Pokaż pełną wersje : Ferumbras.
Tutuł mowi sam za siebie... Poprostu zobacz to!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11001
Bebi~
Thristen
24-08-2006, 01:13
Troche lame organizacje mieli :|
a ten newb co zamiast włazic do tp zblokował Carle az jej sie mana skonczyla...
Zenada poprostu, jestem ciekawe jak kof dal rade wyjsc z tamtąd cało jak tam okolo 12 demonów bylo
eh gdybym to zobaczyl nie wiedzialbym co robic.. caly ekran w demonach xD
Jestem pelen podziwu dla tego 205 najta ze udalo mu sie uciec a byl na drugin koncu "areny" xd
OMG, jaka rzeznia:D... Nie wydaje mi sie, zeby ktos go szybko pokonal... Chyba zeby umiescili najlepszych graczy na 1 servie (czyt. EO, Taifun~, Gugo)... A loot musi byc boski.
Przynajmniej ludzie z 200 levelami mają jakieś wyzwanie ;)
Player Killer
24-08-2006, 03:31
Hmmmmmmmm, no zdaje mi się, że przez najbiższe pare tygodni/miesięcy nikt go nie pokona, chyba ze by wparowala ekipa ze 100 osob~ ;p
Nareszcie jakis konkretny Boss.
Hmmmmmmmm, no zdaje mi się, że przez najbiższe pare tygodni/miesięcy nikt go nie pokona, chyba ze by wparowala ekipa ze 100 osob~ ;p
Nareszcie jakis konkretny Boss.
a co ty myślisz że 1 Orshabaal poszedł gładko?. Najpierw ktos musi zginąć żeby ktoś inny wiedział jak bloknoc i jak rozwalać a potem to juz leci samo :P
Po tym filmiku next team będzie bardziej przegotowany na final room B)
Coś czuje że nie będzie trzeba długo czekać na zabicie Ferumbrasa.
Ciekawe co spadnie ;)
Sauroman
24-08-2006, 09:47
Dajcie na rapida plx bo tibicams mi nie dziala ; /
Lucky Rider
24-08-2006, 09:53
OMFG! no no wreszczcie jest jakiś syty boss tibi :D
obstawiajcie jaki loot leci z tego cieniasa:
1 Magic long sword i najlepszy axe / club
2 Great shield
3 black gem?!?!
4 koszulka cipsoftu
2 Great shield
3 black gem?!?!
4 koszulka cipsoftu
4 + Dsl :P Moze blessed shield :) Bo sadze ze jak z orsha tunder hammer to z tego moge poleciec takie rary. Chociaz on dostał kilka hitów z sd'czków 800+ to nawet hp mu z max nie zeszlo :PP
@down: Co ja napisałem ?? B)
dostawal po 800 sd to nawet pasek sie nie ruszyl i szybko sie leczyl
Dark Brozyn
24-08-2006, 10:11
fajnie się będzie oglądać jak on pada a nie team
Malyszek
24-08-2006, 10:32
Last file scanned at least one scanner reported something about: Backdoor.Win32.Fraggle.Rock*****, detected by:
Scanner Malware name
AntiVir - Backdoor-Server/Fraggle.20.Ins backdoor
ArcaVir - Trojan.Fraggle.Rock.20
Avast- Win32:Trojan-gen. {VC}
AVG Antivirus - BackDoor.Fraggle.Z
BitDefender - X
ClamAV - X
Dr.Web - BackDoor.Fraggle.20
F-Prot Antivirus - security risk or a "backdoor" program
Fortinet - W32/BackDoor.FraggleRock.20
Kaspersky Anti-Virus - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20
NOD32 - Win32/Fraggle.20
Norman Virus Control - Fraggle.2_0
UNA - X
VirusBuster - X
VBA32 - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20
Sir Radzio Angelus
24-08-2006, 10:51
Last file scanned at least one scanner reported something about: Backdoor.Win32.Fraggle.Rock*****, detected by:
Scanner Malware name
AntiVir - Backdoor-Server/Fraggle.20.Ins backdoor
ArcaVir - Trojan.Fraggle.Rock.20
Avast- Win32:Trojan-gen. {VC}
AVG Antivirus - BackDoor.Fraggle.Z
BitDefender - X
ClamAV - X
Dr.Web - BackDoor.Fraggle.20
F-Prot Antivirus - security risk or a "backdoor" program
Fortinet - W32/BackDoor.FraggleRock.20
Kaspersky Anti-Virus - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20
NOD32 - Win32/Fraggle.20
Norman Virus Control - Fraggle.2_0
UNA - X
VirusBuster - X
VBA32 - Backdoor.Win32.Fraggle.Rock.20
to jest tylko info o ostatnim zainfekowanym pliku wykrytym na virusscan.jotti, to nie ma nic wspolnego z tym filmem.
Longerososol
24-08-2006, 10:51
OMG ale tam jest zadyma rozwalic go mogą chyba tylko pierwe 25 osób najlepszych na serwie, tam jest gorzej niż w rzeźni
Rekin Master
24-08-2006, 10:58
mmmmm
ludzie...nawet jakby 20najlepszych osob w swiecie tibijskim tam bylo,to by nie dali mu rady...Sorcki i tak padna!!!
tam jest 10demcow,ktore robia niezlego spama wiec mana pojdzie sie jeb... w pare sekund...
a bez magow i druidow na pewno go nie zabija
mozna wziasc ze soba 5bp stone skinow kazdy...xDprzynajmniej dluzej pozyja :P
zapewne udalo by im sie uciec ale o zabiciu ferumbrasa nie ma mowy...
moze gdyby nie te demony...
Sir Radzio Angelus
24-08-2006, 11:25
To musi być team z grubo ponad 200lvl. Przydalby sie Taifun - jego ue i sd wymiata.:p
Damian_1991
24-08-2006, 11:27
Moze chlopaki z Antici dadza rade. Mamy tam 400+ 100lvl w tym kilku 200 ^^.
Jak wparuje ze 100 chlopa to kto wie :P.
Edit: Jato widze tak:
wparuje ze 20ek 130+ lvl i zrobia taka sciane zeby nic nie moglo sie przerzucic na shooterow moze wtedy by sie udalo, palki uhaja a sorcowie spama z sd :]
inferna rider
24-08-2006, 11:40
skad oni tego kofa wytrzasneli? koles wogole nie ogarnia.... nie wie dokladnie gdzie jest polnoc...
Zreszta ten team byl bez zadnego zgrania.... zamiast nawalac sdki to mysla ze wypija dwa manasy i przezyja... totalne noobostwo... by walili na maxa sdki to by moze padl ten ferumbras, a tak to tylko oni popadali...
ok nerajcie sie z tego, wiem ja tam nie pojde, to jest tylko moja opinia. W tym kraju jest wolnosc slowa no nie?:0
wparuje ze 20ek 130+ lvl i zrobia taka sciane zeby nic nie moglo sie przerzucic na shooterow moze wtedy by sie udalo, palki uhaja a sorcowie spama z sd :]
łatwo napisac , trudniej zrobic
Hmm .. Na Amerze może team by zrobił :D Eo wchodzi blokuje ferumbrasa na execie + kilka demców jakiś 200 ek bloczy 4 demce sorci z sd nawalają B)
Fillipex
24-08-2006, 11:47
Uuuuuuuuuuuu......... takiej jazdy to ja jeszcze nie widzialem ;DD Chlopaki z mojego serwa poszli tam... Rzeznia na maxa.... Nikt dluuuuuugo nie rozwali tego Ferumbrasa chocby dlatego ze tam nie mozna wykorzystac rzezby terenu co zrobiono z Orshabaalem.. jest malutko miejsc i wogole... szkda tych ktorzy padli ;// A.. i chyba ten Ferumbras u nas na Eterni byl pierwszym widzianym.. nie liczac test serwa... bo wszystkie filmiki ktore byly to byly jedynie z 4 demonami w final roomie bez Ferumbrasa.. aczkolwieg byc moze byl juz gdzies tyle ze go nie nagrywano filmiku ;)
2 Great shield
3 black gem?!?!
