Pokaż pełną wersje : Cyklop niszczący Poison Spidera i expiący
michalbiel12
23-08-2006, 18:56
Dzisiaj bylem w mount sternum na cyklopach i jestem na takim mostku wewnatrz i od cyklopa dzielil mnie poison spider troche go atakowalem i patrze cyklop zmiazdzyl poison spidera i nademna ukazaly sie cyferki i nad cyklopem mowiace o expie jak to sie stalo
Agent Madness
23-08-2006, 18:58
Potwory, gdy mają zablokowaną drogę przez dużo słabsze od siebie stworzenia, niszczą je gdy starają się dotrzeć do gracza. Po prostu je rozwalcowują jednym uderzeniem.
michalbiel12
23-08-2006, 19:01
fajny sposob na dobre rzeczy znajdujesz demona i orshabala ustawiasz sie tak zeby orshabal rozgniotl demona i zabierasz rzeczy z demona i ucieczka :D:D:D żart
Patysiak
24-08-2006, 10:46
To nie są jedyne przypadki, np. dwarf guard niszczy ps, albo zerek minosa. Zdarza się ale nie zawsze tak jest wiec słabsze mogą blokować mocniejsze (ja czasem jak wychodze z guardow to używam soldów do blokowania guardów ;p)
wojcio14
24-08-2006, 10:52
Dzisiaj bylem w mount sternum na cyklopach i jestem na takim mostku wewnatrz i od cyklopa dzielil mnie poison spider troche go atakowalem i patrze cyklop zmiazdzyl poison spidera i nademna ukazaly sie cyferki i nad cyklopem mowiace o expie jak to sie stalo
hehe cyklop potezny:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.