Pokaż pełną wersje : Messiah The Legend ( wmv ) >.<
MasterKerio
23-08-2006, 15:16
"old tibia"
Messiah-Nova-Legend
To wszystki co moge powiedziec:)
http://rapidshare.de/files/20101199/Messiah*****.html (MasterKerio to debil)
To je ten no.. KNIGHTSOLO?
Tak to ten wielki Knightsolo :)
@edit
Aż sie łezka w oku kręci :))
MasterKerio
24-08-2006, 10:12
Szkoda ze nie ma z nim wiecej filmow
W sumie to tylko posklejane zdjecia;p
adrian_gangster
24-08-2006, 10:56
Ładnie Ładnie jak zawsze knightsolo wymiata (messiah) na jakim serwie sie nie pojawi jest jego -.^ ale grafika w starej tibi była oszałamiajonca(chyba dobrze napisałem xD)
Ładnie Ładnie jak zawsze knightsolo wymiata (messiah) na jakim serwie sie nie pojawi jest jego -.^ ale grafika w starej tibi była oszałamiajonca(chyba dobrze napisałem xD)
z *********** xd
ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
Knightsolo wcale taki niejest swietny jak sie wam wydaje. Jest to pierwszorzędny botter ( wybotowal : lanak od 1 lvla do 100+ , chaosrain od 65+ do 100 ) po drugie jest hakerem ( osoby hakniete miedzy innytmi przez niego to : Ango von valour , Denzz , Melizie , oraz wielu innych ) po 3 jest to nieuczciwy gracz który aby wygrac wojne robi wsyztsko co moze między innymi blokokowal acc graczy tak by niemogli sie lognac.( Aga , Rizzlaa). Jego pvp niejest takie swietne jak sie wam wydaje wszystko za niego robi jego ukochany blackd proxy ( posiada funkcie auto combo etc. jak ktos oglądal film gdzie wybilismy knighthoodów na fibuli to bedzie teraz wiedzial o co chodzi z " z Gemaro ".
Długo by jescze wymieniac ... aha i jescze jedno nienawidzi polaków i jest rasistą.
PS. Sorry za błędy
pozdrawiam
Rev B) B)
MasterKerio
24-08-2006, 16:15
Nie mozesz powiedziec ze nie ma dobrego pvp to uzywa bota
trafianie to niewielka czesc pvp
tacy gracze ownuja
a haker, jego sprawa; p
adrian_gangster
24-08-2006, 16:23
Heh no to knightsolo to cwaniak :D zartuje osobiscie nie nawidze knightsolo za to co wyprawial na beryli często musiałem od niego uciekac do pz ;p a po 2 słyszałem ze z niego lama jest na rl tyle ze dobrze zna sie na programowaniu więc żal.pl
Szczerbul
24-08-2006, 18:07
:baby: prosze zbyscie nie wyzyali mnie od noobow
jak jestem trolem to mnie nie karmcie
ale powie mi ktos kim on jest
ten knightsolo??
bardzo was prosze
Pozdro!
@up
Knightsolo to gracz z berylii tu masz link
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=knightsolo
Jest powszechnie znany z tego że ma od czorta bp uh i jego bocik jest wspaniały :P Jego postac to własnie Messiah
Knightsolo czy messiah jeden wielki noob "z combo" "z all" poprostu zal mam nadzieje ze z berylii tez poleci niedlugo
Szczerbul
24-08-2006, 21:09
aha wielkie dizeki
ale jescze nei do konca rozumiem
dlaczego niegra juz messiachem??
dlazcego wszyscy mowia ze ejst taki WIELKI??
plz odpowiedzcie:)
MasterKerio
24-08-2006, 21:36
deleted...
Nie mozesz powiedziec ze nie ma dobrego pvp to uzywa bota
trafianie to niewielka czesc pvp
tacy gracze ownuja
a haker, jego sprawa; p
Właśnie przed update trafianie bylo wielką częścią pvp wg mnie , a pozatym on nieownuje ( przynajmniej na beryli :D bo na novej to niewiem , niegralem )jego taktyki PRAWIE zawsze zawodzą ( sam kiedys padlem przez niego ... ) a on sam czesto pada nobowsko np. na wojnie Ao vs KH ks z 3-4 razy padl poprzez kamikadze tzn wybiegl zpzta kiedy nas bylo duzo online i nieiwme co on chcial zrobic , dostal trapa i dentka , 2. kiedy czekalismy na open battle on przybiegl do nas sam sie wepchal jak najpblizej dostal trapa i ded... wiec no comment ( oczywiscie ja tez niejestem mistrzem pvp , znajac zycie zaraz ktos wyjedzie ze tak pisze o ksolo a sam niejestem swetny :P )
pozdro i sory za błędy ,
rev
Cheater,PA,,rasista itp a na rl brudas i smierdziel wlosy po ramiona.
Nie nawidze goscia ale gipo tez nie nawidze x)
MasterKerio
25-08-2006, 16:01
Wojna bez bota to nie jest wojna
chyba ze wolisz biegac i dymki miec na sobie xd
Tak racja....po co grac uczciwie lepiej kupic bota i na*******ac z sd?Po co robic postac lepiej kupic na allegro i grac.Gratulacje dla ciebie .Wojny bez bota istnialy przed kilki laty gdy jeszcze tibia nie byla tak popularna.I jakoś nikt nie domagał sie botów.