4 koszulka cipsoftu
Wzięte z filmiku:
11:53 Tavion [185]: well, ferumbras drops a new paladin weapon anyway
Wladca Calmery
24-08-2006, 12:07
Nie mam pytań... ciekawe czy go zabili... i think no xD
Super filmik ale troche nudny...
lol i ty myslisz ze zdarzyli by zrobic taka blokade jak jest ta cala arena w demonachxD
no ciekawi mnie ta nowa bron paladynow.. sprite jest moze uda sie nia z patyczkow wycisnac z 250+ :P
Kozi_leus
24-08-2006, 12:54
skad oni tego kofa wytrzasneli? koles wogole nie ogarnia.... nie wie dokladnie gdzie jest polnoc...
Zreszta ten team byl bez zadnego zgrania.... zamiast nawalac sdki to mysla ze wypija dwa manasy i przezyja... totalne noobostwo... by walili na maxa sdki to by moze padl ten ferumbras, a tak to tylko oni popadali...
ok nerajcie sie z tego, wiem ja tam nie pojde, to jest tylko moja opinia. W tym kraju jest wolnosc slowa no nie?:0
Boshe -.-' jak ja widze wypowiedzi takich noobków , to aż żal d*** ściska .
Człowieku masz pewnie z 30 level i wymądrzasz się jakbyś był EO . Sam pokaż jaki jesteś ""boski"" . Walisz z aksa ? :P To była najlepsza paczka na eternii , pierwszy ferumbras wieć jak mogli wszystko o nim wiedzieć ?? Dobry filmik do analizy dla kolejnych teamów i pewnie się uda . Ten pomysł ze ścianą z knajtów nawet dobry , ale czy uda się stworzyć ~ 10 knajtom , taki mur , biorac pod uwage ze jednak zajmie to jakis czas a demony moga byc w roznych miejscach , pozatym demony z gfb i tak mane sorcom spala , a bez trapnięcia ferumbrasa ciezko bedzie go zabic .
I do wszystkich "progejmerów" zróbcie to sami a nie się wymądrzacie .
Damian_1991
24-08-2006, 12:56
lol i ty myslisz ze zdarzyli by zrobic taka blokade jak jest ta cala arena w demonachxD
Zauwaz, ze te demony sa na koncu areny to jak by wszyscy na chama poszli to moze...
Sir Radzio Angelus
24-08-2006, 13:11
Ten ferumbras dostal z sd za 800 i nawet hp mu się nie ruszylo, a te demony tak spamuja gfb, że nawet za ściana sorki się nie wyrobią z piciem mf. Nie wiem jak oni rozwiążą ten problem.
btw. chciałbym zobaczyć jakby to wyglądalo na Furorze, niech Fajfun zbierze team 15 największych lvl + on sam i niech sprobuja go ubić. Zamiast ubijać 2x slabszych od siebie niech sprobuje sil na ferumbrasie:]
Duke Dran
24-08-2006, 13:21
Fercio na zywo ;o masakra... filmik 10+
Hity po 800 z sd i nawet mu 1mm hp nie ubylo >.< rzeznik xD
Zauwaz, ze te demony sa na koncu areny to jak by wszyscy na chama poszli to moze...
moze? Morze jest szerokie i glebokie xD lol ;)
Kozi_leus
24-08-2006, 13:31
Ten ferumbras dostal z sd za 800 i nawet hp mu się nie ruszylo, a te demony tak spamuja gfb, że nawet za ściana sorki się nie wyrobią z piciem mf. Nie wiem jak oni rozwiążą ten problem.
btw. chciałbym zobaczyć jakby to wyglądalo na Furorze, niech Fajfun zbierze team 15 największych lvl + on sam i niech sprobuja go ubić. Zamiast ubijać 2x slabszych od siebie niech sprobuje sil na ferumbrasie:]
Niestety Furrora jest dość nowym światem i zebranie ekipy dużych levelów będzie trudne . Lepiej wygląda to na starszych światach typu Lunara , Eternia , Antica , Danubia .
Sebcio :)
24-08-2006, 13:46
pwned...
Czyli dopoki nie bedzie na Furrorze nikt go nie zabije ;)
Mysle ze tam sa najbardziej zorganizowane ekipy ^.-
inferna rider
24-08-2006, 13:52
nie denerwuj mnie takimi postami bo skad mozesz wiedziec jaki mam lvl ? nie mialem takiego 124 jak ty ale gram w to dlugo jakies tam lvle mialem i wiem dzo o tej grze.
Obstawiam ze pierwszy team ktory zabije go to bedzie albo aldora albo amera:d najbardziej zorganizowane grupy tam sa
Kozi_leus
24-08-2006, 13:56
Boshe co Wy z tą Furorą ?? Wiemy wiemy Taifun jest dobry , ale sam tego nie ubije . Spójrzmy , 10 najlepszych leveli z furory Taifun 253 ms , 184 ek , 176 ms , 162 rp , 155 ek , 155 rp , 141 ek ,140 ek , 135 ek , i 133 rp .
a Teraz popatrzcie na inne swiaty , jest więcęj osób ze 150 lvl + Na Antice jest 36 osob z 150 + lvl , na Furorze ledwo 6 . Wnioski same się nasuwają co nie ?
Damian_1991
24-08-2006, 14:15
Boshe co Wy z tą Furorą ?? Wiemy wiemy Taifun jest dobry , ale sam tego nie ubije . Spójrzmy , 10 najlepszych leveli z furory Taifun 253 ms , 184 ek , 176 ms , 162 rp , 155 ek , 155 rp , 141 ek ,140 ek , 135 ek , i 133 rp .
a Teraz popatrzcie na inne swiaty , jest więcęj osób ze 150 lvl + Na Antice jest 36 osob z 150 + lvl , na Furorze ledwo 6 . Wnioski same się nasuwają co nie ?
O to wlasnie chodzi a niech wparuje tak zgraja 150~ msow i palow to ten demony padaja na 1-2 tury z sd wazne zeby knighci to przetrzymali. Ale z drugiej strony na Antice jest taka wojna, ze watpie czy walczace ze soba gildie chcialyby isc w 1 teamie ( jeszcze zamiast ferumbrasa by siebie lali xD ).
Na Antice Ferumbrasa na pewno lala by gildia Dark Side (ta sama co weszla 1 raz na Ferumbras Tower).
Sebcio :)
24-08-2006, 14:29
Nie chodzi o same 150+
Zrozum czolwiku mozesz miec 666 level a byc lamerem w oragnizacji i nie potrafic dzialac w grupie !
To najlepiej widac podczas wykonywania HoTa Quest gdzie trzeba umieć grać zespołowo i nikt z teamu nie moze zawiesc !!!
