PDA

Pokaż pełną wersje : Banshe Quest by Pandiania

Pandiania
23-08-2006, 19:31
Banshe Quest

Dzis wybraliśmy się na banshee quest. Film trwa ponad 2 godzinki :) ale mysle ze warto obejżeć. Momentami było bardzo gorąco ;)

Prosze o komenty :)

link: http://rapidshare.de/files/30486330/bansheeee.rec.html

Krakers
23-08-2006, 22:13
Łatwo jest expic kupionym charem :)

Ibanez
23-08-2006, 22:41
Łatwo jest expic kupionym charem :)

Słuchaj koleś nie wiem o co ci chodzi ale ja zapewniam cię, że to nie jest kupiony char. Pandiania mieszka obok mnie ;) Od 1 lvl do teraz gra jedna i ta sama osoba.
A co do samego filma to nie muszę oglądać bo widziałem to na żywo :) Strasznie długo sie pierniczyli z tymi teleportami. Ogólnie wielki zamęt. Ale final room poszedł gładziutko :)

Krakers
23-08-2006, 22:43
Jakos Pandiania byla wystawiana na allegro.
I teraz nagle tak z lvlem wyskoczyla, a przez 2 tygodnie nic nie robila wczesniej gdy aukcja byla.

Po zakonczeniu aukcji nagle 60 lvl wszedl, ta? -.-
Widac, ze nowy owner.

@down

Jezeli nic nie wiesz o aukcji na allegro, to nie powinienes sie w tej sprawie odzywac.

Ibanez
23-08-2006, 23:28
Buhehehe dobry jesteś koleś dobry :) Przez 2 tygodnie nic nie robiła bo była ze mną na koloniach :) Chyba można se zrobić przerwkę od grania nie ?
A o żadnej aukcji mi nie wiadomo. Zapewniam cię, że gra ten sam owner od samego początku. Nie wiem jak ci to udowodnić poprostu musisz mi uwierzyć :)

Pandiania
24-08-2006, 12:01
o ******* ahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhahhahahahhahah ahahahhaahhahahahahahahah dawno sie tak nie ubawiłam ahahah o kurde nie moge 8o 8o. Gram tym charem od samego początku omfg i jescze do tego allegro pandiania nigdy nie była wystawiana na allegro noobie.... ale skoro Ty więcej wiesz o moim charze to no coment.

Dasiu
24-08-2006, 12:06
Ja sie do allegro nie bede wtrącał xD
Gz wykonania Questa ...
Chodziaz QS ... To i tak super :)

Fesz
24-08-2006, 17:59
Jakos Pandiania byla wystawiana na allegro.
I teraz nagle tak z lvlem wyskoczyla, a przez 2 tygodnie nic nie robila wczesniej gdy aukcja byla.

Po zakonczeniu aukcji nagle 60 lvl wszedl, ta? -.-
Widac, ze nowy owner.

Ale ty koleś jesteś pomylony... Niech cje fjót strzeli. Weź mi pokaż gdzie ta aukcja była co ?

@down

Jezeli nic nie wiesz o aukcji na allegro, to nie powinienes sie w tej sprawie odzywac.

Ty sobie zważaj na słówka bo jeśli masz coś do moich kumpli masz też coś do mnie !

kostooch
24-08-2006, 18:02
mimo, ze candia to nonpvp, proponuje, abyscie pozabijali sie nawzajem.

Sharkan
24-08-2006, 21:49
GZ wykonania questu Pandiania :)
A filmik Nie najgorszy :P