Pokaż pełną wersje : DS na Femor Hills
Sulfrendil
23-08-2006, 13:11
Mam pytanie. Czytałem w dziale o potworach taktyke na DS i doszedlem do wniosku że chyba dam rade go zabić. Jestem Druidem na 13 lvl mam już nową różczke pare ihów. Wogule nie bede do niego podchodził tylko walił z daleka ale chciałem poradzić się jeszcze Was. A i idzie ze mną jeszcze kumpel sorek na 9 lvl
ale on bedzie sie trzymał z tyłu. No i jak uwarzacie czy dam rade??
Jak do ciebie dojdzie to jestes martwy.
Chrzaszcz
23-08-2006, 13:19
z moonlight rod bedziesz go bil dosyc dlugo, poza tym z tego co sie orientuje na femor hills jest dosyc malo miejsca do lurowania, wiec ds latwo moze cie dopasc a wtedy po tobie. nie oplaca ci sie. loot z dsa praktycznie rzaden, bo guardian shield leci bardzo rzadko. lepiej przyexp i ewentualnie lec na poh, bo tam jest duzo latwiej ubic dsa.
Pirate Cutthroats
23-08-2006, 15:56
a przyokazji rzucio się na niego zlurowany gs dragon zerk leader i 4 ghoule :] :]
Don Toro
23-08-2006, 16:01
Moim zdaniem bicie DS na tym lvl to igranie z losem (zwłaszcza z uwagi na mały zasięg moon~ rod). Ale jeżeli już tak bardzo chcesz zapraszam na resp pod d. katedrą. Proponuje wcześniej wybić ghoule/szkielety i dopiero bić DSa. Polecam tamten resp bo jest bardzo dlugi i stosunkowo szeroki korytarz do ucieczki.
Najlepszy resp to albo tak jak napisał mój poprzednik, czyli pod katedrą, albo resp w podziemiach na południe od Thais. Ale ja radzę uważać, bo na takim lvl to jak podejdzie to koniec. Od 15 lvl z manashield [chbya od tego lvl można mieć?] można spokojnie zaryzykować ;) .
Patysiak
24-08-2006, 10:50
Najważniejsze to trzymać dystans a nie bawić sie z manashieldem (wiesz ile manasów by zeszlo? :p). Jeśli nie masz lagów to idź najlepiej na resp pod dc. Proponuje wziąść kilka hmm/lmm w razie czego (sorc też). Nie licz że się oplaci ale wspomnienia na zawsze zostaną ;p.
michal1904
23-02-2007, 14:25
na femor to ryzyko bo mało miejsca a moolight ma mały zasięg
dzbanoln
23-02-2007, 17:13
Mozesz sprobowac wyciagnac go z dolu i uciekac do schodow po lewej, a pozniej gora-dol.
Prawdopodobnie zanim wyciagniesz go z trawy to juz ci ih zejdzie albo padniesz.
W kazdym razie powodzenia
bartii10
23-02-2007, 21:33
pewnie ze idz! szczegolnie ze bedziesz miec kolege sorca. na femour jest idealne miejsce do bicie przez 2 osoby na niskim levelu. bo tam sa 2 wyjscia do gory. ty staniesz tam od cycow a kolega od drugiej strony. walicie tylko z hmm. jak sie zblizy do ciebie to schodzisz na dol. wtedy on idziedo kolegi. jak sie do niego zblizy to wtedy on schodzi a ty wychodzisz no i hmm ;). powodzenia
tomektrz
24-02-2007, 10:08
Mam pytanie. Czytałem w dziale o potworach taktyke na DS i doszedlem do wniosku że chyba dam rade go zabić. Jestem Druidem na 13 lvl mam już nową różczke pare ihów. Wogule nie bede do niego podchodził tylko walił z daleka ale chciałem poradzić się jeszcze Was. A i idzie ze mną jeszcze kumpel sorek na 9 lvl
ale on bedzie sie trzymał z tyłu. No i jak uwarzacie czy dam rade??
1. www.ortografia.pl
2. Za małe pomieszczenie abyś mógł swobodnie uciekać.
3. Jak już do ciebie podejdzie, to 1 hit i po zabawie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.