Powtarzam level nie swiadczy o tym jak dobra ekipa bedzie chodzi o ORGANIZACJE !! Której w tym teamie poprostu nie bylo :S
lord orzech
24-08-2006, 14:32
Pierwsze wraznenie: o w dupe jeza :O
Drugie wrazenie: co za spam :O
Trzecie wrazenie: Czemu Ferumbas tak dostaje a pasek HP wogole sie nie przesuwa...
Czwarte wrazenie: You are dead
No nie niestety kamerzystka miala pecha ze akurat Ferum~ przerzucil sie na nia :/ tak to bysmy moze troszke wiecej zobaczyli ;).
Co do samego Ferum'a to jestem ciekawy kiedy go pokonaja B)
może najlepiej jak na calmerze by sie ten ferumbas pojawil tam dwa knight 200lvls(jeden 212 chyba) no i 2 sorki 200lvl+ jest jescze troche druidiowo i sorkow 150lvls +,a że to non-pvp moga bezkarnie ue walic
na amerze troche brak sorków, a na novej troche poexpic by musieli wszyscy, bo sorki sa knight jest;]
Kozi_leus
24-08-2006, 14:34
Nie chodzi o same 150+
Zrozum czolwiku mozesz miec 666 level a byc lamerem w oragnizacji i nie potrafic dzialac w grupie !
To najlepiej widac podczas wykonywania HoTa Quest gdzie trzeba umieć grać zespołowo i nikt z teamu nie moze zawiesc !!!
Powtarzam level nie swiadczy o tym jak dobra ekipa bedzie chodzi o ORGANIZACJE !! Której w tym teamie poprostu nie bylo :S
A sądzisz , że właśnie na Furorze jest ona najlepsza ?? Jakie masz podstawy , żeby tak sądzić ?
lord orzech
24-08-2006, 14:39
A sądzisz , że właśnie na Furorze jest ona najlepsza ?? Jakie masz podstawy , żeby tak sądzić ?
Pewnie dlatego ze tam gra najlepszy polski sorc Taifun :P
Jedna osoba niczego nie zdziala a poza tym tam jest Taifun i dluuuugo dlugo nic!
@down:
Łuuups zapomnialem o nim :P ale to tylko dwa levele :P
Pewnie dlatego ze tam gra najlepszy Polak Taifun :P
Jedna osoba niczego nie zdziala a poza tym tam jest Taifun i dluuuugo dlugo nic!
Najlepszy polak to seromontis:)
Sir Radzio Angelus
24-08-2006, 14:58
Miotanie UE na non-pvp? Być może demony by padły ale potyczka z Ferumbrasem z ~200 many nie wygląda ciekawie :confused:
,ale o to chodzi żeby padły te demony co sie nie respia 3 knighyty zostana bede blokowaly te co zostaly najlepszy ferumbasaa sorki padaja jakis 130-140lvl knightow biora i ida jescz4 raz tam juz walic na serio
jak im 1 lvl spadnie to przeciez nic sie nie stanie;p
,ale o to chodzi żeby padły te demony co sie nie respia 3 knighyty zostana bede blokowaly te co zostaly najlepszy ferumbasaa sorki padaja jakis 130-140lvl knightow biora i ida jescz4 raz tam juz walic na serio
jak im 1 lvl spadnie to przeciez nic sie nie stanie;p
odkupic blessy, aoly itp itd by troche zajelo ;)
lord orzech
24-08-2006, 15:15
Czy ja wiem czy tak dlugo tacy h-lvl to raczej kase maja na blessy itp. ;)
..::QRAS::..
24-08-2006, 15:28
Zatkało kakao ;S
Big gratz dla tych ludzi ktorzy podjeli sie wyzwaniu i stawili czola temu BOSSOWI zaryzykowali duzo aby pokazac ze trzeba probowac. Czlowiek uczy sie na bledach a to jest 1 team ktory sie tego podjal wiec po co gadac ze jest nie zorganizowany??? wg. mnie jest dobrze zorganizowany tylko niewiedzieli czego sie spodziewac...
Peace and Honor
Eternia jak nazwa wskazuje jest inna... KoF ma troche problemy z angielskim ale to inna sprawa, blokowac potrafi. Tylko pytanie jakie sobie zadal brzmialo: kurwa co ja mam blokowac? Demony?Ferumbrasa?
Ludzie nie bija to trzeba wiac-to jest podstawa (samotne wybijanie 10 demonow i ferumbrasa...)
Reszta ekpy nie miala szans ze wzgledu na zla kolejnosc wchodzenia do tp i za male odleglosci czasowe. Wszystko trzeba poprostu dopracowac.
Jeszcze jedna wazna sprawa-nasi Eternijscy koledzy stracili wprawe, poniewaz duza czesc ekipy jest retired i cudem bylo zalogowanie sie ich wogole.
A ja się spytam o co innego z deczka - widziałem już chyba z 10 jak nie 15 filmików z tej wieży i dopiero teraz się pojawił ten cały Ferumbrass, od czego to zależy, pojawia się komunikat jak przy atakach, orshu i morgarocie czy po prostu trzeba odblokować wszystkie 3 dźwignie (te na dole również) czy co do jasnej anielki?!?!?! Ja nie jestem noob że się o to pytam, ja po prostu szukam informacji dla mojego servvera który chce tam iść :P (nie chodzi o Candie -.-)
/Saviour
Nice filmik.. nie powiem czy sie udało czy nie ale 1 pytanie.. might ring sie nie powinien swiecic ? ;D nie wiem tego wiec pytam....
Po co biliscie all ? nie lepiej m walle bylo stawiac? :d
OMG ale w tej ostatniej sali bylo demonow i ten ferembras
kostooch
24-08-2006, 17:33
Niestety Furrora jest dość nowym światem i zebranie ekipy dużych levelów będzie trudne . Lepiej wygląda to na starszych światach typu Lunara , Eternia , Antica , Danubia .
Sprawdz, ilu mamy hlvli na furorze i dopiero potem sie wypowiedz.
Z calej akcji jedynie kof wyszedl caly - jak to ktos powiedzial w filmie: dzis eternia straci najwiecej expa wg eriga xd.
Według mnie wiele wody w Wiśle wyparuje i wpadnie deszczu do nich, wiele osób padnie niż ktoś opracuje genialny plan bloczenia, atakowania i pokonania ferumbrasa.
BTW. widzieliście ten hmm... Exevo Gran Mas Energy Field ? :D Pr000!
Za-je-bi-ste.
Ojj... poczekamy DŁUUUUUGO aż zabiją Feru.
Kozi_leus
24-08-2006, 17:54
Sprawdz, ilu mamy hlvli na furorze i dopiero potem sie wypowiedz.
Z calej akcji jedynie kof wyszedl caly - jak to ktos powiedzial w filmie: dzis eternia straci najwiecej expa wg eriga xd.
A ty chłopcze naucz czytać się wszystkie posty . Napisałem i wymieniłem top 10 z Furory i jest ona dużo gorsza od top 10 z innych światów . Taifun to nie cały świat .
kostooch
24-08-2006, 17:55
Oczywiscie, dziewczyno. Moze i jest slabsza, jesli chodzi o lvl, ale raz juz pokazali, co to znaczy dobra organizacja oraz niezle pomysly przy zabijaniu mocnego przeciwnika.
Osiol221
24-08-2006, 18:52
lol Ferumbrasa raczej nikt nie zabije jeszcze przez dlugi czas chociby dlatego ze jest tam za malo miejsce na jakom kolwiek taktyke....
