Pokaż pełną wersje : Necromanta vc 28 ms
Nephelai
25-08-2006, 02:49
hmm mam pytanko czy dam rade solo 28 ms z 33 m lvl nekrowi z wand of cosmic energy+ hmm+ 2 ds i czy mniej wiecj oplaci sie to w sumie to ja tak dla sportu chciarz jakby boszki wypadly...mmmmmmm....8o :p
hmm mam pytanko czy dam rade solo 28 ms z 33 m lvl nekrowi z wand of cosmic energy+ hmm+ 2 ds i czy mniej wiecj oplaci sie to w sumie to ja tak dla sportu chciarz jakby boszki wypadly...mmmmmmm....8o :p
Kup 10 runek SD idz do tomba, zrob 2 dsy. Bohy nie wyleca chociazbys sie sesral. Wanda i hmmy mozesz sobie wlozyc... no wiesz pod klawiature.
Nom jak sie postarasz to wszystko jest możliwe kup sd a potem wszystko zalezy od doświadczenia ;p
Odbiło ci? Zdejmie cie nekros na jedno combo, i to szybko! Człowieku, nabij 45 lvl, i porządny mlvl (50) i możesz zacząć nekro bić z gfb!
BOHY?? Jesteś lekko świrnięty czy OCH&%^&%^ doszczętnie??
Posiedzisz 8 godzin to MOŻE wypadną.
Co do tych BoHow to moj kolega mial taki fart ze po 2h lootnol. xD
Zejdzcie troche z chłopaka... On jeszcze nie wie, ze szybciej BoHy sie lootuje z 30-40lvl sorka/druta niz z necro.... i z mniejszym waste :)
Co do ubicia single necro nie widze jakis wielkich problemow... Tylko nie na Drefii, a raczej np na Tar Picie (tzn ten tomb ze smołą) na -3 jest single necro i można go tam dwoma ds'ami ubic bez jakiegos wiekszego kłopotu. No ale zeby tam dotrzec trzeba troche vampow, crypt'ow, bonebeasts ubic...
Wali Ci na dekiel?
Czy to co wnosi do tematu, jestes tak ograniczony? tylko to jestes w stanie powiedziec?? jezeli nie chcesz mu pomódz to sie nie udzielaj.
Topic: Necro dasz rade ubic ale czy na nich huncić to nie zabardzo. Stawiasz 2 dsy stoisz za nimi puszczasz atak na necro i walisz z hmm ew. explo i nie zapomnij o mana shieldzie. Na bohy bym nie liczył
Jalokowy_
25-08-2006, 20:54
Co do czestotliwosci wypadania BoHów z Necromancera:
Wypadają baaaaaardzo zadko ;) jednakze mialem kiedys zaszczyt zlootowania 2 bohow po 1h huntu na nich :) TO nie zart (w drugim i czwartym necro boh) - po prostu trzeba miec szczescie wielkie by je wylootowac, jak widac ja je mialem ;)
@Topic: Tak, dasz spokojnie rade (mówimy tu o respie 1x), jak koledzy wczesniej mowili 2 dsy necro idzie na dsy ty wand jakis + hmm i jedziesz
Jak wyskocza 2 necor to bedziesz mial klopot bo jak zaspamuja w jednej chwili kombo z poisona skonczysz w swiatyni.i przy takim lvl i mlvl nawet utamo vita i gfb ci nie pomoze (lecza sie baaardzo szybko ;) )
Eee to tyle;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.