Pokaż pełną wersje : Filmy od Rikimaru
Rikimaru
16-08-2004, 13:35
Na tym filmiku soluje draga http://www.rikimaru.prv.pl/Drag_solo.rec
Miłego oglądania;)
co tu dużo mówić :) gratulacje :) i ciesz sie, że w momencie jak wychodziłeś z jaskini nie dostałeś komba jakiegoś (fwave i gfb na przykład :P ) no a tak poza tym to spoko :) jak zsolujesz tak dla to też wklej na forum ;P heh 3m sie i powodzonka w dalszej grze...
@re down
Posłuchaj przecież nie wyraziłem żadnych pretensji ani nie ośmieszyłem Cię... a ty mi odpowiadasz jakbym się z mordą do Ciebie rzucił wcale nie miałem takiego zamiaru a jeśli tak to odebrałeś to przepraszam.. ja nie widze nic złego/ośmieszającego/wulgarnego w mojej wypowiedzi... a przynajmniej nie takie miałem intencje jeżeli ktokolwiek widzi tu coś z wyżej wymienionych...
@re down 2
a no i gdzie tu widzisz głupoty ?? :P
Rikimaru
16-08-2004, 16:20
Eee no jakoś z tej jaskini musiałem wyjść, nie?:P Jak znasz lepszy sposób to się z nim podziel a nie głupoty mi tu opowiadasz:)
DragonGoku
17-08-2004, 07:07
Heheheh nawet niezlyy ten filmik
Link mi nie dziala, napraw go prosze :o
Malutki :)
17-08-2004, 12:42
No Gratulacje:) Tylko wydaje mi sie ze za szybko vity waliles, 1 hit drag walnal 80~ty vite:p Szkoda many chyba:] Ale ogolnie spoxik.Pozdro i dawaj jeszcze filmiki:D
Rikimaru
17-08-2004, 15:48
Yyyy link dziala, moze chwilke nie dzialal bo mi toche net ostatnio padal. nie wiem czy wiecie ale drag wali komba moje max hp to 345, awiec jak dostaje fireballza 80 to mam 260, i wystarcza dwa f wavey i po mnie. Za malo mam hp zeby ryzykowac. A vity mi nie szkoda bo na respawn trzeba czeka 15 minut;)
Mati Dragonshadow
17-08-2004, 16:15
hehe ladny filmik :D gratz
Tez bylem na dragu dzisiaj ale nie poszlo mi tak dobrze :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.