Btw. co to jest ta nowa bron dla pallów i skad mozna ją wziąć ;>
[przed teleportem]Spoko, nas jest 20 chłopa a tam raptem 3 demony, a sam Ferubrass jakims ProGammerem nie jest.[/przed teleportem] XD
Tubba_21
24-08-2006, 19:22
Ja stawiam ze pierwszym teamem co pokona Ferumbrasa bedzie gildia Unit.
Sir Radzio Angelus
24-08-2006, 19:31
A te demony to są summony Ferumbrasa czy tam jest ich resp? Podobno Ferumbras przyzywa demony i warlocki, ale jakoś warlocka nie widzialem:confused:
Alcor Sake
24-08-2006, 19:51
Ferumbrasa już wczesniej team na isarze rozwalil....
filmik nawet gdzies w tym dziale jest więc wiecie .......
Btw. co to jest ta nowa bron dla pallów i skad mozna ją wziąć ;>
Ta bron nazywa sie "typowe poczucie humoru Taviona" (cos mi sie zdaje ze ten owner jest niemcem).
Ferumbrasa już wczesniej team na isarze rozwalil....
filmik nawet gdzies w tym dziale jest więc wiecie .......
To zes teraz zasblysnol. Czlowieku team z isary byl na tej wiezy lecz nie spotkali Ferumbrasa .
Dokladnie to jest 1 team ktory spotkal grubasa w jego posiadlosci
Evil Maul
24-08-2006, 21:28
Film super :D a tak do tematu ludzie jak wy przezywacie to bylo dopiero pierwsze spotkanie z panem F. Pamietacie historie z Orshabaalem ? Tak samo kazdy mowil ze to monster nie do pokonania a znalazla sie stragedia owszem w tej wiezy niemozna tego uzyc ale,Ferumbras to tylko potwór wiec napewno znajdzie sie jakis słaby punkt . A tak wogle to skad ten ziomek wiedzial ze z Feru~~ wypada nowa bron dla palka :P ?
Karath Akus
24-08-2006, 21:31
Jak to się mówi:
"Gospodarz w dom, goście w Temple" =)
Tak jak mówili poprzednicy. Dużo czasu upłynie zanim pokonają Fer~
nawet jak wparuje 100 ludzi do tego roomu to wszyscy padna... czemu? malo fps/debug
wg mnie powinni zgromadzic naprawde duza gromade ludzi i w drodze do feru powinni zostawiac kolesi do bloczenia respa po drodze. gdy dojda do ostatniego tp knightci powinni wziasc 3+ demony na klate a sorce UE spam i w teleport. szybko uzupelniaja mane i szybko wracaja na final room z full many bo przeciez resp jest blokowany. potem zostanie feru + demony ktore sie pojawiaja zawsze, 2 knightow bloczy demony a reszta trapuje feru i sorce wala z sd. moga byc problemy na pvp swiatach
Blood Romeragura
24-08-2006, 22:04
lol Evil Maul nikt nie porownywał orsha do Ferumbrasa po za tym zobacz ze gdzie
Orsha wystepuje a gdzie ferumbras na orsha masz sporo miejsce i można rozne manerwy zastosowac a na Ferumbras to co?? nic bo tam jest bardzo mało miejsca
Mind'Reaver
24-08-2006, 22:05
Prawie jak OTS :D
Evil Maul
24-08-2006, 22:14
lol Evil Maul nikt nie porownywał orsha do Ferumbrasa po za tym zobacz ze gdzie
Orsha wystepuje a gdzie ferumbras na orsha masz sporo miejsce i można rozne manerwy zastosowac a na Ferumbras to co?? nic bo tam jest bardzo mało miejsca
Weś ty czytaj ze zrozumieniem -.- chcialem wam uswiadomic ze na kazdego potwora znajdzie sie tatyka -.-'
To jest chyba lepsze od Morgarotha.
Jesli Ferumbras przyzywa te demony to poczekaaaaaaaamy w chooja zanim zabiją go, poniewaz bicie demonow nie ma sensu i tak ferumbras przyzwie nowe a zabicie tylu demonów przy takim spamie graniczy z cudem.
Ferumbras dostal sdka za 800 i mial dalej zielony kolor energi, patrzac na oko on ma około 15000-22000 hp ..... + leczy sie tak ze hydra sie przy nim chowa a jak podszedl do tego sorca to te 600 hp zeszlo mu w sek :P
Moim zdaniem cipy odwalily kawaj dobrej roboty poniewaz dzieki temu Tibia nie jest cala zdobyta :]
Fillipex
24-08-2006, 23:24
@Keel
napewno lepsze... w tym roomie z Ferumbrasem respia sie demony wiec nie bedzie nigdy tak ze zabija wszystkie demony i walka tylko z Ferumbrasem... zawsze beda demony i bedzie rzeznia... wedlug mnie zeby go zabic to potrzeba 5-8 ek 150+ ktorzy wbija tam i na execie beda co chwile przejmowali te demony i Ferumbrasa.. bo jak sie przerzuci na ktoregos sorcka to automatycznie dead.. musi byc wielu knightow zeby mial kto bloczyc i go strapowac..... a morgaroth to pikus przy nim... wystarczy jeden knight 150+, 5 uherow... 5 shooterow i go nie ma... a wez z taka ekipa idz na Ferumbrasa... to po wejsciu do tp po 5 sec widzisz piekny bialy napisz 'You are dead.' :)
WielkiSorc
24-08-2006, 23:24
Popatrzcie na battle... Te 3 sd które poleciały w niego nie zabrały mu nawet malutkiej części hp na battle.. tzn, że te 1,5k hp to nie jest nawet 1 % jego życia...
sebus1988
24-08-2006, 23:56
Jest 1 plan na zabicie wchodzi knight 200+ a za nim z 5+ sorkow z ssa i spam ue jak wybija demony i ubija go trohce zdupcaja do tp. Potem wchodza pale i druty i robia reszte. Plan troche crazy ale nie widze innego.
Jest 1 plan na zabicie wchodzi knight 200+ a za nim z 5+ sorkow z ssa i spam ue jak wybija demony i ubija go trohce zdupcaja do tp. Potem wchodza pale i druty i robia reszte. Plan troche crazy ale nie widze innego.
No, a knight pada razem z demonami tiaa? To jest plan? Pfff... Czlowieku obudz sie. I tak przydal by sie ktos kto by leczyl knighta caly czas. Ogolnie tam jest zeznia a widzieliscie mieli dobra ekipe.
Watpie ze istnieje na jakims servie ekipa ktora zdola go pokonac w obecnym momencie.
@up
A knight zdycha jak dostanie też te Ue od sorców chyba ze to non pvp
dobra nie myslcie juz za duzo bo sie spocicie :D
Axe'Taifun
25-08-2006, 00:11
Pamiętacie przyjaciele ile czasu potrzebowała dawna ekipa z ,,dawnej" tibi, żeby zabić Ferumbasa? Wtedy był jeszcze kierowany przez Guido (o ile dobrze pamiętam). Teraz też sie nie śpieszmy, w końcu o to chodzi w tej zabawie, trzeba drania ubić, ale kiedy to nastąpi, tylko tibijska bozia wie :)
Dark Brozyn
25-08-2006, 00:26
Nie chodzi o same 150+
i nie można używać bota podczas hota ;)
Pozycja4
25-08-2006, 01:05
hmm "co cie nie zabije to wzmocni" ich zabilo wiec nici ;p zadyma niezla
Popatrzcie na battle... Te 3 sd które poleciały w niego nie zabrały mu nawet malutkiej części hp na battle.. tzn, że te 1,5k hp to nie jest nawet 1 % jego życia...
