zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Necromanta vc 28 ms

Nephelai
25-08-2006, 02:49
hmm mam pytanko czy dam rade solo 28 ms z 33 m lvl nekrowi z wand of cosmic energy+ hmm+ 2 ds i czy mniej wiecj oplaci sie to w sumie to ja tak dla sportu chciarz jakby boszki wypadly...mmmmmmm....8o :p

Rybzor
25-08-2006, 05:16
Wali Ci na dekiel?

Stożek
25-08-2006, 07:33
hmm mam pytanko czy dam rade solo 28 ms z 33 m lvl nekrowi z wand of cosmic energy+ hmm+ 2 ds i czy mniej wiecj oplaci sie to w sumie to ja tak dla sportu chciarz jakby boszki wypadly...mmmmmmm....8o :p

Kup 10 runek SD idz do tomba, zrob 2 dsy. Bohy nie wyleca chociazbys sie sesral. Wanda i hmmy mozesz sobie wlozyc... no wiesz pod klawiature.

Piwello
25-08-2006, 07:48
Nom jak sie postarasz to wszystko jest możliwe kup sd a potem wszystko zalezy od doświadczenia ;p

Leothyr
25-08-2006, 08:48
Odbiło ci? Zdejmie cie nekros na jedno combo, i to szybko! Człowieku, nabij 45 lvl, i porządny mlvl (50) i możesz zacząć nekro bić z gfb!

BOHY?? Jesteś lekko świrnięty czy OCH&%^&%^ doszczętnie??
Posiedzisz 8 godzin to MOŻE wypadną.

rafalxx
25-08-2006, 08:57
Co do tych BoHow to moj kolega mial taki fart ze po 2h lootnol. xD

Lisu
25-08-2006, 15:06
Zejdzcie troche z chłopaka... On jeszcze nie wie, ze szybciej BoHy sie lootuje z 30-40lvl sorka/druta niz z necro.... i z mniejszym waste :)

Co do ubicia single necro nie widze jakis wielkich problemow... Tylko nie na Drefii, a raczej np na Tar Picie (tzn ten tomb ze smołą) na -3 jest single necro i można go tam dwoma ds'ami ubic bez jakiegos wiekszego kłopotu. No ale zeby tam dotrzec trzeba troche vampow, crypt'ow, bonebeasts ubic...

Prined
25-08-2006, 20:48
Wali Ci na dekiel?

Czy to co wnosi do tematu, jestes tak ograniczony? tylko to jestes w stanie powiedziec?? jezeli nie chcesz mu pomódz to sie nie udzielaj.

Topic: Necro dasz rade ubic ale czy na nich huncić to nie zabardzo. Stawiasz 2 dsy stoisz za nimi puszczasz atak na necro i walisz z hmm ew. explo i nie zapomnij o mana shieldzie. Na bohy bym nie liczył

Jalokowy_
25-08-2006, 20:54
Co do czestotliwosci wypadania BoHów z Necromancera:
Wypadają baaaaaardzo zadko ;) jednakze mialem kiedys zaszczyt zlootowania 2 bohow po 1h huntu na nich :) TO nie zart (w drugim i czwartym necro boh) - po prostu trzeba miec szczescie wielkie by je wylootowac, jak widac ja je mialem ;)

@Topic: Tak, dasz spokojnie rade (mówimy tu o respie 1x), jak koledzy wczesniej mowili 2 dsy necro idzie na dsy ty wand jakis + hmm i jedziesz
Jak wyskocza 2 necor to bedziesz mial klopot bo jak zaspamuja w jednej chwili kombo z poisona skonczysz w swiatyni.i przy takim lvl i mlvl nawet utamo vita i gfb ci nie pomoze (lecza sie baaardzo szybko ;) )

Eee to tyle;p