MasterKerio
25-08-2006, 21:01
nigdy nie bylo takiego czegos jak wojny bez bota
uzywanie bota to zupelnie cos innego niz kupienie chara <gz for all>
MasterKerio
25-08-2006, 21:01
Temat powoli zamienia sie w offtopa
Comment movie : -)
@topic: Film wywalony, bardzo mi się podobała ta pioseneczka (może zna ktoś tytuł). Nie wiedziałem że z tego Knightsolo taki "sławny" gość :P
@off topic: Gram od niedawna na BeRyliA i nie wiem co jest grane więc się nie wypowiadam :<
Daj mi jakikolwiek dowód na to, że to on ich hacknął...
Na filmiku króty mozna sciagnac w forum tibia.de przy hacku anga jest idealnie pokazane gdzie wysylany jest parcel
Knightsolo
edron ---- bodajze edron niejestem pewien
aha i btw , ja Cię niebędę wyzywał bo niezniże się do tak niskiego poziomu jak ty
pozdro for alll
Rev 8o
Wlasnie przez takich jak ty kazdy musi grac z botem i o twojej sile nie decyduje pvp tylko skille,mlvl i lvl = wiecej sharerow
zna ktos moze tytuly piosenek z tego filmiku?
Korzystajac z okazji chcialbym powiedziec ze Rev'ico jest moim zdaniem typowym polskim noobem ktry pozjadal wszystkie rozumy ze wzgledu na swój poziom, a jego umiejętności gdry w Tibię ograniczają się do sukscesywnego (co dziwne) expienia. Gdy przyjdzie co do czego chętnie wyzywa i pokazuje siłę choć gdy okaże się, że dostaje upomnienie od przełożonych pokazuje jaki malutki, niedoświadczony i bezsilny jest naprawdę.
@Igrexou
nagral jednego hacka i label wylazl na wierzch... kto by wysylal cale dp i eq~130 lvla czy tam ~80(nie pamietam bo dawno go ogladalem) do swojego wroga?
@MasterKerio
heh widac ze nie znales tibii za czasow 7.1-7.3 kiedy na eterni bylo pelno wojen i oni ograniczali sie do trapow a nie zadnych botow srotow itp... co najwyzej do blokowania acc rywali(niewiem skad wyciagali numery ale widzialem spis 50 accnumberow tóż przed usunięciem forum Revivalu...
@topic
nice movie
@igrexu~postdown
Bubble tez byla legenda i co? dalej nia jest? >.>
a Szkut to zazdrośnik ktory nic nie osiągnął...
Messiah czy tego chcesz czy nie był, jest i będzie legendą... :) a jak wiemy legendy nigdy nie umierają :)
MasterKerio
28-08-2006, 21:37
Offtopic panowie off top
caly czas poganiam do commentowania >.< :D
Hah zabawne po tym filmiku ujzalem knightsolo w innym swietle :p
Jak to igrexo ujal Messiah byl jest i zawzse bedzie legenda :p poprostu lubi sei bawic i to jest wazne a ze zabawa w jego wypadku to pa pk i w ogole to juz jego sprawa
Re'vico jestes smieszny :) co zrobil na bocie z 1-100 lvla? spojrz mi prosto w oczy i powiedz ze nie zazdroscisz :p on przynajmniej nie zniza sie do poziomy takiego zeby grac na 2 ownerow :)
dowiem sie wkoncu tytul tej piosenki ?
igrexo mnie jakos osiaganie sukcesow w tibie nie bawi wole pekowac
MasterKerio
29-08-2006, 11:48
ma hajs sie bawi :D
filobossek2
29-08-2006, 17:27
Nie wiem jak robi reszta, ale ja nigdy plików ***** z nie znanych zrodeł nie otwieram - tym bardziej, że antyvir znalazł Konia Trojańskiego... :baby:
Kto jest wykonawca piosenki zamieszczonej w filmie i jaki jest jej tytul ...:) moze ktos pomoc ;(
kolorowe jarmarki
29-08-2006, 18:15
nie sciagac tego ... You want to download Messiah***** ? ;>
Keylogger Nie Sciagac Koles Edytowal Posta
Black Bloody Bear
29-08-2006, 18:36
eee =/ chcialem sciagnac ale nie moge bo Anti Virus mi sie wlonczyl i pisze ze wykryto Virusa =/ X(
Black Bloody Bear
29-08-2006, 18:40
Ku*wa chcialem sciagnac ale Pokazuje mi sie ze wykryto Virusa !! =/X(
Sry za 2 posty :P
widocznie koles edytowal posta
Ostatnio edytowany przez MasterKerio - Dzisiaj o 11:47.
Prawie bym dał sie nabrac ale gdy zobacyzlem ***** wylaczylem rapida
Teraz szukam na tibia.de jak znajde linka to wam wkleje
i mam http://rapidshare.de/files/20101199/Messiah*****.html
LOL !!!!! ale dalem dupy !!!! kurwa BR BGRERRE?
Messiah***** sciagnelem ale kasperski wyjebal tz klikalem zapisz na dysku i kasperski go wyjebal XD.
EDIt : teraz stracilem przez tego psa 40 minut skanowania kompa ewido -.-
Żal br Autor to jebana ciota i br ;d
Pozdrawiam
Sowa.
hehe przyznajcie ze spryciarz z niego ;>
Exodus dal linka do "dobrego" filmu :)
filobossek2
30-08-2006, 14:41
Czyli pomogłem;)
Rządze :cup:
Czyli nikt nie zna tytulu piosenki z tego filmiku ani wykonawcy ;/
Poda ktos tytul i autora piosenki bo tez jestem zainteresowany :<
Poda ktos tytul i autora piosenki bo tez jestem zainteresowany :<
nom ;/ to musi byc piosenka starszej daty ze nikt tytulu nie zna ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.