Bez przesady ....... chyba ze 1 % u Ciebie to tak jak u wszyskich z 5 % ~ lol
Segalczuk
25-08-2006, 05:50
Jak zobaczylem ferumbrasa i te demki spadlem z krzeslai sie potluklem :[ ale Hm... jak by tu go pokonac :P? moze whodza pale i sie rozhodza po bokach (czyt: scianach) i wala go z boltuw i uhaja okolo 5 blokeruw "ale" muwicie ze na exeta res , a zauwazyliscie ze wysysa mane 8o wiec... :P a wiec trza liczyc na szybkosc i szczescie:P i modlitwe! i potem jak demki jush sie przerzucily na palle lub nadal sa na knightach to kazdy wali w ferumbrasa i moze padnie:P a potem demki to luuz:P ale by musialo byc z 20 palluw zeby co hwila combo dostawal od nich za okolo 1 k hp + sd w tym 10 pallkuw/knightuw co go uha i z 10 sorcuw (NAJMNIEJ!)zeby mu combo ... i moze moze moze :P:P:P
a loot to bylo ferumbras hat na tescie moze bendzie ferumbras set 8o
aha SZACUNECZEK DLA FERU~:P i dla tej ekipy ;] Good luck :P
Aha i pare drutuw zeby cohwila exura gran mas res zeby jak cos uhnelo sorcuw xD a zeby oni nie zwracali na to uwagi i walili nadal z sd bo tak to kieeepa :P
Wielki Mancyz
25-08-2006, 08:50
wparuje 100 i na dziendobry 20 zaliczy owned ludzie tam jest taki hard że wątpie czy do następnych wakacji to ktoś ubije :D
@Edit już widze bubble jako blokera ferumbrasa buahahah restart serva na anticy by był gwarantowany mwuahaha
Malyszek
25-08-2006, 11:42
Polacy nie maja szans tego zrobic. Predzej ekipa z Szwecji lub z Niemiec to zrobi. Widzieliscie tego Knight of fortune, co on robil, RZaaal (przez eR Zet)
Polak sie boi bo jak padnie to juz nie gra i ma retired a szwedzi graja jeszcze z wiekszym zapalem
Polacy nie maja szans tego zrobic. Predzej ekipa z Szwecji lub z Niemiec to zrobi. Widzieliscie tego Knight of fortune, co on robil, RZaaal (przez eR Zet)
Polak sie boi bo jak padnie to juz nie gra i ma retired a szwedzi graja jeszcze z wiekszym zapalem
To sie tam przeprowadz...?
Czlowieku ty napewno jestes boski, co sie bedziesz w takiej Polsce marnowal.
Tikiktaki
25-08-2006, 13:47
wystarczy tam wbic na swiecie non-pvp pare blokerow 150+ reszta sorkow i UE UE UE UE UE UE UE UE UE UE
Dark Brozyn
25-08-2006, 14:07
Jak zobaczylem ferumbrasa i te demki spadlem z krzeslai sie potluklem :[ ale Hm... jak by tu go pokonac :P? moze whodza pale i sie rozhodza po bokach (czyt: scianach) i wala go z boltuw i uhaja okolo 5 blokeruw "ale" muwicie ze na exeta res , a zauwazyliscie ze wysysa mane 8o wiec... :P a wiec trza liczyc na szybkosc i szczescie:P i modlitwe! i potem jak demki jush sie przerzucily na palle lub nadal sa na knightach to kazdy wali w ferumbrasa i moze padnie:P a potem demki to luuz:P ale by musialo byc z 20 palluw zeby co hwila combo dostawal od nich za okolo 1 k hp + sd w tym 10 pallkuw/knightuw co go uha i z 10 sorcuw (NAJMNIEJ!)zeby mu combo ... i moze moze moze :P:P:P
a loot to bylo ferumbras hat na tescie moze bendzie ferumbras set 8o
aha SZACUNECZEK DLA FERU~:P i dla tej ekipy ;] Good luck :P
Aha i pare drutuw zeby cohwila exura gran mas res zeby jak cos uhnelo sorcuw xD a zeby oni nie zwracali na to uwagi i walili nadal z sd bo tak to kieeepa :P
nie no boski plan na pewno go wykorzystają! popracuj nad ortografią chłopczyku
Sir Radzio Angelus
25-08-2006, 14:23
wystarczy tam wbic na swiecie non-pvp pare blokerow 150+ reszta sorkow i UE UE UE UE UE UE UE UE UE UE
Oj, to musialoby byc najwieksze masowe uzycie UE w 1 miejscu w calej histori Tibii8o
Bah, nie wiem czy to takie eaaaaasy...
Musi być:
Dużo bardzo h-lvl sorkóff z nice mlvl.
Knajci... exeta res, widzieliśmy jak ferek się przerzuca.
Full mana i zajebisty spaaaaaam UEeeeeeeeeeeeeeeeeee~
szija.
I tak nie wiadomo czy pójdzie, jak on się leczy... ile ma hp... omg...
Tikiktaki
25-08-2006, 14:37
wg mnie daloby rade 10 sorkow 1 sieknolby mniej wiecej za 1k demony by padly all by doszli do tp a blokerzy by strapowali bosa
Explorer of Hell
25-08-2006, 15:03
OMG ale HARDCORE :o
Zeby go zabic to kilku sorcow musialo by sie poswiecic wejsc UE UE UE i pasc a potem wlazla by reszta i dobila gady :P
ale z polowy stad to lole-.- powodzenia w zabiciu feru~ po 1 tam bylo z 10 demcow po 2 demon sie tam respi co kilka/kilkanascie sekund... a pozatym popatrzcie jakie tam comba idom feru~ wszytko na hita lub 2 a do tego 10 demcow oj... nie weim czy jakis team w tibi to wykona.... ale rzyczmy szczescia moze uda sie na amerzel;p
Longerososol
25-08-2006, 18:43
Kto tam idzie praktycznie posyła sie na deda:D ale mozliwe by było jagby wparowało tam ponad 10 knightow i kazdy z 2 dmki na klate i stac w koncie a reszta knightow na bokach bloczyc dmki pottem by weszli palle z zapasem uh i uhali knightow a potem sorce z stone skin amuletami i ue walic i ustawic sie w jednym rzędzie a przed nimi knighci i uhac knightów tez i oczywiscie sd w Feru~~
Sir Radzio Angelus
25-08-2006, 19:41
Kto tam idzie praktycznie posyła sie na deda:D ale mozliwe by było jagby wparowało tam ponad 10 knightow i kazdy z 2 dmki na klate i stac w koncie a reszta knightow na bokach bloczyc dmki pottem by weszli palle z zapasem uh i uhali knightow a potem sorce z stone skin amuletami i ue walic i ustawic sie w jednym rzędzie a przed nimi knighci i uhac knightów tez i oczywiscie sd w Feru~~
Nikt nie zdejmie aol-a, za duża szansa na deda.
ale z polowy stad to lole-.- powodzenia w zabiciu feru~ po 1 tam bylo z 10 demcow po 2 demon sie tam respi co kilka/kilkanascie sekund... a pozatym popatrzcie jakie tam comba idom feru~ wszytko na hita lub 2 a do tego 10 demcow oj... nie weim czy jakis team w tibi to wykona.... ale rzyczmy szczescia moze uda sie na amerzel;p
Kto Ci tak powiedzial?
