tym mam pytanie: czy po tym czasie jak znow sie zaloguje na konto moje itemy nie znikna? bardzo prosze o szybka odpowiedz
Z kontem nic sie nie dzieje, tyle tylko że nie możesz wejśc na żadną z postaci.
Trza spokojnie czekac az ban zniknie. Tylko nie rob po 6 dniach loga bo podobno ban sie odnawa tz.: 7 dni od nowa. Przez tyle dni sie nic nie stanie. Jak przeciez ludzie jada na wakacje to nic sie nie dzieje prze czas nieobecnosci.
A ja, żeby nie robić drugiego tematu. Moje pytanie wiąże się głównie z tym, że [wcale_się_nie_chwale]nigdy nie miałem bana[/wcale_się_nie_chwalę], czy po banie postać pojawia się w świątyni, czy tam gdzie ostatnio stała ?
Trza spokojnie czekac az ban zniknie. Tylko nie rob po 6 dniach loga bo podobno ban sie odnawa tz.: 7 dni od nowa. Przez tyle dni sie nic nie stanie. Jak przeciez ludzie jada na wakacje to nic sie nie dzieje prze czas nieobecnosci.
Że niby jak spróbujesz się wbić przed końcem bana, to się on przedłuża? Bullshit.
knajt of pacera
25-08-2006, 10:06
niemoge sie dzisiaj na pasy zalogowac pisze im blocket pasword for 30 minutes to jest ban czy hak prosze szybko o odpowiedz;(
@up
masz zablokowane ip na 30 minut za 30 minut spokojnie wejdziesz 8o
kurna, najpierw naucz sie pisać - jak przepiszesz byle jak to nikt cie nie zrozumie...
było wiele razy. jak masz IP adess blocked for 30 minutes - przetłumacz sobie i już zrozumiesz.
powód: poprwnie wpisz passy, wyłącz caps locka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.