BTW. Zgadzam się z przedmówcami, to trzeba zalatwić możliwie jak najszybciej, z każdą sekundą w tym spamie gfb wzrasta szansa na deda. Tak więc jedynym rozwiązaniem jest UE - oczywiscie tylko na non-pvp. Musi być dużo sorków ok. ~10, jeśli każdy z nich walnie po jednym UE za ~1000 to demony szybko padną. Dlaczego nie 2x UE? Ponieważ trzeba się liczyć z chwilowym spamem gfb demonow, atakiem ferumbrasa - jesli knajt się nie wyrobi i ewentualnym respem bądź summowaniem demonow przez Ferumbrasa. Gdy demony padną trzeba jak najszybciej zrobić mass sd na Ferumbrasie. Kolejność wchodzenia w teleport powinna być taka: najpierw około 5 knajtów, po około 3 sekundach wlaża sorki, odrazu po wejściu UE, najgorzej się będa mieli pierwsi magowie, dlatego wszyscy magowie muszą jak najprędzej znalezc się w roomie, potem druty i palki. Nie czarujmy się, kilka osób padnie. Ważne żeby nie było tego spamu gfb. Napewno pojawią się jakieś demony ale nie bedzie ich tak dużo jak na początku. Jeśli knajci będą dobrzy to dużo sorków i drutów nie padnie. O piciu fm i uhaniu na chama nie wspomnę. Tak to wygląda TEORETYCZNIE natomisat w PRAKTYCE może być kicha, jeśli team nie będzie zgramy na maxa.
Segalczuk
25-08-2006, 20:00
nie no boski plan na pewno go wykorzystają! popracuj nad ortografią chłopczyku
ehh ta moja ortografia ... ale jestem dyslektykiem :P wiem nie patrz na te blendy xD.A tak nawiasem serio uwazasz ze ten plan jest luuz/spoko/super :P? czy hodzilo ci o ironie :P?
Nikt nie zdejmie aol-a, za duża szansa na deda.
Kto Ci tak powiedzial?
BTW. Zgadzam się z przedmówcami, to trzeba zalatwić możliwie jak najszybciej, z każdą sekundą w tym spamie gfb wzrasta szansa na deda. Tak więc jedynym rozwiązaniem jest UE - oczywiscie tylko na non-pvp. Musi być dużo sorków ok. ~10, jeśli każdy z nich walnie po jednym UE za ~1000 to demony szybko padną. Dlaczego nie 2x UE? Ponieważ trzeba się liczyć z chwilowym spamem gfb demonow, atakiem ferumbrasa - jesli knajt się nie wyrobi i ewentualnym respem bądź summowaniem demonow przez Ferumbrasa. Gdy demony padną trzeba jak najszybciej zrobić mass sd na Ferumbrasie. Kolejność wchodzenia w teleport powinna być taka: najpierw około 5 knajtów, po około 3 sekundach wlaża sorki, odrazu po wejściu UE, najgorzej się będa mieli pierwsi magowie, dlatego wszyscy magowie muszą jak najprędzej znalezc się w roomie, potem druty i palki. Nie czarujmy się, kilka osób padnie. Ważne żeby nie było tego spamu gfb. Napewno pojawią się jakieś demony ale nie bedzie ich tak dużo jak na początku. Jeśli knajci będą dobrzy to dużo sorków i drutów nie padnie. O piciu fm i uhaniu na chama nie wspomnę. Tak to wygląda TEORETYCZNIE natomisat w PRAKTYCE może być kicha, jeśli team nie będzie zgramy na maxa.
chyab nigdy nie widziles filmu na feru~ tower bez feru~ nie widziales ze kolo tp sie repi demonk co kilka sekund? widac kto tu jest nobem -.-
Sir Radzio Angelus
25-08-2006, 20:22
chyab nigdy nie widziles filmu na feru~ tower bez feru~ nie widziales ze kolo tp sie repi demonk co kilka sekund? widac kto tu jest nobem -.-
Najlepiej nic nie robić tylko krytykować innych, wymyśl coś lepszego Panie Pr0 -.-. Ja tylko napisalem to co przyszlo mi na mysl, w praktyce to nie wypali bo jak napisaleś szybko sie respią demce. A filmiki oglądalem :D
ehh ta moja ortografia ... ale jestem dyslektykiem :P wiem nie patrz na te blendy xD.A tak nawiasem serio uwazasz ze ten plan jest luuz/spoko/super :P? czy hodzilo ci o ironie :P?
na koncu zdania u tamtego panna powinien byc dowcipnik; ) (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=952743&postcount=17)
A mi to nikt nei odpowie :( KIEDY TEN CAŁY FERUMBRAS SIĘ RESPI I OD CZEGO TO ZALEŻY?!?!!? :confused: :confused: :confused:
Najlepiej nic nie robić tylko krytykować innych, wymyśl coś lepszego Panie Pr0 -.-. Ja tylko napisalem to co przyszlo mi na mysl, w praktyce to nie wypali bo jak napisaleś szybko sie respią demce. A filmiki oglądalem :D
boze co za ziomek z ciebie;D po 1 z ue tam nie wejdzie bo pandom wszycy dookola nie bedzie mial many i ded... pozatym zabiejsz 1 demona kolejny sie zreps... pisalem w poprzednim poscie ze nikt aola nie zdejmuje lol!!! wiekszosc palkow/sorkow i drutow na wysokich lv chodzi w p secie + bohy nie wszycy chodzm b robe itd poweim ci tyle ze nikt tam rady nie da no chyab ze team podobny do tego; eo serek taifun cachero gugo hespi~ metusz~ i w pizdu wiecj typa 150+ mozemy zyczyc im tylko szczescia;p
@Saviour
Ferumbras sie respi cos jak Orshabaal >.> Bialy napis itd tylko ze feru niejest na edron tylko w swojej wieży ;P
na koncu zdania u tamtego panna powinien byc dowcipnik; ) (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=952743&postcount=17)
:spam:
@Yazid
One sie nie respia co kilka sekund tylko co kilkanascie;p
Piróg(Wymiatacz Techno)
25-08-2006, 21:57
Jeżeli jest tu jakiś forumowicz który umie dobrze robić wmv
Niech z tego filmu zrobi:)
Bardzo przyjemnie oglądało by się ten filmik z jakąś muzyką:)
Jeśli ktoś się odważy zrobić będe mu bardzo wdzięczny
Z góry dziękuje
Pozdrawiam!
Master Mind
26-08-2006, 01:01
Jeżeli jest tu jakiś forumowicz który umie dobrze robić wmv
Niech z tego filmu zrobi:)
Bardzo przyjemnie oglądało by się ten filmik z jakąś muzyką:)
Jeśli ktoś się odważy zrobić będe mu bardzo wdzięczny
Z góry dziękuje
Pozdrawiam!
Wlacz tibie cam i odpal muze z winampa =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Boshe -.-' jak ja widze wypowiedzi takich noobków , to aż żal d*** ściska .
Człowieku masz pewnie z 30 level i wymądrzasz się jakbyś był EO . Sam pokaż jaki jesteś ""boski"" . Walisz z aksa ? :P To była najlepsza paczka na eternii , pierwszy ferumbras wieć jak mogli wszystko o nim wiedzieć ?? Dobry filmik do analizy dla kolejnych teamów i pewnie się uda . Ten pomysł ze ścianą z knajtów nawet dobry , ale czy uda się stworzyć ~ 10 knajtom , taki mur , biorac pod uwage ze jednak zajmie to jakis czas a demony moga byc w roznych miejscach , pozatym demony z gfb i tak mane sorcom spala , a bez trapnięcia ferumbrasa ciezko bedzie go zabic .
I do wszystkich "progejmerów" zróbcie to sami a nie się wymądrzacie .
Eeee. Spoko, spoko, kazdy skretynialy h lv gada to samo "ty napewno masz max 20/30lv i jestes noobem etc." Chodzi tu o to, ze kolejny polak z tak duzym lv robi wjoche na caly swiat, inaczej tego ujac sie nie da, bo do jasnej cholery, jak nie mozna wiedziec gdzie jest polnoc HAAHAHAh...
Blood Romeragura
26-08-2006, 08:13
Segalczuk ten plan był tak dobry jak twoja ortografia -.-
kierki11
26-08-2006, 08:51
Eeee. Spoko, spoko, kazdy skretynialy h lv gada to samo "ty napewno masz max 20/30lv i jestes noobem etc." Chodzi tu o to, ze kolejny polak z tak duzym lv robi wjoche na caly swiat, inaczej tego ujac sie nie da, bo do jasnej cholery, jak nie mozna wiedziec gdzie jest polnoc HAAHAHAh...
On niewiedzial gdzie jest poludnie....:p
Ciezko tam bedzie bo jezeli ferumbras przywoluje demony i tam sie one respia co kilkanasie sekund....
Moj plan jest taki:
Wchodzi ekipa, uzywa magic walle zeby odgrodzis ferumbrasa od demonow lub siebie od tego piekle(w zaleznosci od sytulacji).
Kiedy pada 1 magic wall, w jego miejsce staje blokier i tak z kazdym nastepnym, az bedzie mur z blokierow.
To jest tylko moja propozycja ;)
POZDRO!
Mowiliscie o ZGRANEJ ekipie tak? to mysle ze ekipa z Aurea FAG or ROM (predzej FAG) Jesli wiecie oco mi chodzi (nice SD combo , nice uh team work itp.) ale jesli chodzi o taktyke no to lipa... nie mam cholernego pojecia jak by to rozwiazac... sciana blokerow odpada... bo jesli jeden bloker padnie to koniec... ( a padl by wtedy nie jeden) mysle ze dobrym rozwiazaniem byly by M walle tylko JAK je rozrzucic? noi problem z demonami...
BTW. ale zawsze moge sie mylic
Maciasty
26-08-2006, 12:57
jest duża szansa ze go niedlugo rozwala ale musi to byc swiat gdzie jest bardzo duzo knightow 150lvl minimum 5. Musza wszyscy razem w jednej chwili wejsc do tp i walnoc obok siebie mwall i zeby za duzo nie podbieglo demonow i wtedy jak m wall zniknie powoli podchodzic do sciany i tak kazdy na glowe po 3 demony pozniej musza wejsc nastepni knighci i starac sie jakies demony na siebie wziosc i wszystko polurowac do siany po bokach i wtedy na koncu sorkow 120+ lvl i szybko do tp podejsc zeby w razie czegozwiac i max waste sd w ferumbrasa to tyle. Mozna napewo jakies inne taktyki zastosowac ale nie widzialem dobrze tego budynku wiec trudno powiedzec w jki jeszcze inny sposob moga go rozwalic
Widziałem jak moj brat tam wchodzil. (byl jednym z knightow). Zalozenia byly proste. Beda 4 demony i ferumbras. sanoxx albo majare mieli bloczyc ferumbrasa. reszta miała blokowac demony. palki mialy uhac blokerow a shooterzy mieli lac ferumbrasa. Jak tam weszli to ladnie sie zdziwili ile demonow ich powitalo. zapomnieli o taktyce. kazdy chcial przezyc. Takze nie opowiadajcie glupot ze team byl zle zorganizowany itd. oni byli nieprzygotowani na to co spotkaja i tyle. dzieki temu teamowi wiemy przynajmniej ile tego jest. i mniejmy nadzieje ze chlopcy i ofc carla nie zniecheca sie i pojda tam jeszcze raz
Dark Brozyn
26-08-2006, 14:06
serio mówię xD
Dark Brozyn
26-08-2006, 14:10
jest duża szansa ze go niedlugo rozwala ale musi to byc swiat gdzie jest bardzo duzo knightow 150lvl minimum 5. Musza wszyscy razem w jednej chwili wejsc do tp i walnoc obok siebie mwall i zeby za duzo nie podbieglo demonow i wtedy jak m wall zniknie powoli podchodzic do sciany i tak kazdy na glowe po 3 demony pozniej musza wejsc nastepni knighci i starac sie jakies demony na siebie wziosc i wszystko polurowac do siany po bokach i wtedy na koncu sorkow 120+ lvl i szybko do tp podejsc zeby w razie czegozwiac i max waste sd w ferumbrasa to tyle. Mozna napewo jakies inne taktyki zastosowac ale nie widzialem dobrze tego budynku wiec trudno powiedzec w jki jeszcze inny sposob moga go rozwalic
zwykle knajci na 150 nie mają jeszcze 9 mlvla
Widziałem jak moj brat tam wchodzil. (byl jednym z knightow). Zalozenia byly proste. Beda 4 demony i ferumbras. sanoxx albo majare mieli bloczyc ferumbrasa. reszta miała blokowac demony. palki mialy uhac blokerow a shooterzy mieli lac ferumbrasa. Jak tam weszli to ladnie sie zdziwili ile demonow ich powitalo. zapomnieli o taktyce. kazdy chcial przezyc. Takze nie opowiadajcie glupot ze team byl zle zorganizowany itd. oni byli nieprzygotowani na to co spotkaja i tyle. dzieki temu teamowi wiemy przynajmniej ile tego jest. i mniejmy nadzieje ze chlopcy i ofc carla nie zniecheca sie i pojda tam jeszcze raz
Jakis dowod ze twoj brat to jeden z tych knightow? wszystko to co napisales mozna bylo sie dowiedziec z filmu...
<<>>Hazel<<>>
27-08-2006, 02:28
Najprawdopodobniej ubija ferumbrasa na swiecie non-pvp.
Domyslacie sie dlaczego xD
<<>>Hazel<<>>
27-08-2006, 02:29
Najprawdopodobniej ubija ferumbrasa na swiecie non-pvp.
Domyslacie sie dlaczego xDB)
Fillipex
27-08-2006, 10:14
a ja wymyslilem pewien plan czytajac posty w tym temacie...
A mianowicie.. wchodzi 4 knightow.. kazdy podcohdzi do jakiegos rogu probujac przezyc i probujac wziac ze soba 3 demony... jak juz kazdy bedzie stal z tymi demonami to zostanie sam ferumbras z 2 demonami i wtedy wchodzi nastepnych 3-4 knightow i leca do ferumbrasa zeby go trapnac... gdy on juz bedzie trapniety oczywiscie przy uzyciu m walloi jak to konieczne to wcohdza palle i kazdu z pali ma konkretnego knighta do uhania i go uha.. bo wkoncu bloknac 3 demony to tez sztuka... gdy juz wszystko w miare opanowane to wchodza sorcki i druty i sd,sd,sd w ferubrasa stojac przy tp zeby jak cos to uciec... to jest dobry plan ktory moglby sie udac.. ale latwo sie to pisze a wez to zrob... teraz trudnosco w tym planie... po 1 to jak wejda ci knighci na poczatku to moga nawet nie zdarzyc sie ustawic i juz dead bo tyle tego tam jest.. po 2 to moga byc odrazu trapnieci jak wejda do tp.. po 3 to tez trzeba sie nameczyc zeby przejac 3 demony i ustawic sie pod sciana przy tym nie dajac sie ubic przez te demony i Ferumbrasa... po 4 to nie wiem czy da sie przejac summony ale chyba sie nie da dlatego napisalem ze zostanie Ferumbras + 2 demony zsummonowane przez niego.... po 5 to prawdopodobne on summonuje max 5 demonow dlatego ze kiedys tyle summonowal wiec jakby tyle zrobil to ja pie*dole.... po 6 to nie wiem czy na jakims swiecie jest z 7-8 knightow z 150 lvl + bo tylko tacy maja szanse przerzyc tam dluzej niz 5 sekund... no.. to chyba tyle.. plan dobry... ktory moglby sie udac ale w praktyce nie jest tak latwo niestety..
Drzamich
30-08-2006, 13:27
Ludzie i ludziska którym działa ten film!!!
Jestem posiadaczem Win98, wieć nie działa mi TibiCam.
Czy ktoś z was mógłby zrobić zdjęcia z tego filmy i wkleić je tytaj?
Bardzo prooooooosze. ;( ;( ;(
Lord-Jacko
30-08-2006, 15:59
Napewno szybko nie padnie...
Przydałby sie łud szczescia i dobrze zgrana i dopracowana ekipa..
Lvl tonie wszystko bo mozna expic na scarabach i nabic 100+ najwazniejsze ja umiejetnosci
Prawdopodobnie kazdy sposob jest dobry jednak gdy wejdzie za duzo osob to tez moze nie byc dobrze bo zrobi se wielkiezamieszanie
scisk i wogole
Spekulacje pozostawmy 1 ekipie ktora tego dokona :)
wedlug tibi pl ferumbras ma 11k zycia wsumie to mlao gdby nie te demony....
KonioMaster
01-09-2006, 21:34
Na takim nonpvp to trudne nie będzię, wchodzą knighci dużo z nich padnie ale co tam, potem wchodzi 10 sorcow i mass ue i ferumbasek pada.(Jeśli ma serio 11khp)
up@ I zanim zaspamują to ue to nie bedą juz mieli many żeby uciec?Gfb demów, jakis moze zmienić cel ataku.
Pozostaje czekać aż pojawi się na jakimś z 4 najstarszych światów.
Fillipex
01-09-2006, 22:56
@up
Eternia to jest wlasnie jeden z najstarszych swiatow... nie wiem czy miesci sie w pierwszej 4.. ale jeden z najstarszych :)
-Chris_master-
01-09-2006, 23:11
trudno bedzie go pokonac... ale wiem napewno ze to sie odbedzie na serwerze antica. dlaczego? bo jest tam ekipa ktora zna sie swietnie od 3 lat noi sa zgrani w takich sytuacjach bo jako pierwsi wyczyscili ferumbras tower ;) i jako najszybsi zabili orsha i jako pierwsi zabili 200lvl+. co do planu to napewno jakis bedzie, tak samo bylo z orshem^^ niby potwor nie do pokonania ale jednak sie udalo tutaj bedzie trudniej ale wierze w to ze na antice go pokonaja, a jesli nie na antice to na novie albo znowu na eterni :)
Pozdro
Chris
trudno bedzie go pokonac... ale wiem napewno ze to sie odbedzie na serwerze antica. dlaczego? bo jest tam ekipa ktora zna sie swietnie od 3 lat noi sa zgrani w takich sytuacjach bo jako pierwsi wyczyscili ferumbras tower ;) i jako najszybsi zabili orsha i jako pierwsi zabili 200lvl+. co do planu to napewno jakis bedzie, tak samo bylo z orshem^^ niby potwor nie do pokonania ale jednak sie udalo tutaj bedzie trudniej ale wierze w to ze na antice go pokonaja, a jesli nie na antice to na novie albo znowu na eterni :)
Pozdro
Chris
Moim zdaniem nie, poniewaz maja za malo sorcow/drutow + 150.
-Chris_master-
02-09-2006, 21:53
Moim zdaniem nie, poniewaz maja za malo sorcow/drutow + 150.
lol nie wiesz co mowisz men ;] nie widziales jak rozprawili sie z ferumbras tower? ;) najszybciej zabijane demony jakie kiedy kolwiek widzialem czlowieku spojrz na liste expa na antice to zrozumiesz.. btw kazdy z nich ma 75 magic~
Szkoda, że bloczyli kamerzyste - on chciał sie wydostać z final roomu a tamci stali sobie pod TP ;/ szkoda...
Pozdrawiam
Sowa.
-Chris_master-
02-09-2006, 22:00
czlowieku ty jakbys zobaczyl tyle demow w jednym miejscu to po pierwsze posralbys sie w majtki i wolal mamo ratuj! a po drugie to oni tez byli w poplochu i za bardzo nie wiedzieli co zrobic ale ty nie masz mozgu i nie rozumiesz
pozdrawiam sowa omfg powiem ci 1: WY*******AJ Z FORUM!!!!
czlowieku ty jakbys zobaczyl tyle demow w jednym miejscu to po pierwsze posralbys sie w majtki i wolal mamo ratuj! a po drugie to oni tez byli w poplochu i za bardzo nie wiedzieli co zrobic ale ty nie masz mozgu i nie rozumiesz
pozdrawiam sowa omfg powiem ci 1: WY*******AJ Z FORUM!!!!
EDITED~Tak zesrałbym sie w majtki sraczką i bym wysrał tyle na cały pokój i bym utopił się we własnym gównie.~
Tak tak oznaka noobóstwa. Post nad tobą był tylko moim zdaniem, mym komentrarzem i moim punktem widzenia.
EDIT : A I ZAPOMNIAŁEM DODAĆ FILM TO ŻAL PONIEWAŻ UŻYWALI HOTKEYÓW :D
Specjalnie Dla Ciebie:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum.
Sowa.
A co mieli nie uzywac bota danego z " góry" tylko po to ze byc fajni i szybciej pasc?
A co mieli nie uzywac bota danego z " góry" tylko po to ze byc fajni i szybciej pasc?
Ich sprawa co robią. Ale dla mnie granie na Hotkeyach to zal. be er . pe el .sfe
Pozdrawiam
Sowa.
KonioMaster
03-09-2006, 09:42
Ich sprawa co robią. Ale dla mnie granie na Hotkeyach to zal. be er . pe el .sfe
Pozdrawiam
Sowa.
Proponuje przestać karmić trolla. Skoro uważa że uhać się na hotkeyu jest gorzej niż zostawić to botowi to proszę bardzo, po prostu nie kłóćmy się z nim już:D
To po co sa te hotkeye ? Jak zrobiono takie cos to czemu z tego nie kozystac? Jak chcesz to uhaj sie normalnie a jak padniesz bo nie zdazysz myszka dojechac albo cos z tego stylu to sam sie zaczniesz uchac na hotkeyach :D
Pozdro ;)
Hessoleya
03-09-2006, 11:38
Lepsze już te hotkeye nić ten syfny boot...
Karuch from hell
03-09-2006, 15:46
Sowa ty jebany huju,juz mnie w*****asz ty zjebie,huj kogo obchodzi ze ty nie lubisz uzywac Hotkey'ow,wy*******aj z tego forum!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.